LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Wella Professionals inspirasjonshelg i Malaga


Luksuriøse DoubleTree by Hilton var hjem for de nordiske frisørene under Wella Professionals inspirasjonshelg i Malaga. Første kvelden minglet frisørene kledd i hvitt ved hotellets infinitypool.

Over 130 nordiske frisører flyktet fra høstens ruskevær sammen med Wella Professionals til Malaga for å nyte en langhelg med sol, kunnskapsutbytte, nyttige tips og ikke minst de seneste hårtrendene. Normen at frisører alltid bærer svart ble snudd opp ned allerede første kvelden når kleskoden var hvitt med en touch av rødt. I ekte frisørstil gikk alle all in, og stemningen var god når gamle venner traff hverandre igjen og nye bekjentskaper ble gjort.

Henrik Haverkamp, som er ny General Manager for Coty Professional Beauty, ønsket alle velkommen ved bassenget på taket på hotellet DoubleTree by Hilton.

- Vår visjon er å hjelpe våre frisører med å bli de beste skjønnhetsaktørene, og å ta den rollen til neste nivå, sier Henrik. Vi forsøker alltid å skape en merverdi for frisørene gjennom å komme med nye ideer til tjenester man kan tilby i salongen. 

Henrik Haverkamp, General Manager for Coty Professional Beauty. Tommy H. Hanssen fra Vox Hair Concept og Liv-Hilde Nornes fra TangoT.v. Henrik Haverkamp, General Manager for Coty Professional Beauty. T.h. Tommy H. Hanssen fra Vox Hair Concept og Liv-Hilde Nornes fra Tango

Den nye normen
Programmet for helgen ga muligheter for å knytte kontakter og dele erfaringer når seminarene åpnet opp for spørsmål som; Hvordan kan vi øke fargeservicen i salongen? Hvordan kan vi forbedre konsultasjonene med kundene? Og hvorfor behøver vi kunnskap om trender?

Twiggy, Marilyn Monroe og Ziggy Startdust - Wellas seneste trend New Norm by Past Forward, som fotograferes i finske Hangö, er inspirert av ikoner fra fortiden, samtidig som hver look tilpasses individet og etter dagens trendbilde. En av modellene hadde blitt stylet med en oppdatert versjon av hockeysveisen, og en annen hadde tydelige influenser fra Twiggy og Mia Farrow. Klippene ble deretter forbedret med farge i både kalde og varme toner. 

Kim Mäenchen og Anki Moe fra Wella Nordic Creative Team


Helgens mange seminarer vekket til liv flere spørsmål og diskusjoner.

Farge stod også på agendaen for helgens store show. Temaet var Tropical Party og på catwalken, som var bygget opp i hotellets basseng, så man alt fra naturlig bohemsk hår til grafiske klipper i sterke farger, en sneak peak på neste sesong når Color Fresh Create lanseres. Showet ble skapt av Wella Professionals Nordic Creative Team, som ble ledet av norske Anki Moe. 

Se også: Wella Professionals på Prideparaden i Stockholm


Scenen for kveldens show var bygget ut i et av hotellets basseng. Gjestene nøt en trerettersmiddag under åpen himmel og førsteklasses underholdning.


Glade frisører på tropisk party i MalagaGlade frisører på tropisk party i Malaga.

Trendvisningen bød blant annet på en sneak peak på vårens lansering av nye Color Fresh Create.

Sexy kjemi på pedagogisk vis
Siste dagen i Costa del Sol var det fullt fokus igjen. På programmet stod blant annet digitale markedsføringstips og råd omkring mersalg, samt et av helgens mest karakteristiske innslag; Sexy Science & Chemistry med Caroline Curtis. På et pedagogisk vis leverte Caroline verktøy for å forklare for kundene hvordan håret påvirkes av fangebehandlinger og hvorfor resultatet kanskje ikke alltid blir akkurat slik man hadde forestilt seg det.

- Frisører håndterer så mye informasjon når kunden sitter foran dem, sier Caroline. Om de har kunnskap om selve kjemien i håret kan de også kjenne seg trygge i sine beslutninger når de velger kjemiske produkter til å behandle håret med. På den måten kan de nyte sitt verk fullt ut. 

I ekte frisørstil var det all in på temaet Tropisk PartyI ekte frisørstil var det all in på temaet Tropisk Party

Inspirerende og lærerikt
Tommy H. Hanssen fra VOX Hair Concept og Liv-Hilde Nornes fra Tango var på plass i Malaga for å ta del av all inspirasjonen.

- Vi har fått masse ny inspirasjon og nå skal vi hjem og gjøre jobben vår enda bedre enn før, sier Tommy. Wella har tatt det videre og kommet med nye impulser som vi skal sørge for å distribuere fremover.

 Liv-Hilde tilføyer:

- Jeg jobber med markedsføring, og gjennom å være her får jeg så mye frisørstoff inn under huden. Jeg har vært med på hvert eneste foredrag og det har vært så interessant! Jeg har fått en bekreftelse på at vi gjør mye riktig samtidig som jeg også ser at vi har mye å jobbe med. 


Wella Nordic Creative Team den siste kvelden. Fra venstre: Jari Palin, Christian Andersson Rost, Emelie Sandström, Stine Høppner, Anki Moe og Kim Mäenchen.

Tekst: Camilla Svensson
Foto: Kai Sairanen for Wella & Camilla Svensson 

Se flere bilder her!

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

ghd lanserer den nye nocturne collection

ghd lanserer den nye nocturne collection

Style, style og mer style med den nye ghd nocturne collection! Grensene mellom natt og dag hviskes ut og det gir uendelige stylingmuligheter uten å skade håret.
Kerasilk julegaveesker fra Goldwell

Kerasilk julegaveesker fra Goldwell

Nå kan du tilby dine kunder en romantisk julegaveeske fra Kerasilk, fra hver av de tre Kerasilk segmenter: Repower Volume, Reconstruct og Control.
Nice Cream Cleansing Conditioner fra Amika

Nice Cream Cleansing Conditioner fra Amika

Nice Cream Cleansing Conditioner fra Amika renser håret skånsomt og tilfører fuktighet uten å tynge håret. Passer alle typer hår som trenger en mild rengjøring.
Goldwell Dualsenses og StyleSign julegaveesker

Goldwell Dualsenses og StyleSign julegaveesker

Årets Goldwell julegaveesker er her! Finnes i 3 ulike varianter, og alle esker inneholder shampoo, hårpleie og stylingprodukt fra Dualsenses og StyleSign.
INDOLA BLEACH HAIR BOND

INDOLA BLEACH HAIR BOND

Med Indola Bleach Hair Bond, som har Hair Bond teknologi integrert direkte i blekingen, er det enklere enn noen gang å ta vare på din kundes hår. Se mer her!

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Inspirasjon, personlig utvikling og hår på Redken Tribe i Halmstad

Inspirasjon, personlig utvikling og hår på Redken Tribe i Halmstad

Solen skinner i Halmstad når 330 frisører fra hele Norden inntok byen for å delta i Redkent Tribe og ta nytte av lærerike foredrag, fargerik inspirasjon og trendriktig hår. Les og se bilder fra helgen her!
Wella Professionals inspirasjonshelg i Malaga 2017

Wella Professionals inspirasjonshelg i Malaga 2017

Costa del Sol og Wellas team leverte når over 130 frisører flyktet fra høstens ruskevær til en langhelg med inspirasjon, sol og nettverk. Se bilder fra helgen her!
Salon International - skal du bli med?

Salon International - skal du bli med?

Salon International går av stabelen i London fra 14-16 oktober, og her samles frisører fra hele verden til inspirasjon, show og konkurranser. Les mer her!
Morgendagens mote på Grand

Morgendagens mote på Grand

Talentfullt, kjønnsnøytralt og krøllete hår med hatt. Grazette of Swedens team stylet hår ved Swedish Fashion Talents motevisning på Grand Hotel under Stockhol Fashion Week. Les mer her!
Ganni X L'Oréal Professionnel til Copenhagen Fashion Week

Ganni X L'Oréal Professionnel til Copenhagen Fashion Week

Under Copenhagen Fashion Week Ganni hadde alliert seg med Cim Mahony og L’Oréal Professionnel, som ordnet lekkert hår på alle modellene som skulle på catwalken.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Oddbjørn Jakobsen

Oddbjørn Jakobsen

15-år gammel starten han i lære. Nå sitter han som president i en verdensomspennende frisørorganisasjon, med en hederspris i lomma, og likevel med muligheten til å svare på noen spørsmål fra oss.
Nikola Grozdic (Q&A)

Nikola Grozdic (Q&A)

Årets hårstylist 2015 ble Nikola Grozdic. Hair Magazine var nysgjerrig på hvordan han har blitt en meget ettertraktet hårstylist til motemagasinene i Norge. Vi stilte han våre 15 spørsmål! Klikk her for å lese hva han svarte.

Nyeste videoer se flere videoer

Trevor Sorbie på Salon International 2017

Trevor Sorbie på Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie kommer til årets Salon International. Få en teaser på hva dere kan forvente av showet hans i videoen her.
Björn Axén - How to get the look - Krøller med krølltang

Björn Axén - How to get the look - Krøller med krølltang

La deg inspirere av Björn Axéns seneste "How to get the look" video. Her viser de deg hvordan man kan lage perfekte klassiske krøller, ypperlige til sommerferstene!
Tondeo presenterer BLAZOR - Nytt revolusjonerende hårklippeverktøy

Tondeo presenterer BLAZOR - Nytt revolusjonerende hårklippeverktøy

The BLAZOR – navnet er en blanding av ordene "Blade" og "Razor" - og er en innovasjon på markedet. Verktøyet lar deg klippe håret akkurat slik du vil ha det!
Procare24/7 foliemaskin hos Tendenz

Procare24/7 foliemaskin hos Tendenz

Procare24/7 gjør det kostnads- og tidsbesparende for deg og din salong. Se video demonstrasjon her!
Björn Axén - How to get the look - Modern rockabilly

Björn Axén - How to get the look - Modern rockabilly

Frisyren er like populær i dag som hva den var på 50-tallet, og her viser Björn Axén den klassiske rockabilly -frisyren. Se hvordan du best styler en moderne rockabilly, samt hvordan du anvender voks til stylingen.