LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Velkommen til Hair Magazine!

Hair Magazine er Nordens største bransjemagasin for frisører. I det trykte magasin og online her på hairmagazine.no kan du ta del av alt det spennende som som skjer i frisørbransjen, både lokalt og globalt.

Hair Magazine, som eies av Freeminds Media A/S distribueres gratis til alle registrerte frisører i Norge, seks ganger årlig, samt i lokalt tilpassede utgaver i Danmark og Sverige. Samlet har magasinet en rekkevidde på omtrent 35.000 frisører.

Abonner på Hair Magazine
Er du ikke frisør, men vil ha Hair Magazine hjem i postkassen likevel? Eller vil du ha mer enn ett eksemplar til salongen? Registrer deg som abonnent og få de seneste frisørnyhetene direkte hjem til deg, seks ganger i året.   

Hair Magazine Norge: 480 kr/år + porto.

Kontakt hello@freemindsmedia.com for mer informasjon.

Freeminds Media
Freeminds Media A/S er et mediebyrå som produserer nisjemedier, både i online og i trykket format, spesifikt rettet mot frisørbransjen. Freeminds Media ble grunnlagt i Danmark i 2002 og er i dag sterkere enn noen sinne. Vi vokser så det knaker, og er alltid interessert i nye samarbeid og muligheter for ekspansjon. Kontakt oss gjerne på hello@freemindsmedia.com om du har tips, idéer, ris eller ros.

Hair Magazine i Norge

Les mer om våre betingelser og vilkår her