LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

ColorMANIA på Goldwell Global Zoom i Toronto

Goldwells store, årlige happening, Global Zoom, gikk i år av stabelen i byen Toronto i Canada. De nærmere 100 frisørene fra Norden som var med på turen over Atlanterhavet fikk oppleve et event i verdensklasse med fullt fokus på farge i all sin prakt.


De norske finalistene Svetlana Jouini, Kristine Ytredal og Jevgenija Kirillova på den røde løperen i Toronto sammen med sine modeller og Birger von Holdt, nordisk General Manager for KAO.

Color Zoom Competition
Det var en herlig gjeng som minglet sammen, dro på sightseeing, opplevde Niagara Falls og ikke minst heiet på sine landsmenn i Goldwell Color Zoom Challenge. Konkurransen går ut på å skape sin egen tolkning av årets trendkolleksjon Elemental. De nasjonale vinnerne i kategoriene Partner, Creative og New Talent kjemper om de internasjonale gullmedaljene gjennom å gjenskape sin look live på tre timer.

Se også: De norske vinnere av Color Zoom Challenge '18

For Norge konkurrerte Svetlana Jouini fra Studio S. Style i kategorien Partner Stylist, Kristine Ytredal fra Floke Frisør i Creative Colorist og Jevgenija Kirillova fra Studio S. Style i New Talent Colorist. Det var første gang Kristine konkurrerte live og til tross for nervøsiteten er hun allerede spent på å delta neste år.

- Det er deilig å være ferdig, men det var veldig gøy. Jeg hadde gruet meg en del i forkant da jeg ikke visste helt hva som skulle skje, men når jeg kom i gang var det bra. Det var ikke så skummelt som jeg hadde sett for meg, når jeg først startet å jobbe kom jeg inn i rutinen og alt gikk som det skulle. Jeg gleder meg allerede til neste år og håper jeg kommer videre igjen!

Svetlana Jouini fra Studio S. Style konkurrerte i kategorien Partner Stylist. Kristine Ytredal fra Floke Frisør konkurrerte live for første gang i Creative Colorist.


I New Talent ble Norge representert av Jevgenija Kirillova fra Studio S. Style.

Trippelt gull for Nederland
Til tross for profesjonalitet, nerver av stål og mot til å prestere under press fra deltagerne ble det ingen nordisk passplass i år. Derimot ble det storeslem for Nederland, som tok hjem gullet i alle de tre kategoriene. Det er første gang noen sinne at ett land tar gull i alle tre kategorier, og at de dessuten var fra samme salong gjør det enda mer eksepsjonelt! De tre gullvinnerne kommer sammen med Goldwells internasjonale team til å skape trendkolleksjonen for 2020.

Gullvinnerne i Goldwell Color Zoom Challenge 2018:
New Talent: Nushka Barbosa, Nederland
Creative: Roos Topley, Nederland
Partner: Lieke Nijenkamp, Nederland

For første gang noen sinne tok samme land, Nederland, gull i alle kategorier i Goldwell Color Zoom Challenge. At alle tre dessuten kommer fra samme salong helt eksepsjonelt.

Fokus på farge
Det er tydelig at farge, uansett om det gjelder sterke, vågale toner eller dype, brune og røde nyanser, er helt i trend. I Goldwell og KMS Community Area kunne de nesten 3.000 frisørene som deltok i eventet ta del i mange spennende nyheter, produktlanseringer og interaktive aktiviteter.

- Farge blir mer frigjort og flere kunder vil bytte hårfarge oftere, sier John Moroney, John Moroney, VP & Global Creative Director. De vil ha mulighet til å prøve nye ting, uansett om det gjelder midlertidige eller semi-permanente farger som vaskes ut litt og litt. Flere og flere kommer til å ville eksperimentere med uventet sterke, personlige statements gjennom sin hårfarge.

De nordiske frisørene som var med på reisen til Toronto fikk oppleve både sightseeing, shopping og en tur til Niagara Falls.

Ekstra tydelig ble det når Goldwell avslørte sin Color Zoom Collection 2019; RƎMIX. Kolleksjonen står i sterk til sist års trendkolleksjon, Elemental, som var basert på dempede pasteller og jord-nyanser som overlappet hverandre. RƎMIX består av sterke farger som står i skarp kontrast til hverandre og fremheves ytterligere gjennom tydelige konturer. Kolleksjonen er et fashion statement som kaster blikk både bakover og fremover i tid med tydelige referanser til 70- og 80-tallet.

- RƎMIX handler om energetic escapism. Ideen er å unnslippe hverdagen som nå til dags er full av politikk, global oppvarming og tusen andre problem som vi som samfunn møter hver dag. Vi lever i en verden av konstant stress og forbrukere søker seg bort og uttrykker det gjennom mote i både hår og klær.

REMIX - Goldwells trendkolleksjon 2018 - mikser sterke farger med retroformer. Inspirasjonen kommer blant annet fra pop art, punk og det glade 80-talet.

Artist sessions
Sterke farger og personlige uttrykk var gjennomgående for hele eventet. Mario Krankl var en av inspiratørene som delte sine tips og triks ved helgens Artist Sessions. Han bød på en oppvisning i tre deler; en litt mer kommersiell, en redaksjonell og en avantgarde, som er det han er mest kjent for.

Gjennom avantgarde-kolleksjonen Forgotten Brides viste Mario Krankl sin tolkning av verdens brullupstradisjoner.

Mazella & Palmer viste deler av kolleksjonen Forgotten Circus og hadde dessuten premierevisning på sin nye kolleksjon Ombre Rouge, som betyr rød skygge. Foruten intensive farger, belyste de viktigheten av å ha en stabil grunn å stå på når det kommer til klippeteknikker. Det handler ikke kun om hvordan man klipper, det gjelder å også forstå hvorfor.

Mazella & Palmer hadde premierevisning av sin nye kolleksjon Ombre Rouge.

Tekst & Foto: Camilla Svensson & Goldwell

Se også: Goldwell & KMS Global Zoom Event 2017 i Barcelona

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Paul Mitchell INVISIBLEWEAR®

Paul Mitchell INVISIBLEWEAR®

INVISIBLEWEAR® fra Paul Mitchell er en kompakt linje med pleie- og stylingprodukter som fokuserer på «skjønnheten i det uperfekte» og det elegant enkle.
Indola Xpress Color

Indola Xpress Color

Indola Xpress Color er en hårfarge med svært rask virketid som gir flotte resultater, perfekt i en travel frisørhverdag. Kommer i 14 nyanser. Les mer her!
Kammer i nye farger og high-tech karbonfiber

Kammer i nye farger og high-tech karbonfiber

Nå kommer JAGUAR A-Line serien av kammer i to nye farger; Rosé og Arctic White, samt Carbon Edition, som er både varmebestandig og antistatisk. Les mer her!
@PurePigments Cool Violet fra Goldwell

@PurePigments Cool Violet fra Goldwell

Opplev den nye @PurePigments Cool Violet til å gjøre enhver look kjøligere! Produktet motarbeider varme nyanser samt tilføyer en «smokey» og grå undertone.
L’Oreál Professionnel introduserer Le Hair Bronzing

L’Oreál Professionnel introduserer Le Hair Bronzing

Nye Le Hair Bronzing fra L'Oréal Professionnel overfører bronzing fra sminkens verden til håret, og lar deg gi håret en naturlig, sol-kysset look.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Look book med de nominerte til Nordic Hair Awards 2019 - ute nå!

Look book med de nominerte til Nordic Hair Awards 2019 - ute nå!

For å hylle de nominerte i Nordic Hair Awards 2019 har vi skapt en online look book. Her kan du se de nominerte og inspireres av de kreative talentene!
Beauty og business i fokus på Hår & Skjønnhet og Prisfesten 2019

Beauty og business i fokus på Hår & Skjønnhet og Prisfesten 2019

Det var fullt fart under årets gjennomføring av Hår & Skjønnhet og Prisfesten i regi av Norske Frisør- og Velværebedrifter, NFVB. Se mer fra dagen her!
Bli inspirert på Nordic Hair Awards and Expo

Bli inspirert på Nordic Hair Awards and Expo

Her kan du se noen av de spennende showene og visningene som holdes av internasjonale og lokale toppartister på Nordic Hair Awards and Expo i juni!
Hestehale med en tvist - backstage på Dion Lee AW19 under New York Fashion Week

Hestehale med en tvist - backstage på Dion Lee AW19 under New York Fashion Week

Eugene Souleiman, Wella Professionals Global Creative Director, lekte seg med moderisme og gotisk romanse på Dion Lee's visning under New York Fashion Week.
Første International Hairdressing Awards i Madrid

Første International Hairdressing Awards i Madrid

Den første International Hairdressing Awards fant sted i Madrid i og den bød på både en glimrende prisutdeling og et inspirerende runway-show

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Helene Tjønntveit

Helene Tjønntveit

Hun har ønsket å bli frisør så lenge hun selv kan huske, og allerede da hun var 10 år gammel fikk hun lov til å klippe pappa. Helen Tjønntveit vant Trend Vision i Norge og roser sine gode kollegaer. Les mer om henne her:
Morten og Anders Fevang

Morten og Anders Fevang

Sammen med hans to brødre Morten og Anders Fevang – kunne Kjetil Fevang stolt ta i mot prisen «Årets frisørbedrift 2016». Les om brødrenes fantastiske historie og lær dem litt bedre å kjenne her!

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Lær å lage en Cornrow hestehale

Lær å lage en Cornrow hestehale

Confessions of a Hairstylist har lagt denne video på YouTube, hvor hun viser hvordan man lager en cornrow hestehale. Se hvordan step by step her!
Basket Weave Braid - tutorial med Sam Villa

Basket Weave Braid - tutorial med Sam Villa

Sam Villa viser hvordan man enkelt kan lage en 'basket weave braid', som skaper et lekkert flettemønster og kan styles til mange forskjellige looks.
Asymmetrisk Pixie Cut med Matt Beck

Asymmetrisk Pixie Cut med Matt Beck

Matt Beck, som driver YouTube-kanalen og bloggen Free Salon Education, viser her hvordan du kan skape en lekker, asymmetrisk bob i Pixie-stil med masse tekstur.
How To Create a Net Braid - Fishnet Braid Tutorial med Sam Villa

How To Create a Net Braid - Fishnet Braid Tutorial med Sam Villa

Når Sam Villa ikke jobber med hår elsker han å fiske, og denne lekre frisyren er inspirert av fiskenett. Se hvordan du kan lage dette "flettenettet" her!
Skap en Donut Braid med Sam Villa

Skap en Donut Braid med Sam Villa

I denne video viser talentfulle Sam Villa hvordan du går fra en hestehale til en donut og til sist samler alle deler i en sjarmerende flette.