LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Wella Professionals inspirasjonshelg i Malaga


Luksuriøse DoubleTree by Hilton var hjem for de nordiske frisørene under Wella Professionals inspirasjonshelg i Malaga. Første kvelden minglet frisørene kledd i hvitt ved hotellets infinitypool.

Over 130 nordiske frisører flyktet fra høstens ruskevær sammen med Wella Professionals til Malaga for å nyte en langhelg med sol, kunnskapsutbytte, nyttige tips og ikke minst de seneste hårtrendene. Normen at frisører alltid bærer svart ble snudd opp ned allerede første kvelden når kleskoden var hvitt med en touch av rødt. I ekte frisørstil gikk alle all in, og stemningen var god når gamle venner traff hverandre igjen og nye bekjentskaper ble gjort.

Henrik Haverkamp, som er ny General Manager for Coty Professional Beauty, ønsket alle velkommen ved bassenget på taket på hotellet DoubleTree by Hilton.

- Vår visjon er å hjelpe våre frisører med å bli de beste skjønnhetsaktørene, og å ta den rollen til neste nivå, sier Henrik. Vi forsøker alltid å skape en merverdi for frisørene gjennom å komme med nye ideer til tjenester man kan tilby i salongen. 

Henrik Haverkamp, General Manager for Coty Professional Beauty. Tommy H. Hanssen fra Vox Hair Concept og Liv-Hilde Nornes fra TangoT.v. Henrik Haverkamp, General Manager for Coty Professional Beauty. T.h. Tommy H. Hanssen fra Vox Hair Concept og Liv-Hilde Nornes fra Tango

Den nye normen
Programmet for helgen ga muligheter for å knytte kontakter og dele erfaringer når seminarene åpnet opp for spørsmål som; Hvordan kan vi øke fargeservicen i salongen? Hvordan kan vi forbedre konsultasjonene med kundene? Og hvorfor behøver vi kunnskap om trender?

Twiggy, Marilyn Monroe og Ziggy Startdust - Wellas seneste trend New Norm by Past Forward, som fotograferes i finske Hangö, er inspirert av ikoner fra fortiden, samtidig som hver look tilpasses individet og etter dagens trendbilde. En av modellene hadde blitt stylet med en oppdatert versjon av hockeysveisen, og en annen hadde tydelige influenser fra Twiggy og Mia Farrow. Klippene ble deretter forbedret med farge i både kalde og varme toner. 

Kim Mäenchen og Anki Moe fra Wella Nordic Creative Team


Helgens mange seminarer vekket til liv flere spørsmål og diskusjoner.

Farge stod også på agendaen for helgens store show. Temaet var Tropical Party og på catwalken, som var bygget opp i hotellets basseng, så man alt fra naturlig bohemsk hår til grafiske klipper i sterke farger, en sneak peak på neste sesong når Color Fresh Create lanseres. Showet ble skapt av Wella Professionals Nordic Creative Team, som ble ledet av norske Anki Moe. 

Se også: Wella Professionals på Prideparaden i Stockholm


Scenen for kveldens show var bygget ut i et av hotellets basseng. Gjestene nøt en trerettersmiddag under åpen himmel og førsteklasses underholdning.


Glade frisører på tropisk party i MalagaGlade frisører på tropisk party i Malaga.

Trendvisningen bød blant annet på en sneak peak på vårens lansering av nye Color Fresh Create.

Sexy kjemi på pedagogisk vis
Siste dagen i Costa del Sol var det fullt fokus igjen. På programmet stod blant annet digitale markedsføringstips og råd omkring mersalg, samt et av helgens mest karakteristiske innslag; Sexy Science & Chemistry med Caroline Curtis. På et pedagogisk vis leverte Caroline verktøy for å forklare for kundene hvordan håret påvirkes av fangebehandlinger og hvorfor resultatet kanskje ikke alltid blir akkurat slik man hadde forestilt seg det.

- Frisører håndterer så mye informasjon når kunden sitter foran dem, sier Caroline. Om de har kunnskap om selve kjemien i håret kan de også kjenne seg trygge i sine beslutninger når de velger kjemiske produkter til å behandle håret med. På den måten kan de nyte sitt verk fullt ut. 

I ekte frisørstil var det all in på temaet Tropisk PartyI ekte frisørstil var det all in på temaet Tropisk Party

Inspirerende og lærerikt
Tommy H. Hanssen fra VOX Hair Concept og Liv-Hilde Nornes fra Tango var på plass i Malaga for å ta del av all inspirasjonen.

- Vi har fått masse ny inspirasjon og nå skal vi hjem og gjøre jobben vår enda bedre enn før, sier Tommy. Wella har tatt det videre og kommet med nye impulser som vi skal sørge for å distribuere fremover.

 Liv-Hilde tilføyer:

- Jeg jobber med markedsføring, og gjennom å være her får jeg så mye frisørstoff inn under huden. Jeg har vært med på hvert eneste foredrag og det har vært så interessant! Jeg har fått en bekreftelse på at vi gjør mye riktig samtidig som jeg også ser at vi har mye å jobbe med. 


Wella Nordic Creative Team den siste kvelden. Fra venstre: Jari Palin, Christian Andersson Rost, Emelie Sandström, Stine Høppner, Anki Moe og Kim Mäenchen.

Tekst: Camilla Svensson
Foto: Kai Sairanen for Wella & Camilla Svensson 

Se flere bilder her!

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Nordic Treat Hydrogel Patch øyemaske

Nordic Treat Hydrogel Patch øyemaske

Nordic Treat Eye Hydrogel Patch reduserer fine linjer og rynker, poser og mørke ringer under øynene og gjenoppliver hudens naturlige glød og fuktighet
INFINITY STYLER stylingjern fra HH Simonsen

INFINITY STYLER stylingjern fra HH Simonsen

Stylingjernet INFINITY STYLER fra HH Simonsen har flere unike detaljer og funksjoner, slik som bevegelige plater, touch panel og temperaturjustering.
Circle Chronicles - en ny serie fra Davines

Circle Chronicles - en ny serie fra Davines

Rens hodebunnen og slipp glansen løs. Revitaliser hår og hodebunn med ny energi og glans etter en stressende dag. Reparer håret og gjenopprett energi, glans og fuktighet.
JAGUAR 85th anniversary edition

JAGUAR 85th anniversary edition

Historien til JAGUAR’s suksess begynte I 1932. JAGUAR feirer dette jubileet med sin 85th anniversary edition. To statement-sakser for dagens stylister. Les mer her!
Björn Axén i nytt design

Björn Axén i nytt design

Björn Axén har gitt sin klassiske hårpleie- og stylingserie en ny, stilren design med fokus på kunnskap og innovasjon, som tilbyr det hvert hår behøver.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Hair Collection feiret 30 år

Hair Collection feiret 30 år

Hair Collection feiret 30 år i bransjen med et fantastisk show, med hårvisning, foredrag og dans. Les mer og bli bedre kjent med Hair Collection her!
Fokus på skjegg i HeadBrands Creative Studio

Fokus på skjegg i HeadBrands Creative Studio

HeadBrands inviterte til workshop i sitt Creative Studio, og Igor Pavlovski Sule fra H2 Barber&Sons coachet om skjeggtrimming, barbering og herrefrisyrer
Trender opp av havet fra Sebastian Professional

Trender opp av havet fra Sebastian Professional

Sebastian Professional har hentet inspirasjon fra havet, og nylig viste de siste trend – krøller, bølger og wet look, og lanserte produktserien Twisted.
Salon International 2017

Salon International 2017

Tre intensiva dagar i London med massor av frisörer, leverantörer och inspiratörer från hela Europa. Läs och se mer från den händelserika helgen här!
Wella Professionals TrendVision 2017 i London

Wella Professionals TrendVision 2017 i London

For 15. året på rad ble den verdensomspennende Wella TrendVision Awards arrangert i London 2017, med nye trender og kreativitet i massevis. Se mer her!

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Vilde Johannessen

Vilde Johannessen

Etter nærmere 10 års erfaring fra frisørbransjen i California, vendte Vilde Johannessen tilbake til en ny, og bedre frisørbransje i Norge. I dag jobber hun til daglig som stylist i Gevir, og hun gir sine tips til perfekte bølger!
Linnéa Tilley Sanaker

Linnéa Tilley Sanaker

"Som liten ønsket jeg å bli lege. Det nærmeste jeg kommer det i dag er når jeg tar avfarging i salongen og bruker munnbind. Da koser jeg meg!" forteller Linnea som er takknemmelig for den hverdagen hun har i dag. Les intervjuet med Hamar-frisøren her!

Nyeste videoer se flere videoer

Hair Magazine deltok på Salon International 2017

Hair Magazine deltok på Salon International 2017

Hair Magazine var på plass ved dette års Salon International. Se en liten video fra messen her.
Trevor Sorbie på Salon International 2017

Trevor Sorbie på Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie kommer til årets Salon International. Få en teaser på hva dere kan forvente av showet hans i videoen her.
Björn Axén - How to get the look - Krøller med krølltang

Björn Axén - How to get the look - Krøller med krølltang

La deg inspirere av Björn Axéns seneste "How to get the look" video. Her viser de deg hvordan man kan lage perfekte klassiske krøller, ypperlige til sommerferstene!
Tondeo presenterer BLAZOR - Nytt revolusjonerende hårklippeverktøy

Tondeo presenterer BLAZOR - Nytt revolusjonerende hårklippeverktøy

The BLAZOR – navnet er en blanding av ordene "Blade" og "Razor" - og er en innovasjon på markedet. Verktøyet lar deg klippe håret akkurat slik du vil ha det!
Procare24/7 foliemaskin hos Tendenz

Procare24/7 foliemaskin hos Tendenz

Procare24/7 gjør det kostnads- og tidsbesparende for deg og din salong. Se video demonstrasjon her!