LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Fokus på skjegg i HeadBrands Creative Studio

Hands-on workshop i HeadBrands Creative Studio

Frederiksberg i København viste seg fra sin beste side når HeadBrands åpnet sitt Creative Studio for nysgjerrige frisører som ville lære seg mer om skjeggtrimming, barbering og klassiske herrefrisyrer. For anledningen var den erfarne barbereren Igor Pavlovski Sule fra den norske salongen H2 Barber&Sons på plass for å guide deltagerne.

- Herresegmentet vokser og menn vil ha mer enn bare en hårvoks, sier Tom Skou som er utdanningsansvarlig for HeadBrands i Danmark. Er de fornøyde med tjenesten er de dessuten veldig lojale kunder.

HeadBrands Creative Studio workshopDet var en intim og munter stemning i HeadBrands Creative Studio når Igor coachet de nysgjerrige frisørene.


Klassisk look

Igor dedikerte formiddagen til å nøye gå gjennom alle steg i en klassisk skjeggtrimming og klipp. Deltagerne fulgte ivrig med i de ulike stegene og fikk med seg tips omkring hvilke verktøy som skal anvendes ved de ulike stegene, hvilke linjer som skal følges og hvordan håret styles på beste vis. Deretter fikk deltagerne selv teste verktøy og teknikker på levende modeller med coaching av Igor og Tom.

Igor Pavlovski Sule fra  H2 Barber&Sons på HeadBrands Creative Studio workshopIgor Pavlovski Sule fra  H2 Barber&Sons på HeadBrands Creative Studio workshopIgor Pavlovski Sule fra den norske salongen H2 Barber&Sons coachet deltagerne i ulike teknikker innen barbering, klipp og skjeggtrimming. Blant annet forberedet han skjegget før trimming med rundbørste og hårføner.


Mot til å teste

Therese Werdler og Rebecca Johansson fra Hårstudion i Landskrona (i Sverige) var på plass i studio.

- Det her med skjegg har blitt så stort og vi vil gjerne henge med på det, sier Therese. Jeg gjør det mest for å utvikles selv, men jeg håper jeg får muligheten til å anvende det på kunder også. Vi har ikke så mange skjeggkunder i dag, men det er mange menn som gjerne vil ha skjegg, så etterspørselen finnes.

Både Therese og Rebecca setter pris på å få prøve teknikkene sammen med Igor.

- Når man står i salongen selv med kunden kan det være litt skummelt, sier Rebecca. Etter å ha fått veiledning er hun mer komfortabel med å teste på egen hand.

Therese Werdler og Rebecca Johansson fra Hårstudion i LandskronaTherese Werdler og Rebecca Johansson fra Hårstudion i Landskrona (i Sverige) var på plass i studio for å lære seg mer om skjegg og herreklipp.

En klassisk klipp av Igor Pavlovski SuleEn klassisk klipp av Igor Pavlovski SuleHer viser Igor en klassisk herreklipp hvor linjen følger hodets form, og det korteste håret graderes for å få en fin fade.

Se flere bilder i galleriet:

Tekst & foto: Camilla Svensson

 

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

KC Professional Color Mask Art

KC Professional Color Mask Art

Color Mask Art er en direktefarge med gelbasert formel som gir et jevnt og glansfullt resultat og vaskes gradvis ut. Finnes i flere farger. Se mer her!
Wet Brush - Limited edition farger

Wet Brush - Limited edition farger

The Wet Brush er super til å løse floker på en skånsom måte og kan brukes i vått eller tørt hår. Finnes nå i tre forskjellige limited edition farger.
ghd  heat protect spray med UV-beskyttelse

ghd heat protect spray med UV-beskyttelse

ghd heat protection med UV-beskyttelse sprayes i fuktig eller tørt hår og beskytte ditt hår når du styler, krøller eller føner. Perfekt til sommeren!
Hercules Sägemann - The Copper Collection

Hercules Sägemann - The Copper Collection

The Copper Collection fra Hercules Sägemann inneholder tre ulike typer av børster.
System Professional med ENERGYCODE™ COMPLEX.

System Professional med ENERGYCODE™ COMPLEX.

Transformér hårets personlighet og energinivå med System Professional med ENERGYCODE™ COMPLEX, som gir et vakkert hår mer mottagelig for styling og farge.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Etter 50 år har Cosmoprof vokst til å bli et av verdens største arrangement i den profesjonelle skjønnhetsbransjen. Les alt om messen her!
Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Det var ikke en tom stol i rommet da Hair Magazine ble invitert til en trendvisning med Wella Professionals.
Mote med mening 2018

Mote med mening 2018

På tiende året har Berit Olimb bak frisørsalongen Olimb & Co arrangert Mote Med Mening. Under jubileet på Gamle Logen i Oslo skapte hun nettopp mening til bransjen.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internasjonale bransjemessen TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf fantes det meste for den som elsker hår i alle fasonger. Les mer og se bildene her!
Eugene Souleiman backstage under NYFW18

Eugene Souleiman backstage under NYFW18

ghd-ambassadøren og Wella Professionals Global Creative Director Eugene Souleiman stylet modellene under New York Fashion Week. La deg inspirere her!

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Alexander Woll

Alexander Woll

Hair Magazine møtte Alexander Woll på Hår & Skjønnhet 2017, og snakket med han om helgen, Kevin Murphy showet og seminaret han holdt.
Doddy Hjorvarsdóttir Bache

Doddy Hjorvarsdóttir Bache

Doddy Hjorvarsdóttir Bache har mange års erfaring i å endre kvinners stil. På Artestia Spa i Oslo tar den erfarne frisøren og makeupartisten imot kunder.

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.
Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén viser lekre festfrisyrer, hvor du kan lære og lage elegante frisyrer på deg eller dine kunder. Se hvordan du lager disse 30-tallsinspirerte bølgene!
Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot har eksplodert på sosiale medier og på veldig kort tid fått over en halv million tilhengere på Instagram. Sjekk ut hvorfor her!
Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén viser deg hvordan du kan lage elegante frisyrer på deg selv eller dine kunder. Se videoen og lær hvordan du lager denne romantiske oppsetningen!