LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Glamour og luksus på Show i København

Motehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallakvelden Gold International Show i København. Begge grunnleggerne, Marco Merie og Victor Moreno presenterte en helaften med show, sirkusartister og flere nye lanseringer.

Grunnleggerne Victor Moreno og Marco Merie var kveldens verter.Grunnleggerne Victor Moreno og Marco Merie var kveldens verter.

Det skandinaviske motehuset Gold, som startet som en idé på en restaurant for snart ti år siden, har nå et fullt sortiment og er representert på 18 markeder rundt omkring i Europa. Suksessen må ha føltes ekstra stor for den danske duo, Marco Merie og Victor Moreno, da de stod på scenen foran de 800 frisører som hadde kommet til København for å oppleve Gold International Show og lanseringen av deres aller første look book.

Wallmanns stod for underholdningen under middagen og bød på både akrobatikk og sanger fra blant annet musikalen «West Side Story».Wallmanns stod for underholdningen under middagen og bød på både akrobatikk og sanger fra blant annet musikalen «West Side Story».Wallmanns stod for underholdningen under middagen og bød på både akrobatikk og sanger fra blant annet musikalen «West Side Story».

Gold satser stort på farge, og disse modeller er farget i intensive, men likevel sofistikerte nyanser. Perfekt til både jobb og i nattelivet.Gold satser stort på farge, og disse modeller er farget i intensive, men likevel sofistikerte nyanser. Perfekt til både jobb og i nattelivet.

Produktiv duo
Gallakvelden ble avholdt i den tradisjonsrike Cirkusbygningen i København, hvor Wallmanns normalt holder til. Dette ble utnyttet til det fulle da gjestene kunne nyte godt av både sang, akrobatikk og sirkusartister fra Wallmanns. Marco og Victor stod selv som sirkusdirektører midt i manesjen og ledet showet. Mellom oppvisningene fortalte de om skapelsesprosessen, de seneste produktnyheter og presenterte deres kreative team.

De to grunnleggerne har på ingen måte ligget på latsiden den seneste tid. De har både skapt brandets look book, en klipp- og fargekolleksjon med steg for steg-beskrivelser av åtte modeller samt en ny produktkatalog. Boken, som faktisk er en innbundet bok i sort og gull, er ment for å inspirere både frisører og kunder. De 50 frisyrer som er representert i boken er skapt av Gold International Artistic Team, hvor Tom Skou og Josephine Le fra Danmark er med, i HeadBrands Studio i København.

Se også: En hel helg med HeadBrands

Klippingen er inspirert av modellens ansiktsform, og de klare fargene i panneluggen komplementerer frisyren og gir den et mykere uttrykk.Klippingen er inspirert av modellens ansiktsform, og de klare fargene i panneluggen komplementerer frisyren og gir den et mykere uttrykk. I løpet av kvelden presenterte Victor og Marco Gold’s seneste nyhet: Metamorphic Salon System med Healing Bond og Vitamin Miracle.I løpet av kvelden presenterte Victor og Marco Gold’s seneste nyhet: Metamorphic Salon System med Healing Bond og Vitamin Miracle.

Mer enn 800 frisører deltok da Gold inviterte til fest i Cirkusbygningen i København.Mer enn 800 frisører deltok da Gold inviterte til fest i Cirkusbygningen i København.

Alle 800 frisører som deltok på eventet fikk et eksemplar av Gold’s aller første look book med seg hjem.Glamour og luksus på Gold Show i KøbenhavnAlle 800 frisører som deltok på eventet fikk et eksemplar av Gold’s aller første look book med seg hjem.

Uendelig kreativitet
Profesjonelle hårfarger er det seneste tilskudd i Gold’s sortiment. For å øke de kreative muligheter ytterligere, avslørte de i løpet av kvelden sin seneste nyhet; Metamorphic Salon System med Healing Bond, som reparerer svovelbindingene ved kjemiske behandlinger, og Vitamin Miracle, som styrker og gir næring til håret.

Til kveldens store finale og hårshow gikk 40 modeller på scenen i alt fra kommersielle stylinger og grafiske klipp til storslåtte avantgarde-dekorasjoner. Fargeskalaen var leken, men sofistikert. Modellene viste stolt sine frisyrer frem i fiolett, blondt, intensiv rød, sjokoladebrunt og sort som natten. Det fantes noe for enhver smak, og Gold viste at deres kreativitet er uendelig. Victor og Marco mener det alvorlig, de satser helhjertet og har alt å vinne!

 Se også: Gold - et motehus i frisørbransjen

Tekst & foto: Camilla Svensson (Kristine Larsen red.)

Se flere bilder fra gallakvelden i galleriet her!

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Paul Mitchell INVISIBLEWEAR®

Paul Mitchell INVISIBLEWEAR®

INVISIBLEWEAR® fra Paul Mitchell er en kompakt linje med pleie- og stylingprodukter som fokuserer på «skjønnheten i det uperfekte» og det elegant enkle.
Indola Xpress Color

Indola Xpress Color

Indola Xpress Color er en hårfarge med svært rask virketid som gir flotte resultater, perfekt i en travel frisørhverdag. Kommer i 14 nyanser. Les mer her!
Kammer i nye farger og high-tech karbonfiber

Kammer i nye farger og high-tech karbonfiber

Nå kommer JAGUAR A-Line serien av kammer i to nye farger; Rosé og Arctic White, samt Carbon Edition, som er både varmebestandig og antistatisk. Les mer her!
@PurePigments Cool Violet fra Goldwell

@PurePigments Cool Violet fra Goldwell

Opplev den nye @PurePigments Cool Violet til å gjøre enhver look kjøligere! Produktet motarbeider varme nyanser samt tilføyer en «smokey» og grå undertone.
L’Oreál Professionnel introduserer Le Hair Bronzing

L’Oreál Professionnel introduserer Le Hair Bronzing

Nye Le Hair Bronzing fra L'Oréal Professionnel overfører bronzing fra sminkens verden til håret, og lar deg gi håret en naturlig, sol-kysset look.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Look book med de nominerte til Nordic Hair Awards 2019 - ute nå!

Look book med de nominerte til Nordic Hair Awards 2019 - ute nå!

For å hylle de nominerte i Nordic Hair Awards 2019 har vi skapt en online look book. Her kan du se de nominerte og inspireres av de kreative talentene!
Beauty og business i fokus på Hår & Skjønnhet og Prisfesten 2019

Beauty og business i fokus på Hår & Skjønnhet og Prisfesten 2019

Det var fullt fart under årets gjennomføring av Hår & Skjønnhet og Prisfesten i regi av Norske Frisør- og Velværebedrifter, NFVB. Se mer fra dagen her!
Bli inspirert på Nordic Hair Awards and Expo

Bli inspirert på Nordic Hair Awards and Expo

Her kan du se noen av de spennende showene og visningene som holdes av internasjonale og lokale toppartister på Nordic Hair Awards and Expo i juni!
Hestehale med en tvist - backstage på Dion Lee AW19 under New York Fashion Week

Hestehale med en tvist - backstage på Dion Lee AW19 under New York Fashion Week

Eugene Souleiman, Wella Professionals Global Creative Director, lekte seg med moderisme og gotisk romanse på Dion Lee's visning under New York Fashion Week.
Første International Hairdressing Awards i Madrid

Første International Hairdressing Awards i Madrid

Den første International Hairdressing Awards fant sted i Madrid i og den bød på både en glimrende prisutdeling og et inspirerende runway-show

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Zaxiz frisørsalong

Zaxiz frisørsalong

Øydis Lunds er daglig leder i den lokale avdelingen av Zaxiz frisørsalong vakre i Hemsedal, hvor frisører og kunder nyter flott fjellutsikt og natur.
Kjetil Fevang (Q&A)

Kjetil Fevang (Q&A)

Vi stilte 15 spørsmål til vinneren av region 2 og årets publikumspris Kjetil Fevang. Se her hans hjertefølte og interessante svar!

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Lær å lage en Cornrow hestehale

Lær å lage en Cornrow hestehale

Confessions of a Hairstylist har lagt denne video på YouTube, hvor hun viser hvordan man lager en cornrow hestehale. Se hvordan step by step her!
Basket Weave Braid - tutorial med Sam Villa

Basket Weave Braid - tutorial med Sam Villa

Sam Villa viser hvordan man enkelt kan lage en 'basket weave braid', som skaper et lekkert flettemønster og kan styles til mange forskjellige looks.
Asymmetrisk Pixie Cut med Matt Beck

Asymmetrisk Pixie Cut med Matt Beck

Matt Beck, som driver YouTube-kanalen og bloggen Free Salon Education, viser her hvordan du kan skape en lekker, asymmetrisk bob i Pixie-stil med masse tekstur.
How To Create a Net Braid - Fishnet Braid Tutorial med Sam Villa

How To Create a Net Braid - Fishnet Braid Tutorial med Sam Villa

Når Sam Villa ikke jobber med hår elsker han å fiske, og denne lekre frisyren er inspirert av fiskenett. Se hvordan du kan lage dette "flettenettet" her!
Skap en Donut Braid med Sam Villa

Skap en Donut Braid med Sam Villa

I denne video viser talentfulle Sam Villa hvordan du går fra en hestehale til en donut og til sist samler alle deler i en sjarmerende flette.