LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Amika - Nå i nytt og friskt design

Nytt, friskt og litt enklere, men med den samme fantasifulle lekenheten og urbane trendfølelsen. Akkurat slik føles det når Amika relanserer seg ved å gi emballasjen en ansiktsløftning.

Amika i det nye design.Amika i det nye design

Amika ble grunnlagt i Brooklyn, New York, med en ambisjon om å bli noe annet, noe helt nytt, i en bransje som de opplevde som litt for ensidig. Sammen ville grunnleggerne skape det de mente var det motsatte til et typisk skjønnhetsmerke. I stedet for å streve etter det uoppnåelige bildet av skjønnhet som så ofte males, ville de oppmuntre til individuell skjønnhet.


Hvis det er noe vi har lært, så er det at meningene om hva som er vakkert og trendy er allsidige, og noe som ikke deles av alle mennesker rundt om i verden. I stedet er det viktig å kunne tilby alternativer der individet selv kan skape det de ønsker, med hjelp av veiledning og inspirasjon. Resultatet av disse tankene ble altså Amika – et merke som ånder positivitet, lekenhet og selvfølgelig kvalitet. De er inkluderende med produkter som er ærlige, pålitelige og morsomme å bruke tid på. Nesten som en riktig god venn.

Amika i det nye design.Amika i det nye design.

Den ikke så veldig hemmelige hemmeligheten bak de populære produktene er, i tillegg til den sprudlende designen som møter øyet, i stor grad det at de inneholder tindved. Det lille, oransje kraftbæret finnes fremdeles i alle Amikas hårpleieprodukter, og det er lett å forstå hvorfor, da det for eksempel inneholder 15 ganger så mye C-vitamin som en appelsin, og antioksidanter, omega 3, 6 og 9, for ikke å snakke om omega 7, som gjenoppbygger kollagen.

Siste nytt i Amikas verden er imidlertid den omfattende relanseringen som selskapet nå gjennomgår med produktene sine. Emballasjen har blitt oppdatert og delt inn i farger i henhold til hvilken kategori det aktuelle produktet tilhører. Gir det volum? Er det for blondiner? Svarene fås nå ved et raskt blikk på hyllen.

I og med at Amika har sin egen salong i Brooklyn så har de lært seg hva som skiller seg ut og fungerer, samtidig som det også gjør det enklere for sluttkunden. Tanken bak den nye emballasjen er at det blir enklere for deg som frisør å finne riktig produkt umiddelbart, men fremfor alt er det en uvurderlig hjelp for kundene dine selv å kunne navigere seg frem til det de leter etter, raskt og enkelt. Planogrammer, hyllepratere og andre materialer for å gjøre det enda enklere for deg og kundene på salongen er også en del av relanseringsplanen.

Den magiske tindveden er fremdeles med, og fingeren hviler fortsatt på New Yorks urbane trendpuls. Det som har skjedd er at emballasjen har blitt litt friskere og at alt har blitt litt enklere. Ganske gode nyheter, ikke sant?

Amikas nye, oppdaterte produkter finner du hos HeadBrands

 

VIRKSOMHETENS VISITTKORT

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

ghd Pink Limited Edition

ghd Pink Limited Edition

ghd og Lulu Guiness står sammen i kampen mot brystkreft, og introduserer nå Pink Limited Edition. For hvert solgte produkt doneres det til Rosa sløyfe.
ghd Oval dressing brush

ghd Oval dressing brush

ghd Oval dressing brush er en klassisk hårbørsten med nylonhår som er ideell for den siste finish på enhver frisyre for å tilføre glans og pleie.
Roll-Ka er den nye skånsomme kammen fra Hercules Sägemann

Roll-Ka er den nye skånsomme kammen fra Hercules Sägemann

Roll-Ka fra Hercules Sägemann er en kam med en roller som gjør den skånsom, forenkler kamming samt gjør at den passer ulike typer av produktpåføring.
The Wet Detangler - siste nytt hos Tangle Teezer

The Wet Detangler - siste nytt hos Tangle Teezer

Den nye børste fra Tangle Teezer er spesielt designet til å fleksibelt gre håret ut når det er vått og floket uten å skade håret. Kommer i fire farger.
Caring Body Wash fra Nõberu of Sweden

Caring Body Wash fra Nõberu of Sweden

Nõberu of Swedens nye Caring Body Wash rengjør effektivt, har en behagelig duft og inneholder naturlie oljer som fukter huden. Finnes i tre dufter.

Nyeste show se flere frisørshow

Innvielse av Davines Village og WWHT i Parma

Innvielse av Davines Village og WWHT i Parma

I løpet av de tre dagene i Parma ble frisørene invitert til en helhetsopplevelse med massevis av hår, bærekraft og finalen i Davines World Style Contest.
Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

Guy Tang samlet over 250 engasjerte gjester på Konserthuset i Oslo. De fremmøtte ofret solskinn for fargeteknikker, og fikk se et inspirerende show.
Kevin Murphy - en trendy miljøkjempe

Kevin Murphy - en trendy miljøkjempe

Kevin Murphy og teamet jobber backstage på de største moteukene og driver KEVIN.MURPHY. Vi traff Kevin på Top Hair, der han var et av høydepunktene.
Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Etter 50 år har Cosmoprof vokst til å bli et av verdens største arrangement i den profesjonelle skjønnhetsbransjen. Les alt om messen her!
Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Det var ikke en tom stol i rommet da Hair Magazine ble invitert til en trendvisning med Wella Professionals.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Frisørportretter se flere frisørportretter

Roy Haarr (Q&A)

Roy Haarr (Q&A)

Hair Magazine stilte 15 spørsmål til eieren Årets frisørbedrift 2015, Roy Haarr. Se her hva vi spurte om og hva han svarte!
Frida Andersson (Q&A)

Frida Andersson (Q&A)

Vi stilte vinneren av Årets Frisør 2016 - Frida Andersson 15 spørsmål! Se hennes flotte vinnerbilder og hva hun svarte her.

Nyeste videoer se flere videoer

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspirasjon til blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du innblikk i styling av fire modeller med forskjellig hårlengde og stil.
Har du sett den nye glittertrend?

Har du sett den nye glittertrend?

Gå all-in på glitter og gjør det til en del av din helhetslook ved å bruke det i håret. Du kan gjøre hele håret glitrendeeller velge ut enkelte deler.
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Følg med i videoen der Sofia Geideby viser hvordan man lager en enkel, fin og sommerlig frisyre med fletter!
Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.