LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Trendy fletter med amika i HeadBrands nye studio!

Det ble en herlig intim og internasjonal dag i HeadBrands nye studio i sentrale København når omkring 15 frisører fra hele Skandinavia møttes for en lærerik dag med merket amika. Yasamin Vieth og Naeemah LaFond, Amika Educator, som kom hele veien fra New York, begynte dagen med å presentere det trendy og fargesterke merket fra Brooklyn. 

- Amika er akkurat som en venn som er gøy å leke med og som alltid er der når man trenger det, forteller Yasmine. 

Här visar Neemah La Fond hur man gör en "Firgure Eight Braid". Amika är ett trendigt och färgglatt märke från New York.
Her viser Neemah La Fond hvordan man lager en "Firgure Eight Braid".  Amika er et trendy og fargeglatt merke fra New York. 

Dagen bød blant annet på hands-on look & learn sessions hvor Naeemah viste tre moteriktige fletter; Figure Eight Braid, Cobra Braid og Chinese Staircase Braid. Etter hver fremvisning fikk frisørene selv øve på dukker for å få teknikken til å sitte. 

Naeemah forteller at disse flettene allerede er supertrendy i USA og vil derfor hjelpe Skandinaviske frisører å ligge i forkant: 

- Hårstyling er på vei tilbake i trend! For noen år siden så vi mest ufiksert, naturlig hår, men nå er for eksempel fletter kjempe populært. Det er viktig at frisører er "up to date" og gjerne litt før trendene. Jeg håper at frisørene kan ta med seg teknikkene fra i dag og anvende dem til sin personlige stil. Alle er ulike og ingenting er risset i sten, poengterte Naeemah. 

Les også: Nå er Amika hos HeadBrands!

På HeadBrands Amika-event visade Amika Educator, Naeemah LaFond, tre trendiga flätor.

På HeadBrands Amika-event viste Amika Educator, Naeemah LaFond, tre trendy fletter. 

HeadBrands Creative Studio Copenhagen, som satte rammene for det stemningsfulle eventet, er HeadBrands nye freshe lokaler hvor de fremover kommer til å arrangere ulike workshops og kurs for kreatører, teknikere og frisører fra hele verden. Tanken er at studioet skal være en naturlig møteplass:

- Det skal fungere som en hub, forteller HeadBrands Nordic Education Manager Karina Petersson. Her kommer det til å holdes konferanser og visninger, og det kommer til å være et sted hvor folk kan møtes.

HeadBrands nya studio ligger i centrala Köpenhamn och kommer att fungera som en mötesplats för alla nordens frisörer, tekniker och kreatörer. HeadBrands nye studio ligger sentralt i København og kommer til å fungere som en møteplass for alle Nordens frisører, teknikere og kreatører.

Ordet "cool, current and trandy" forklarer ikke bare merket amika, det reflekterer også dagens lærerike event. Nå venter vi spent på hva HeadBrands nye studio i den danske hovedstaden vil by på neste gang. 

Neemah La Fond visar hur man fixar till de trendiga flätorna.

Efter varje visning på Amika-eventet fick frisörerna själva öva in flättekniken på varsin docka.
Etter hver visning fikk frisørene selv øve på fletteteknikken på hver sin dukke


Här ser ni en "Cobra braid".
Her ser dere en trendy "Cobra braid".

Se flere bilder fra eventet her: 

Les også: HeadBrands inviterte til fest og farger med Mazella&Palmer og Fudge

Tekst: Alexandra Malmborg
Foto: Claus Peuckert

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

ghd lanserer den nye nocturne collection

ghd lanserer den nye nocturne collection

Style, style og mer style med den nye ghd nocturne collection! Grensene mellom natt og dag hviskes ut og det gir uendelige stylingmuligheter uten å skade håret.
Kerasilk julegaveesker fra Goldwell

Kerasilk julegaveesker fra Goldwell

Nå kan du tilby dine kunder en romantisk julegaveeske fra Kerasilk, fra hver av de tre Kerasilk segmenter: Repower Volume, Reconstruct og Control.
Nice Cream Cleansing Conditioner fra Amika

Nice Cream Cleansing Conditioner fra Amika

Nice Cream Cleansing Conditioner fra Amika renser håret skånsomt og tilfører fuktighet uten å tynge håret. Passer alle typer hår som trenger en mild rengjøring.
Goldwell Dualsenses og StyleSign julegaveesker

Goldwell Dualsenses og StyleSign julegaveesker

Årets Goldwell julegaveesker er her! Finnes i 3 ulike varianter, og alle esker inneholder shampoo, hårpleie og stylingprodukt fra Dualsenses og StyleSign.
INDOLA BLEACH HAIR BOND

INDOLA BLEACH HAIR BOND

Med Indola Bleach Hair Bond, som har Hair Bond teknologi integrert direkte i blekingen, er det enklere enn noen gang å ta vare på din kundes hår. Se mer her!

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Inspirasjon, personlig utvikling og hår på Redken Tribe i Halmstad

Inspirasjon, personlig utvikling og hår på Redken Tribe i Halmstad

Solen skinner i Halmstad når 330 frisører fra hele Norden inntok byen for å delta i Redkent Tribe og ta nytte av lærerike foredrag, fargerik inspirasjon og trendriktig hår. Les og se bilder fra helgen her!
Wella Professionals inspirasjonshelg i Malaga 2017

Wella Professionals inspirasjonshelg i Malaga 2017

Costa del Sol og Wellas team leverte når over 130 frisører flyktet fra høstens ruskevær til en langhelg med inspirasjon, sol og nettverk. Se bilder fra helgen her!
Salon International - skal du bli med?

Salon International - skal du bli med?

Salon International går av stabelen i London fra 14-16 oktober, og her samles frisører fra hele verden til inspirasjon, show og konkurranser. Les mer her!
Morgendagens mote på Grand

Morgendagens mote på Grand

Talentfullt, kjønnsnøytralt og krøllete hår med hatt. Grazette of Swedens team stylet hår ved Swedish Fashion Talents motevisning på Grand Hotel under Stockhol Fashion Week. Les mer her!
Ganni X L'Oréal Professionnel til Copenhagen Fashion Week

Ganni X L'Oréal Professionnel til Copenhagen Fashion Week

Under Copenhagen Fashion Week Ganni hadde alliert seg med Cim Mahony og L’Oréal Professionnel, som ordnet lekkert hår på alle modellene som skulle på catwalken.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Mikaela Rinaldo

Mikaela Rinaldo

Født i Finland, bor i Sverige og jobber i Norge: Mikaela Rinaldo sitter i dag som Norsk Country Manager i Wella. Vi har møtt henne på Wella Studios i Nydalen. Les intervjuet her!
Oddbjørn Jakobsen

Oddbjørn Jakobsen

15-år gammel starten han i lære. Nå sitter han som president i en verdensomspennende frisørorganisasjon, med en hederspris i lomma, og likevel med muligheten til å svare på noen spørsmål fra oss.

Nyeste videoer se flere videoer

Trevor Sorbie på Salon International 2017

Trevor Sorbie på Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie kommer til årets Salon International. Få en teaser på hva dere kan forvente av showet hans i videoen her.
Björn Axén - How to get the look - Krøller med krølltang

Björn Axén - How to get the look - Krøller med krølltang

La deg inspirere av Björn Axéns seneste "How to get the look" video. Her viser de deg hvordan man kan lage perfekte klassiske krøller, ypperlige til sommerferstene!
Tondeo presenterer BLAZOR - Nytt revolusjonerende hårklippeverktøy

Tondeo presenterer BLAZOR - Nytt revolusjonerende hårklippeverktøy

The BLAZOR – navnet er en blanding av ordene "Blade" og "Razor" - og er en innovasjon på markedet. Verktøyet lar deg klippe håret akkurat slik du vil ha det!
Procare24/7 foliemaskin hos Tendenz

Procare24/7 foliemaskin hos Tendenz

Procare24/7 gjør det kostnads- og tidsbesparende for deg og din salong. Se video demonstrasjon her!
Björn Axén - How to get the look - Modern rockabilly

Björn Axén - How to get the look - Modern rockabilly

Frisyren er like populær i dag som hva den var på 50-tallet, og her viser Björn Axén den klassiske rockabilly -frisyren. Se hvordan du best styler en moderne rockabilly, samt hvordan du anvender voks til stylingen.