LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Inspirasjon, personlig utvikling og hår på Redken Tribe i Halmstad

Redken Tribe 2017 i Tylösand, Halmstad
Helgens første visning bød på klipping, styling og de nye nyansene fra City Beats.

Med temaet "inspire state of mind" bød REDKEN oss inn til sin årlige inspirasjonshelg Redken Tribe Nordic. Hele 350 frisører fra hele Norden dro til eventet, som akkurat som forrige år fant sted på det kystnære Hotel Tylösand i Halmstad.
Lørdagen ble satt i gang av Brand Manager Lena Voelkert, som ønsket alle deltakerne velkommen til "triben". Det stortstillte programmet ble ledet av helgens moderator Johannes Hansen, en av Sveriges ledende mentale rådgivere, som til og med delte sine tips og triks for å maksimere læringen og bli mer handlingskraftig.

Backstage Redken Tribe 2017 Backstage Redken Tribe 2017
Backstage var Wooma Studio i gang med å gjøre modellene klare før visningen.

Dagen bød på flere inspirerende foredrag, blant annet et av kjendisstylisten Christopher Insulander og Spotify's designer Tobias Ahlin. Tre Redkenartister fra UK;  Keith Owen, Kelly Scott og Michelle Marshall, viste styling, farging og klipping på scenen, der man fikk se nye nyanser fra City Beats, samt ikoniske frisyrer på et nytenkende vis. Frisørene deltok aktivt i aktivitetene, ikke minst når Black Benji fikk hele publikum til å danse. Før det var tid for å bytte om til kveldens fest, fyltes catwalken av vippe modeller, dans og sang. Danske Wooma Studio stod bak den trendriktige og berømte visningen som akkompagneres av den danske rapartisten KærtBarn.

Kelly Scott viser klipping og farging på scenen
Kelly Scott viser klipping og farging på scenen.
Redken Tribe 2017 i Tylösand, Halmstad Redkenartisten fra UK, Keith Owen på scenen
Første visningen bød på City Beats-farger og ikoniske frisyrer på en nytenkende måte.

Redkenartisten fra UK, Keith Owen på scenen.

Kveldens aktiviteter gikk under temaet Freaks of New York. Frisørene hadde kledd seg opp til tennene, og humøret, middagen og underholdningen var på topp. Det var uten tvil Redkens egen tribe som eide dansegulvet denne festlige lørdagen. 
På søndagen lå fokus på mote og dagens trender. Først ut var Philip Warkander, som er verdens første som har en doktorgrad i motevitenskap. Han forklarte at mote er nøkkelen til det vestlandske samholdet, og at hvis du forstår mote forstår du hele den kapitalistiske samholdsstrukturen og drivkraftene bak. Deretter ble det et intimt intervju med Stylisten Christopher Insulander der han fortalte om hvordan han finner sin inspirasjon, beholder sin kreativitet og hvordan han bygger sitt varemerke.

Danske Wooma Studio bød på en fartsfyllt og trendriktig visning på Redken TribeDanske Wooma Studio bød på en fartsfyllt og trendriktig visning med dans, dansk rap og vakkert hår.

Søndagen bød på enda mer hårinspirasjon i form av en Romantic Punk visning av Redkenartistene, inspirert fra Londons underground. Cindy Duplantis, en Redken artist fra Toronto, Canada, avsluttet helgen med å på et veldig inspirerende og nyttig vis tipse om hvordan man bygger sitt varemerke på sosiale medier.

Både Nordic Commercial Director Stefan Gustafsson og Nordic Education Manager Sofia Fagerlund var enige da de fikk spørsmål om hvorfor frisørene skal velge Redken. 
-Vi leverer den høyeste standarden på øvelsesdagene, forteller Sofia. Med oss trenger frisørene kun en leverandør. Vi har alt de trenger i vårt sortiment, og vi vil dessuten hjelpe dem med businessen og med å drive dem fremover. Hos Redken får de alt de har behov for!

Danske Wooma Studio byr på en fartsfyllt og trendriktig visning på Redken Tribe

Danske Wooma Studios visning på Redken Tribe i Halmstad. Danske Wooma Studio bød på en fartsfyllt og trendriktig visning på Redken Tribe
Wooma Studios visning var populær blant publikum.

Det var åpenbart at både foredragene og visningene var populære blant frisørene. Helgen ble fargefyllt, inspirerende og lærerik.

Ikke glem å kikke på alle de herlige bildene under #redkentribenordic

Se flere bilder fra helgen her:


 
Tekst: Alexandra Malmborg
Foto: Andreas Svensson & Alexandra Malmborg

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Ny startpakke til salongen fra Pickedout Concept

Ny startpakke til salongen fra Pickedout Concept

Produktene inngår i en aktuell startpakke fra Pickedout. Startpakken og sortimentet varierer etter sesong og etterspørsel.
Velkommen til Cutrins nye fargeverden - Aurora

Velkommen til Cutrins nye fargeverden - Aurora

Cutrin Norge er stolte av å lansere sin nye stolthet AURORA, som består av et komplett fargehus av permanente farger.
Special 1 - Hair & Bodyshampo fra Cutrin

Special 1 - Hair & Bodyshampo fra Cutrin

Cutrin lanserer en ny spennende sulfatfri shampo som er rensende, pleiende og som tilfører fuktighet til hud og hår. Den kan kjøper for 129,- og kommer på 250 ml flasker.
ghd presenterer gold styler

ghd presenterer gold styler

ghd presenterer den nye ghd gold®, den profesjonelle styleren som gir et rettere, glattere og sunnere hår, med teknologi som sikrer den ultimate prestasjon.
TIGI SMOOTH MOVER – nå hos HeadBrands

TIGI SMOOTH MOVER – nå hos HeadBrands

TIGIs nye Smooth Mover er en luksuriøs barberingskrem med olier som hjelper barberbladets bevegelse for en smidigere barbering uten å irritere huden.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

CPHFW18 - Cim Mahony Studio stylet hår til Cecilie Bahnsen

CPHFW18 - Cim Mahony Studio stylet hår til Cecilie Bahnsen

Cim Mahony Studio, sammen med L'Oréal Professionnel, stylet naturlig og ungdommeligt hår til Cecilie Bahnsens visning på Copenhagen Fashion Week.
Trendrapport fra Oslo Runway 2018

Trendrapport fra Oslo Runway 2018

Oslo Runway 2018 viste romantiske krøller, naturlig fall, oppsatt hår i knuter. Kreativiteten kom tydeligst frem gjennom fletter, dyser og vifter.
Sebastian Professional x Designers Remix AW18

Sebastian Professional x Designers Remix AW18

Årets mest trendy uker er i gang! Hair Magazine var på plass når Sebastian Professional stylet hår til Designers Remix's AW18-visning under Copenhagen Fashion Week.
L'Oréal Professionnel lanserte naturlige nyheter i Paris

L'Oréal Professionnel lanserte naturlige nyheter i Paris

Stilikoner, Instagramvennlige drinker og innovative lanseringer stod på agendaen når L'Oréal Professionnel inviterte til presseevent på den trendy klubben Les Bains i Paris.
Bli med Goldwell og KMS til Global Zoom 2018 i Toronto!

Bli med Goldwell og KMS til Global Zoom 2018 i Toronto!

Bli med Goldwell og KMS til Global Zoom '18 i Toronto i Canada! Opplev Color Zoom Live Challenge, Business Sessions, The Gala Show og Global Zoom festene.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Trevor Sorbie

Trevor Sorbie

I løpet av sin 50 år lange karriere har Trevor Sorbie inspirert frisører over hele verden og blitt tildelt uttallige utmerkelser. Les mer her!
Vilde Johannessen

Vilde Johannessen

Etter nærmere 10 års erfaring fra frisørbransjen i California, vendte Vilde Johannessen tilbake til en ny, og bedre frisørbransje i Norge. I dag jobber hun til daglig som stylist i Gevir, og hun gir sine tips til perfekte bølger!

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.
Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén viser lekre festfrisyrer, hvor du kan lære og lage elegante frisyrer på deg eller dine kunder. Se hvordan du lager disse 30-tallsinspirerte bølgene!
Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot har eksplodert på sosiale medier og på veldig kort tid fått over en halv million tilhengere på Instagram. Sjekk ut hvorfor her!
Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén viser deg hvordan du kan lage elegante frisyrer på deg selv eller dine kunder. Se videoen og lær hvordan du lager denne romantiske oppsetningen!