LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

L'Oréal verdensledende innenfor bærekraft ved CDP Europe Awards i Brussel

Under CDP Europe Awards i Brussel samles ledende beslutningstakere innenfor klima og økonomi for å kunngjøre hvordan 3000 store foretak over hele verden klarer seg i bærekraft- og klimaspørsmålene. De som klarer seg aller best havner på den prestisjefulle A-listen. I følge en pressemelding fra LOréal havnet de - som et av de eneste to selskap i verden - med A i alle tre kategoriene.

"Vi är hedrade att för andra året i rad, vara ett av endast två företag i världen som får en AAA-rating", säger Jean-Paul AGON, ordförande och VD för L'Oréal."Vi er hedret for andre året på rad, og vi er et av de eneste to selskapene i verden som får en AAA-rating", sier Jean-Paul Agon, konserndirektør for L'Oréal.

CDP er et internasjonalt samarbeidsprosjekt som har som mål å øke selskapers kunnskap om klimaforandringer. De deler hvert år ut poeng fra A til D ut i fra hvordan selskapet klarer seg innenfor de tre kategoriene klima, vann og skog. L'Oréals AAA-poeng bevise hvor stort engasjement de har for bærekraft, og fremskrittene de har gjort siden lanseringen av deres omfattende bærekraftsprogram "Sharing Beauty With All" 2013. Målet med programmet er å minske karbondioksidutslipp, forbedre vannhåndteringen, minimere avskogningen og jobbe for en ny holdbar økonomi. Programmet pågår frem til 2020, og er integrert i alle L'Oréals handlingsområdet. Alt fra produktenes design til distribusjon, inkludert produksjonsprosessen og innkjøp av ingredienser. 

Jean-Paul Agon, som er konserndirektør for L'Oréal, mottok CDP-prisen i Brussel.

"Vi er hedret for andre året på rad, og vi er et av de eneste to selskapene i verden som får en AAA-rating. Våre miljømessige og sosiale tiltak henger med oss i alt vi foretar oss og hvor enn vi arbeider. Jeg tror at selskaper er en viktig forkjemper for forandringskraft, som må binde seg til å bekjempe klimaforandringene sammen med byer og land. Selskaper og regjeringene har både et ansvar og en interesse for å handle når det kommer til klimaforandringer, og derfor må vi gjøre alt vi kan for å drive dette momentumet."

Les også: #Colorfulhair make-overs med L’Oréal Professionnel

L'Oréals 'Sharing Beauty With All'-program bygger på fire hovedpunkter:
1.
Hållbar innovation för att minska miljöpåverkan av våra produkter.
2. Hållbar produktion för att minska miljöpåverkan av fabriker och distributionscentraler.
3. Hållbar livsstil där vi gör det möjligt för alla L´Oréal konsumenter att fatta hållbara konsumtionsbeslut.
4. Utveckling av hållbarhet där vi utvecklas hållbart tillsammans med samhället i stort, våra leverantörer, kunder och våra medarbetare.

1. Bærekraftig innovasjon for å minske miljøpåvirkningen fra våre produkter.
2. Bærekraftig produksjon for å minske miljøpåvirkningen fra våre fabrikker og distribusjonssentraler.
3. Bærekraftig livsstil der vi gjør det mulig for alle L'Oréal konsumenter å ta bærekraftige forbrukerbeslutninger.
4. Bærekraftutvikling der vi utvikler bærekraft sammen med samfunnet i sin helhet, våre leverandører, kunder og medarbeidere.

Les mer om L’Oréals bærekraftsprogram ’Sharing Beauty With All’
En fullstendig oversikt over resultatene finner du på CDP:s hjemmeside.

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Björn Axén Scented Dry Shampoo

Björn Axén Scented Dry Shampoo

Björn Axén Scented Dry Shampoo fresher opp håret uten å tynge og gir volum for alle hårtyper, med duft av Green Apple, Sweet Blossom og Sunny Grapefruit.
Löwengrip Care & Color - Healthy Glow

Löwengrip Care & Color - Healthy Glow

Löwengrip Healthy Glow og Body Scrub er mykgjørende og fuktighetsgivende lotion og skrubb. Gir huden næring og glans, med Micro Proskin og beta-karoten.
No Nothing Dry Shampoo og Heat Protection Spray

No Nothing Dry Shampoo og Heat Protection Spray

No Nothing Dry Shampoo tar bort overflødig fett og gjør håret rent og friskt. No Nothing Heat Protection kondisjonerer håret og beskytter mot varme.
Löwengrip Luminous Bronze Self-Tan Drops 30 ml

Löwengrip Luminous Bronze Self-Tan Drops 30 ml

Löwengrip Luminous Bronze Self-Tan Drops er konsentrerte dråper som blandes med din daglige ansiktskrem, og gir gradvis en naturlig, jevn gyllen nyanse.
Bevar hårfargen i sommer med Björn Axén

Bevar hårfargen i sommer med Björn Axén

Sommer, saltvann og sol påvirker hårets farge og glans. Cool Silver og Color stay fra Björn Axén bevarer fargen for både blondiner og de med farget hår.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Etter 50 år har Cosmoprof vokst til å bli et av verdens største arrangement i den profesjonelle skjønnhetsbransjen. Les alt om messen her!
Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Det var ikke en tom stol i rommet da Hair Magazine ble invitert til en trendvisning med Wella Professionals.
Mote med mening 2018

Mote med mening 2018

På tiende året har Berit Olimb bak frisørsalongen Olimb & Co arrangert Mote Med Mening. Under jubileet på Gamle Logen i Oslo skapte hun nettopp mening til bransjen.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internasjonale bransjemessen TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf fantes det meste for den som elsker hår i alle fasonger. Les mer og se bildene her!
Eugene Souleiman backstage under NYFW18

Eugene Souleiman backstage under NYFW18

ghd-ambassadøren og Wella Professionals Global Creative Director Eugene Souleiman stylet modellene under New York Fashion Week. La deg inspirere her!

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Adam Bryant og Sharon Peake

Adam Bryant og Sharon Peake

Da Hair Magazine var på plass på HJ Live London benyttet vi anledningen til å treffe noen av Storbritannias mest innflytelsesrike frisører: Sharon Peake og Adam Bryant fra Ethos Hairdressing i Manchester.
Bradley Smith

Bradley Smith

Bradley Smith

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Følg med i videoen der Sofia Geideby viser hvordan man lager en enkel, fin og sommerlig frisyre med fletter!
Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.
Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén viser lekre festfrisyrer, hvor du kan lære og lage elegante frisyrer på deg eller dine kunder. Se hvordan du lager disse 30-tallsinspirerte bølgene!
Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot har eksplodert på sosiale medier og på veldig kort tid fått over en halv million tilhengere på Instagram. Sjekk ut hvorfor her!