LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Få en mer lukseriøs salong - de små tingene kan gjøre en stor forskjell

Frisørbransjen som vi kjenner er i endring, konkurransen blir større og hardere og markedet utvides. Nå gjelder det å skille seg ut! Spørsmålet er hvordan man skal gjøre det? Hva er det de mest suksessfulle salongene har gjort, og hva er det som lokker kundene til salongen?

The Thief spa - Luksus silkeputetrekk
The Thief Spa har valgt å selge de populære produktene fra Branché.

Det finnes uendelige artikler om mersalg, detaljhandel og hvordan den beste salongen skal se ut. Et effektivt og brukervennlig bookingsystem, en pen og oversiktlig hjemmeside, lyse og romslige lokaler – og selvfølgelig god service og høy kvalitet på arbeidet. Dette er viktige faktorer som gjør at kunden kommer akkurat til din salong, og noe som har løftet bransjens profesjonalitet. Men det er ikke sikkert at det er nok på dagens harde konkurransemarked. Vi ser at tilbudet av produkter som selges i salonger utvides, noe som bidrar til at det er kommet nye området å konkurrere på utover de nevnte faktorene – og her er noen salonger ekstremt gode. Flere og flere salonger er i dag bevisste på de små tingene virkelig kan gjøre en stor forskjell.

I denne artikkelen vil vi i samarbeid med Lovelyskin gi deg som salongeier noen tips til nye og utradisjonelle produkter som kan være med å gjøre salongen mer eksklusiv og konkurransedyktig på nye områder.

Lovelyskin er distributør for merkevarene: beautyblender®, Branché Beautysleep, invisibobble®, MakeUp Eraser og The Konjac Sponge Company. Fem fantastiske, revolusjonerende og høyt presseomtalte produkter som har funnet sin vei inn i norske frisørsalonger. 

Vi stilte daglig leder i Lovelyskin, Trude Hansson Gården noen spørsmål om hvorfor akkurat disse produktene skal selges i frisørsalonger. Les hva hun svarte, les anmeldelser fra fornøyde salongeiere og forbrugere, og se bilder av hvordan de utstilles i salonger nedenfor.Hvorfor skal disse produktene selges i frisørsalonger?
Dette er helt klart mersalgsprodukter, som er i direkte relasjon til hår og/eller skjønnhet

Hva er fordelene med det?
Produktene er de beste i sitt segment på markedet, og krever liten tid for ansatte i salong å selge.

Hvordan vil det hjelpe salongen?
Det gir salongen inntekt utover klipp, farging, styling mm. Mindre tid, mer fortjeneste som legger seg rett på bunnlinjen.

Hvilke inntrykk får kundene av salongen?
Trendsetter, innovativ, totalleverandør, eksklusiv.

Hvordan skal man som selger gå frem for å gjøre salg, hvorfor skal man kjøpe akkurat disse produktene?
Noen salonger tilbyr totalstyling med hår og makeup. Da kan salongen bruke produktene de selv selger i salong når de legger makeup (eks. beautyblender) eller styler/setter opp hår (eks. invisibobble). Akkurat på samme måte som salongen selger kurer og pleieprodukter til håret, kan silkeputetrekket anbefales til kunden. Det er kanskje det enkleste skjønnhetsproduktet til hud og hår, og det krever ikke mer arbeid fra kunden enn å bytte det harde og absorberende bomullstrekket til et silkeputetrekk. Kunden vil med dette pleie hår og hud hver natt mens de sover. Da er det fint for salongen at de selger silkeputetrekket med markedets mest eksklusive kvalitet!

Hvilke salonger i Norge tilbyr i dag produkter fra Lovelyskin?
Vi selger til både frisørsalonger og skjønnhetssalonger i Norge. For å nevne noen: Gevir, Placebo, Beths Beauty, The Well, Jan Thomas Studio, Fab.lounge m.fl


Branché Beautysleep

Branché silkeputetrekk - Luksus

Branché Beauty Sleep er silkeputevar og sovemasker av luksuskvalitet, laget av 100% premium Mulberry silkefibre som er vevd med ”state of the art” vevemetode. Branché er kjent som Rolls Royce ́n innen silkeputevar og Hollywood stjernenes ”best kept beauty secret”. Den eksklusive silken fra Branché inneholder 18 aminosyrer, akkurat det samme som huden og håret, og vil derfor gi pleie og stimulere fornyelsesprosessen natten gjennom. Silke opprettholder naturlig fuktighetsbalansen i huden og håret, og er ekstra skånsom mot hyper sensitiv hud. Silkens glatte overflate vil forebygge rynker i ansiktet, da huden ikke vil møte motstand og bli liggende i folder som ved for eksempel bomullstoff som kan være både hardt og absorberende. Den glatte og eksklusive silken til Branché vil forebygge unødvendige hårtap og gjøre håret glattere og blankere. Håret blir nærmest fri for floker og frizz, i tillegg til at frisyren holder seg mye lenger.

Branché har blitt en stor Hollywood-favoritt og noen påstår at sovemaskene er grunnen til at Hollywood-stjernene ser så uthvilte ut, og får fantastisk omtale fra store kjendiser som Kate Winslet og Reese Witherspoon som velger å bruke putetrekk av sateng eller silke som sørger for at de våkner opp frisk og vakker. Også de kongelige hiver seg over denne skjønnhetsbølgen. Klikk.no skriver i februar 2015 at makeupartisten til Kate Middleton nylig fortalte til Style Magazine at å sove med sengetøy av silke var et av de beste skjønnhetstriksene, og kan varmest anbefale den luksuriøse silke-serien fra Branchè. (Klikk.no, Februar 2015)

Branché silkeputetrekk - Luksus hos Gevir
Gevir på Grünerløkka er en av salongkjedene som har valgt å ta inn Branché 
Charmeuse som en del av sitt sortiment.

Branché hos Lovely Skin - Luksus silkeputetrekk

Branché Charmeuse kommer i en vakker og fristende innpakkning. 

Også i bladet Familien skriver en fornøyd leser: ”Jeg har falt fullstendig for de nydelige silkeputevarene fra Branché Charmeuse. Silke er temperaturregulerende, og er derfor perfekt for både kalde og varme netter” – Åses lune hjørne ( Familien, nr4, 2015)

Skjønnhetsredaktøren i Costume, Hélène Andersen er også fan av produktene og er en av dem som alltid har med seg silkemasken fra Branché med seg i sminkepungen når hun er ute og reiser. (Costume.no, Februar 2015)

invisibobble®

Invisibobble - Usynlige hårstrikker hos Lovely Skininvisibobble® er en skånsom hårstrikk som holder håret på plass med et godt grep uten å etterlate merker. Strikkene er hygieniske, vannfaste og gir mer volum til hestehalen din. De egner seg godt til både hverdags, fest og trening og har vært å se på kjendiser som Sarah Ferguson og Candice Swanepoel. invisibobble kommer i mange forskjellige freshe farger, alt fra kule neonfarger og pasteller til klassiske nøytrale farger. invisibobble kommer i tre forskjellige størrelser; nano, original og power.

Invisibobble - Usynlige hårstrikker hos Lovely Skin
invisibobble i freshe farger kommer med egne displayer til salong. Et lettsolgt mersalgsprodukt, da dette er et produkt kunden bare plukker med seg.

Les også: Pink Heroes fra Invisibobble 

Invisibobble - Usynlige hårstrikker hos Lovely Skin - Kunde i salong
Her sees bruk av invisibobble på kunde. Det er kun brukt 1 stk - ingen lakkspenner.

Invisibobble - Usynlige hårstrikker hos Lovely Skin - Mersalg
Det er viktig å tenke på hvordan produktene utstilles i salongen, både med tanke på farge, antall og hvor i salongen de befinner seg. Denne fargekombinasjonen er behagelig, og passer stilen i salongen.  

The Konjac Sponge Company

The Konjac Sponge Company er 100% naturlig rensesvamper til ansikt og kropp. Rensesvampene er laget av 100% naturlig Konjac fiber – et revolusjonerende vegetabilsk fiber fra roten av Amorphophallus Konjac planten. Konjac planten har vært brukt av japanerne i over 1500 år pga dens helsebringende egenskaper og har siden det 6. århundre vært brukt til medisinske formål. Svampen etterlater huden ekstremt ren og oppfrisket - helt naturlig. Ingen behov for ekstra rensemidler eller såper med mindre du virkelig ønsker. Svampene fra The Konjac Sponge Company er fremstilt kun fra naturlige ingredienser. Ingen fargestoffer, ingen kunstige tilsetningsstoffer, ingen parabener. Kun rene, nedbrytbare plantefibre med naturlige vitaminer og mineraler, fransk leire og bambus kull. De orginale og prisvinnende rensesvampene fra The Konjac Sponge Company er sertifisert Vegan og er ikke testet på dyr! Alle produktene har bestått de strengeste tester på hygiene og renhet fra EU.

 

Agnes Guldbrandsen, gründer og eier av Gevir og Gevir EGER forteller om sin erfaring med The Konjac Sponge på bloggen hennes, som kan leses her. Hun forteller blant annet at denne lille, myke svampen, er det mest effektive og enkleste hudpleieproduktet hun har vært borti.

”Etter å ha kun brukt den i to uker, fikk huden min en ny, frisk glød og var supersoft” – (Costume.no, Agnes Gulbrandsen, Februar 2015)

Kamille skriver i januar 2015 at den natulige konjac-svampen er en av de beste skjønnhetsredskapene de har prøvd, fordi den renser og eksfolierer huden mildt, uten å gjøre den tørr. (Kamille, januar 2015)

Beautyblender®

beautyblender® er markedets bestselgende makeup værktøy og 7 x vinner av Allure Best Beauty Award. Foretrukket av makeupartister verden over. Det er en elipseformet make up svamp utviklet av en av Hollywoods fremste make up artister. Svampen egner seg godt til sminke i både flytende, krem og pudderform og gir et perfekt resultat uten skjolder. Når du skal påføre sminke fuktes svampen og størrelsen dobles samtidig som den blir veldig myk. beautyblender® er hypoallergenisk, uten lateks og kan være i 3-4 måneder med riktig behandling.


Her sees den pene og fargerike innpakkingen av beautyblender® som kan fange kundens interesse.

MakeUp Eraser

MakeUp Eraser™ er en klut som fjerner ALL makeup KUN med vann! Den fjerner vannfast makeup og mascara, inneholder ingen kjemikalier og er laget av 100% polyester. Hemmeligheten bak kluten er dens veveteknikk og supertynne fibre som suger til seg sminken. Den er samtidig meget skånsom mot huden, og mild mot øynene. Den vaskes enkelt i maskinen, uten bruk av noe spesialvaskemiddel. Effektivt, bæredyktig og passer perfekt til bruk på reise! Denne revolusjonerende sminkefjerneren vil vekke interesse i salongen, fordi det er et nytt og spennende produkt man ikke får kjøpt alle steder, og hvor enkelt er det ikke å selge noe så genialt? Kundene vil komme sigende inn døren...

Les også: Selg produkter - og gjør det riktig!

Alle produktene distribueres av Lovelyskin i Norge, og du kan lese mer og se det store utvalget av deres produkter på lovelyskin.no

VIRKSOMHETENS VISITTKORT

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Fudge Vinyl Pomade - Nå hos HeadBrands

Fudge Vinyl Pomade - Nå hos HeadBrands

Vinyl Pomade er en pomade med medium hold som er lett å vaske ut. Pomaden beskytter mot luftfuktighet og tilfører fuktighet og glans uten å tynge håret.
System Professional med ENERGYCODE COMPLEX

System Professional med ENERGYCODE COMPLEX

Nå introduserer Wella Professionals System Professional med ENERGYCODE COMPLEX, som er designet for å gi et synlig vakrere og sunnere hår. Les mer her!
KMS nye Style Primers

KMS nye Style Primers

Avslappet og enkelt - men med fantastisk stil. Den attituden opplever man spesielt i Melbourne. Dette har inspirert til de nye KMS Style Primers.
@Pure Pigments - Nyhet fra Goldwell

@Pure Pigments - Nyhet fra Goldwell

Goldwell presenterer deres helt nye innovasjon i hårfarge, @Pure Pigments, og åpner dermed opp for en helt ny dimensjon av fargeresultater. Les mer her!
Groomingbørster fra Hercules Sägemann

Groomingbørster fra Hercules Sägemann

En serie med beskyttende og skånsommme børster fra Hercules Sägemann skapt av kvalitetsmateriale.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Det var ikke en tom stol i rommet da Hair Magazine ble invitert til en trendvisning med Wella Professionals.
Mote med mening 2018

Mote med mening 2018

På tiende året har Berit Olimb bak frisørsalongen Olimb & Co arrangert Mote Med Mening. Under jubileet på Gamle Logen i Oslo skapte hun nettopp mening til bransjen.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internasjonale bransjemessen TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf fantes det meste for den som elsker hår i alle fasonger. Les mer og se bildene her!
Eugene Souleiman backstage under NYFW18

Eugene Souleiman backstage under NYFW18

ghd-ambassadøren og Wella Professionals Global Creative Director Eugene Souleiman stylet modellene under New York Fashion Week. La deg inspirere her!
Intercoiffures nordiske kongress leverte i verdensklasse

Intercoiffures nordiske kongress leverte i verdensklasse

I år stod Sverige som vertsland og styret arrangerte en helg som virkelig inneholdt alt - og litt til. Les mer og se bildene her.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Hanne Lee Grotle

Hanne Lee Grotle

Nylig åpnet hun Monarchy Studio i Bergen sammen med Morten Jensen. Helgen etter vant hun prisen Årets Frisør, Region 2. Hanne Lee Grotle har fullt skjema fremover, og vi har stilt prisvinneren et par spørsmål. Les mer her:
Kenneth Solbakken

Kenneth Solbakken

Kenneth Solbakken i Blow vil at salongen skal oppleves som en hemmelig skatt. Den meritterte frisørens høyest hengende pris er fortsatt at kundene føler seg fantastiske.

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.
Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén viser lekre festfrisyrer, hvor du kan lære og lage elegante frisyrer på deg eller dine kunder. Se hvordan du lager disse 30-tallsinspirerte bølgene!
Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot har eksplodert på sosiale medier og på veldig kort tid fått over en halv million tilhengere på Instagram. Sjekk ut hvorfor her!
Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén viser deg hvordan du kan lage elegante frisyrer på deg selv eller dine kunder. Se videoen og lær hvordan du lager denne romantiske oppsetningen!