LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Wella Professionals ITVA i nytt format

Nå er det åpent for å sende inn søknad til Wella Professionals International TrendVision Awards 2018. I år har konkurransens format blitt tatt til et nytt nivå med kreative opplevelser og mentorskap. Send inn ditt bidrag til #ColorVision eller #CreativeVision innen den 6. august.

Grip muligheten til å bli en del av den internasjonale gruppen av globale vinnere som får være med på en ekstraorinær frisøropplevelse i Lisboa, Portugal. Grip muligheten til å bli en del av den internasjonale gruppen av globale vinnere som får være med på en ekstraorinær frisøropplevelse i Lisboa, Portugal. 

Wella Professionals verdensomspennende konkurranse International TrendVision Awards finale kommer til å gå av stabelen i fargerike Lisboa, Portugal, den første uken i november 2018. Konkurransen, som arrangeres for 16. gang, kommer til å inneholde et nydesignet format som sikter mot å ta deltagernes kreative kompetanse til neste nivå, samt utnytte digital teknikk og sosiale medier for å nå ut til flere hårinteresserte over hele verden.

Den første delen i å oppdatere konkurransen kommer til å være og heve de globale finalene til et nytt nivå av kreative og mer praktiske opplevelser og mentorskap. I stedet for å bruke tre timer på å forberede modeller, som ved fjorårets konkurranse, kommer deltagerne nå til å få muligheten til å oppleve et to dager langt Creative Retreat sammen med noen av de mest respekterte i bransjen. Blant annet kommer store navn som Patrick Cameron og Sonya Dove til å inspirere og arbeide sammen med deltagerne under retreat-dagene. Her kommer deltagerne til å få våge og gå ut av sin komfortsone når det kommer til frisørkunnskaper, håndverk og kreativitet.

Patrick Cameron og Sonya Dove er to av mentorene som kommer til å hjelpe og støtte deltagerne under Creative Retreat i Lisboa, Portugal.Patrick Cameron og Sonya Dove er to av mentorene som kommer til å hjelpe og støtte deltagerne under Creative Retreat i Lisboa, Portugal.Patrick Cameron og Sonya Dove er to av mentorene som kommer til å hjelpe og støtte deltagerne under Creative Retreat i Lisboa, Portugal.

Hele konkurransen, samt finalen, kommer dessuten til å omfattes av en utvidet digital satsning, som gir publikum rundt om i verden mulighet til å komme nærmere finalistenes verk og arbeid, følge med bak kulissene og stemme på sine favoritter.

Grip muligheten til å bli en del av den internasjonale gruppen globale vinnere som får være med på en ekstraordinær frisøropplevelse i Lisboa, Portugal. Send søknad til en av de to kategoriene #ColorVision eller #CreativeVision senest den 6. august.

Vis hva du duger til med en fantastisk klipp og farging inspirert av Wella-trender 2018, eller vær så kreativ og kunstnerisk du vil med en trendy stil full av inspirasjon!

Du kan delta på to måter:

1. Send bidraget ditt på e-post eller i brev til nærmeste Wella Studio.

eller

2. Legg ut et bilde av bidraget ditt på Instagram, og ta med følgende i bildeteksten: @wellanordic, #ColorVision ELLER #CreativeVision OG #TrendVisionNorge

Se også: Wella Professionals TrendVision 2017 i London


June Eriksen og modellen Malene Wahlgren Rørstad konkurrerte i kategorien Creative Vision.June Eriksen og modellen Malene Wahlgren Rørstad konkurrerte i kategorien Creative Vision. Sølvi Bjørnevoll med modell Martine Follesø representerte Norge i kategorien Color Vision.Sølvi Bjørnevoll med modell Martine Follesø representerte Norge i kategorien Color Vision.

Den norske delfinalen får av stabelen 15. september, og det du kan vinne er:

Gull - førsteplass
• Skreddersydd kurs med nordiske mentorer og alle de nordiske vinnerene på Wella Studio Stockholm
• En unik mulighet til å bli en del av den internasjonale gruppen med vinnere som får ta del i en ekstraordinær frisøropplevelse i Lisboa, Portugal
• Kurs og/eller produkter til en verdi av 10.000NOK
• Vinnerpokal og diplom
• Eksponering på sosiale medier og en 12 måneders plan
• Total verdi på 100.000NOK

Sølv - andreplass
• Kurs og/eller produkter til en verdi av 5.000NOK
• Pokal og diplom
• Eksponering på sosiale medier

Bronse - tredjeplass
• Kurs og/eller produkter til en verdi av 2.500NOK
• Pokal og diplom
• Eksponering på sosiale medier

Kontakt din Business Development Consultant eller Wella Studio for mer informasjon og regler. eventdato 15. September

Se også: Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

 

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

KC Professional Color Mask Art

KC Professional Color Mask Art

Color Mask Art er en direktefarge med gelbasert formel som gir et jevnt og glansfullt resultat og vaskes gradvis ut. Finnes i flere farger. Se mer her!
Wet Brush - Limited edition farger

Wet Brush - Limited edition farger

The Wet Brush er super til å løse floker på en skånsom måte og kan brukes i vått eller tørt hår. Finnes nå i tre forskjellige limited edition farger.
ghd  heat protect spray med UV-beskyttelse

ghd heat protect spray med UV-beskyttelse

ghd heat protection med UV-beskyttelse sprayes i fuktig eller tørt hår og beskytte ditt hår når du styler, krøller eller føner. Perfekt til sommeren!
Hercules Sägemann - The Copper Collection

Hercules Sägemann - The Copper Collection

The Copper Collection fra Hercules Sägemann inneholder tre ulike typer av børster.
System Professional med ENERGYCODE™ COMPLEX.

System Professional med ENERGYCODE™ COMPLEX.

Transformér hårets personlighet og energinivå med System Professional med ENERGYCODE™ COMPLEX, som gir et vakkert hår mer mottagelig for styling og farge.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Etter 50 år har Cosmoprof vokst til å bli et av verdens største arrangement i den profesjonelle skjønnhetsbransjen. Les alt om messen her!
Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Det var ikke en tom stol i rommet da Hair Magazine ble invitert til en trendvisning med Wella Professionals.
Mote med mening 2018

Mote med mening 2018

På tiende året har Berit Olimb bak frisørsalongen Olimb & Co arrangert Mote Med Mening. Under jubileet på Gamle Logen i Oslo skapte hun nettopp mening til bransjen.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internasjonale bransjemessen TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf fantes det meste for den som elsker hår i alle fasonger. Les mer og se bildene her!
Eugene Souleiman backstage under NYFW18

Eugene Souleiman backstage under NYFW18

ghd-ambassadøren og Wella Professionals Global Creative Director Eugene Souleiman stylet modellene under New York Fashion Week. La deg inspirere her!

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Sara Cecilia Sabattini

Sara Cecilia Sabattini

Sara Cecilia Sabattini forlot hjemlandet og startet med blanke ark da hun flyttet til Oslo for å utvikle seg selv som frisør. I dag har hun fått et stort nettverk og elsker jobben sin. Hair Magazine har snakket med svensken som stakk av med seieren i Region 4, i Årets Frisør 2017.
Linda Beronius

Linda Beronius

Vi har spurt den svenske frisøren og kvinnen bak bloggen Hairgarden, Linda Beronius noen spørsmål om hennes spennende karriere. Bli bedre kjent med denne inspirerende og kreative kvinnen her!

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.
Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén viser lekre festfrisyrer, hvor du kan lære og lage elegante frisyrer på deg eller dine kunder. Se hvordan du lager disse 30-tallsinspirerte bølgene!
Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot har eksplodert på sosiale medier og på veldig kort tid fått over en halv million tilhengere på Instagram. Sjekk ut hvorfor her!
Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén viser deg hvordan du kan lage elegante frisyrer på deg selv eller dine kunder. Se videoen og lær hvordan du lager denne romantiske oppsetningen!