LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Luksuriøse nyheter på Wella Weekend i Trondheim

Om lag 300 frisører- og Wella-kunder tok turen til Clarion Hotel & Congress under Wella Weekend. Her fikk deltakerne en oppdatering på trendene, prosecco og tapas, nylakkerte negler samt sin egen energikode. Hair Magazine var invitert med for å ta del i alle de spennende nyhetene som ble presentert.

Skjønnhetsindustrien vokser og flere bruker mer penger på sitt utseende. Selv om håret er en stor del av en persons totale "look" brukes det ikke på langt nær like mye på hår som på hudpleie og sminke. Det vil Wella Professionals endre på, og en av de mest spennende nyhetene som ble presentert i Trondheim var den nye, luksuriøse serien, SYSTEM Professional, med tilhørende konsept.

Forbrukerne blir mer og mer bevisste på hva de vil ha og SYSTEM Professional bygger på et utgangspunkt i at alle kunder er individuelle. Luksus er ikke for alle, men serien skaper nye muligheter for frisører til å differensiere seg på markedet og tilby sine kunder en unik opplevelse.

Mikaela Rinaldo, norsk country manager for Wella, er glad den nye hårpleieserien nå har kommet til Norge.

– SYSTEM er helt nytt her, og kommer til å være vårt mest luksuriøse varemerke. Det har et unikt konsept, fremfor alt når det kommer til konsultasjon. Det er fantastisk å kunne tilby frisører et nytt verktøy for produktanbefalinger, sier hun.

Serien kom til utvalgte land i 2015, basert på denne erfaringen tror Wella at systemet vil gi økt salg for norske frisører.

– Det vi ser i markedene som har lansert før oss, er at salongene som følger konseptet har en fin salgsutvikling, sier Wella-sjefen.

Lene Bjørnland er System learning expert og Wella educator. Under Wella Weekend demonstrerte hun hvordan man utfører EnergyCode Mapping.Mikaela Rinaldo, country manager i Wella, er selv stor fan av deres nye produktserie, SYSTEM Professional. – Fra nå er dette vårt mest luksuriøse varemerke, sier hun.Lene Bjørnland (t.v.) er System learning expert og Wella educator. Under Wella Weekend demonstrerte hun hvordan man utfører EnergyCode Mapping. Mikaela Rinaldo (t.h.), som er country manager i Wella, er selv stor fan av deres nye produktserie, SYSTEM Professional.

Personlig energikode
«EnergyCode Mapping» tilbys for å finne kundens personlige energikode. Kartleggingsverktøyet er en ny app, System Professional Energycode, som frisører bruker under kundekonsultasjoner. Det finns 147 millioner ulike kombinasjoner og hvert resultat er like unikt som et fingeravtrykk. En konsultasjon tar om lag fem minutter, der koden resulterer i spesialtilpassede produktanbefalinger til hver enkelt kunde.

– Det innebærer at du får din egen resept på opptil seks personlig tilpassede produkter, noe som gir en skreddersydd hårbehandling, sier Mikaela.

Under konsultasjonen stilles kunden spørsmål om hårpleievaner, hva de liker og misliker med håret sitt. Etter den grundige konsultasjonen, vil en anbefaling for eksempel være: R1 + C2 + B3.Den personlige energikoden får kunden tilsendt på epost, noe som vil kunne fremme salget.

Gjenfødt
Målet med SYSTEM Professional er opplevelsen av å bli «reborn», å få håret tilbake til uskadet og frisk form.

– Ved «virgin hair» er hårets energi inni hårstråene, mens det ellers er på utsiden, forklarte Laura Bengtsson, Nordic capability manager i Wella under System-sesjonen.

Til å oppnå dette, har systemet fire aktive ingredienser.

To ingredienser går på hodebunn: vitamin B3 som pleier og gir fukt, dernest koffein som stimulerer hodebunnens blodsirkulasjon. De to neste går på selve håret. Histidin hjelper å innkapsle kobber og reparere håret, mens lipider penetrerer håret og holder keratinet sammen, ifølge Wella.

– Hårstrukturen består av 96 prosent keratin, mens fire prosent er oppbygget av lipider. De har en kritisk og aktiv påvirkning på hårets energi. Lipider er som fleksibel sement og binder keratin-brikkene sammen, sørger for helhet og fleksibilitet i håret, sier Laura.

Foto: Claus PeuckertLaura Bengtsson, Nordic capability manager i Wella introduserer SYSTEM Professional.Laura Bengtsson (t.h.), som er Nordic capability manager i Wella introduserer SYSTEM Professional, som har ti underlinjer, 47 hjemmepleieprodukter, seks pleienivåer og tolv salongprodukter.

Trender på scenen
Helgen innebar ikke bare luksuriøse produktnyheter. Under sesongens trendvisning oppdaterte Anki Moe, Capability Trainer og Nordic Creative Leader i Wella om trenden «Nontouring», som omhandler å fremheve det lyse i en friskere look. Her mykes selv de dristigste statement-frisyrene og klippene ved hjelp av farge.

– Nontouring er det motsatte av Kim Kardashian sin konturering, sier hun.

Også «effortless» hår og en androgyn stil er «in».

På lørdagen var det festmiddag, med innslag av inspirasjon fra Sebastian Professional Nordic Team fra scenen. Etterhvert kom selveste Jens Pikenes i rød, glamorøs dress og myket opp ethvert kvinnehjerte. Til live saksofon-musikk fra Need Music kokte salen i høy party-faktor. Festen kjentes som om den aldri skulle ta slutt.

Se flere bilder fra helgen i galleriet her!

Tekst: Guri Haram
Foto: Kristian Jøsok/Guri Haram

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Fudge Vinyl Pomade - Nå hos HeadBrands

Fudge Vinyl Pomade - Nå hos HeadBrands

Vinyl Pomade er en pomade med medium hold som er lett å vaske ut. Pomaden beskytter mot luftfuktighet og tilfører fuktighet og glans uten å tynge håret.
System Professional med ENERGYCODE COMPLEX

System Professional med ENERGYCODE COMPLEX

Nå introduserer Wella Professionals System Professional med ENERGYCODE COMPLEX, som er designet for å gi et synlig vakrere og sunnere hår. Les mer her!
KMS nye Style Primers

KMS nye Style Primers

Avslappet og enkelt - men med fantastisk stil. Den attituden opplever man spesielt i Melbourne. Dette har inspirert til de nye KMS Style Primers.
@Pure Pigments - Nyhet fra Goldwell

@Pure Pigments - Nyhet fra Goldwell

Goldwell presenterer deres helt nye innovasjon i hårfarge, @Pure Pigments, og åpner dermed opp for en helt ny dimensjon av fargeresultater. Les mer her!
Groomingbørster fra Hercules Sägemann

Groomingbørster fra Hercules Sägemann

En serie med beskyttende og skånsommme børster fra Hercules Sägemann skapt av kvalitetsmateriale.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Det var ikke en tom stol i rommet da Hair Magazine ble invitert til en trendvisning med Wella Professionals.
Mote med mening 2018

Mote med mening 2018

På tiende året har Berit Olimb bak frisørsalongen Olimb & Co arrangert Mote Med Mening. Under jubileet på Gamle Logen i Oslo skapte hun nettopp mening til bransjen.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internasjonale bransjemessen TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf fantes det meste for den som elsker hår i alle fasonger. Les mer og se bildene her!
Eugene Souleiman backstage under NYFW18

Eugene Souleiman backstage under NYFW18

ghd-ambassadøren og Wella Professionals Global Creative Director Eugene Souleiman stylet modellene under New York Fashion Week. La deg inspirere her!
Intercoiffures nordiske kongress leverte i verdensklasse

Intercoiffures nordiske kongress leverte i verdensklasse

I år stod Sverige som vertsland og styret arrangerte en helg som virkelig inneholdt alt - og litt til. Les mer og se bildene her.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Morten Jensen

Morten Jensen

I løpet av årene har han opparbeidet et navn i bransjen og har bidratt til utvikling på mange områder for hele industrien. I dag har han lagt all erfaring og kunnskap i sitt nyåpnede studio Monarchy i Bergen, der han hører hjemme.
Marta Spizewska

Marta Spizewska

Reiser, glamorøse shows og utdannelse verden over. Hair Magazine stjal litt tid med Marta Spizewska, kreativ sjef for Wella i Norden.

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.
Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén viser lekre festfrisyrer, hvor du kan lære og lage elegante frisyrer på deg eller dine kunder. Se hvordan du lager disse 30-tallsinspirerte bølgene!
Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot har eksplodert på sosiale medier og på veldig kort tid fått over en halv million tilhengere på Instagram. Sjekk ut hvorfor her!
Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén viser deg hvordan du kan lage elegante frisyrer på deg selv eller dine kunder. Se videoen og lær hvordan du lager denne romantiske oppsetningen!