LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Hjelp mot håravfall

Det er ingen hemmelighet at håret vårt er en stor del av vår identitet. Av grunner vi ikke kan påvirke forandres hårveksten i løpet av livet. Alder, hormoner, stress og medisiner er bare noen av grunnenet il at mennesker mister hår. Å ikke ha samme hårvekst som tidligere påvirker selvfølelsen i høy grad og mange kommer til frisøren for å be om hjelp.

Her får du som frisør noen tips til ulike alternativ som du kan tilby kunder som gjerne vil ha en fyldigere hårvekst.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vingummivitaminer

HairLust Hair Gummies er lekre og smakfulle vingummivitaminer til håret, som består av nøye doserte aktive ingredienser i konsentrert mengde, og er spesielt sammensatt for at hvert næringsstoff virker best mulig. Disse hårvitaminene hjelper deg med å få et sunnere, lengre og tykkere hår, samt at det reduserer hårtap. HairLust er egnet til vegetarianere, allergikere og folk som ikke liker å svelge piller.

«Vi er veldig imponert av HairLust Hair Gummies. Det er tydelig at man kan se en foskjell. Håret blir tykkere, vokser raskere, samt at det får livet og glansen tilbake. Alle kundene våre har vent tilbake og sagt hvor fornøyde de er med forskjellen. Vi er fan!! Jane Pedersen, eier av Frisør Nymark.

For mer informasjon, besøk: www.thehairlust.no

Vingummivitaminer mot hårtapJane Pedersen - eier av Frisør Nymark


Fyldigere hår på 30 sekunder

Toppik gir umiddelbart inntrykk av at håret er tykkere og fyldigere, slik at hodebunnen ikke skinner gjennom. Toppik er pulverisert, naturlig kreatin som er statisk ladet og skaper en magnetisk effekt.

Toppik drysses eller sprayes der man ønsker fyldigere hår og tusenvis av små hårfibre fester seg til håret. Det hverken drysser eller klumper.

«Et supert produkt til de med tynt hår! Jeg bruker det i stylingen uten å si noe. Når kunden ser den umiddelbare forskjellen er de solgt!» Foad, Daglig Leder KAN Frisører Vika

For mer informasjon, kontakt Hair Program AS på 22 93 77 70 


Fyldig hår inspirert av hudpleie

Nioxin er ledende innenfor å tilby løsninger mot tynt hår og håravfall inspirert av hudpleie.
Produktene og behandlingene passer alle som ønsker å opprettholde et sunt miljø i hårbunnen og samtidig få et så tykt og sunt hår som mulig. Nioxins 3-stegs System Kit gir opp til to ganger fyldigere hår. Hele 70% av brukerne har merket at håret deres ser tykkere og tettere ut etter å ha brukt det i bare to uker.

Nioxin

"Nioxin, det beste salongmerket for tynt hår, med de mest anerkjente produktene, fokus på hudpleie og en "penger tilbake"-garanti for tykkere og fullere hår."

- Laura Bengtsson, Nioxin-ambassadør i Norden 
For mer informasjon, besøk
www.wellastore.no

---------------------------------------------------------------------------------------------

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

L'Oréal Professionnel presenterer Instant Highlights

L'Oréal Professionnel presenterer Instant Highlights

L’Oréal Professionnel kan nå stolt presentere deres nye Instant Highlights; deres første varme-boostede profesjonelle system for ekspress lightning.
Pulp Riot - Crazy Colors

Pulp Riot - Crazy Colors

Pulp Riot slipper løs kunstneren i deg og skaper fantastiske farger i alt fra myke pasteller til fargerike fyrverkeri som virkelig gjør kunden din synlig.
Wet Brush Flex fra Tendenz

Wet Brush Flex fra Tendenz

Wet Brush Flex fra Tendenz er en fleksibel og skånsom hårbørste som passer til føning av alle typer hår, inkludert extensions og parykk
Karbonkammer til afrohår

Karbonkammer til afrohår

Hercules Sägemann lanserer antistatiske karbonkammer for krøllete hår, som også er perfekte for å løfte håret og skape volum.
EIMI Mistify Me fra Wella Professionals

EIMI Mistify Me fra Wella Professionals

EIMI Mistify Me hårsprayer gir en perfekt finish igjen og igjen med sin lette, ultra-hurtigtørkende, unike formel, og er perfekt til styling på farten

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

L'Oréal Professionnel og Toni & Guy inviterede til 'London Fashion Week'

L'Oréal Professionnel og Toni & Guy inviterede til 'London Fashion Week'

Det var et brag af en aften, der blev afholdt på det famøse Tivoli Hotel, da L'Oréal Professionnel sammen med Toni & Guy inviterede til et farverigt show.
British Hairdressing Awards 2017

British Hairdressing Awards 2017

Over 1500 av Storbritannias største talenter innen frisørbransjen deltok på British Hairdressing Awards 2017 for å hylle landets mest kreative stylister.
Hair Collection feiret 30 år

Hair Collection feiret 30 år

Hair Collection feiret 30 år i bransjen med et fantastisk show, med hårvisning, foredrag og dans. Les mer og bli bedre kjent med Hair Collection her!
Fokus på skjegg i HeadBrands Creative Studio

Fokus på skjegg i HeadBrands Creative Studio

HeadBrands inviterte til workshop i sitt Creative Studio, og Igor Pavlovski Sule fra H2 Barber&Sons coachet om skjeggtrimming, barbering og herrefrisyrer
Trender opp av havet fra Sebastian Professional

Trender opp av havet fra Sebastian Professional

Sebastian Professional har hentet inspirasjon fra havet, og nylig viste de siste trend – krøller, bølger og wet look, og lanserte produktserien Twisted.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Ragnar Wilhelm Molde Ødegård

Ragnar Wilhelm Molde Ødegård

Med et vakkert bidrag stakk Ragnar Wilhelm Molde Ødegård av med seieren i Årets Læring 2017. Bli bedre kjent med den unge og lovende frisøren her!
Mikaela Rinaldo

Mikaela Rinaldo

Født i Finland, bor i Sverige og jobber i Norge: Mikaela Rinaldo sitter i dag som Norsk Country Manager i Wella. Vi har møtt henne på Wella Studios i Nydalen. Les intervjuet her!

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot har eksplodert på sosiale medier og på veldig kort tid fått over en halv million tilhengere på Instagram. Sjekk ut hvorfor her!
Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén viser deg hvordan du kan lage elegante frisyrer på deg selv eller dine kunder. Se videoen og lær hvordan du lager denne romantiske oppsetningen!
Hair Magazine deltok på Salon International 2017

Hair Magazine deltok på Salon International 2017

Hair Magazine var på plass ved dette års Salon International. Se en liten video fra messen her.
Trevor Sorbie på Salon International 2017

Trevor Sorbie på Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie kommer til årets Salon International. Få en teaser på hva dere kan forvente av showet hans i videoen her.
Björn Axén - How to get the look - Krøller med krølltang

Björn Axén - How to get the look - Krøller med krølltang

La deg inspirere av Björn Axéns seneste "How to get the look" video. Her viser de deg hvordan man kan lage perfekte klassiske krøller, ypperlige til sommerferstene!