LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

A World in Color - fargeeksplosjon med Wella Professionals

Det var noe for enhver smak da Wella Professionals kåret vinnerne i TrendVision og relanserte Koleston Perfect i flotte lokaler på Gamle Logen i Oslo. Frisører i alle aldre fra alle deler av Norge kom for å delta på et spektakulært event med navnet A World in Colour.

A World in Color med Wella Professionals

Det var en kveld fylt med fest, farger, shows, kunnskapsdeling og inspirasjon da eventet A World in Colour ble avholdt i Oslo. Det var blant annet lykkehjul, fotobooth, tattoo corner, god mat og drikke, samt ulike stands hvor gjestene kunne lære mer om og handle produkter – både gamle favoritter og nye lanseringer. De besøkende kunne også stemme på sin favoritt i den norske TrendVision finalen.

Kvelden, som hadde danske Benjamin Martin som konferansier, ble arrangert for å samle og hylle hele industrien og inspirere gjestene med høstens kommende trender. Showet ble satt i gang med en varm velkomst fra Wella Professionals Education Country Manager, Andrea Stang, og Country Manager Norge, Mikaela Reinaldo. De var glade for å kunne arrangere en kveld for å feire nye og gamle favoritter. Spesielt var lanseringen av Koleston Perfect en viktig del av kvelden.
- Lanseringen av Koleston Perfect er kjempestort, kanskje den største lanseringen i flere årtier. Det er virkelig en revolusjon innen farge, og det skal vi feire, sa Mikaela Reinaldo.

Kveldens konferasnier var Benjamin Martin Danske Benjamin Martin var kveldens konferaniser.

Andre Stang og Mikaela Reinaldo ønsket gjestene velkommen.Andrea Stang og Mikaela Reinaldo ønsket gjestene velkommen.

TrendVision Norge
Et av de store høydepunktene denne kvelden var selvfølgelig den norske TrendVision finale, og stemningen var til å ta og føle på da vinnerne i Color Vision skulle kåres. En dyktig jury hadde valgt ut en bronse-, sølv- og gullvinner, og i tillegg ble det valgt en Peoples Choice-vinner, som var den med flest stemmer fra publikum og sosiale medier.

Stemningen var til å ta og føle på da vinnerne i Color Vision skulle kåres.Stemningen var til å ta og føle på da vinnerne i Color Vision skulle kåres.

I finalen var det ni spente frisører som sendte sine modeller ut på scenen, og etter alle looks hadde blitt vist frem var det tid for å avsløre vinnerne. Sigrun Ekeland (Klippoteket) ble stemt frem som folkets favoritt og vant dermed i kategorien Peoples Choice. Videre jublet publikum og heiet på sin favoritt, men ikke alle kunne stikke av med en seier, og med varme ord og ros fra juryen ble det Jackie Aveta (Comino frisør) som fikk bronse, Eline Serigstad (Max Milan frisør) fikk sølv og Sanya Keränen (Nikita Hair) som vant den store gullmedaljen.

Sanya Keränen fra Nikita Hair vant den store gullmedaljen.

Sanya Keränen fra Nikita Hair vant den store gullmedaljen.Sanya Keränen fra Nikita Hair vant den store gullmedaljen.Sanya Keränen fra Nikita Hair vant den store gullmedaljen.

Selv om det var en utfordring for juryen å velge en vinner, skilte likevel Sanyas arbeid seg ut litt ekstra.
- Gullvinnerens styling ga oss i juryen en umiddelbar wow-følelse, med en unik forståelse for trender, svært godt håndverk og feilfri styling, sa juryen om Sanyas vinnerbidrag til finalen.

Sanya skal også representere Norge i den nasjonale finalen, International TrendVision Awards, som går av stabelen i Lisboa, Portugal, i november 2018.

Shows i verdensklasse
I tillegg til den store finalen i TrendVision kunne gjestene kose seg med diverse shows, blant annet med ghd UK Brand Ambassador og Wella Professionals UK Colour Trend Expert, Zoë Irwin, som forklarte om og demonstrerte ulike stylinger skapt med den nye ghd platinum +, en smart styler som blant annet forutser hårets behov.

ghd-teamet var glade for å vise frem den nye ghd platinum+ smart styler til gjestene.ghd-teamet var glade for å vise frem den nye ghd platinum+ smart styler til gjestene.

På scenen ble det også vist et forrykende show av Darren Ambrose fra D&J Ambrose, som har hentet inspirasjon fra Alexander McQueen til å skape en rekke spennende, flotte og trendy uttrykk, med looks skapt tilpasset hver enkelt modells hår og ansiktsstruktur. MCE National Colour Director hos D&J Ambrose, Clayde Baumann, forklarte entusiatisk de tekniske detaljene bak tre utvalgte looks, med stor interesse fra publikum.

På scenen ble det også vist et forrykende show av Darren Ambrose fra D&J Ambrose.På scenen ble det også vist et forrykende show av Darren Ambrose fra D&J Ambrose.På scenen ble det også vist et forrykende show av Darren Ambrose fra D&J Ambrose.

Kvelden ble rundet av med et brak når alle modeller kom ut på scenen en siste gang og viste fantastisk hår og styling, og glade frisører vendte hjem etter en inspirerende kveld med diverse kreative og spektakulære innslag.

Vinnerenes bidrag:

Vinner i kategorien People's Choice: Sigrun Ekelan (Klippoteket)Vinner i kategorien People's Choice: Sigrun Ekelan (Klippoteket) Bronse: Jackie Anna Aveta (Comino frisør)Bronse: Jackie Anna Aveta (Comino frisør)

Sølv: Eline Serigstad (Max Milan frisør). Foto: Lillian AustevollSølv: Eline Serigstad (Max Milan frisør). Foto: Lillian Austevoll Gull: Sanya Keränen. Foto: Killian MunchGull: Sanya Keränen. Foto: Killian Munch


Tekst & Foto
: Kristine Larsen

Se flere bilder i galleriet under:

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Paul Mitchell INVISIBLEWEAR®

Paul Mitchell INVISIBLEWEAR®

INVISIBLEWEAR® fra Paul Mitchell er en kompakt linje med pleie- og stylingprodukter som fokuserer på «skjønnheten i det uperfekte» og det elegant enkle.
Indola Xpress Color

Indola Xpress Color

Indola Xpress Color er en hårfarge med svært rask virketid som gir flotte resultater, perfekt i en travel frisørhverdag. Kommer i 14 nyanser. Les mer her!
Kammer i nye farger og high-tech karbonfiber

Kammer i nye farger og high-tech karbonfiber

Nå kommer JAGUAR A-Line serien av kammer i to nye farger; Rosé og Arctic White, samt Carbon Edition, som er både varmebestandig og antistatisk. Les mer her!
@PurePigments Cool Violet fra Goldwell

@PurePigments Cool Violet fra Goldwell

Opplev den nye @PurePigments Cool Violet til å gjøre enhver look kjøligere! Produktet motarbeider varme nyanser samt tilføyer en «smokey» og grå undertone.
L’Oreál Professionnel introduserer Le Hair Bronzing

L’Oreál Professionnel introduserer Le Hair Bronzing

Nye Le Hair Bronzing fra L'Oréal Professionnel overfører bronzing fra sminkens verden til håret, og lar deg gi håret en naturlig, sol-kysset look.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Look book med de nominerte til Nordic Hair Awards 2019 - ute nå!

Look book med de nominerte til Nordic Hair Awards 2019 - ute nå!

For å hylle de nominerte i Nordic Hair Awards 2019 har vi skapt en online look book. Her kan du se de nominerte og inspireres av de kreative talentene!
Beauty og business i fokus på Hår & Skjønnhet og Prisfesten 2019

Beauty og business i fokus på Hår & Skjønnhet og Prisfesten 2019

Det var fullt fart under årets gjennomføring av Hår & Skjønnhet og Prisfesten i regi av Norske Frisør- og Velværebedrifter, NFVB. Se mer fra dagen her!
Bli inspirert på Nordic Hair Awards and Expo

Bli inspirert på Nordic Hair Awards and Expo

Her kan du se noen av de spennende showene og visningene som holdes av internasjonale og lokale toppartister på Nordic Hair Awards and Expo i juni!
Hestehale med en tvist - backstage på Dion Lee AW19 under New York Fashion Week

Hestehale med en tvist - backstage på Dion Lee AW19 under New York Fashion Week

Eugene Souleiman, Wella Professionals Global Creative Director, lekte seg med moderisme og gotisk romanse på Dion Lee's visning under New York Fashion Week.
Første International Hairdressing Awards i Madrid

Første International Hairdressing Awards i Madrid

Den første International Hairdressing Awards fant sted i Madrid i og den bød på både en glimrende prisutdeling og et inspirerende runway-show

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Schorem Barbers

Schorem Barbers

Cowboyhatt, freshe bukser, tatovering i skjegg. Les om de levende legendene Schorem Barbers som opptrer for hundrevis av frisører.
Alexander Woll

Alexander Woll

Hair Magazine møtte Alexander Woll på Hår & Skjønnhet 2017, og snakket med han om helgen, Kevin Murphy showet og seminaret han holdt.

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Lær å lage en Cornrow hestehale

Lær å lage en Cornrow hestehale

Confessions of a Hairstylist har lagt denne video på YouTube, hvor hun viser hvordan man lager en cornrow hestehale. Se hvordan step by step her!
Basket Weave Braid - tutorial med Sam Villa

Basket Weave Braid - tutorial med Sam Villa

Sam Villa viser hvordan man enkelt kan lage en 'basket weave braid', som skaper et lekkert flettemønster og kan styles til mange forskjellige looks.
Asymmetrisk Pixie Cut med Matt Beck

Asymmetrisk Pixie Cut med Matt Beck

Matt Beck, som driver YouTube-kanalen og bloggen Free Salon Education, viser her hvordan du kan skape en lekker, asymmetrisk bob i Pixie-stil med masse tekstur.
How To Create a Net Braid - Fishnet Braid Tutorial med Sam Villa

How To Create a Net Braid - Fishnet Braid Tutorial med Sam Villa

Når Sam Villa ikke jobber med hår elsker han å fiske, og denne lekre frisyren er inspirert av fiskenett. Se hvordan du kan lage dette "flettenettet" her!
Skap en Donut Braid med Sam Villa

Skap en Donut Braid med Sam Villa

I denne video viser talentfulle Sam Villa hvordan du går fra en hestehale til en donut og til sist samler alle deler i en sjarmerende flette.