LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

I alle regnbuens farger

Kjærlighet, frihet og retten til å være deg selv og elske hvem man vil. Dette ble feiret for 20. år på rad under Stockholm Pride, Nordens største Pridefestival. Interessen for festivalen øker hvert år, og i en hel uke organiseres det workshops, forestillinger, fester og selvfølgelig den årlige paraden gjennom hovedstaden. Mange tilskuere kom for å se på paraden, som i år besto av nesten 50 000 mennesker fordelt på 200 vogner.

 Wella Professionnals var en av huvudsponsorerna till festivalen och hade självklart en vagn med i paraden.Wella Professionals var en av hovedsponsorene for festivalen og hadde selvsagt en vogn med i paraden.

Let The Sunshine In
Wella Professionals var en av hovedsponsorene for festivalen og hadde en regnbuefarget vogn med en gigantisk flaske EIMI Ocean Spray LOVE Edition med i paraden. Kledd i fargerike parykker og solbriller sang og danset Wellafrisørene på vognen som gikk gjennom gatene i Stockholm, med Gabriel Fors i DJ-båsen. Refrenget til Kate Ryans låt Ella, elle l'a ble, til tilskuernes begeistring, gjort om til Wella, Wella, og Army of Lovers sin  Let the Sunshine In spredte skyene og løftet stemningen til himmels. 

Gabriel Fors var DJ på Wellas vogn og spillede mange gode hits.Gabriel Fors var DJ på Wellas vogn og spilte virkelig herlige hitlåter.

Festivalpionerer
Det er første gang et firma innen skjønnhetsbransjen har vært hovedsponsor for festivalen, og Wella har organisert flere begivenheter både før og under festivaluken. Som en del av kampanjen «Take Pride In Your Hair» satte de opp verdens minste pop-up-salong i en reklamesøyle, for å egge fordommer om hår. De fikk flere hundre frisører til å dekorere salongen i alle regnbuens farger og organiserte en Instagram-konkurranse som gikk ut på å laste opp et bilde av sitt normbrytende utseende. Vinneren ble den finske motebloggeren Joni Niskasaari, som sammen med en venn fikk oppleve festivalen sammen med Wella.

Den finske modeblogger Joni Niskasaari vandt Wellas Instragramkonkurrence, da han lagde et billede op af sit normbrydende look under hashtagget #takeprideinyourhair. Den finske motebloggeren Joni Niskasaari vant Wellas Instagram-konkurranse da han lastet opp et bilde av sitt normbrytende utseende under hashtagen #takeprideinyourhair.

Utfordre fordommer
Før festivalen treffer Hair Magazine Haydar Adelson, som er president for den ideelle organisasjonen Stockholm Pride. Han sier følgende om samarbeidet:

- Innad i skjønnhetsindustrien finnes det mange fordommer rundt kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk. Det er flott at Wella gjør så mye for festivalen og utfordrer normene i bransjen. Det bidrar til å belyse strukturene og gi et bredere syn på individualitet.

Tekst: Camilla Svensson
Foto:
Per Askergren


.

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Nordic Treat Hydrogel Patch øyemaske

Nordic Treat Hydrogel Patch øyemaske

Nordic Treat Eye Hydrogel Patch reduserer fine linjer og rynker, poser og mørke ringer under øynene og gjenoppliver hudens naturlige glød og fuktighet
INFINITY STYLER stylingjern fra HH Simonsen

INFINITY STYLER stylingjern fra HH Simonsen

Stylingjernet INFINITY STYLER fra HH Simonsen har flere unike detaljer og funksjoner, slik som bevegelige plater, touch panel og temperaturjustering.
Circle Chronicles - en ny serie fra Davines

Circle Chronicles - en ny serie fra Davines

Rens hodebunnen og slipp glansen løs. Revitaliser hår og hodebunn med ny energi og glans etter en stressende dag. Reparer håret og gjenopprett energi, glans og fuktighet.
JAGUAR 85th anniversary edition

JAGUAR 85th anniversary edition

Historien til JAGUAR’s suksess begynte I 1932. JAGUAR feirer dette jubileet med sin 85th anniversary edition. To statement-sakser for dagens stylister. Les mer her!
Björn Axén i nytt design

Björn Axén i nytt design

Björn Axén har gitt sin klassiske hårpleie- og stylingserie en ny, stilren design med fokus på kunnskap og innovasjon, som tilbyr det hvert hår behøver.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Hair Collection feiret 30 år

Hair Collection feiret 30 år

Hair Collection feiret 30 år i bransjen med et fantastisk show, med hårvisning, foredrag og dans. Les mer og bli bedre kjent med Hair Collection her!
Fokus på skjegg i HeadBrands Creative Studio

Fokus på skjegg i HeadBrands Creative Studio

HeadBrands inviterte til workshop i sitt Creative Studio, og Igor Pavlovski Sule fra H2 Barber&Sons coachet om skjeggtrimming, barbering og herrefrisyrer
Trender opp av havet fra Sebastian Professional

Trender opp av havet fra Sebastian Professional

Sebastian Professional har hentet inspirasjon fra havet, og nylig viste de siste trend – krøller, bølger og wet look, og lanserte produktserien Twisted.
Salon International 2017

Salon International 2017

Tre intensiva dagar i London med massor av frisörer, leverantörer och inspiratörer från hela Europa. Läs och se mer från den händelserika helgen här!
Wella Professionals TrendVision 2017 i London

Wella Professionals TrendVision 2017 i London

For 15. året på rad ble den verdensomspennende Wella TrendVision Awards arrangert i London 2017, med nye trender og kreativitet i massevis. Se mer her!

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Morten Jensen

Morten Jensen

I løpet av årene har han opparbeidet et navn i bransjen og har bidratt til utvikling på mange områder for hele industrien. I dag har han lagt all erfaring og kunnskap i sitt nyåpnede studio Monarchy i Bergen, der han hører hjemme.
Salong Gevir

Salong Gevir

Den trendy frisørsalongen gevir viste det siste innen hårtrender i samarbeid med Kerastase og Shu Uemura. Hair Magazine dekket eventet, les mer her!

Nyeste videoer se flere videoer

Hair Magazine deltok på Salon International 2017

Hair Magazine deltok på Salon International 2017

Hair Magazine var på plass ved dette års Salon International. Se en liten video fra messen her.
Trevor Sorbie på Salon International 2017

Trevor Sorbie på Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie kommer til årets Salon International. Få en teaser på hva dere kan forvente av showet hans i videoen her.
Björn Axén - How to get the look - Krøller med krølltang

Björn Axén - How to get the look - Krøller med krølltang

La deg inspirere av Björn Axéns seneste "How to get the look" video. Her viser de deg hvordan man kan lage perfekte klassiske krøller, ypperlige til sommerferstene!
Tondeo presenterer BLAZOR - Nytt revolusjonerende hårklippeverktøy

Tondeo presenterer BLAZOR - Nytt revolusjonerende hårklippeverktøy

The BLAZOR – navnet er en blanding av ordene "Blade" og "Razor" - og er en innovasjon på markedet. Verktøyet lar deg klippe håret akkurat slik du vil ha det!
Procare24/7 foliemaskin hos Tendenz

Procare24/7 foliemaskin hos Tendenz

Procare24/7 gjør det kostnads- og tidsbesparende for deg og din salong. Se video demonstrasjon her!