LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Love is Love! Wella Professionals var hovedsponsor av Oslo Pride

For et party, for en dag! Med rekordoppmøte for feiring av skeiv kjærlighet og mangfold ble Pride paraden i Oslo en virkelig fest. Med på festen var Wella Professionals, som arbeider aktivt med inkludering og mangfold.

Wella Professionals var en av hovedsponsorene på Oslo Pride og hadde selvsagt en vogn med i paraden.Wella Professionals var en av hovedsponsorene på Oslo Pride og hadde selvsagt en vogn med i paraden.

- Alle skal kunne være sitt vakreste jeg, uavhengig av alder, kjønn, vekt, seksuell legning, opprinnelse eller andre forutsetninger. Vårt slogan er Celebrate the Diversity of Beauty og den viser seg på ulike sett. Vi diskriminerer ikke ved rekruttering og har brukt transgender modeller senest i år. Det er derfor en selvfølge at vi engasjerer oss i Pride bevegelsen, sier Mikaela Rinaldo, Country Manager i Norge.

Mikaela var en av om lag 30-talls Wella-ansatte om bord på Pride vognen, som var dekket av ballonger i en kjempestor regnbue.

Om lag 30-talls Wella-ansatte og partnere var med å danse på vognen under Pride parade i Oslo.Om lag 30-talls Wella-ansatte og partnere var med å danse på vognen under Pride parade i Oslo.

- Dette er første året Wella samarbeidet med Oslo Pride, men allerede i fjor var samarbeidet i gang i Stockholm. Der er vi også med i år, i tillegg til Finland og Danmark. Vi ser det som en fin mulighet til å spre budskapet om inkludering videre, både innen skjønnhets- og salongindustrien og til alle som sliter med dagens skjønnhetsidealer, sier Mikaela.

Se også: Wella Professionals ITVA i nytt format

Wella Professionals hadde også en pop-up salong i Pride Park.Wella Professionals hadde også en pop-up salong i Pride Park.

Hovedsponsor
Wella Professionals var en av hovedsponsorene under Pride paradedagen 30. Juni med egen vogn. Wella hadde dessuten en liten pop-up salong i Pride Park, hvor de tilbød besøkende styling for en symbolsk sum som uavkortet gikk til Pride organisasjonen. I tillegg fikk de besøkende også med seg et limited ‘Love Edition’ produkt.

Som en del av Pride-feiringen har Wella lansert tre limited ‘Love Edition’ produkter fra EIMI. For hvert solgte produkt doneres en del av summen til Pride International Solidarity.Som en del av Pride-feiringen har Wella lansert tre limited ‘Love Edition’ produkter fra EIMI. For hvert solgte produkt doneres en del av summen til Pride International Solidarity.Som en del av Pride-feiringen har Wella lansert tre limited ‘Love Edition’ produkter fra EIMI. For hvert solgte produkt doneres en del av summen til Pride International Solidarity.

- Vi har tatt tre favorittprodukter fra vårt stylingmerke EIMI og kledd dem i Pride farger. For hver solgte produkt doneres en del av summen til Pride International Solidarity, som har som mål å støtte, opprettholde og organisere Pride festivaler i land som ikke har samme finansielle og politiske muligheter som de nordiske landene, forteller Mikaela.

Festivaler i Europa og Australia
Wella ønsker at alle aktører skal merke seg arrangementet som også kommer til å synes i Wellas partner-salonger. Coty og Wella har også tatt idéen videre og synes nå på festivaler i Europa og Australia.

Tekst & foto: Hilde Paladino

Se flere bilder i galleriet under!

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

ghd Pink Limited Edition

ghd Pink Limited Edition

ghd og Lulu Guiness står sammen i kampen mot brystkreft, og introduserer nå Pink Limited Edition. For hvert solgte produkt doneres det til Rosa sløyfe.
ghd Oval dressing brush

ghd Oval dressing brush

ghd Oval dressing brush er en klassisk hårbørsten med nylonhår som er ideell for den siste finish på enhver frisyre for å tilføre glans og pleie.
Roll-Ka er den nye skånsomme kammen fra Hercules Sägemann

Roll-Ka er den nye skånsomme kammen fra Hercules Sägemann

Roll-Ka fra Hercules Sägemann er en kam med en roller som gjør den skånsom, forenkler kamming samt gjør at den passer ulike typer av produktpåføring.
The Wet Detangler - siste nytt hos Tangle Teezer

The Wet Detangler - siste nytt hos Tangle Teezer

Den nye børste fra Tangle Teezer er spesielt designet til å fleksibelt gre håret ut når det er vått og floket uten å skade håret. Kommer i fire farger.
Caring Body Wash fra Nõberu of Sweden

Caring Body Wash fra Nõberu of Sweden

Nõberu of Swedens nye Caring Body Wash rengjør effektivt, har en behagelig duft og inneholder naturlie oljer som fukter huden. Finnes i tre dufter.

Nyeste show se flere frisørshow

Innvielse av Davines Village og WWHT i Parma

Innvielse av Davines Village og WWHT i Parma

I løpet av de tre dagene i Parma ble frisørene invitert til en helhetsopplevelse med massevis av hår, bærekraft og finalen i Davines World Style Contest.
Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

Guy Tang samlet over 250 engasjerte gjester på Konserthuset i Oslo. De fremmøtte ofret solskinn for fargeteknikker, og fikk se et inspirerende show.
Kevin Murphy - en trendy miljøkjempe

Kevin Murphy - en trendy miljøkjempe

Kevin Murphy og teamet jobber backstage på de største moteukene og driver KEVIN.MURPHY. Vi traff Kevin på Top Hair, der han var et av høydepunktene.
Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Etter 50 år har Cosmoprof vokst til å bli et av verdens største arrangement i den profesjonelle skjønnhetsbransjen. Les alt om messen her!
Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Det var ikke en tom stol i rommet da Hair Magazine ble invitert til en trendvisning med Wella Professionals.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Frisørportretter se flere frisørportretter

Christinah Sandåker Nicolaisen

Christinah Sandåker Nicolaisen

Det startet med oppvekst i vakre Nord-Norge, og etter hvert 13 søsken. Nå har livet fått et skift til samboertilværelse i Oslo, turer med en fransk bulldog samt toppjobb i Raise Gruppen.
Kjetil Fevang

Kjetil Fevang

Under Årets frisør 2016 mottok Kjetil Fevang «Publikumsprisen 2016» andre året på rad. Les her hva han tenker om det!

Nyeste videoer se flere videoer

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspirasjon til blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du innblikk i styling av fire modeller med forskjellig hårlengde og stil.
Har du sett den nye glittertrend?

Har du sett den nye glittertrend?

Gå all-in på glitter og gjør det til en del av din helhetslook ved å bruke det i håret. Du kan gjøre hele håret glitrendeeller velge ut enkelte deler.
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Følg med i videoen der Sofia Geideby viser hvordan man lager en enkel, fin og sommerlig frisyre med fletter!
Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.