LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Amika - Nå i nytt og friskt design

Nytt, friskt og litt enklere, men med den samme fantasifulle lekenheten og urbane trendfølelsen. Akkurat slik føles det når Amika relanserer seg ved å gi emballasjen en ansiktsløftning.

Amika i det nye design.Amika i det nye design

Amika ble grunnlagt i Brooklyn, New York, med en ambisjon om å bli noe annet, noe helt nytt, i en bransje som de opplevde som litt for ensidig. Sammen ville grunnleggerne skape det de mente var det motsatte til et typisk skjønnhetsmerke. I stedet for å streve etter det uoppnåelige bildet av skjønnhet som så ofte males, ville de oppmuntre til individuell skjønnhet.


Hvis det er noe vi har lært, så er det at meningene om hva som er vakkert og trendy er allsidige, og noe som ikke deles av alle mennesker rundt om i verden. I stedet er det viktig å kunne tilby alternativer der individet selv kan skape det de ønsker, med hjelp av veiledning og inspirasjon. Resultatet av disse tankene ble altså Amika – et merke som ånder positivitet, lekenhet og selvfølgelig kvalitet. De er inkluderende med produkter som er ærlige, pålitelige og morsomme å bruke tid på. Nesten som en riktig god venn.

Amika i det nye design.Amika i det nye design.

Den ikke så veldig hemmelige hemmeligheten bak de populære produktene er, i tillegg til den sprudlende designen som møter øyet, i stor grad det at de inneholder tindved. Det lille, oransje kraftbæret finnes fremdeles i alle Amikas hårpleieprodukter, og det er lett å forstå hvorfor, da det for eksempel inneholder 15 ganger så mye C-vitamin som en appelsin, og antioksidanter, omega 3, 6 og 9, for ikke å snakke om omega 7, som gjenoppbygger kollagen.

Siste nytt i Amikas verden er imidlertid den omfattende relanseringen som selskapet nå gjennomgår med produktene sine. Emballasjen har blitt oppdatert og delt inn i farger i henhold til hvilken kategori det aktuelle produktet tilhører. Gir det volum? Er det for blondiner? Svarene fås nå ved et raskt blikk på hyllen.

I og med at Amika har sin egen salong i Brooklyn så har de lært seg hva som skiller seg ut og fungerer, samtidig som det også gjør det enklere for sluttkunden. Tanken bak den nye emballasjen er at det blir enklere for deg som frisør å finne riktig produkt umiddelbart, men fremfor alt er det en uvurderlig hjelp for kundene dine selv å kunne navigere seg frem til det de leter etter, raskt og enkelt. Planogrammer, hyllepratere og andre materialer for å gjøre det enda enklere for deg og kundene på salongen er også en del av relanseringsplanen.

Den magiske tindveden er fremdeles med, og fingeren hviler fortsatt på New Yorks urbane trendpuls. Det som har skjedd er at emballasjen har blitt litt friskere og at alt har blitt litt enklere. Ganske gode nyheter, ikke sant?

Amikas nye, oppdaterte produkter finner du hos HeadBrands

 

VIRKSOMHETENS VISITTKORT

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Gold - Metamorphic Salon System - fra HeadBrands

Gold - Metamorphic Salon System - fra HeadBrands

Metamorhic Salon System fra HeadBrands inneholder behandlingene Healing Bond og Vitamin Miracle som bevarer og styrker håret og sørger for langvarig fargeresultat.
SYSTEM Professional introduserer SYSTEM Man

SYSTEM Professional introduserer SYSTEM Man

Man er en hårpleieserie for menn fra SYSTEM Professional som inneholder pleiende produkter som dekker ethvert behov og sikrer et sunt og sterkt hår.
KC Luxima fra KC Professional - Nå hos HeadBrands

KC Luxima fra KC Professional - Nå hos HeadBrands

KC lanserer de helt nye fargene Metallic Duos samt utvidelsen av serien Luxima med Earth Tones og Pure Pastels som åpner opp for farge for enhver smak.
ghd julegaveesker

ghd julegaveesker

Et lekkert utvalg gavesett i gull med stylingverktøy fra ghd med profesjonell ytelse til ethvert behov er perfekte julegaver, uansett hvem det er til!
EFFORTLESS fra Sebastian Professional

EFFORTLESS fra Sebastian Professional

Nye Effortless fra Sebastian Professional gir deg kreativ frihet og allsidighet, og mulighet til å skape en 'perfekt-uperfekt' look raskt og enkelt.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Aveda Congress i Minneapolis

Aveda Congress i Minneapolis

I forbindelse med Avedas 40-årsjubileum ble den største kongressen hittil i Avedas historie avholdt i Minneapolis, Minnesota, og Hair Magazine fikk være med.
Hair Trends 2018 i Trondheim

Hair Trends 2018 i Trondheim

Norges største trendvisning for frisører ble arrangert i Trondheim, med flere show, visninger og tips for hår, styling og produkter. Les mer og se bilder fra kvelden her!
Inspirasjon og gresk kultur på Schwarzkopf Professionals Creative Weekend

Inspirasjon og gresk kultur på Schwarzkopf Professionals Creative Weekend

Nesten 100 frisører fra Norge og Sverige tilbragte helgen i Athen når Schwarzkopf Professional arrangerte årets Creative Weekend. Les om og se bilder fra den inspirerende helgen:
ColorMANIA på Goldwell Global Zoom i Toronto

ColorMANIA på Goldwell Global Zoom i Toronto

Goldwells store, årlige happening, Global Zoom, gikk i år av stabelen i den kanadiske byen Toronto. De 3.000 frisørene til stede fikk oppleve et event i verdensklasse med fullt fokus på farge i all sin prakt.
Med ghd backstage til New York Fashion Week

Med ghd backstage til New York Fashion Week

ghd var stolt sponsor da det skulle styles hår til Jeremy Scotts fashionshow under New York Fashion Week. Mannen i spissen var Eugene Souleiman.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Peter Brun (Q&A)

Peter Brun (Q&A)

Han hevder selv han aldri var født med talent, og har gjennom hardt arbeid og trening klatret opp til topps. I dag sitter Peter Brun som kreativ leder i PåHåret og han elsker det. Les mer her!
Kjetil Fevang (Q&A)

Kjetil Fevang (Q&A)

Vi stilte 15 spørsmål til vinneren av region 2 og årets publikumspris Kjetil Fevang. Se her hans hjertefølte og interessante svar!

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Lær å lage en parykk med Redken

Lær å lage en parykk med Redken

Halloween er her snart, og om ikke lenge skal kostymet være klart. Mange kostymer trenger en tilhørende frisyre, og her lærer du hvordan du kan lage din helt egne parykk.
Lær deg mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær deg mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Bli med på et 9 minutters web-seminaret og lær om teknologien som gjør Koleston Perfect Me+ unik og se hvordan produktet fungerer. Finn seminaret her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspirasjon til blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du innblikk i styling av fire modeller med forskjellig hårlengde og stil.
Har du sett den nye glittertrend?

Har du sett den nye glittertrend?

Gå all-in på glitter og gjør det til en del av din helhetslook ved å bruke det i håret. Du kan gjøre hele håret glitrendeeller velge ut enkelte deler.
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Følg med i videoen der Sofia Geideby viser hvordan man lager en enkel, fin og sommerlig frisyre med fletter!