LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Hair Collection feiret 30 år

På plass på Artilleriverkstedet i Horten, en hangar fra krigens dager, var omtrent 100 frisører fra fjern og nær var samlet for å feire Hair Collections 30-årsjubileum i oktober. Blant publikum var både kunder, frisører, stylister og salongeiere samlet til jubileumsfeiring, og på scenen var det stelt i stand et forrykende show for gjestene. 

Hair Collection feiret 30 år med et forrykkende show

Street style show
En av showets store begivenheter var hårvisningen, med frisyrer og stylinger av salong Headhunters som holder til i Horten. Visningen var inspirert av Indola, som vært eneste år har sin egen Street Style Collection. Headhunters la til litt av sin egen tolkning og resultatet ble en flott visning, skapt av eierparet Charlotte og Marius Stensnes Bjerkeskaug, med god hjelp fra Anne Birte Østern, som også jobber hos Headhunters. All make-up ble lagt av Elisabeth Andrea Toussaint.

I tillegg til hårvisning var Kjetil Kristoffersen fra Publicom AS på plass for å holde et motiverende foredrag om motivasjon, marginer og lojalitet. Showet bød også på dans med danseduoen Gemini Crew fra Tønsberg, som kom på andreplass i Norske Talenter i 2017.

Se også: Hair Collection med ny nettbutikk

Det var god stemning blant modellene på Hair Collection 30 års jubileum

På scenen var det masse spennende looksPå scenen var det masse spennende looksDet var god stemning blant modellene på Hair Collection 30 års jubileum. På scenen var det masse spennende looks.

I anledning Hair Collection 30-års jubileum har vi snakket med virksomhetens Marketing Manager, Poul Henning Henanger-Hansen, for å bli litt bedre kjent med Hair Collection.

Hvordan har Hair Collection endret seg siden start til nå?
– Hair Collection har faktisk ikke endret seg spesielt mye i løpet av disse 30 årene. Vi har fortsatt en pasjon for bransjen selv etter 30 år og vil ha samme lidenskapen de neste 30. Vår viktigste visjon er å fortsette og tilby bransjen gode produkter, kunnskap, personlig oppfølging og service. Og ikke minst tilby fornuftige priser. Vårt fokus er fortsatt personlig service ute i salongene og våre foretrukne salgskanaler er gjennom frisørsalongene. Vi var tidlig ute og muligens en av de første seriøse leverandør i Norge som åpnet nettbutikk kun rettet mot frisører, og det er vi stolte av.

Hvem er Hair Collections viktigste inspirasjonskilder?
– Våre største inspirasjonskilder og ikke minst viktigste er faktisk våre kunder. Det er de som gjør at vi hele tiden ønsker å bli bedre.Vi har fullt fokus på personlig service, men sørger også for at våre kunder tar del i den digitale verden, og at de utnytter alle de mulighetene som finnes på nett med inspirerende og lærerike videoer som vi kan tilby.

Hva er Hair Collections utfordringer, og hvordan går dere frem for å løse dem? 
– En utfordring kan være at vi er ukjente for ganske mange. Det er synd, da vi har produkter som er helt i toppen av bransjen. Vi løser det blant annet med å reise rundt og besøke så mange salonger vi kan. Et annet tiltak vi har startet med i 2017 og som skal fortsette kraftig inn i 2018 er å sende ut brosjyrer og kataloger til salonger i Norge. 

Hva skal til for å klare seg i bransjen? 
– Ja, hva skal til? De fleste leverandører har meget gode produkter i dag. Jeg tror først og fremst at det handler om kjemi mellom selger og kunde. Vi må aldri slutte med personlig service ute i salongene. I tillegg til topp produkter må vi ha gode priser, rask levering og ærlige selgere. Dette er på plass hos oss og det er det som skal gjøre at Hair Collection vil klare seg i bransjen også de neste 30 år!

Hvor er Hair Collection om 10 år? 
– Da er vi fortsatt en sunn og lønnsom bedrift som jobber for å gjøre bransjen til et enda bedre sted å være. Vi jobber fortsatt hardt med å være frisørenes foretrukne partner, og utbedre vår personlige service ute i salongene.

Se film fra showet her!

Tekst: Kristine Larsen
Foto: Jon A. Klasbu, CanDo Media

 

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Catwalk Ponytails fra Balmain Hair Couture

Catwalk Ponytails fra Balmain Hair Couture

Ønsker du en rask løsning på en flott frisyre? Nå kan du få Catwalk Ponytails fra Balmain Hair Couture. Disse fantastiske ponytails ha blitt observert på catwalks verden over.
Nõberu of Sweden lanserer tørrsjampo

Nõberu of Sweden lanserer tørrsjampo

Nõberu of Sweden lanserer en ny tørrsjampo som bygger volum og tekstur til din frisyre. Det gjør fett hår og hårbunn mattere og fresher opp håret mellom sjamponeringene.
Cutrin Aurora - Nytt blekepulver for nordisk hår

Cutrin Aurora - Nytt blekepulver for nordisk hår

Et tradisjonelt blekepulver som passer til mange forskjellige lystoningsteknikker. Gir også utmerket lystoningseffekt for mørkt eller farget hår. Lystoningseffekt: opptil 7 nivåer.
Nordic Treat Hydrogel Patch øyemaske

Nordic Treat Hydrogel Patch øyemaske

Nordic Treat Eye Hydrogel Patch reduserer fine linjer og rynker, poser og mørke ringer under øynene og gjenoppliver hudens naturlige glød og fuktighet
INFINITY STYLER stylingjern fra HH Simonsen

INFINITY STYLER stylingjern fra HH Simonsen

Stylingjernet INFINITY STYLER fra HH Simonsen har flere unike detaljer og funksjoner, slik som bevegelige plater, touch panel og temperaturjustering.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

L'Oréal Professionnel og Toni & Guy inviterede til 'London Fashion Week'

L'Oréal Professionnel og Toni & Guy inviterede til 'London Fashion Week'

Det var et brag af en aften, der blev afholdt på det famøse Tivoli Hotel, da L'Oréal Professionnel sammen med Toni & Guy inviterede til et farverigt show.
British Hairdressing Awards 2017

British Hairdressing Awards 2017

Over 1500 av Storbritannias største talenter innen frisørbransjen deltok på British Hairdressing Awards 2017 for å hylle landets mest kreative stylister.
Hair Collection feiret 30 år

Hair Collection feiret 30 år

Hair Collection feiret 30 år i bransjen med et fantastisk show, med hårvisning, foredrag og dans. Les mer og bli bedre kjent med Hair Collection her!
Fokus på skjegg i HeadBrands Creative Studio

Fokus på skjegg i HeadBrands Creative Studio

HeadBrands inviterte til workshop i sitt Creative Studio, og Igor Pavlovski Sule fra H2 Barber&Sons coachet om skjeggtrimming, barbering og herrefrisyrer
Trender opp av havet fra Sebastian Professional

Trender opp av havet fra Sebastian Professional

Sebastian Professional har hentet inspirasjon fra havet, og nylig viste de siste trend – krøller, bølger og wet look, og lanserte produktserien Twisted.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Svetlana Jouini

Svetlana Jouini

På kort tid lærte hun norsk, tok nok svennebrevet og åpnet Studio S Style i. Da salongen åpnet i 2003 var hun eneste ansatte - I dag er det 8 ansatte i et fantastisk team. Les historien om Svetlana og hennes vei til den internasjonale Color Zoom-finalen i Stockholm.
Peter Brun

Peter Brun

Peter Vonkunz Brun fra På Håret er nominert til Årets frisør 2016 i region 3, noe han er meget glad og ydmyk over. "Det er jo det største som skjer i løpet av året", sier Brun. Les intervjuet med Peter her.

Nyeste videoer se flere videoer

Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén viser deg hvordan du kan lage elegante frisyrer på deg selv eller dine kunder. Se videoen og lær hvordan du lager denne romantiske oppsetningen!
Hair Magazine deltok på Salon International 2017

Hair Magazine deltok på Salon International 2017

Hair Magazine var på plass ved dette års Salon International. Se en liten video fra messen her.
Trevor Sorbie på Salon International 2017

Trevor Sorbie på Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie kommer til årets Salon International. Få en teaser på hva dere kan forvente av showet hans i videoen her.
Björn Axén - How to get the look - Krøller med krølltang

Björn Axén - How to get the look - Krøller med krølltang

La deg inspirere av Björn Axéns seneste "How to get the look" video. Her viser de deg hvordan man kan lage perfekte klassiske krøller, ypperlige til sommerferstene!
Tondeo presenterer BLAZOR - Nytt revolusjonerende hårklippeverktøy

Tondeo presenterer BLAZOR - Nytt revolusjonerende hårklippeverktøy

The BLAZOR – navnet er en blanding av ordene "Blade" og "Razor" - og er en innovasjon på markedet. Verktøyet lar deg klippe håret akkurat slik du vil ha det!