LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Wella Professionals ITVA i nytt format

Nå er det åpent for å sende inn søknad til Wella Professionals International TrendVision Awards 2018. I år har konkurransens format blitt tatt til et nytt nivå med kreative opplevelser og mentorskap. Send inn ditt bidrag til #ColorVision eller #CreativeVision innen den 6. august.

Grip muligheten til å bli en del av den internasjonale gruppen av globale vinnere som får være med på en ekstraorinær frisøropplevelse i Lisboa, Portugal. Grip muligheten til å bli en del av den internasjonale gruppen av globale vinnere som får være med på en ekstraorinær frisøropplevelse i Lisboa, Portugal. 

Wella Professionals verdensomspennende konkurranse International TrendVision Awards finale kommer til å gå av stabelen i fargerike Lisboa, Portugal, den første uken i november 2018. Konkurransen, som arrangeres for 16. gang, kommer til å inneholde et nydesignet format som sikter mot å ta deltagernes kreative kompetanse til neste nivå, samt utnytte digital teknikk og sosiale medier for å nå ut til flere hårinteresserte over hele verden.

Den første delen i å oppdatere konkurransen kommer til å være og heve de globale finalene til et nytt nivå av kreative og mer praktiske opplevelser og mentorskap. I stedet for å bruke tre timer på å forberede modeller, som ved fjorårets konkurranse, kommer deltagerne nå til å få muligheten til å oppleve et to dager langt Creative Retreat sammen med noen av de mest respekterte i bransjen. Blant annet kommer store navn som Patrick Cameron og Sonya Dove til å inspirere og arbeide sammen med deltagerne under retreat-dagene. Her kommer deltagerne til å få våge og gå ut av sin komfortsone når det kommer til frisørkunnskaper, håndverk og kreativitet.

Patrick Cameron og Sonya Dove er to av mentorene som kommer til å hjelpe og støtte deltagerne under Creative Retreat i Lisboa, Portugal.Patrick Cameron og Sonya Dove er to av mentorene som kommer til å hjelpe og støtte deltagerne under Creative Retreat i Lisboa, Portugal.Patrick Cameron og Sonya Dove er to av mentorene som kommer til å hjelpe og støtte deltagerne under Creative Retreat i Lisboa, Portugal.

Hele konkurransen, samt finalen, kommer dessuten til å omfattes av en utvidet digital satsning, som gir publikum rundt om i verden mulighet til å komme nærmere finalistenes verk og arbeid, følge med bak kulissene og stemme på sine favoritter.

Grip muligheten til å bli en del av den internasjonale gruppen globale vinnere som får være med på en ekstraordinær frisøropplevelse i Lisboa, Portugal. Send søknad til en av de to kategoriene #ColorVision eller #CreativeVision senest den 6. august.

Vis hva du duger til med en fantastisk klipp og farging inspirert av Wella-trender 2018, eller vær så kreativ og kunstnerisk du vil med en trendy stil full av inspirasjon!

Du kan delta på to måter:

1. Send bidraget ditt på e-post eller i brev til nærmeste Wella Studio.

eller

2. Legg ut et bilde av bidraget ditt på Instagram, og ta med følgende i bildeteksten: @wellanordic, #ColorVision ELLER #CreativeVision OG #TrendVisionNorge

Se også: Wella Professionals TrendVision 2017 i London


June Eriksen og modellen Malene Wahlgren Rørstad konkurrerte i kategorien Creative Vision.June Eriksen og modellen Malene Wahlgren Rørstad konkurrerte i kategorien Creative Vision. Sølvi Bjørnevoll med modell Martine Follesø representerte Norge i kategorien Color Vision.Sølvi Bjørnevoll med modell Martine Follesø representerte Norge i kategorien Color Vision.

Den norske delfinalen får av stabelen 15. september, og det du kan vinne er:

Gull - førsteplass
• Skreddersydd kurs med nordiske mentorer og alle de nordiske vinnerene på Wella Studio Stockholm
• En unik mulighet til å bli en del av den internasjonale gruppen med vinnere som får ta del i en ekstraordinær frisøropplevelse i Lisboa, Portugal
• Kurs og/eller produkter til en verdi av 10.000NOK
• Vinnerpokal og diplom
• Eksponering på sosiale medier og en 12 måneders plan
• Total verdi på 100.000NOK

Sølv - andreplass
• Kurs og/eller produkter til en verdi av 5.000NOK
• Pokal og diplom
• Eksponering på sosiale medier

Bronse - tredjeplass
• Kurs og/eller produkter til en verdi av 2.500NOK
• Pokal og diplom
• Eksponering på sosiale medier

Kontakt din Business Development Consultant eller Wella Studio for mer informasjon og regler. eventdato 15. September

Se også: Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

 

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Hercules Sägemann Scalp Brush i nye farger

Hercules Sägemann Scalp Brush i nye farger

Scalp Brush fra Hercules Sägemann grer ut håret uten å sitte fast eller rive i håret og gir en behagelig følelse i hodebunnen. Passer alle typer hår.
DRYSTAR 2000, TONDEO – Nå i nye farger

DRYSTAR 2000, TONDEO – Nå i nye farger

DRYSTAR 2000 fra TONDEO er en hårføner med sterk, profesjonell motor og holder opptil 1200 timers bruk, med flere smarte innstillinger for varme.
ghd x Lulu Guinness pink limited edition

ghd x Lulu Guinness pink limited edition

Enda en gang kan du støtte Kreftforeningen og kampen mot brystkreft ved kjøp av ghds pink limited edition - denne gang i samarbeid med designeren Lulu Guinness.
ghd Oval dressing brush

ghd Oval dressing brush

ghd Oval dressing brush er en klassisk hårbørsten med nylonhår som er ideell for den siste finish på enhver frisyre for å tilføre glans og pleie.
Roll-Ka er den nye skånsomme kammen fra Hercules Sägemann

Roll-Ka er den nye skånsomme kammen fra Hercules Sägemann

Roll-Ka fra Hercules Sägemann er en kam med en roller som gjør den skånsom, forenkler kamming samt gjør at den passer ulike typer av produktpåføring.

Nyeste show se flere frisørshow

Sees vi til Salon International 2018 i London?

Sees vi til Salon International 2018 i London?

Salon International slår enda en gang dørene opp for tusenvis av frisører fra hele verden. Som leser av Hair Magazine får du noen eksklusive fordeler.
Innvielse av Davines Village og WWHT i Parma

Innvielse av Davines Village og WWHT i Parma

I løpet av de tre dagene i Parma ble frisørene invitert til en helhetsopplevelse med massevis av hår, bærekraft og finalen i Davines World Style Contest.
Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

Guy Tang samlet over 250 engasjerte gjester på Konserthuset i Oslo. De fremmøtte ofret solskinn for fargeteknikker, og fikk se et inspirerende show.
Kevin Murphy - en trendy miljøkjempe

Kevin Murphy - en trendy miljøkjempe

Kevin Murphy og teamet jobber backstage på de største moteukene og driver KEVIN.MURPHY. Vi traff Kevin på Top Hair, der han var et av høydepunktene.
Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Etter 50 år har Cosmoprof vokst til å bli et av verdens største arrangement i den profesjonelle skjønnhetsbransjen. Les alt om messen her!

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Frisørportretter se flere frisørportretter

Peter Brun

Peter Brun

Peter Vonkunz Brun fra På Håret er nominert til Årets frisør 2016 i region 3, noe han er meget glad og ydmyk over. "Det er jo det største som skjer i løpet av året", sier Brun. Les intervjuet med Peter her.
Linnéa Tilley Sanaker

Linnéa Tilley Sanaker

"Som liten ønsket jeg å bli lege. Det nærmeste jeg kommer det i dag er når jeg tar avfarging i salongen og bruker munnbind. Da koser jeg meg!" forteller Linnea som er takknemmelig for den hverdagen hun har i dag. Les intervjuet med Hamar-frisøren her!

Nyeste videoer se flere videoer

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspirasjon til blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du innblikk i styling av fire modeller med forskjellig hårlengde og stil.
Har du sett den nye glittertrend?

Har du sett den nye glittertrend?

Gå all-in på glitter og gjør det til en del av din helhetslook ved å bruke det i håret. Du kan gjøre hele håret glitrendeeller velge ut enkelte deler.
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Følg med i videoen der Sofia Geideby viser hvordan man lager en enkel, fin og sommerlig frisyre med fletter!
Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.