LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Love is Love! Wella Professionals var hovedsponsor av Oslo Pride

For et party, for en dag! Med rekordoppmøte for feiring av skeiv kjærlighet og mangfold ble Pride paraden i Oslo en virkelig fest. Med på festen var Wella Professionals, som arbeider aktivt med inkludering og mangfold.

Wella Professionals var en av hovedsponsorene på Oslo Pride og hadde selvsagt en vogn med i paraden.Wella Professionals var en av hovedsponsorene på Oslo Pride og hadde selvsagt en vogn med i paraden.

- Alle skal kunne være sitt vakreste jeg, uavhengig av alder, kjønn, vekt, seksuell legning, opprinnelse eller andre forutsetninger. Vårt slogan er Celebrate the Diversity of Beauty og den viser seg på ulike sett. Vi diskriminerer ikke ved rekruttering og har brukt transgender modeller senest i år. Det er derfor en selvfølge at vi engasjerer oss i Pride bevegelsen, sier Mikaela Rinaldo, Country Manager i Norge.

Mikaela var en av om lag 30-talls Wella-ansatte om bord på Pride vognen, som var dekket av ballonger i en kjempestor regnbue.

Om lag 30-talls Wella-ansatte og partnere var med å danse på vognen under Pride parade i Oslo.Om lag 30-talls Wella-ansatte og partnere var med å danse på vognen under Pride parade i Oslo.

- Dette er første året Wella samarbeidet med Oslo Pride, men allerede i fjor var samarbeidet i gang i Stockholm. Der er vi også med i år, i tillegg til Finland og Danmark. Vi ser det som en fin mulighet til å spre budskapet om inkludering videre, både innen skjønnhets- og salongindustrien og til alle som sliter med dagens skjønnhetsidealer, sier Mikaela.

Se også: Wella Professionals ITVA i nytt format

Wella Professionals hadde også en pop-up salong i Pride Park.Wella Professionals hadde også en pop-up salong i Pride Park.

Hovedsponsor
Wella Professionals var en av hovedsponsorene under Pride paradedagen 30. Juni med egen vogn. Wella hadde dessuten en liten pop-up salong i Pride Park, hvor de tilbød besøkende styling for en symbolsk sum som uavkortet gikk til Pride organisasjonen. I tillegg fikk de besøkende også med seg et limited ‘Love Edition’ produkt.

Som en del av Pride-feiringen har Wella lansert tre limited ‘Love Edition’ produkter fra EIMI. For hvert solgte produkt doneres en del av summen til Pride International Solidarity.Som en del av Pride-feiringen har Wella lansert tre limited ‘Love Edition’ produkter fra EIMI. For hvert solgte produkt doneres en del av summen til Pride International Solidarity.Som en del av Pride-feiringen har Wella lansert tre limited ‘Love Edition’ produkter fra EIMI. For hvert solgte produkt doneres en del av summen til Pride International Solidarity.

- Vi har tatt tre favorittprodukter fra vårt stylingmerke EIMI og kledd dem i Pride farger. For hver solgte produkt doneres en del av summen til Pride International Solidarity, som har som mål å støtte, opprettholde og organisere Pride festivaler i land som ikke har samme finansielle og politiske muligheter som de nordiske landene, forteller Mikaela.

Festivaler i Europa og Australia
Wella ønsker at alle aktører skal merke seg arrangementet som også kommer til å synes i Wellas partner-salonger. Coty og Wella har også tatt idéen videre og synes nå på festivaler i Europa og Australia.

Tekst & foto: Hilde Paladino

Se flere bilder i galleriet under!

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Gold - Metamorphic Salon System - fra HeadBrands

Gold - Metamorphic Salon System - fra HeadBrands

Metamorhic Salon System fra HeadBrands inneholder behandlingene Healing Bond og Vitamin Miracle som bevarer og styrker håret og sørger for langvarig fargeresultat.
SYSTEM Professional introduserer SYSTEM Man

SYSTEM Professional introduserer SYSTEM Man

Man er en hårpleieserie for menn fra SYSTEM Professional som inneholder pleiende produkter som dekker ethvert behov og sikrer et sunt og sterkt hår.
KC Luxima fra KC Professional - Nå hos HeadBrands

KC Luxima fra KC Professional - Nå hos HeadBrands

KC lanserer de helt nye fargene Metallic Duos samt utvidelsen av serien Luxima med Earth Tones og Pure Pastels som åpner opp for farge for enhver smak.
ghd julegaveesker

ghd julegaveesker

Et lekkert utvalg gavesett i gull med stylingverktøy fra ghd med profesjonell ytelse til ethvert behov er perfekte julegaver, uansett hvem det er til!
EFFORTLESS fra Sebastian Professional

EFFORTLESS fra Sebastian Professional

Nye Effortless fra Sebastian Professional gir deg kreativ frihet og allsidighet, og mulighet til å skape en 'perfekt-uperfekt' look raskt og enkelt.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Aveda Congress i Minneapolis

Aveda Congress i Minneapolis

I forbindelse med Avedas 40-årsjubileum ble den største kongressen hittil i Avedas historie avholdt i Minneapolis, Minnesota, og Hair Magazine fikk være med.
Hair Trends 2018 i Trondheim

Hair Trends 2018 i Trondheim

Norges største trendvisning for frisører ble arrangert i Trondheim, med flere show, visninger og tips for hår, styling og produkter. Les mer og se bilder fra kvelden her!
Inspirasjon og gresk kultur på Schwarzkopf Professionals Creative Weekend

Inspirasjon og gresk kultur på Schwarzkopf Professionals Creative Weekend

Nesten 100 frisører fra Norge og Sverige tilbragte helgen i Athen når Schwarzkopf Professional arrangerte årets Creative Weekend. Les om og se bilder fra den inspirerende helgen:
ColorMANIA på Goldwell Global Zoom i Toronto

ColorMANIA på Goldwell Global Zoom i Toronto

Goldwells store, årlige happening, Global Zoom, gikk i år av stabelen i den kanadiske byen Toronto. De 3.000 frisørene til stede fikk oppleve et event i verdensklasse med fullt fokus på farge i all sin prakt.
Med ghd backstage til New York Fashion Week

Med ghd backstage til New York Fashion Week

ghd var stolt sponsor da det skulle styles hår til Jeremy Scotts fashionshow under New York Fashion Week. Mannen i spissen var Eugene Souleiman.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Adam Bryant og Sharon Peake

Adam Bryant og Sharon Peake

Da Hair Magazine var på plass på HJ Live London benyttet vi anledningen til å treffe noen av Storbritannias mest innflytelsesrike frisører: Sharon Peake og Adam Bryant fra Ethos Hairdressing i Manchester.
Frida Andersson (Q&A)

Frida Andersson (Q&A)

Vi stilte vinneren av Årets Frisør 2016 - Frida Andersson 15 spørsmål! Se hennes flotte vinnerbilder og hva hun svarte her.

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Lær å lage en parykk med Redken

Lær å lage en parykk med Redken

Halloween er her snart, og om ikke lenge skal kostymet være klart. Mange kostymer trenger en tilhørende frisyre, og her lærer du hvordan du kan lage din helt egne parykk.
Lær deg mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær deg mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Bli med på et 9 minutters web-seminaret og lær om teknologien som gjør Koleston Perfect Me+ unik og se hvordan produktet fungerer. Finn seminaret her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspirasjon til blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du innblikk i styling av fire modeller med forskjellig hårlengde og stil.
Har du sett den nye glittertrend?

Har du sett den nye glittertrend?

Gå all-in på glitter og gjør det til en del av din helhetslook ved å bruke det i håret. Du kan gjøre hele håret glitrendeeller velge ut enkelte deler.
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Følg med i videoen der Sofia Geideby viser hvordan man lager en enkel, fin og sommerlig frisyre med fletter!