LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

British Hairdressing Awards 2017

De største talentene innen den britiske frisørverden ble feiret under årets British Hairdressing Awards, som ble arrangert av Hairdressers Journal International og sponset av Schwarzkopf Professional.

Den stjernespekkede seremonien fant sted i London's Grosvenor House, og ble ledet av Cat Deeley sammen med Hair Journals VD Jayne Lewis-Orr og Schwarzkopf Professional's General Manager Stuart Hamid.

Nettverking, fest og inspirasjon var showets stikkord, men aller størst fokus var det på kveldens vinnere og deres arbeid.Nettverking, fest og inspirasjon var showets stikkord, men aller størst fokus var det på kveldens vinnere og deres arbeid.

Mer enn 1500 av Storbritannias største talenter innen frisørbransjen deltok på arrangementet for å hylle landets mest kreative og tekniske hårstylister. Hver deltager hadde sendt inn en serie bilder som skulle vise deres tekniske ferdigheter, samt deres kreative visjon og tolkning av aktuelle trender. Alle looks skulle være mulige å anvende, men skulle også samtidig være utfordrende for å løfte frem det ytterste og beste av en frisørs kreativitet.

Kveldens festligheter startet med champagne-mingling for alle gjester og finalister, før de etter hvert satt seg ned for å nyte en tre retters middag. Underholdningen var det vertinnen for kvelden, Cat Deeley, som stod for, samt popgruppen Boyzlife, som fikk alle i rett stemning. Schwarzkopf Professional bød på masse av inspirasjon når deres team inntok svenen for å presentere kolleksjonen 'Ikonic Essential Looks'. 

Sally Brooks fra Brooks & Brooks ble tildelt utmerkelsen ‘Bristish Hairdresser of the Year’ for hennes inspirerende arbeid og innsats i frisørbransjenSally Brooks fra Brooks & Brooks ble tildelt utmerkelsen ‘Bristish Hairdresser of the Year’ for hennes inspirerende arbeid og innsats i frisørbransjen. 

Nettverking, fest og inspirasjon var stikkord for showet, men aller størst fokus var det på kveldens vinnere og deres arbeid. Det ble utdelt priser til talenter i 16 ulike kategorier, samt den mest prestisjefylte utmerkelsen 'British Hairdresser of the Year', som ble tildelt Sally Brooks fra Brooks & Brooks, for hennes inspirerende arbeid og innsats i frisørbransjen. Sally er den første kvinnen som vinner utmerkelsen siden 2005, og hun banet vei for en rekke ytterligere kvinnelige vinnere videre i løpet av kvelden. Det hele endte med at over halvdelen av prisene ble tatt hjem av kvinnelige hårstylister.

Stuart Hamid, Schwarzkopf Professional’s General Manager sa: “Det var en fantastisk kveld, fylt av utrolig talent og kreativitet. Det var virkelig en hyllest til frisører og enestående kolleksjoner! En stor gratulasjon til Sally Brooks, vår British Hairdresser of the Year 2017 – en velfortjent pris!”

Schwarzkopf Professional bød på masse av inspirasjon når deres team inntok scenen for å presentere kolleksjonen ’Ikonic Essential Looks’.Schwarzkopf Professional bød på masse av inspirasjon når deres team inntok scenen for å presentere kolleksjonen ’Ikonic Essential Looks’.

Foto: Hairdressers’ Journal International

Se alle vinnere i galleriet!

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

KC Professional Color Mask Art

KC Professional Color Mask Art

Color Mask Art er en direktefarge med gelbasert formel som gir et jevnt og glansfullt resultat og vaskes gradvis ut. Finnes i flere farger. Se mer her!
Wet Brush - Limited edition farger

Wet Brush - Limited edition farger

The Wet Brush er super til å løse floker på en skånsom måte og kan brukes i vått eller tørt hår. Finnes nå i tre forskjellige limited edition farger.
ghd  heat protect spray med UV-beskyttelse

ghd heat protect spray med UV-beskyttelse

ghd heat protection med UV-beskyttelse sprayes i fuktig eller tørt hår og beskytte ditt hår når du styler, krøller eller føner. Perfekt til sommeren!
Hercules Sägemann - The Copper Collection

Hercules Sägemann - The Copper Collection

The Copper Collection fra Hercules Sägemann inneholder tre ulike typer av børster.
System Professional med ENERGYCODE™ COMPLEX.

System Professional med ENERGYCODE™ COMPLEX.

Transformér hårets personlighet og energinivå med System Professional med ENERGYCODE™ COMPLEX, som gir et vakkert hår mer mottagelig for styling og farge.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Etter 50 år har Cosmoprof vokst til å bli et av verdens største arrangement i den profesjonelle skjønnhetsbransjen. Les alt om messen her!
Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Det var ikke en tom stol i rommet da Hair Magazine ble invitert til en trendvisning med Wella Professionals.
Mote med mening 2018

Mote med mening 2018

På tiende året har Berit Olimb bak frisørsalongen Olimb & Co arrangert Mote Med Mening. Under jubileet på Gamle Logen i Oslo skapte hun nettopp mening til bransjen.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internasjonale bransjemessen TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf fantes det meste for den som elsker hår i alle fasonger. Les mer og se bildene her!
Eugene Souleiman backstage under NYFW18

Eugene Souleiman backstage under NYFW18

ghd-ambassadøren og Wella Professionals Global Creative Director Eugene Souleiman stylet modellene under New York Fashion Week. La deg inspirere her!

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Linda Beronius

Linda Beronius

Vi har spurt den svenske frisøren og kvinnen bak bloggen Hairgarden, Linda Beronius noen spørsmål om hennes spennende karriere. Bli bedre kjent med denne inspirerende og kreative kvinnen her!
Trine Celine (Q&A)

Trine Celine (Q&A)

Trine Celine fra Spaghetti Frisør er én av fire som var nominerte til Årets Lærling 2017. Ungjenta svarer på spørsmål om bransjen, lærlingstiden og litt mer privat. Les intervjuet her!

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.
Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén viser lekre festfrisyrer, hvor du kan lære og lage elegante frisyrer på deg eller dine kunder. Se hvordan du lager disse 30-tallsinspirerte bølgene!
Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot har eksplodert på sosiale medier og på veldig kort tid fått over en halv million tilhengere på Instagram. Sjekk ut hvorfor her!
Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén viser deg hvordan du kan lage elegante frisyrer på deg selv eller dine kunder. Se videoen og lær hvordan du lager denne romantiske oppsetningen!