LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

A World in Color - fargeeksplosjon med Wella Professionals

Det var noe for enhver smak da Wella Professionals kåret vinnerne i TrendVision og relanserte Koleston Perfect i flotte lokaler på Gamle Logen i Oslo. Frisører i alle aldre fra alle deler av Norge kom for å delta på et spektakulært event med navnet A World in Colour.

A World in Color med Wella Professionals

Det var en kveld fylt med fest, farger, shows, kunnskapsdeling og inspirasjon da eventet A World in Colour ble avholdt i Oslo. Det var blant annet lykkehjul, fotobooth, tattoo corner, god mat og drikke, samt ulike stands hvor gjestene kunne lære mer om og handle produkter – både gamle favoritter og nye lanseringer. De besøkende kunne også stemme på sin favoritt i den norske TrendVision finalen.

Kvelden, som hadde danske Benjamin Martin som konferansier, ble arrangert for å samle og hylle hele industrien og inspirere gjestene med høstens kommende trender. Showet ble satt i gang med en varm velkomst fra Wella Professionals Education Country Manager, Andrea Stang, og Country Manager Norge, Mikaela Reinaldo. De var glade for å kunne arrangere en kveld for å feire nye og gamle favoritter. Spesielt var lanseringen av Koleston Perfect en viktig del av kvelden.
- Lanseringen av Koleston Perfect er kjempestort, kanskje den største lanseringen i flere årtier. Det er virkelig en revolusjon innen farge, og det skal vi feire, sa Mikaela Reinaldo.

Kveldens konferasnier var Benjamin Martin Danske Benjamin Martin var kveldens konferaniser.

Andre Stang og Mikaela Reinaldo ønsket gjestene velkommen.Andrea Stang og Mikaela Reinaldo ønsket gjestene velkommen.

TrendVision Norge
Et av de store høydepunktene denne kvelden var selvfølgelig den norske TrendVision finale, og stemningen var til å ta og føle på da vinnerne i Color Vision skulle kåres. En dyktig jury hadde valgt ut en bronse-, sølv- og gullvinner, og i tillegg ble det valgt en Peoples Choice-vinner, som var den med flest stemmer fra publikum og sosiale medier.

Stemningen var til å ta og føle på da vinnerne i Color Vision skulle kåres.Stemningen var til å ta og føle på da vinnerne i Color Vision skulle kåres.

I finalen var det ni spente frisører som sendte sine modeller ut på scenen, og etter alle looks hadde blitt vist frem var det tid for å avsløre vinnerne. Sigrun Ekeland (Klippoteket) ble stemt frem som folkets favoritt og vant dermed i kategorien Peoples Choice. Videre jublet publikum og heiet på sin favoritt, men ikke alle kunne stikke av med en seier, og med varme ord og ros fra juryen ble det Jackie Aveta (Comino frisør) som fikk bronse, Eline Serigstad (Max Milan frisør) fikk sølv og Sanya Keränen (Nikita Hair) som vant den store gullmedaljen.

Sanya Keränen fra Nikita Hair vant den store gullmedaljen.

Sanya Keränen fra Nikita Hair vant den store gullmedaljen.Sanya Keränen fra Nikita Hair vant den store gullmedaljen.Sanya Keränen fra Nikita Hair vant den store gullmedaljen.

Selv om det var en utfordring for juryen å velge en vinner, skilte likevel Sanyas arbeid seg ut litt ekstra.
- Gullvinnerens styling ga oss i juryen en umiddelbar wow-følelse, med en unik forståelse for trender, svært godt håndverk og feilfri styling, sa juryen om Sanyas vinnerbidrag til finalen.

Sanya skal også representere Norge i den nasjonale finalen, International TrendVision Awards, som går av stabelen i Lisboa, Portugal, i november 2018.

Shows i verdensklasse
I tillegg til den store finalen i TrendVision kunne gjestene kose seg med diverse shows, blant annet med ghd UK Brand Ambassador og Wella Professionals UK Colour Trend Expert, Zoë Irwin, som forklarte om og demonstrerte ulike stylinger skapt med den nye ghd platinum +, en smart styler som blant annet forutser hårets behov.

ghd-teamet var glade for å vise frem den nye ghd platinum+ smart styler til gjestene.ghd-teamet var glade for å vise frem den nye ghd platinum+ smart styler til gjestene.

På scenen ble det også vist et forrykende show av Darren Ambrose fra D&J Ambrose, som har hentet inspirasjon fra Alexander McQueen til å skape en rekke spennende, flotte og trendy uttrykk, med looks skapt tilpasset hver enkelt modells hår og ansiktsstruktur. MCE National Colour Director hos D&J Ambrose, Clayde Baumann, forklarte entusiatisk de tekniske detaljene bak tre utvalgte looks, med stor interesse fra publikum.

På scenen ble det også vist et forrykende show av Darren Ambrose fra D&J Ambrose.På scenen ble det også vist et forrykende show av Darren Ambrose fra D&J Ambrose.På scenen ble det også vist et forrykende show av Darren Ambrose fra D&J Ambrose.

Kvelden ble rundet av med et brak når alle modeller kom ut på scenen en siste gang og viste fantastisk hår og styling, og glade frisører vendte hjem etter en inspirerende kveld med diverse kreative og spektakulære innslag.

Vinnerenes bidrag:

Vinner i kategorien People's Choice: Sigrun Ekelan (Klippoteket)Vinner i kategorien People's Choice: Sigrun Ekelan (Klippoteket) Bronse: Jackie Anna Aveta (Comino frisør)Bronse: Jackie Anna Aveta (Comino frisør)

Sølv: Eline Serigstad (Max Milan frisør). Foto: Lillian AustevollSølv: Eline Serigstad (Max Milan frisør). Foto: Lillian Austevoll Gull: Sanya Keränen. Foto: Killian MunchGull: Sanya Keränen. Foto: Killian Munch


Tekst & Foto
: Kristine Larsen

Se flere bilder i galleriet under:

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Nyhet fra ZENZ - ZENZ Organic Hair Spa

Nyhet fra ZENZ - ZENZ Organic Hair Spa

ZENZ tar enda et skritt mot en mer miljøvennlig frisørbransje med den nye ZENZ Organic Hair Spa som er designet til å gjøre hårbehandlinger mer effektive.
To nye EIMI Oils fra Wella Professionals

To nye EIMI Oils fra Wella Professionals

Wella Professionals lanserer nå to nye oljer fra EIMI. Gel-stylingoljen Cocktail Me og den spraybare håroljen Oil Spritz.
RefectoCil Eyelash lift – for et intensivt og åpent blikk

RefectoCil Eyelash lift – for et intensivt og åpent blikk

RefectoCil Eyelash Lift gjør det mulig å skape den perfekte åpne looken uten mascara. Behandlingen løfter vippene og vippene til å se lengre og fyldigere ut.
Wella Professionals introduserer Insta Recharge

Wella Professionals introduserer Insta Recharge

Nå introduserer Wella Professionals de nye Insta Recharge root concealers, som dekker ettervekst og grå hår, så dine kunder kan bevare fargen mellom besøkene.
Bohemian Collection fra Jaguar i limited edition

Bohemian Collection fra Jaguar i limited edition

Jaguar Bohemian Collection inneholder saksene Boho Dream og Boho Chic, som er dekorert i bohemsk stil. Saksene er skarpe og har gode klippeegenskaper og holdbarhet.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell inviterte til et forrykende hårshow på Hårmessen 2018 i Stavanger og viste en rekke nydelige, inspirerende og kreative avant-garde frisyrer.
Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals internasjonale TrendVision 2018 gikk av stabelen i Lisboa, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience. Se mer her!
Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa møttes for å mingle, mens de tok del i de seneste trends fra noen av bransjens stjerner.
Glamour og luksus på Gold Show i København

Glamour og luksus på Gold Show i København

Motehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallakvelden Gold International Show, sirkusartister og flere nye lanseringer i København.
En hel helg med HeadBrands

En hel helg med HeadBrands

Mer en 250 frisører var kommet fra alle Nordens hjørner for å være med på den aller første HeadBrands Xperience – og for en opplevelse det var! En hel helg fylt med inspirasjon, trender og noe for enhver smak.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Pernille B-N Wettre

Pernille B-N Wettre

Pernille B-N Wettre jobber som frisør og makeup-artist i sminkeavdelingen i NRK. Hun er Anne Lindmos faste frisør og en del av fredagsritualet før Lindo show.
Shlomi Ruimi (Q&A)

Shlomi Ruimi (Q&A)

Vi stilte vinneren av Årets lærling 2016 - Shlomi Ruimi 15 spørsmål! Se hans fantastiske vinnerbilder og se hva han svarte her.

Nyeste videoer se flere videoer

ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

I denne video viser ghd hvordan man skaper det perfekte wavy hår med en rettetang.
Lær å lage en parykk med Redken

Lær å lage en parykk med Redken

Halloween er her snart, og om ikke lenge skal kostymet være klart. Mange kostymer trenger en tilhørende frisyre, og her lærer du hvordan du kan lage din helt egne parykk.
Lær deg mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær deg mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Bli med på et 9 minutters web-seminaret og lær om teknologien som gjør Koleston Perfect Me+ unik og se hvordan produktet fungerer. Finn seminaret her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspirasjon til blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du innblikk i styling av fire modeller med forskjellig hårlengde og stil.
Har du sett den nye glittertrend?

Har du sett den nye glittertrend?

Gå all-in på glitter og gjør det til en del av din helhetslook ved å bruke det i håret. Du kan gjøre hele håret glitrendeeller velge ut enkelte deler.