LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Komité fikk oppgradert salongen sin av Tendenz Interiørdesign - Se hvor lekkert det ble!

Komité i Oslo ønsket å oppgradere salongen fra mørk og traust, til tøff og moderne. Tendenz Interiørdesign tok oppdraget, og tegnet en salong som møtte alle eiernes ønsker.

Når man kommer inn gjennom dørene hos Komité i Uranienborgveien 11 møter man en lekker, høyglanset resepsjon fra Pietranera. Resepsjonen har utstillingsmonter i bordplata, for ekstra fokus på for eksempel smykkesalg eller kampanjevarer i salongen. Da strømmen til kassen ikke kunne hentes fra gulvet i salongen, ble ledninger lagt i kobberrør opp til taket, så man ikke mister fokuset på elegansen når man må ta hensyn til praktiske løsninger. 

Løsningen med en frittstående stylingøy ble beholdt, men den nye øya ble snudd 90 grader i forhold til den gamle. Dette gjør at kundene ikke blir møtt av bare rygger når se kommer inn døra, og frisørene har bedre oversikt i salongen. Den tøffe øya i betonglaminat har integrerte fønholdere og stikkontakter, og også her blir ledningene ført til taket gjennom kobberrør. Fotstøtter på stylingstasjonen ble droppet, til fordel for faste fotstøtter på stolene. Her har Tendenz Interiørdesigns interiørdesigner Tone Tjærbo Lie delt opp stolen med forskjellige farger på skaien. Med sømmer og rørsømmer i kontrastfarge får stolen et tydeligere designpreg. 

Det lave taket i salongen satte begrensninger for hvilke vegghengte speil som kunne velges. Likevel ønsket Tone å bryte mot øya ved å velge en annen type speil på veggen. For å myke opp det til nå litt harde preget i salongen, fikk disse en ramme i rustikk eikelaminat. Også trillebordene, som har fått egen trillebordgarasje, har samme rustikke laminat. Stolene langs denne veggen har samme skaier som ved øya, men med motsatt inndeling. Dette skaper interesse i rommet. 

Vaskesonen hadde utfordringer i form av eksisterende vanntilførsel tett opp mot bakveggen. Tendenz Interiørdesign er svært fokusert på ergonomi i salongene, og anbefaler derfor alltid at frisørene star bak vasken når de vasker. Heldigvis hadde Karisma disse lekre vaskestolene som både passet i størrelsen, og også tillater frisørene å stå bak. De skaitrukne armlenene er også deilige om vinteren, når krom og stål ofte kan føles kaldt.

I salongens tilstøtende rom har de et eget VIP-rom, som brukes til for eksempel brudestyling. Det er også en liten venteavdeling her. Dette rommet har fått en lysere og mykere stil, nettopp med tanke på typen arbeid som gjøres her. En unisex-stol med nedfellbar rygg og nakkestøtte gjør at man også kan bruke den til makeup, brynsbehandlinger, barbering eller hulltagning / ørepiercing. Da det viste seg at en av eierne hadde liggende en steinvask fra Bali liknende den interiørdesigneren hadde tegnet inn, fikk denne en selvfølgelig plass på et plassbygget bord i salongen. Legg merke til at også her er det brukt kobberrør til vanntilførselen. 

Jentene på Komité er svært fornøyde med salongen sin, og det skjønner vi godt!


Salong:
Komité AS
Adresse: Uranienborgveien 11, 0351 Oslo
Eier: Maria S. Benes, Linn-Cecilie Hem Kalåk og Herut Tilhaun Haile
Designet og levert av: Tone Tjærbo Lie, Tendenz Interiørdesign
Fotograf: Anette Storm Hovland

Arbeidsplasser: 10
Vaskeplasser: 3

LEVERANDØRINFORMASJON

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Nordic Treat Hydrogel Patch øyemaske

Nordic Treat Hydrogel Patch øyemaske

Nordic Treat Eye Hydrogel Patch reduserer fine linjer og rynker, poser og mørke ringer under øynene og gjenoppliver hudens naturlige glød og fuktighet
INFINITY STYLER stylingjern fra HH Simonsen

INFINITY STYLER stylingjern fra HH Simonsen

Stylingjernet INFINITY STYLER fra HH Simonsen har flere unike detaljer og funksjoner, slik som bevegelige plater, touch panel og temperaturjustering.
Circle Chronicles - en ny serie fra Davines

Circle Chronicles - en ny serie fra Davines

Rens hodebunnen og slipp glansen løs. Revitaliser hår og hodebunn med ny energi og glans etter en stressende dag. Reparer håret og gjenopprett energi, glans og fuktighet.
JAGUAR 85th anniversary edition

JAGUAR 85th anniversary edition

Historien til JAGUAR’s suksess begynte I 1932. JAGUAR feirer dette jubileet med sin 85th anniversary edition. To statement-sakser for dagens stylister. Les mer her!
Björn Axén i nytt design

Björn Axén i nytt design

Björn Axén har gitt sin klassiske hårpleie- og stylingserie en ny, stilren design med fokus på kunnskap og innovasjon, som tilbyr det hvert hår behøver.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Hair Collection feiret 30 år

Hair Collection feiret 30 år

Hair Collection feiret 30 år i bransjen med et fantastisk show, med hårvisning, foredrag og dans. Les mer og bli bedre kjent med Hair Collection her!
Fokus på skjegg i HeadBrands Creative Studio

Fokus på skjegg i HeadBrands Creative Studio

HeadBrands inviterte til workshop i sitt Creative Studio, og Igor Pavlovski Sule fra H2 Barber&Sons coachet om skjeggtrimming, barbering og herrefrisyrer
Trender opp av havet fra Sebastian Professional

Trender opp av havet fra Sebastian Professional

Sebastian Professional har hentet inspirasjon fra havet, og nylig viste de siste trend – krøller, bølger og wet look, og lanserte produktserien Twisted.
Salon International 2017

Salon International 2017

Tre intensiva dagar i London med massor av frisörer, leverantörer och inspiratörer från hela Europa. Läs och se mer från den händelserika helgen här!
Wella Professionals TrendVision 2017 i London

Wella Professionals TrendVision 2017 i London

For 15. året på rad ble den verdensomspennende Wella TrendVision Awards arrangert i London 2017, med nye trender og kreativitet i massevis. Se mer her!

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Mikaela Rinaldo

Mikaela Rinaldo

Født i Finland, bor i Sverige og jobber i Norge: Mikaela Rinaldo sitter i dag som Norsk Country Manager i Wella. Vi har møtt henne på Wella Studios i Nydalen. Les intervjuet her!
Diana Jakobsen

Diana Jakobsen

Det er ingen av de tidligere dukkene til Diana Jakobsen som har hår den dag i dag. Som ung klippet hun det av etter at det var stylet ferdig. Så tok hun fatt i garnet og limte på nytt hår, og slik fortsatte leken. Les om verdensproblemer og tankestrømmer, helt uten filter.

Nyeste videoer se flere videoer

Hair Magazine deltok på Salon International 2017

Hair Magazine deltok på Salon International 2017

Hair Magazine var på plass ved dette års Salon International. Se en liten video fra messen her.
Trevor Sorbie på Salon International 2017

Trevor Sorbie på Salon International 2017

Fantastiske Trevor Sorbie kommer til årets Salon International. Få en teaser på hva dere kan forvente av showet hans i videoen her.
Björn Axén - How to get the look - Krøller med krølltang

Björn Axén - How to get the look - Krøller med krølltang

La deg inspirere av Björn Axéns seneste "How to get the look" video. Her viser de deg hvordan man kan lage perfekte klassiske krøller, ypperlige til sommerferstene!
Tondeo presenterer BLAZOR - Nytt revolusjonerende hårklippeverktøy

Tondeo presenterer BLAZOR - Nytt revolusjonerende hårklippeverktøy

The BLAZOR – navnet er en blanding av ordene "Blade" og "Razor" - og er en innovasjon på markedet. Verktøyet lar deg klippe håret akkurat slik du vil ha det!
Procare24/7 foliemaskin hos Tendenz

Procare24/7 foliemaskin hos Tendenz

Procare24/7 gjør det kostnads- og tidsbesparende for deg og din salong. Se video demonstrasjon her!