LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

ColorMANIA på Goldwell Global Zoom i Toronto

Goldwells store, årlige happening, Global Zoom, gikk i år av stabelen i byen Toronto i Canada. De nærmere 100 frisørene fra Norden som var med på turen over Atlanterhavet fikk oppleve et event i verdensklasse med fullt fokus på farge i all sin prakt.


De norske finalistene Svetlana Jouini, Kristine Ytredal og Jevgenija Kirillova på den røde løperen i Toronto sammen med sine modeller og Birger von Holdt, nordisk General Manager for KAO.

Color Zoom Competition
Det var en herlig gjeng som minglet sammen, dro på sightseeing, opplevde Niagara Falls og ikke minst heiet på sine landsmenn i Goldwell Color Zoom Challenge. Konkurransen går ut på å skape sin egen tolkning av årets trendkolleksjon Elemental. De nasjonale vinnerne i kategoriene Partner, Creative og New Talent kjemper om de internasjonale gullmedaljene gjennom å gjenskape sin look live på tre timer.

Se også: De norske vinnere av Color Zoom Challenge '18

For Norge konkurrerte Svetlana Jouini fra Studio S. Style i kategorien Partner Stylist, Kristine Ytredal fra Floke Frisør i Creative Colorist og Jevgenija Kirillova fra Studio S. Style i New Talent Colorist. Det var første gang Kristine konkurrerte live og til tross for nervøsiteten er hun allerede spent på å delta neste år.

- Det er deilig å være ferdig, men det var veldig gøy. Jeg hadde gruet meg en del i forkant da jeg ikke visste helt hva som skulle skje, men når jeg kom i gang var det bra. Det var ikke så skummelt som jeg hadde sett for meg, når jeg først startet å jobbe kom jeg inn i rutinen og alt gikk som det skulle. Jeg gleder meg allerede til neste år og håper jeg kommer videre igjen!

Svetlana Jouini fra Studio S. Style konkurrerte i kategorien Partner Stylist. Kristine Ytredal fra Floke Frisør konkurrerte live for første gang i Creative Colorist.


I New Talent ble Norge representert av Jevgenija Kirillova fra Studio S. Style.

Trippelt gull for Nederland
Til tross for profesjonalitet, nerver av stål og mot til å prestere under press fra deltagerne ble det ingen nordisk passplass i år. Derimot ble det storeslem for Nederland, som tok hjem gullet i alle de tre kategoriene. Det er første gang noen sinne at ett land tar gull i alle tre kategorier, og at de dessuten var fra samme salong gjør det enda mer eksepsjonelt! De tre gullvinnerne kommer sammen med Goldwells internasjonale team til å skape trendkolleksjonen for 2020.

Gullvinnerne i Goldwell Color Zoom Challenge 2018:
New Talent: Nushka Barbosa, Nederland
Creative: Roos Topley, Nederland
Partner: Lieke Nijenkamp, Nederland

For første gang noen sinne tok samme land, Nederland, gull i alle kategorier i Goldwell Color Zoom Challenge. At alle tre dessuten kommer fra samme salong helt eksepsjonelt.

Fokus på farge
Det er tydelig at farge, uansett om det gjelder sterke, vågale toner eller dype, brune og røde nyanser, er helt i trend. I Goldwell og KMS Community Area kunne de nesten 3.000 frisørene som deltok i eventet ta del i mange spennende nyheter, produktlanseringer og interaktive aktiviteter.

- Farge blir mer frigjort og flere kunder vil bytte hårfarge oftere, sier John Moroney, John Moroney, VP & Global Creative Director. De vil ha mulighet til å prøve nye ting, uansett om det gjelder midlertidige eller semi-permanente farger som vaskes ut litt og litt. Flere og flere kommer til å ville eksperimentere med uventet sterke, personlige statements gjennom sin hårfarge.

De nordiske frisørene som var med på reisen til Toronto fikk oppleve både sightseeing, shopping og en tur til Niagara Falls.

Ekstra tydelig ble det når Goldwell avslørte sin Color Zoom Collection 2019; RƎMIX. Kolleksjonen står i sterk til sist års trendkolleksjon, Elemental, som var basert på dempede pasteller og jord-nyanser som overlappet hverandre. RƎMIX består av sterke farger som står i skarp kontrast til hverandre og fremheves ytterligere gjennom tydelige konturer. Kolleksjonen er et fashion statement som kaster blikk både bakover og fremover i tid med tydelige referanser til 70- og 80-tallet.

- RƎMIX handler om energetic escapism. Ideen er å unnslippe hverdagen som nå til dags er full av politikk, global oppvarming og tusen andre problem som vi som samfunn møter hver dag. Vi lever i en verden av konstant stress og forbrukere søker seg bort og uttrykker det gjennom mote i både hår og klær.

REMIX - Goldwells trendkolleksjon 2018 - mikser sterke farger med retroformer. Inspirasjonen kommer blant annet fra pop art, punk og det glade 80-talet.

Artist sessions
Sterke farger og personlige uttrykk var gjennomgående for hele eventet. Mario Krankl var en av inspiratørene som delte sine tips og triks ved helgens Artist Sessions. Han bød på en oppvisning i tre deler; en litt mer kommersiell, en redaksjonell og en avantgarde, som er det han er mest kjent for.

Gjennom avantgarde-kolleksjonen Forgotten Brides viste Mario Krankl sin tolkning av verdens brullupstradisjoner.

Mazella & Palmer viste deler av kolleksjonen Forgotten Circus og hadde dessuten premierevisning på sin nye kolleksjon Ombre Rouge, som betyr rød skygge. Foruten intensive farger, belyste de viktigheten av å ha en stabil grunn å stå på når det kommer til klippeteknikker. Det handler ikke kun om hvordan man klipper, det gjelder å også forstå hvorfor.

Mazella & Palmer hadde premierevisning av sin nye kolleksjon Ombre Rouge.

Tekst & Foto: Camilla Svensson & Goldwell

Se også: Goldwell & KMS Global Zoom Event 2017 i Barcelona

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Nyhet fra ZENZ - ZENZ Organic Hair Spa

Nyhet fra ZENZ - ZENZ Organic Hair Spa

ZENZ tar enda et skritt mot en mer miljøvennlig frisørbransje med den nye ZENZ Organic Hair Spa som er designet til å gjøre hårbehandlinger mer effektive.
To nye EIMI Oils fra Wella Professionals

To nye EIMI Oils fra Wella Professionals

Wella Professionals lanserer nå to nye oljer fra EIMI. Gel-stylingoljen Cocktail Me og den spraybare håroljen Oil Spritz.
RefectoCil Eyelash lift – for et intensivt og åpent blikk

RefectoCil Eyelash lift – for et intensivt og åpent blikk

RefectoCil Eyelash Lift gjør det mulig å skape den perfekte åpne looken uten mascara. Behandlingen løfter vippene og vippene til å se lengre og fyldigere ut.
Wella Professionals introduserer Insta Recharge

Wella Professionals introduserer Insta Recharge

Nå introduserer Wella Professionals de nye Insta Recharge root concealers, som dekker ettervekst og grå hår, så dine kunder kan bevare fargen mellom besøkene.
Bohemian Collection fra Jaguar i limited edition

Bohemian Collection fra Jaguar i limited edition

Jaguar Bohemian Collection inneholder saksene Boho Dream og Boho Chic, som er dekorert i bohemsk stil. Saksene er skarpe og har gode klippeegenskaper og holdbarhet.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell inviterte til et forrykende hårshow på Hårmessen 2018 i Stavanger og viste en rekke nydelige, inspirerende og kreative avant-garde frisyrer.
Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals internasjonale TrendVision 2018 gikk av stabelen i Lisboa, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience. Se mer her!
Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa møttes for å mingle, mens de tok del i de seneste trends fra noen av bransjens stjerner.
Glamour og luksus på Gold Show i København

Glamour og luksus på Gold Show i København

Motehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallakvelden Gold International Show, sirkusartister og flere nye lanseringer i København.
En hel helg med HeadBrands

En hel helg med HeadBrands

Mer en 250 frisører var kommet fra alle Nordens hjørner for å være med på den aller første HeadBrands Xperience – og for en opplevelse det var! En hel helg fylt med inspirasjon, trender og noe for enhver smak.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Bradley Smith

Bradley Smith

Bradley Smith
Agnes Guldbrandsen

Agnes Guldbrandsen

Agnes Guldbrandsen, innehaveren av Gevir, verdsetter sine ansatte og fokuserer på utvikling, at de er trygge og trives. Bli kjent med den dyktige frisøren bak suksessen!

Nyeste videoer se flere videoer

ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

I denne video viser ghd hvordan man skaper det perfekte wavy hår med en rettetang.
Lær å lage en parykk med Redken

Lær å lage en parykk med Redken

Halloween er her snart, og om ikke lenge skal kostymet være klart. Mange kostymer trenger en tilhørende frisyre, og her lærer du hvordan du kan lage din helt egne parykk.
Lær deg mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær deg mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Bli med på et 9 minutters web-seminaret og lær om teknologien som gjør Koleston Perfect Me+ unik og se hvordan produktet fungerer. Finn seminaret her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspirasjon til blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du innblikk i styling av fire modeller med forskjellig hårlengde og stil.
Har du sett den nye glittertrend?

Har du sett den nye glittertrend?

Gå all-in på glitter og gjør det til en del av din helhetslook ved å bruke det i håret. Du kan gjøre hele håret glitrendeeller velge ut enkelte deler.