LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Naivt og individuelt

- Cim Mahony Studio stylet hår til Cecilie Bahnsen på CPHFW18

Cim Mahony Studio, sammen med L'Oréal Professionnel, stylet naturlig og ungdommelig hår til Cecilie Bahnsens visning på Copenhagen Fashion Week.

På Galleri Nicolai Wallner, blant installasjoner i glass og metall, samlet dansk og internasjonal moteelite seg for å ta del i Cecilie Bahnsens kolleksjon for høst og vinter 2018. Hair Magazine ble invitert med backstage for å følge med på arbeidet med frisyrene som hørte med til den trendsettende designen.

Et par timer før dørene ble åpnet var det full fart backstage når 24 modeller skulle styles av ni frisører på et lite område. Dessuten befant også makeupartister, fotografer, journalister og andre personer seg på plass. Til tross for lite plass og tid var Sanne Bidstrup, som var en del av teamet fra Cim Mahony Studio, rolig. Hun er vant med sessionarbeid og i følge henne er det nettopp tidspresset som er en del av det som gjør det morsomt.

- Det er kult å arbeide mot en deadline. Du har et mål og det skal helst gå ganske fort så du kan ikke bruke to timer på hver modell. Du er en del av et morsomt team der du samarbeider med mennesker du liker og du ser hvordan alt forvandles til et bra show.

Se også: Backstage med Cim Mahony og L’Oréal Professionnel 

Sanne Bidstrup var en del av teamet fra Cim Mahony Studio som ordnet stylingen under visningen på Copenhagen Fashion Week.Sanne Bidstrup var en del av teamet fra Cim Mahony Studio som ordnet stylingen under visningen på Copenhagen Fashion Week.

Alla modeller ble stylet med håret i en løs, uanstrengt hestehale festet med en svart rosett.Alla modeller ble stylet med håret i en løs, uanstrengt hestehale festet med en svart rosett.

En historie utvikles
Det var Cim Mahony Studio, i samarbeid med L’Oréal Professionnel, som stod for stylingen av modellenes hår til visningen. Hårstylingen er en viktig del i Cecilie Bahnsens historie og følger et tydelig mønster, også om det utvikles hver sesong.

- Den look vi skapt denne gang er litt mykere enn den vi gjorde sist. Vi følger samme tråd, men vi gjør det med mer struktur. Det er litt mer naivt og individuelt. Det er viktig at vi ikke gjør noe helt annet, men at vi satser på samme silhuetter som base med noen ting som er annerledes. 

Sanne, og de andre stylistene i teamet, brukte jentenes eget fall i håret, stylet det på midten av hodet og festet det med en rosett i en løs, myk hestehale. Den enkle looken kompletterer kolleksjonen og alt er gjennomtenkt for å skape et velbalansert helhetsintrykk.

- Cecilie er kanskje Danmarks eneste couture designer og hun skaper så utrolig vakre klær, med mye detaljer og superfin siluett, så det passer bra sammen med den skarpe installasjonskunsten. Det hadde vi også i tankene når vi skapte stylingen.  

Se også: Ganni X L'Oréal Professionnel til Copenhagen Fashion Week

Modellenes egen hårstruktur ble ivaretatt og det gjorde ingenting at noen lokker falt ned i ansiktetModellenes egen hårstruktur ble ivaretatt og det gjorde ingenting at noen lokker falt ned i ansiktet. Ditte Wozniak var ansvarig frisør og stylet håret sammens med Cim Mahony Studio og L'Oréal Professionnel.Ditte Wozniak var ansvarig frisør og stylet håret sammens med Cim Mahony Studio og L'Oréal Professionnel.


Tendenser i hårmote

Selv om looken ved Cecilie Bahnsens visning var enkel og stilren ga den et hint om de tendenser vi ser i hårmote fremover. Hårmote går mot et individuelt uttrykk der naturlige egenskaper ivaretas og forsterkes i stedet for å endres.

- Hårmote er et ganske bredt begrep. Det finnes ikke noen spesifikk trend, slik som under 50-tallet da det i større grad var en og samme stil alle ville ha. Sånn er det ikke helt nå lengre. Vi har i mange år hatt veldig nøytralt hår, men nå bryter vi oss ut fra de rammene og frigjør oss litt mer.

Se flere bilder i galleriet:

Text: Camilla Svensson (red. Kristine Larsen)
Foto: Paul Venn för L’Oréal Professionnel

 

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

ghd Pink Limited Edition

ghd Pink Limited Edition

ghd og Lulu Guiness står sammen i kampen mot brystkreft, og introduserer nå Pink Limited Edition. For hvert solgte produkt doneres det til Rosa sløyfe.
ghd Oval dressing brush

ghd Oval dressing brush

ghd Oval dressing brush er en klassisk hårbørsten med nylonhår som er ideell for den siste finish på enhver frisyre for å tilføre glans og pleie.
Roll-Ka er den nye skånsomme kammen fra Hercules Sägemann

Roll-Ka er den nye skånsomme kammen fra Hercules Sägemann

Roll-Ka fra Hercules Sägemann er en kam med en roller som gjør den skånsom, forenkler kamming samt gjør at den passer ulike typer av produktpåføring.
The Wet Detangler - siste nytt hos Tangle Teezer

The Wet Detangler - siste nytt hos Tangle Teezer

Den nye børste fra Tangle Teezer er spesielt designet til å fleksibelt gre håret ut når det er vått og floket uten å skade håret. Kommer i fire farger.
Caring Body Wash fra Nõberu of Sweden

Caring Body Wash fra Nõberu of Sweden

Nõberu of Swedens nye Caring Body Wash rengjør effektivt, har en behagelig duft og inneholder naturlie oljer som fukter huden. Finnes i tre dufter.

Nyeste show se flere frisørshow

Innvielse av Davines Village og WWHT i Parma

Innvielse av Davines Village og WWHT i Parma

I løpet av de tre dagene i Parma ble frisørene invitert til en helhetsopplevelse med massevis av hår, bærekraft og finalen i Davines World Style Contest.
Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

Guy Tang samlet over 250 engasjerte gjester på Konserthuset i Oslo. De fremmøtte ofret solskinn for fargeteknikker, og fikk se et inspirerende show.
Kevin Murphy - en trendy miljøkjempe

Kevin Murphy - en trendy miljøkjempe

Kevin Murphy og teamet jobber backstage på de største moteukene og driver KEVIN.MURPHY. Vi traff Kevin på Top Hair, der han var et av høydepunktene.
Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Etter 50 år har Cosmoprof vokst til å bli et av verdens største arrangement i den profesjonelle skjønnhetsbransjen. Les alt om messen her!
Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Det var ikke en tom stol i rommet da Hair Magazine ble invitert til en trendvisning med Wella Professionals.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Frisørportretter se flere frisørportretter

Morten Jensen

Morten Jensen

I løpet av årene har han opparbeidet et navn i bransjen og har bidratt til utvikling på mange områder for hele industrien. I dag har han lagt all erfaring og kunnskap i sitt nyåpnede studio Monarchy i Bergen, der han hører hjemme.
'Flettemamma' Bente-Helen Schei

'Flettemamma' Bente-Helen Schei

'Flettemamma' Bente-Helen Schei er firebarnsmor og hekta på fletter. Hun har 140.000 Instagram-følgere, og lager vakre, trendy og spennende fletter. Les mer her!

Nyeste videoer se flere videoer

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspirasjon til blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du innblikk i styling av fire modeller med forskjellig hårlengde og stil.
Har du sett den nye glittertrend?

Har du sett den nye glittertrend?

Gå all-in på glitter og gjør det til en del av din helhetslook ved å bruke det i håret. Du kan gjøre hele håret glitrendeeller velge ut enkelte deler.
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Følg med i videoen der Sofia Geideby viser hvordan man lager en enkel, fin og sommerlig frisyre med fletter!
Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.