LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Hjelp mot håravfall

Det er ingen hemmelighet at håret vårt er en stor del av vår identitet. Av grunner vi ikke kan påvirke forandres hårveksten i løpet av livet. Alder, hormoner, stress og medisiner er bare noen av grunnenet il at mennesker mister hår. Å ikke ha samme hårvekst som tidligere påvirker selvfølelsen i høy grad og mange kommer til frisøren for å be om hjelp.

Her får du som frisør noen tips til ulike alternativ som du kan tilby kunder som gjerne vil ha en fyldigere hårvekst.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vingummivitaminer

HairLust Hair Gummies er lekre og smakfulle vingummivitaminer til håret, som består av nøye doserte aktive ingredienser i konsentrert mengde, og er spesielt sammensatt for at hvert næringsstoff virker best mulig. Disse hårvitaminene hjelper deg med å få et sunnere, lengre og tykkere hår, samt at det reduserer hårtap. HairLust er egnet til vegetarianere, allergikere og folk som ikke liker å svelge piller.

«Vi er veldig imponert av HairLust Hair Gummies. Det er tydelig at man kan se en foskjell. Håret blir tykkere, vokser raskere, samt at det får livet og glansen tilbake. Alle kundene våre har vent tilbake og sagt hvor fornøyde de er med forskjellen. Vi er fan!! Jane Pedersen, eier av Frisør Nymark.

For mer informasjon, besøk: www.thehairlust.no

Vingummivitaminer mot hårtapJane Pedersen - eier av Frisør Nymark


Fyldigere hår på 30 sekunder

Toppik gir umiddelbart inntrykk av at håret er tykkere og fyldigere, slik at hodebunnen ikke skinner gjennom. Toppik er pulverisert, naturlig kreatin som er statisk ladet og skaper en magnetisk effekt.

Toppik drysses eller sprayes der man ønsker fyldigere hår og tusenvis av små hårfibre fester seg til håret. Det hverken drysser eller klumper.

«Et supert produkt til de med tynt hår! Jeg bruker det i stylingen uten å si noe. Når kunden ser den umiddelbare forskjellen er de solgt!» Foad, Daglig Leder KAN Frisører Vika

For mer informasjon, kontakt Hair Program AS på 22 93 77 70 


Fyldig hår inspirert av hudpleie

Nioxin er ledende innenfor å tilby løsninger mot tynt hår og håravfall inspirert av hudpleie.
Produktene og behandlingene passer alle som ønsker å opprettholde et sunt miljø i hårbunnen og samtidig få et så tykt og sunt hår som mulig. Nioxins 3-stegs System Kit gir opp til to ganger fyldigere hår. Hele 70% av brukerne har merket at håret deres ser tykkere og tettere ut etter å ha brukt det i bare to uker.

Nioxin

"Nioxin, det beste salongmerket for tynt hår, med de mest anerkjente produktene, fokus på hudpleie og en "penger tilbake"-garanti for tykkere og fullere hår."

- Laura Bengtsson, Nioxin-ambassadør i Norden 
For mer informasjon, besøk 
www.wellastore.no

 

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Fudge Vinyl Pomade - Nå hos HeadBrands

Fudge Vinyl Pomade - Nå hos HeadBrands

Vinyl Pomade er en pomade med medium hold som er lett å vaske ut. Pomaden beskytter mot luftfuktighet og tilfører fuktighet og glans uten å tynge håret.
System Professional med ENERGYCODE COMPLEX

System Professional med ENERGYCODE COMPLEX

Nå introduserer Wella Professionals System Professional med ENERGYCODE COMPLEX, som er designet for å gi et synlig vakrere og sunnere hår. Les mer her!
KMS nye Style Primers

KMS nye Style Primers

Avslappet og enkelt - men med fantastisk stil. Den attituden opplever man spesielt i Melbourne. Dette har inspirert til de nye KMS Style Primers.
@Pure Pigments - Nyhet fra Goldwell

@Pure Pigments - Nyhet fra Goldwell

Goldwell presenterer deres helt nye innovasjon i hårfarge, @Pure Pigments, og åpner dermed opp for en helt ny dimensjon av fargeresultater. Les mer her!
Groomingbørster fra Hercules Sägemann

Groomingbørster fra Hercules Sägemann

En serie med beskyttende og skånsommme børster fra Hercules Sägemann skapt av kvalitetsmateriale.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Det var ikke en tom stol i rommet da Hair Magazine ble invitert til en trendvisning med Wella Professionals.
Mote med mening 2018

Mote med mening 2018

På tiende året har Berit Olimb bak frisørsalongen Olimb & Co arrangert Mote Med Mening. Under jubileet på Gamle Logen i Oslo skapte hun nettopp mening til bransjen.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internasjonale bransjemessen TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf fantes det meste for den som elsker hår i alle fasonger. Les mer og se bildene her!
Eugene Souleiman backstage under NYFW18

Eugene Souleiman backstage under NYFW18

ghd-ambassadøren og Wella Professionals Global Creative Director Eugene Souleiman stylet modellene under New York Fashion Week. La deg inspirere her!
Intercoiffures nordiske kongress leverte i verdensklasse

Intercoiffures nordiske kongress leverte i verdensklasse

I år stod Sverige som vertsland og styret arrangerte en helg som virkelig inneholdt alt - og litt til. Les mer og se bildene her.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Berit Olimb

Berit Olimb

Med sitt bankende hjerte og store samfunnsengasjement er Berit Olimb bak Mote Med Mening en inspirasjon frisører til å fortsette i «verdens beste yrke».
Nikola Grozdic (Q&A)

Nikola Grozdic (Q&A)

Årets hårstylist 2015 ble Nikola Grozdic. Hair Magazine var nysgjerrig på hvordan han har blitt en meget ettertraktet hårstylist til motemagasinene i Norge. Vi stilte han våre 15 spørsmål! Klikk her for å lese hva han svarte.

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.
Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén viser lekre festfrisyrer, hvor du kan lære og lage elegante frisyrer på deg eller dine kunder. Se hvordan du lager disse 30-tallsinspirerte bølgene!
Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot har eksplodert på sosiale medier og på veldig kort tid fått over en halv million tilhengere på Instagram. Sjekk ut hvorfor her!
Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén viser deg hvordan du kan lage elegante frisyrer på deg selv eller dine kunder. Se videoen og lær hvordan du lager denne romantiske oppsetningen!