LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

A World in Color - fargeeksplosjon med Wella Professionals

Det var noe for enhver smak da Wella Professionals kåret vinnerne i TrendVision og relanserte Koleston Perfect i flotte lokaler på Gamle Logen i Oslo. Frisører i alle aldre fra alle deler av Norge kom for å delta på et spektakulært event med navnet A World in Colour.

A World in Color med Wella Professionals

Det var en kveld fylt med fest, farger, shows, kunnskapsdeling og inspirasjon da eventet A World in Colour ble avholdt i Oslo. Det var blant annet lykkehjul, fotobooth, tattoo corner, god mat og drikke, samt ulike stands hvor gjestene kunne lære mer om og handle produkter – både gamle favoritter og nye lanseringer. De besøkende kunne også stemme på sin favoritt i den norske TrendVision finalen.

Kvelden, som hadde danske Benjamin Martin som konferansier, ble arrangert for å samle og hylle hele industrien og inspirere gjestene med høstens kommende trender. Showet ble satt i gang med en varm velkomst fra Wella Professionals Education Country Manager, Andrea Stang, og Country Manager Norge, Mikaela Reinaldo. De var glade for å kunne arrangere en kveld for å feire nye og gamle favoritter. Spesielt var lanseringen av Koleston Perfect en viktig del av kvelden.
- Lanseringen av Koleston Perfect er kjempestort, kanskje den største lanseringen i flere årtier. Det er virkelig en revolusjon innen farge, og det skal vi feire, sa Mikaela Reinaldo.

Kveldens konferasnier var Benjamin Martin Danske Benjamin Martin var kveldens konferaniser.

Andre Stang og Mikaela Reinaldo ønsket gjestene velkommen.Andrea Stang og Mikaela Reinaldo ønsket gjestene velkommen.

TrendVision Norge
Et av de store høydepunktene denne kvelden var selvfølgelig den norske TrendVision finale, og stemningen var til å ta og føle på da vinnerne i Color Vision skulle kåres. En dyktig jury hadde valgt ut en bronse-, sølv- og gullvinner, og i tillegg ble det valgt en Peoples Choice-vinner, som var den med flest stemmer fra publikum og sosiale medier.

Stemningen var til å ta og føle på da vinnerne i Color Vision skulle kåres.Stemningen var til å ta og føle på da vinnerne i Color Vision skulle kåres.

I finalen var det ni spente frisører som sendte sine modeller ut på scenen, og etter alle looks hadde blitt vist frem var det tid for å avsløre vinnerne. Sigrun Ekeland (Klippoteket) ble stemt frem som folkets favoritt og vant dermed i kategorien Peoples Choice. Videre jublet publikum og heiet på sin favoritt, men ikke alle kunne stikke av med en seier, og med varme ord og ros fra juryen ble det Jackie Aveta (Comino frisør) som fikk bronse, Eline Serigstad (Max Milan frisør) fikk sølv og Sanya Keränen (Nikita Hair) som vant den store gullmedaljen.

Sanya Keränen fra Nikita Hair vant den store gullmedaljen.

Sanya Keränen fra Nikita Hair vant den store gullmedaljen.Sanya Keränen fra Nikita Hair vant den store gullmedaljen.Sanya Keränen fra Nikita Hair vant den store gullmedaljen.

Selv om det var en utfordring for juryen å velge en vinner, skilte likevel Sanyas arbeid seg ut litt ekstra.
- Gullvinnerens styling ga oss i juryen en umiddelbar wow-følelse, med en unik forståelse for trender, svært godt håndverk og feilfri styling, sa juryen om Sanyas vinnerbidrag til finalen.

Sanya skal også representere Norge i den nasjonale finalen, International TrendVision Awards, som går av stabelen i Lisboa, Portugal, i november 2018.

Shows i verdensklasse
I tillegg til den store finalen i TrendVision kunne gjestene kose seg med diverse shows, blant annet med ghd UK Brand Ambassador og Wella Professionals UK Colour Trend Expert, Zoë Irwin, som forklarte om og demonstrerte ulike stylinger skapt med den nye ghd platinum +, en smart styler som blant annet forutser hårets behov.

ghd-teamet var glade for å vise frem den nye ghd platinum+ smart styler til gjestene.ghd-teamet var glade for å vise frem den nye ghd platinum+ smart styler til gjestene.

På scenen ble det også vist et forrykende show av Darren Ambrose fra D&J Ambrose, som har hentet inspirasjon fra Alexander McQueen til å skape en rekke spennende, flotte og trendy uttrykk, med looks skapt tilpasset hver enkelt modells hår og ansiktsstruktur. MCE National Colour Director hos D&J Ambrose, Clayde Baumann, forklarte entusiatisk de tekniske detaljene bak tre utvalgte looks, med stor interesse fra publikum.

På scenen ble det også vist et forrykende show av Darren Ambrose fra D&J Ambrose.På scenen ble det også vist et forrykende show av Darren Ambrose fra D&J Ambrose.På scenen ble det også vist et forrykende show av Darren Ambrose fra D&J Ambrose.

Kvelden ble rundet av med et brak når alle modeller kom ut på scenen en siste gang og viste fantastisk hår og styling, og glade frisører vendte hjem etter en inspirerende kveld med diverse kreative og spektakulære innslag.

Vinnerenes bidrag:

Vinner i kategorien People's Choice: Sigrun Ekelan (Klippoteket)Vinner i kategorien People's Choice: Sigrun Ekelan (Klippoteket) Bronse: Jackie Anna Aveta (Comino frisør)Bronse: Jackie Anna Aveta (Comino frisør)

Sølv: Eline Serigstad (Max Milan frisør). Foto: Lillian AustevollSølv: Eline Serigstad (Max Milan frisør). Foto: Lillian Austevoll Gull: Sanya Keränen. Foto: Killian MunchGull: Sanya Keränen. Foto: Killian Munch


Tekst & Foto
: Kristine Larsen

Se flere bilder i galleriet under:

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Gold - Metamorphic Salon System - fra HeadBrands

Gold - Metamorphic Salon System - fra HeadBrands

Metamorhic Salon System fra HeadBrands inneholder behandlingene Healing Bond og Vitamin Miracle som bevarer og styrker håret og sørger for langvarig fargeresultat.
Color Blaster - pigmentert fargebalsam fra INDOLA

Color Blaster - pigmentert fargebalsam fra INDOLA

Med INDOLA #colorblaster får håret perfekt pleie og farge i ett! 8 unike nyanser med fantastiske fargepigmenter er innarbeidet i pleiebasen for enkel og målrettet applikasjon.
SYSTEM Professional introduserer SYSTEM Man

SYSTEM Professional introduserer SYSTEM Man

Man er en hårpleieserie for menn fra SYSTEM Professional som inneholder pleiende produkter som dekker ethvert behov og sikrer et sunt og sterkt hår.
KC Luxima fra KC Professional - Nå hos HeadBrands

KC Luxima fra KC Professional - Nå hos HeadBrands

KC lanserer de helt nye fargene Metallic Duos samt utvidelsen av serien Luxima med Earth Tones og Pure Pastels som åpner opp for farge for enhver smak.
ghd julegaveesker

ghd julegaveesker

Et lekkert utvalg gavesett i gull med stylingverktøy fra ghd med profesjonell ytelse til ethvert behov er perfekte julegaver, uansett hvem det er til!

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Aveda Congress i Minneapolis

Aveda Congress i Minneapolis

I forbindelse med Avedas 40-årsjubileum ble den største kongressen hittil i Avedas historie avholdt i Minneapolis, Minnesota, og Hair Magazine fikk være med.
Hair Trends 2018 i Trondheim

Hair Trends 2018 i Trondheim

Norges største trendvisning for frisører ble arrangert i Trondheim, med flere show, visninger og tips for hår, styling og produkter. Les mer og se bilder fra kvelden her!
Inspirasjon og gresk kultur på Schwarzkopf Professionals Creative Weekend

Inspirasjon og gresk kultur på Schwarzkopf Professionals Creative Weekend

Nesten 100 frisører fra Norge og Sverige tilbragte helgen i Athen når Schwarzkopf Professional arrangerte årets Creative Weekend. Les om og se bilder fra den inspirerende helgen:
ColorMANIA på Goldwell Global Zoom i Toronto

ColorMANIA på Goldwell Global Zoom i Toronto

Goldwells store, årlige happening, Global Zoom, gikk i år av stabelen i den kanadiske byen Toronto. De 3.000 frisørene til stede fikk oppleve et event i verdensklasse med fullt fokus på farge i all sin prakt.
Med ghd backstage til New York Fashion Week

Med ghd backstage til New York Fashion Week

ghd var stolt sponsor da det skulle styles hår til Jeremy Scotts fashionshow under New York Fashion Week. Mannen i spissen var Eugene Souleiman.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Kenneth Solbakken

Kenneth Solbakken

Kenneth Solbakken i Blow vil at salongen skal oppleves som en hemmelig skatt. Den meritterte frisørens høyest hengende pris er fortsatt at kundene føler seg fantastiske.
Jeanette Hansen (Q&A)

Jeanette Hansen (Q&A)

Hair Magazine stilte årets lærling 2015 Jeanette Hansen fra OK frisører våre 15 spørsmål! Se her hva hun svarte.

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Lær å lage en parykk med Redken

Lær å lage en parykk med Redken

Halloween er her snart, og om ikke lenge skal kostymet være klart. Mange kostymer trenger en tilhørende frisyre, og her lærer du hvordan du kan lage din helt egne parykk.
Lær deg mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær deg mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Bli med på et 9 minutters web-seminaret og lær om teknologien som gjør Koleston Perfect Me+ unik og se hvordan produktet fungerer. Finn seminaret her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspirasjon til blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du innblikk i styling av fire modeller med forskjellig hårlengde og stil.
Har du sett den nye glittertrend?

Har du sett den nye glittertrend?

Gå all-in på glitter og gjør det til en del av din helhetslook ved å bruke det i håret. Du kan gjøre hele håret glitrendeeller velge ut enkelte deler.
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Følg med i videoen der Sofia Geideby viser hvordan man lager en enkel, fin og sommerlig frisyre med fletter!