LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Naivt og individuelt

- Cim Mahony Studio stylet hår til Cecilie Bahnsen på CPHFW18

Cim Mahony Studio, sammen med L'Oréal Professionnel, stylet naturlig og ungdommelig hår til Cecilie Bahnsens visning på Copenhagen Fashion Week.

På Galleri Nicolai Wallner, blant installasjoner i glass og metall, samlet dansk og internasjonal moteelite seg for å ta del i Cecilie Bahnsens kolleksjon for høst og vinter 2018. Hair Magazine ble invitert med backstage for å følge med på arbeidet med frisyrene som hørte med til den trendsettende designen.

Et par timer før dørene ble åpnet var det full fart backstage når 24 modeller skulle styles av ni frisører på et lite område. Dessuten befant også makeupartister, fotografer, journalister og andre personer seg på plass. Til tross for lite plass og tid var Sanne Bidstrup, som var en del av teamet fra Cim Mahony Studio, rolig. Hun er vant med sessionarbeid og i følge henne er det nettopp tidspresset som er en del av det som gjør det morsomt.

- Det er kult å arbeide mot en deadline. Du har et mål og det skal helst gå ganske fort så du kan ikke bruke to timer på hver modell. Du er en del av et morsomt team der du samarbeider med mennesker du liker og du ser hvordan alt forvandles til et bra show.

Se også: Backstage med Cim Mahony og L’Oréal Professionnel 

Sanne Bidstrup var en del av teamet fra Cim Mahony Studio som ordnet stylingen under visningen på Copenhagen Fashion Week.Sanne Bidstrup var en del av teamet fra Cim Mahony Studio som ordnet stylingen under visningen på Copenhagen Fashion Week.

Alla modeller ble stylet med håret i en løs, uanstrengt hestehale festet med en svart rosett.Alla modeller ble stylet med håret i en løs, uanstrengt hestehale festet med en svart rosett.

En historie utvikles
Det var Cim Mahony Studio, i samarbeid med L’Oréal Professionnel, som stod for stylingen av modellenes hår til visningen. Hårstylingen er en viktig del i Cecilie Bahnsens historie og følger et tydelig mønster, også om det utvikles hver sesong.

- Den look vi skapt denne gang er litt mykere enn den vi gjorde sist. Vi følger samme tråd, men vi gjør det med mer struktur. Det er litt mer naivt og individuelt. Det er viktig at vi ikke gjør noe helt annet, men at vi satser på samme silhuetter som base med noen ting som er annerledes. 

Sanne, og de andre stylistene i teamet, brukte jentenes eget fall i håret, stylet det på midten av hodet og festet det med en rosett i en løs, myk hestehale. Den enkle looken kompletterer kolleksjonen og alt er gjennomtenkt for å skape et velbalansert helhetsintrykk.

- Cecilie er kanskje Danmarks eneste couture designer og hun skaper så utrolig vakre klær, med mye detaljer og superfin siluett, så det passer bra sammen med den skarpe installasjonskunsten. Det hadde vi også i tankene når vi skapte stylingen.  

Se også: Ganni X L'Oréal Professionnel til Copenhagen Fashion Week

Modellenes egen hårstruktur ble ivaretatt og det gjorde ingenting at noen lokker falt ned i ansiktetModellenes egen hårstruktur ble ivaretatt og det gjorde ingenting at noen lokker falt ned i ansiktet. Ditte Wozniak var ansvarig frisør og stylet håret sammens med Cim Mahony Studio og L'Oréal Professionnel.Ditte Wozniak var ansvarig frisør og stylet håret sammens med Cim Mahony Studio og L'Oréal Professionnel.


Tendenser i hårmote

Selv om looken ved Cecilie Bahnsens visning var enkel og stilren ga den et hint om de tendenser vi ser i hårmote fremover. Hårmote går mot et individuelt uttrykk der naturlige egenskaper ivaretas og forsterkes i stedet for å endres.

- Hårmote er et ganske bredt begrep. Det finnes ikke noen spesifikk trend, slik som under 50-tallet da det i større grad var en og samme stil alle ville ha. Sånn er det ikke helt nå lengre. Vi har i mange år hatt veldig nøytralt hår, men nå bryter vi oss ut fra de rammene og frigjør oss litt mer.

Se flere bilder i galleriet:

Text: Camilla Svensson (red. Kristine Larsen)
Foto: Paul Venn för L’Oréal Professionnel

 

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Fudge Vinyl Pomade - Nå hos HeadBrands

Fudge Vinyl Pomade - Nå hos HeadBrands

Vinyl Pomade er en pomade med medium hold som er lett å vaske ut. Pomaden beskytter mot luftfuktighet og tilfører fuktighet og glans uten å tynge håret.
System Professional med ENERGYCODE COMPLEX

System Professional med ENERGYCODE COMPLEX

Nå introduserer Wella Professionals System Professional med ENERGYCODE COMPLEX, som er designet for å gi et synlig vakrere og sunnere hår. Les mer her!
KMS nye Style Primers

KMS nye Style Primers

Avslappet og enkelt - men med fantastisk stil. Den attituden opplever man spesielt i Melbourne. Dette har inspirert til de nye KMS Style Primers.
@Pure Pigments - Nyhet fra Goldwell

@Pure Pigments - Nyhet fra Goldwell

Goldwell presenterer deres helt nye innovasjon i hårfarge, @Pure Pigments, og åpner dermed opp for en helt ny dimensjon av fargeresultater. Les mer her!
Groomingbørster fra Hercules Sägemann

Groomingbørster fra Hercules Sägemann

En serie med beskyttende og skånsommme børster fra Hercules Sägemann skapt av kvalitetsmateriale.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Det var ikke en tom stol i rommet da Hair Magazine ble invitert til en trendvisning med Wella Professionals.
Mote med mening 2018

Mote med mening 2018

På tiende året har Berit Olimb bak frisørsalongen Olimb & Co arrangert Mote Med Mening. Under jubileet på Gamle Logen i Oslo skapte hun nettopp mening til bransjen.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internasjonale bransjemessen TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf fantes det meste for den som elsker hår i alle fasonger. Les mer og se bildene her!
Eugene Souleiman backstage under NYFW18

Eugene Souleiman backstage under NYFW18

ghd-ambassadøren og Wella Professionals Global Creative Director Eugene Souleiman stylet modellene under New York Fashion Week. La deg inspirere her!
Intercoiffures nordiske kongress leverte i verdensklasse

Intercoiffures nordiske kongress leverte i verdensklasse

I år stod Sverige som vertsland og styret arrangerte en helg som virkelig inneholdt alt - og litt til. Les mer og se bildene her.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Salong Gevir

Salong Gevir

Den trendy frisørsalongen gevir viste det siste innen hårtrender i samarbeid med Kerastase og Shu Uemura. Hair Magazine dekket eventet, les mer her!
Linda Beronius

Linda Beronius

Vi har spurt den svenske frisøren og kvinnen bak bloggen Hairgarden, Linda Beronius noen spørsmål om hennes spennende karriere. Bli bedre kjent med denne inspirerende og kreative kvinnen her!

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.
Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén viser lekre festfrisyrer, hvor du kan lære og lage elegante frisyrer på deg eller dine kunder. Se hvordan du lager disse 30-tallsinspirerte bølgene!
Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot har eksplodert på sosiale medier og på veldig kort tid fått over en halv million tilhengere på Instagram. Sjekk ut hvorfor her!
Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén viser deg hvordan du kan lage elegante frisyrer på deg selv eller dine kunder. Se videoen og lær hvordan du lager denne romantiske oppsetningen!