LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

British Hairdressing Awards 2017

De største talentene innen den britiske frisørverden ble feiret under årets British Hairdressing Awards, som ble arrangert av Hairdressers Journal International og sponset av Schwarzkopf Professional.

Den stjernespekkede seremonien fant sted i London's Grosvenor House, og ble ledet av Cat Deeley sammen med Hair Journals VD Jayne Lewis-Orr og Schwarzkopf Professional's General Manager Stuart Hamid.

Nettverking, fest og inspirasjon var showets stikkord, men aller størst fokus var det på kveldens vinnere og deres arbeid.Nettverking, fest og inspirasjon var showets stikkord, men aller størst fokus var det på kveldens vinnere og deres arbeid.

Mer enn 1500 av Storbritannias største talenter innen frisørbransjen deltok på arrangementet for å hylle landets mest kreative og tekniske hårstylister. Hver deltager hadde sendt inn en serie bilder som skulle vise deres tekniske ferdigheter, samt deres kreative visjon og tolkning av aktuelle trender. Alle looks skulle være mulige å anvende, men skulle også samtidig være utfordrende for å løfte frem det ytterste og beste av en frisørs kreativitet.

Kveldens festligheter startet med champagne-mingling for alle gjester og finalister, før de etter hvert satt seg ned for å nyte en tre retters middag. Underholdningen var det vertinnen for kvelden, Cat Deeley, som stod for, samt popgruppen Boyzlife, som fikk alle i rett stemning. Schwarzkopf Professional bød på masse av inspirasjon når deres team inntok svenen for å presentere kolleksjonen 'Ikonic Essential Looks'. 

Sally Brooks fra Brooks & Brooks ble tildelt utmerkelsen ‘Bristish Hairdresser of the Year’ for hennes inspirerende arbeid og innsats i frisørbransjenSally Brooks fra Brooks & Brooks ble tildelt utmerkelsen ‘Bristish Hairdresser of the Year’ for hennes inspirerende arbeid og innsats i frisørbransjen. 

Nettverking, fest og inspirasjon var stikkord for showet, men aller størst fokus var det på kveldens vinnere og deres arbeid. Det ble utdelt priser til talenter i 16 ulike kategorier, samt den mest prestisjefylte utmerkelsen 'British Hairdresser of the Year', som ble tildelt Sally Brooks fra Brooks & Brooks, for hennes inspirerende arbeid og innsats i frisørbransjen. Sally er den første kvinnen som vinner utmerkelsen siden 2005, og hun banet vei for en rekke ytterligere kvinnelige vinnere videre i løpet av kvelden. Det hele endte med at over halvdelen av prisene ble tatt hjem av kvinnelige hårstylister.

Stuart Hamid, Schwarzkopf Professional’s General Manager sa: “Det var en fantastisk kveld, fylt av utrolig talent og kreativitet. Det var virkelig en hyllest til frisører og enestående kolleksjoner! En stor gratulasjon til Sally Brooks, vår British Hairdresser of the Year 2017 – en velfortjent pris!”

Schwarzkopf Professional bød på masse av inspirasjon når deres team inntok scenen for å presentere kolleksjonen ’Ikonic Essential Looks’.Schwarzkopf Professional bød på masse av inspirasjon når deres team inntok scenen for å presentere kolleksjonen ’Ikonic Essential Looks’.

Foto: Hairdressers’ Journal International

Se alle vinnere i galleriet!

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Ny startpakke til salongen fra Pickedout Concept

Ny startpakke til salongen fra Pickedout Concept

Produktene inngår i en aktuell startpakke fra Pickedout. Startpakken og sortimentet varierer etter sesong og etterspørsel.
Velkommen til Cutrins nye fargeverden - Aurora

Velkommen til Cutrins nye fargeverden - Aurora

Cutrin Norge er stolte av å lansere sin nye stolthet AURORA, som består av et komplett fargehus av permanente farger.
Special 1 - Hair & Bodyshampo fra Cutrin

Special 1 - Hair & Bodyshampo fra Cutrin

Cutrin lanserer en ny spennende sulfatfri shampo som er rensende, pleiende og som tilfører fuktighet til hud og hår. Den kan kjøper for 129,- og kommer på 250 ml flasker.
ghd presenterer gold styler

ghd presenterer gold styler

ghd presenterer den nye ghd gold®, den profesjonelle styleren som gir et rettere, glattere og sunnere hår, med teknologi som sikrer den ultimate prestasjon.
TIGI SMOOTH MOVER – nå hos HeadBrands

TIGI SMOOTH MOVER – nå hos HeadBrands

TIGIs nye Smooth Mover er en luksuriøs barberingskrem med olier som hjelper barberbladets bevegelse for en smidigere barbering uten å irritere huden.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

CPHFW18 - Cim Mahony Studio stylet hår til Cecilie Bahnsen

CPHFW18 - Cim Mahony Studio stylet hår til Cecilie Bahnsen

Cim Mahony Studio, sammen med L'Oréal Professionnel, stylet naturlig og ungdommeligt hår til Cecilie Bahnsens visning på Copenhagen Fashion Week.
Trendrapport fra Oslo Runway 2018

Trendrapport fra Oslo Runway 2018

Oslo Runway 2018 viste romantiske krøller, naturlig fall, oppsatt hår i knuter. Kreativiteten kom tydeligst frem gjennom fletter, dyser og vifter.
Sebastian Professional x Designers Remix AW18

Sebastian Professional x Designers Remix AW18

Årets mest trendy uker er i gang! Hair Magazine var på plass når Sebastian Professional stylet hår til Designers Remix's AW18-visning under Copenhagen Fashion Week.
L'Oréal Professionnel lanserte naturlige nyheter i Paris

L'Oréal Professionnel lanserte naturlige nyheter i Paris

Stilikoner, Instagramvennlige drinker og innovative lanseringer stod på agendaen når L'Oréal Professionnel inviterte til presseevent på den trendy klubben Les Bains i Paris.
Bli med Goldwell og KMS til Global Zoom 2018 i Toronto!

Bli med Goldwell og KMS til Global Zoom 2018 i Toronto!

Bli med Goldwell og KMS til Global Zoom '18 i Toronto i Canada! Opplev Color Zoom Live Challenge, Business Sessions, The Gala Show og Global Zoom festene.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Anne Sophie Villumsen

Anne Sophie Villumsen

Anne-sophhie villumsen utviklet en allergi for de kjemiske hårproduktene mens hun var lærling. Gjennom hele sin karriere har hun søkt nye veier og mer miljøvennelige produkter.
Svetlana Jouini

Svetlana Jouini

På kort tid lærte hun norsk, tok nok svennebrevet og åpnet Studio S Style i. Da salongen åpnet i 2003 var hun eneste ansatte - I dag er det 8 ansatte i et fantastisk team. Les historien om Svetlana og hennes vei til den internasjonale Color Zoom-finalen i Stockholm.

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.
Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén viser lekre festfrisyrer, hvor du kan lære og lage elegante frisyrer på deg eller dine kunder. Se hvordan du lager disse 30-tallsinspirerte bølgene!
Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot har eksplodert på sosiale medier og på veldig kort tid fått over en halv million tilhengere på Instagram. Sjekk ut hvorfor her!
Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén viser deg hvordan du kan lage elegante frisyrer på deg selv eller dine kunder. Se videoen og lær hvordan du lager denne romantiske oppsetningen!
Hair Magazine deltok på Salon International 2017

Hair Magazine deltok på Salon International 2017

Hair Magazine var på plass ved dette års Salon International. Se en liten video fra messen her.