LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Hjelp mot håravfall

Det er ingen hemmelighet at håret vårt er en stor del av vår identitet. Av grunner vi ikke kan påvirke forandres hårveksten i løpet av livet. Alder, hormoner, stress og medisiner er bare noen av grunnenet il at mennesker mister hår. Å ikke ha samme hårvekst som tidligere påvirker selvfølelsen i høy grad og mange kommer til frisøren for å be om hjelp.

Her får du som frisør noen tips til ulike alternativ som du kan tilby kunder som gjerne vil ha en fyldigere hårvekst.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vingummivitaminer

HairLust Hair Gummies er lekre og smakfulle vingummivitaminer til håret, som består av nøye doserte aktive ingredienser i konsentrert mengde, og er spesielt sammensatt for at hvert næringsstoff virker best mulig. Disse hårvitaminene hjelper deg med å få et sunnere, lengre og tykkere hår, samt at det reduserer hårtap. HairLust er egnet til vegetarianere, allergikere og folk som ikke liker å svelge piller.

«Vi er veldig imponert av HairLust Hair Gummies. Det er tydelig at man kan se en foskjell. Håret blir tykkere, vokser raskere, samt at det får livet og glansen tilbake. Alle kundene våre har vent tilbake og sagt hvor fornøyde de er med forskjellen. Vi er fan!! Jane Pedersen, eier av Frisør Nymark.

For mer informasjon, besøk: www.thehairlust.no

Vingummivitaminer mot hårtapJane Pedersen - eier av Frisør Nymark


Fyldigere hår på 30 sekunder

Toppik gir umiddelbart inntrykk av at håret er tykkere og fyldigere, slik at hodebunnen ikke skinner gjennom. Toppik er pulverisert, naturlig kreatin som er statisk ladet og skaper en magnetisk effekt.

Toppik drysses eller sprayes der man ønsker fyldigere hår og tusenvis av små hårfibre fester seg til håret. Det hverken drysser eller klumper.

«Et supert produkt til de med tynt hår! Jeg bruker det i stylingen uten å si noe. Når kunden ser den umiddelbare forskjellen er de solgt!» Foad, Daglig Leder KAN Frisører Vika

For mer informasjon, kontakt Hair Program AS på 22 93 77 70 


Fyldig hår inspirert av hudpleie

Nioxin er ledende innenfor å tilby løsninger mot tynt hår og håravfall inspirert av hudpleie.
Produktene og behandlingene passer alle som ønsker å opprettholde et sunt miljø i hårbunnen og samtidig få et så tykt og sunt hår som mulig. Nioxins 3-stegs System Kit gir opp til to ganger fyldigere hår. Hele 70% av brukerne har merket at håret deres ser tykkere og tettere ut etter å ha brukt det i bare to uker.

Nioxin

"Nioxin, det beste salongmerket for tynt hår, med de mest anerkjente produktene, fokus på hudpleie og en "penger tilbake"-garanti for tykkere og fullere hår."

- Laura Bengtsson, Nioxin-ambassadør i Norden 
For mer informasjon, besøk 
www.wellastore.no

 

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

ghd Pink Limited Edition

ghd Pink Limited Edition

ghd og Lulu Guiness står sammen i kampen mot brystkreft, og introduserer nå Pink Limited Edition. For hvert solgte produkt doneres det til Rosa sløyfe.
ghd Oval dressing brush

ghd Oval dressing brush

ghd Oval dressing brush er en klassisk hårbørsten med nylonhår som er ideell for den siste finish på enhver frisyre for å tilføre glans og pleie.
Roll-Ka er den nye skånsomme kammen fra Hercules Sägemann

Roll-Ka er den nye skånsomme kammen fra Hercules Sägemann

Roll-Ka fra Hercules Sägemann er en kam med en roller som gjør den skånsom, forenkler kamming samt gjør at den passer ulike typer av produktpåføring.
The Wet Detangler - siste nytt hos Tangle Teezer

The Wet Detangler - siste nytt hos Tangle Teezer

Den nye børste fra Tangle Teezer er spesielt designet til å fleksibelt gre håret ut når det er vått og floket uten å skade håret. Kommer i fire farger.
Caring Body Wash fra Nõberu of Sweden

Caring Body Wash fra Nõberu of Sweden

Nõberu of Swedens nye Caring Body Wash rengjør effektivt, har en behagelig duft og inneholder naturlie oljer som fukter huden. Finnes i tre dufter.

Nyeste show se flere frisørshow

Innvielse av Davines Village og WWHT i Parma

Innvielse av Davines Village og WWHT i Parma

I løpet av de tre dagene i Parma ble frisørene invitert til en helhetsopplevelse med massevis av hår, bærekraft og finalen i Davines World Style Contest.
Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

Guy Tang samlet over 250 engasjerte gjester på Konserthuset i Oslo. De fremmøtte ofret solskinn for fargeteknikker, og fikk se et inspirerende show.
Kevin Murphy - en trendy miljøkjempe

Kevin Murphy - en trendy miljøkjempe

Kevin Murphy og teamet jobber backstage på de største moteukene og driver KEVIN.MURPHY. Vi traff Kevin på Top Hair, der han var et av høydepunktene.
Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Etter 50 år har Cosmoprof vokst til å bli et av verdens største arrangement i den profesjonelle skjønnhetsbransjen. Les alt om messen her!
Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Det var ikke en tom stol i rommet da Hair Magazine ble invitert til en trendvisning med Wella Professionals.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Frisørportretter se flere frisørportretter

Mikaela Rinaldo

Mikaela Rinaldo

Født i Finland, bor i Sverige og jobber i Norge: Mikaela Rinaldo sitter i dag som Norsk Country Manager i Wella. Vi har møtt henne på Wella Studios i Nydalen. Les intervjuet her!
Hanne Lee Grotle

Hanne Lee Grotle

Nylig åpnet hun Monarchy Studio i Bergen sammen med Morten Jensen. Helgen etter vant hun prisen Årets Frisør, Region 2. Hanne Lee Grotle har fullt skjema fremover, og vi har stilt prisvinneren et par spørsmål. Les mer her:

Nyeste videoer se flere videoer

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspirasjon til blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du innblikk i styling av fire modeller med forskjellig hårlengde og stil.
Har du sett den nye glittertrend?

Har du sett den nye glittertrend?

Gå all-in på glitter og gjør det til en del av din helhetslook ved å bruke det i håret. Du kan gjøre hele håret glitrendeeller velge ut enkelte deler.
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Følg med i videoen der Sofia Geideby viser hvordan man lager en enkel, fin og sommerlig frisyre med fletter!
Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.