LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Inspirasjon, personlig utvikling og hår på Redken Tribe i Halmstad

Redken Tribe 2017 i Tylösand, Halmstad
Helgens første visning bød på klipping, styling og de nye nyansene fra City Beats.

Med temaet "inspire state of mind" bød REDKEN oss inn til sin årlige inspirasjonshelg Redken Tribe Nordic. Hele 350 frisører fra hele Norden dro til eventet, som akkurat som forrige år fant sted på det kystnære Hotel Tylösand i Halmstad.
Lørdagen ble satt i gang av Brand Manager Lena Voelkert, som ønsket alle deltakerne velkommen til "triben". Det stortstillte programmet ble ledet av helgens moderator Johannes Hansen, en av Sveriges ledende mentale rådgivere, som til og med delte sine tips og triks for å maksimere læringen og bli mer handlingskraftig.

Backstage Redken Tribe 2017 Backstage Redken Tribe 2017
Backstage var Wooma Studio i gang med å gjøre modellene klare før visningen.

Dagen bød på flere inspirerende foredrag, blant annet et av kjendisstylisten Christopher Insulander og Spotify's designer Tobias Ahlin. Tre Redkenartister fra UK;  Keith Owen, Kelly Scott og Michelle Marshall, viste styling, farging og klipping på scenen, der man fikk se nye nyanser fra City Beats, samt ikoniske frisyrer på et nytenkende vis. Frisørene deltok aktivt i aktivitetene, ikke minst når Black Benji fikk hele publikum til å danse. Før det var tid for å bytte om til kveldens fest, fyltes catwalken av vippe modeller, dans og sang. Danske Wooma Studio stod bak den trendriktige og berømte visningen som akkompagneres av den danske rapartisten KærtBarn.

Kelly Scott viser klipping og farging på scenen
Kelly Scott viser klipping og farging på scenen.
Redken Tribe 2017 i Tylösand, Halmstad Redkenartisten fra UK, Keith Owen på scenen
Første visningen bød på City Beats-farger og ikoniske frisyrer på en nytenkende måte.

Redkenartisten fra UK, Keith Owen på scenen.

Kveldens aktiviteter gikk under temaet Freaks of New York. Frisørene hadde kledd seg opp til tennene, og humøret, middagen og underholdningen var på topp. Det var uten tvil Redkens egen tribe som eide dansegulvet denne festlige lørdagen. 
På søndagen lå fokus på mote og dagens trender. Først ut var Philip Warkander, som er verdens første som har en doktorgrad i motevitenskap. Han forklarte at mote er nøkkelen til det vestlandske samholdet, og at hvis du forstår mote forstår du hele den kapitalistiske samholdsstrukturen og drivkraftene bak. Deretter ble det et intimt intervju med Stylisten Christopher Insulander der han fortalte om hvordan han finner sin inspirasjon, beholder sin kreativitet og hvordan han bygger sitt varemerke.

Danske Wooma Studio bød på en fartsfyllt og trendriktig visning på Redken TribeDanske Wooma Studio bød på en fartsfyllt og trendriktig visning med dans, dansk rap og vakkert hår.

Søndagen bød på enda mer hårinspirasjon i form av en Romantic Punk visning av Redkenartistene, inspirert fra Londons underground. Cindy Duplantis, en Redken artist fra Toronto, Canada, avsluttet helgen med å på et veldig inspirerende og nyttig vis tipse om hvordan man bygger sitt varemerke på sosiale medier.

Både Nordic Commercial Director Stefan Gustafsson og Nordic Education Manager Sofia Fagerlund var enige da de fikk spørsmål om hvorfor frisørene skal velge Redken. 
-Vi leverer den høyeste standarden på øvelsesdagene, forteller Sofia. Med oss trenger frisørene kun en leverandør. Vi har alt de trenger i vårt sortiment, og vi vil dessuten hjelpe dem med businessen og med å drive dem fremover. Hos Redken får de alt de har behov for!

Danske Wooma Studio byr på en fartsfyllt og trendriktig visning på Redken Tribe

Danske Wooma Studios visning på Redken Tribe i Halmstad. Danske Wooma Studio bød på en fartsfyllt og trendriktig visning på Redken Tribe
Wooma Studios visning var populær blant publikum.

Det var åpenbart at både foredragene og visningene var populære blant frisørene. Helgen ble fargefyllt, inspirerende og lærerik.

Ikke glem å kikke på alle de herlige bildene under #redkentribenordic

Se flere bilder fra helgen her:


 
Tekst: Alexandra Malmborg
Foto: Andreas Svensson & Alexandra Malmborg

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

ghd lanserer den nye nocturne collection

ghd lanserer den nye nocturne collection

Style, style og mer style med den nye ghd nocturne collection! Grensene mellom natt og dag hviskes ut og det gir uendelige stylingmuligheter uten å skade håret.
Kerasilk julegaveesker fra Goldwell

Kerasilk julegaveesker fra Goldwell

Nå kan du tilby dine kunder en romantisk julegaveeske fra Kerasilk, fra hver av de tre Kerasilk segmenter: Repower Volume, Reconstruct og Control.
Nice Cream Cleansing Conditioner fra Amika

Nice Cream Cleansing Conditioner fra Amika

Nice Cream Cleansing Conditioner fra Amika renser håret skånsomt og tilfører fuktighet uten å tynge håret. Passer alle typer hår som trenger en mild rengjøring.
Goldwell Dualsenses og StyleSign julegaveesker

Goldwell Dualsenses og StyleSign julegaveesker

Årets Goldwell julegaveesker er her! Finnes i 3 ulike varianter, og alle esker inneholder shampoo, hårpleie og stylingprodukt fra Dualsenses og StyleSign.
INDOLA BLEACH HAIR BOND

INDOLA BLEACH HAIR BOND

Med Indola Bleach Hair Bond, som har Hair Bond teknologi integrert direkte i blekingen, er det enklere enn noen gang å ta vare på din kundes hår. Se mer her!

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Inspirasjon, personlig utvikling og hår på Redken Tribe i Halmstad

Inspirasjon, personlig utvikling og hår på Redken Tribe i Halmstad

Solen skinner i Halmstad når 330 frisører fra hele Norden inntok byen for å delta i Redkent Tribe og ta nytte av lærerike foredrag, fargerik inspirasjon og trendriktig hår. Les og se bilder fra helgen her!
Wella Professionals inspirasjonshelg i Malaga 2017

Wella Professionals inspirasjonshelg i Malaga 2017

Costa del Sol og Wellas team leverte når over 130 frisører flyktet fra høstens ruskevær til en langhelg med inspirasjon, sol og nettverk. Se bilder fra helgen her!
Salon International - skal du bli med?

Salon International - skal du bli med?

Salon International går av stabelen i London fra 14-16 oktober, og her samles frisører fra hele verden til inspirasjon, show og konkurranser. Les mer her!
Morgendagens mote på Grand

Morgendagens mote på Grand

Talentfullt, kjønnsnøytralt og krøllete hår med hatt. Grazette of Swedens team stylet hår ved Swedish Fashion Talents motevisning på Grand Hotel under Stockhol Fashion Week. Les mer her!
Ganni X L'Oréal Professionnel til Copenhagen Fashion Week

Ganni X L'Oréal Professionnel til Copenhagen Fashion Week

Under Copenhagen Fashion Week Ganni hadde alliert seg med Cim Mahony og L’Oréal Professionnel, som ordnet lekkert hår på alle modellene som skulle på catwalken.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Kenneth Solbakken

Kenneth Solbakken

Kenneth Solbakken i Blow vil at salongen skal oppleves som en hemmelig skatt. Den meritterte frisørens høyest hengende pris er fortsatt at kundene føler seg fantastiske.
Svetlana Jouini (Q&A)

Svetlana Jouini (Q&A)

Vi stilte vinneren av årets frisør 2015 - Svetlana Jouini 15 spørsmål! Se hennes vinnerbilder og hva hun svarte her.

Nyeste videoer se flere videoer

Trevor Sorbie på Salon International 2017

Trevor Sorbie på Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie kommer til årets Salon International. Få en teaser på hva dere kan forvente av showet hans i videoen her.
Björn Axén - How to get the look - Krøller med krølltang

Björn Axén - How to get the look - Krøller med krølltang

La deg inspirere av Björn Axéns seneste "How to get the look" video. Her viser de deg hvordan man kan lage perfekte klassiske krøller, ypperlige til sommerferstene!
Tondeo presenterer BLAZOR - Nytt revolusjonerende hårklippeverktøy

Tondeo presenterer BLAZOR - Nytt revolusjonerende hårklippeverktøy

The BLAZOR – navnet er en blanding av ordene "Blade" og "Razor" - og er en innovasjon på markedet. Verktøyet lar deg klippe håret akkurat slik du vil ha det!
Procare24/7 foliemaskin hos Tendenz

Procare24/7 foliemaskin hos Tendenz

Procare24/7 gjør det kostnads- og tidsbesparende for deg og din salong. Se video demonstrasjon her!
Björn Axén - How to get the look - Modern rockabilly

Björn Axén - How to get the look - Modern rockabilly

Frisyren er like populær i dag som hva den var på 50-tallet, og her viser Björn Axén den klassiske rockabilly -frisyren. Se hvordan du best styler en moderne rockabilly, samt hvordan du anvender voks til stylingen.