LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Angelo Seminara – med passion for innovasjon og holdbarhet

Å oppleve nye ting og steder er noe den ydmyke verdensstjernen Angelo Seminara elsker. Hans evne til å hele tiden se på verden, hår og kunst på en ny måte gjør at han alltid utvikles og aldri står stille. Hair Magazine traff Angelo ved Davines World Wide Tour i Parma.

Angelo eksperimenterer mye med farge og tekstur. Her er han på scenen under World Wide Hair Tour i Parma.Angelo eksperimenterer mye med farge og tekstur. Her er han på scenen under World Wide Hair Tour i Parma.

Det er vanskelig å ikke bli starstruck når man møter noen som man ser opp til. En som utretter arbeid som imponerer, ikke bare rent teknisk, men også visjonært. Jeg var nervøs før mitt møte med Angelo Seminara, mannen som har vunnet British Hairdresser of the Year fire ganger, som skaper innovative frisyrekolleksjoner og har en evne til å kombinere hår med kunst på en helt unik måte. Heldigvis roet nervene seg ganske raskt takket være Angelo. Han møtte meg med en rolig, avslappet holdning og varme, vennlige øyne.

Kolleksjonen Tatami Black viser tydelig Angelos fascinasjon for tekstur.Kolleksjonen Tatami Black viser tydelig Angelos fascinasjon for tekstur.Kolleksjonen Tatami Black viser tydelig Angelos fascinasjon for tekstur.

Fra kolleksjonen Reflection.Fra kolleksjonen Reflection.

Sjefsrefredaktör Camilla fikk mulighet til å treffe Angelo Seminara i Parma ved Davines WWHT 2018.Sjefsrefredaktör Camilla fikk mulighet til å treffe Angelo Seminara i Parma ved Davines WWHT 2018.

Natur og innovasjon
Angelo Seminara har nesten blitt et synonym med innovasjon, og å teste nye ting ser ut til å være en av drivkreftene bak hans fremgang. Da vi møttes i Parma, under Davines World Hair Tour, hadde han akkurat gjort noe nytt. Angelo inspireres av naturen og leter hele tiden etter nye måter å minske sitt eget og andres avtrykk på vår planet. Til showet i Parma, der det var over 3.000 besøkende på plass, valgte han, i stedet for å fly inn et helt kreativt team og 20 modeller fra ulike deler av verden, å skape en film. 

Se også: Mirage av Angelo Seminara

Angelo forklarte at på en så stor scene som det trengs ved et event for 3.000 besøkende kommer ingen til å kunne se noe likevel av hva han gjør uten at en kameramann filmer nærbilder og viser det på storskjerm. Filmen inneholdt alt som en ”vanlig” Look&Learn-visning pleier å inneholde. Det som gjorde den unik var delvis Angelos inspirerende kreasjoner, men også plassen det hele utspilte seg. Den første frisyren ble demonstrert oppe i en luftballong og de øvrige i et vakkert, øde landskap et sted i Afrika. Visningen av filmen fikk, ikke uventet, stående  applaus og Angelo, som ventet bak scenen, var fornøyd med fremvisningen.
- Det var en merkelig følelse som om jeg befant meg mellom ild og vann, mellom djevelen og engelen. Jeg var akkurat i midten. Jeg har aldri opplevd den følelsen før ettersom jeg aldri har vist en film i stedet for å gjøre et liveshow før, men det var interessant

Artikkelen er lengre - les hele artikkelen i vårt online magasin!

Mirage er en kolleksjon som ble fotografert i Namibia for Great Lengths. Her ses Angelo Seminaras kjærlighet til vinden og naturen tydelig. Mirage er en kolleksjon som ble fotografert i Namibia for Great Lengths. Her ses Angelo Seminaras kjærlighet til vinden og naturen tydelig. 

Angelo fascinerss av strukturer og lys, framfor alt i naturen. Gjennom oppfinnelsen THE IMPRINTER har Angelo gjort det lettere for andre å skape struktur i håret med hjelp av farge. Her er en av lookene i den seneste kolleksjonen fra Davines; ReflectAngelo fascinerss av strukturer og lys, framfor alt i naturen. Gjennom oppfinnelsen THE IMPRINTER har Angelo gjort det lettere for andre å skape struktur i håret med hjelp av farge. Her er en av lookene i den seneste kolleksjonen fra Davines; Reflection.

Angelo Seminara, International Artistic Director for Davines, er konstant nysgjerrig og elsker nye utforfringer. Hans beste råd er å suge til seg alt som bare går an, men å la vær med å kopiere andre.Angelo Seminara, International Artistic Director for Davines, er konstant nysgjerrig og elsker nye utforfringer. Hans beste råd er å suge til seg alt som bare går an, men å la vær med å kopiere andre.

Tekst: Camilla Svensson
Foto: Camilla Svensson/Press

Se også: Tatami Black av Angelo Seminara

Artikkelen er lengre - les hele artikkelen i vårt online magasin!

Nyeste produkter se flere produktnyheter

L'Oréal Professionnel introduserer INOA Balayage Ambré

L'Oréal Professionnel introduserer INOA Balayage Ambré

I anledning av INOAs 10-års jubileum introduserer L'Oréal Professionnel nå servicen INOA Balayage Ambré med fire nyanser av rav for den perfekte tone.
Celeb Luxury Colorditioner i 10 nyanser hos HeadBrands

Celeb Luxury Colorditioner i 10 nyanser hos HeadBrands

Gem Lite Colorditioner er en pigmentert, fargebevarende og styrkende balsam, som gjenoppbygger og reparerer bindingene i håret. Finnes hos HeadBrands.
Nye Cera Wandbar stylingverktøy

Nye Cera Wandbar stylingverktøy

Cera Wandbar er et smidig stylingverkøy som takket være den ergonomiske vinkel gir masse stylingmuligheter uten å belaste håndledd, skuldre eller albue. Les mer her!
CUTRIN BIO+ - velvære for hodebunnen

CUTRIN BIO+ - velvære for hodebunnen

CUTRIN BIO+ er en pleieserie som behandler tørr hodebunn, flass og håravfall skånsomt og effektivt. Nå relanseres serien i nye forpakninger. Se mer her!
SEB MAN - hårpleieserie for menn fra Sebastian Professional

SEB MAN - hårpleieserie for menn fra Sebastian Professional

Sebastian Professional lanserer SEB MAN, en serie for menn med produkter til hår og skjegg, skapt med fokus hva det betyr å være en mann i dagens samfunn. Se mer her!

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell inviterte til et forrykende hårshow på Hårmessen 2018 i Stavanger og viste en rekke nydelige, inspirerende og kreative avant-garde frisyrer.
Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals internasjonale TrendVision 2018 gikk av stabelen i Lisboa, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience. Se mer her!
Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa møttes for å mingle, mens de tok del i de seneste trends fra noen av bransjens stjerner.
Glamour og luksus på Gold Show i København

Glamour og luksus på Gold Show i København

Motehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallakvelden Gold International Show, sirkusartister og flere nye lanseringer i København.
En hel helg med HeadBrands

En hel helg med HeadBrands

Mer en 250 frisører var kommet fra alle Nordens hjørner for å være med på den aller første HeadBrands Xperience – og for en opplevelse det var! En hel helg fylt med inspirasjon, trender og noe for enhver smak.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Jens Johan Wiker

Jens Johan Wiker

Til tross for sin unge alder har frisør- og makeup artisten Jens Johan Wiker opparbeidet seg mye erfaring og kunnskap innenfor hår og make-up bransjen.
Frida Andersson

Frida Andersson

2016 var året Frida Andersson ble utnevnt til Årets Frisør i Norge og vant de nasjonale finalene i Color Zoom, American Crew All-Star Challenge og Tendenz Stylist Awards. At Frida elsker utfordringer er ingen hemmelighet, og nå er hennes neste utfordring opplæring for Goldwell på heltid.

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

How to: Shadow Roots hårfarge - video tutorial

How to: Shadow Roots hårfarge - video tutorial

I denne videoen viser Jenny Strebe og Viola Landsky, Schwarzkopf Professional Colourist, hvordan man skaper en reverse balayage med shadow roots. Se video her!
Juleinspirert hestehale med ghd

Juleinspirert hestehale med ghd

ghd viser i denne video hvordan du kan lage en lekker, bølget hestehale med hårpynt, perfekt til julens fester. Se video her!
Naturlige og teksturerte bølger med ghd

Naturlige og teksturerte bølger med ghd

I denne video viser ghd hvordan du får den såkalte "I woke up like this"-look. Naturlige og teksturerte bølger for en kul og sexy look. Se videoen her!
Long Hair Tutorial av Benjamin Martin

Long Hair Tutorial av Benjamin Martin

I denne tutorial viser den dyktige Benjamin Martin tre ulike oppsetninger for langt hår som passer perfekt til bryllup, feiringer, jul og nyttårsfester!
ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

I denne video viser ghd hvordan man skaper det perfekte wavy hår med en rettetang.