LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Komité fikk oppgradert salongen sin av Tendenz Interiørdesign - Se hvor lekkert det ble!

Komité i Oslo ønsket å oppgradere salongen fra mørk og traust, til tøff og moderne. Tendenz Interiørdesign tok oppdraget, og tegnet en salong som møtte alle eiernes ønsker.

Når man kommer inn gjennom dørene hos Komité i Uranienborgveien 11 møter man en lekker, høyglanset resepsjon fra Pietranera. Resepsjonen har utstillingsmonter i bordplata, for ekstra fokus på for eksempel smykkesalg eller kampanjevarer i salongen. Da strømmen til kassen ikke kunne hentes fra gulvet i salongen, ble ledninger lagt i kobberrør opp til taket, så man ikke mister fokuset på elegansen når man må ta hensyn til praktiske løsninger. 

Løsningen med en frittstående stylingøy ble beholdt, men den nye øya ble snudd 90 grader i forhold til den gamle. Dette gjør at kundene ikke blir møtt av bare rygger når se kommer inn døra, og frisørene har bedre oversikt i salongen. Den tøffe øya i betonglaminat har integrerte fønholdere og stikkontakter, og også her blir ledningene ført til taket gjennom kobberrør. Fotstøtter på stylingstasjonen ble droppet, til fordel for faste fotstøtter på stolene. Her har Tendenz Interiørdesigns interiørdesigner Tone Tjærbo Lie delt opp stolen med forskjellige farger på skaien. Med sømmer og rørsømmer i kontrastfarge får stolen et tydeligere designpreg. 

Det lave taket i salongen satte begrensninger for hvilke vegghengte speil som kunne velges. Likevel ønsket Tone å bryte mot øya ved å velge en annen type speil på veggen. For å myke opp det til nå litt harde preget i salongen, fikk disse en ramme i rustikk eikelaminat. Også trillebordene, som har fått egen trillebordgarasje, har samme rustikke laminat. Stolene langs denne veggen har samme skaier som ved øya, men med motsatt inndeling. Dette skaper interesse i rommet. 

Vaskesonen hadde utfordringer i form av eksisterende vanntilførsel tett opp mot bakveggen. Tendenz Interiørdesign er svært fokusert på ergonomi i salongene, og anbefaler derfor alltid at frisørene star bak vasken når de vasker. Heldigvis hadde Karisma disse lekre vaskestolene som både passet i størrelsen, og også tillater frisørene å stå bak. De skaitrukne armlenene er også deilige om vinteren, når krom og stål ofte kan føles kaldt.

I salongens tilstøtende rom har de et eget VIP-rom, som brukes til for eksempel brudestyling. Det er også en liten venteavdeling her. Dette rommet har fått en lysere og mykere stil, nettopp med tanke på typen arbeid som gjøres her. En unisex-stol med nedfellbar rygg og nakkestøtte gjør at man også kan bruke den til makeup, brynsbehandlinger, barbering eller hulltagning / ørepiercing. Da det viste seg at en av eierne hadde liggende en steinvask fra Bali liknende den interiørdesigneren hadde tegnet inn, fikk denne en selvfølgelig plass på et plassbygget bord i salongen. Legg merke til at også her er det brukt kobberrør til vanntilførselen. 

Jentene på Komité er svært fornøyde med salongen sin, og det skjønner vi godt!


Salong:
Komité AS
Adresse: Uranienborgveien 11, 0351 Oslo
Eier: Maria S. Benes, Linn-Cecilie Hem Kalåk og Herut Tilhaun Haile
Designet og levert av: Tone Tjærbo Lie, Tendenz Interiørdesign
Fotograf: Anette Storm Hovland

Arbeidsplasser: 10
Vaskeplasser: 3

LEVERANDØRINFORMASJON

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

MOROCCANOIL Blow-dry concentrate

MOROCCANOIL Blow-dry concentrate

MOROCCANOIL Blow-dry concentrate fjerner floker og gjør håret mer håndterlig. Gir maksimal glans og føningen går raskere!
Nõberu of Sweden Face Moisturizer

Nõberu of Sweden Face Moisturizer

Nõberu of Sweden Face Moisturiser er lett og fuktigshetsgivende, skapt for menn med fet hud. Les mer her.
Salt Water Spray Sweet Orange No. 15 fra Zenz Organic

Salt Water Spray Sweet Orange No. 15 fra Zenz Organic

En svanemerket saltvansspray utviklet for å gi ditt hår en lekker beach-look med masse av struktur og volum, med duft av appelsinblomst.
Hair Styling Mousse Orange No. 91 fra Zenz Organic

Hair Styling Mousse Orange No. 91 fra Zenz Organic

Lett og nærende hårmousse med bløtgjørende ingredienser som styler og pleier håret på samme tid
Mio Proff lanserer Attitude fra Trontveit

Mio Proff lanserer Attitude fra Trontveit

Nå kan du få Attitude serien fra Trontveit Danmark hos Mioproff. Serien er godkjent for grønn salong og har meget godt hold.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Backstage med Cim Mahony og L’Oréal Professionnel

Backstage med Cim Mahony og L’Oréal Professionnel

Cim Mahony var travel på Copenhagen Fashion Week, med fem shows på to dager, sammen med blant annet By Malene Birger og Ganni i samarbeid med L’Oréal Professionnel.
Goldwell Color Zoom Challenge 2017 – De norske vinnere

Goldwell Color Zoom Challenge 2017 – De norske vinnere

Vinnerne av den nasjonale Goldwell Color Zoom Challenge 2017 er offentliggjort, og her kan du se dem! Vi gratulerer alle flinke vinnerene!
Hair Fashion Night i hele verden

Hair Fashion Night i hele verden

Stemningen var på topp da L´Oreal Akademiet feiret den internasjonale, Hair Fashion Night. Eventet er et samarbeid mellom L´Oreal Akademiet og frisørkjedene Hairport og Adam & Eva. Se bilder fra kvelden her!
Trendy fletter med amika i HeadBrands nye studio!

Trendy fletter med amika i HeadBrands nye studio!

Det ble et herlig intimt og lærerikt event da HeadBrands inviterte til amika-event i sitt nye fine studio i København. Cirka 15 frisører fra hele Norden fikk lære seg tre trendy fletter. Se bilder og les mer her.
Intercoiffures Nordiske Kongress 2018

Intercoiffures Nordiske Kongress 2018

Intercoiffure inviterer nå til deres nordiske kongress som neste år arrangeres i Malmö, Sverige. For Intercoiffures medlemmer og inviterte gjester, blir det tre dager med fullpakket skjema. Book din billett allerede nå!

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Dani Abunar

Dani Abunar

Hair Magazine har truffet stjernefrisøren Dani Abunar og tatt en prat med han om fokus, selskapet og fremtiden. Dani har vunnet utallige priser både nasjonalt og internasjonalt og driver i dag Victor | Noblesse i Gøteborg.
Oddbjørn Jakobsen

Oddbjørn Jakobsen

15-år gammel starten han i lære. Nå sitter han som president i en verdensomspennende frisørorganisasjon, med en hederspris i lomma, og likevel med muligheten til å svare på noen spørsmål fra oss.

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Trevor Sorbie på Salon International 2017

Trevor Sorbie på Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie kommer til årets Salon International. Få en teaser på hva dere kan forvente av showet hans i videoen her.
Björn Axén - How to get the look - Krøller med krølltang

Björn Axén - How to get the look - Krøller med krølltang

La deg inspirere av Björn Axéns seneste "How to get the look" video. Her viser de deg hvordan man kan lage perfekte klassiske krøller, ypperlige til sommerferstene!
Tondeo presenterer BLAZOR - Nytt revolusjonerende hårklippeverktøy

Tondeo presenterer BLAZOR - Nytt revolusjonerende hårklippeverktøy

The BLAZOR – navnet er en blanding av ordene "Blade" og "Razor" - og er en innovasjon på markedet. Verktøyet lar deg klippe håret akkurat slik du vil ha det!
Procare24/7 foliemaskin hos Tendenz

Procare24/7 foliemaskin hos Tendenz

Procare24/7 gjør det kostnads- og tidsbesparende for deg og din salong. Se video demonstrasjon her!
Björn Axén - How to get the look - Modern rockabilly

Björn Axén - How to get the look - Modern rockabilly

Frisyren er like populær i dag som hva den var på 50-tallet, og her viser Björn Axén den klassiske rockabilly -frisyren. Se hvordan du best styler en moderne rockabilly, samt hvordan du anvender voks til stylingen.