LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Glamour og luksus på Show i København

Motehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallakvelden Gold International Show i København. Begge grunnleggerne, Marco Merie og Victor Moreno presenterte en helaften med show, sirkusartister og flere nye lanseringer.

Grunnleggerne Victor Moreno og Marco Merie var kveldens verter.Grunnleggerne Victor Moreno og Marco Merie var kveldens verter.

Det skandinaviske motehuset Gold, som startet som en idé på en restaurant for snart ti år siden, har nå et fullt sortiment og er representert på 18 markeder rundt omkring i Europa. Suksessen må ha føltes ekstra stor for den danske duo, Marco Merie og Victor Moreno, da de stod på scenen foran de 800 frisører som hadde kommet til København for å oppleve Gold International Show og lanseringen av deres aller første look book.

Wallmanns stod for underholdningen under middagen og bød på både akrobatikk og sanger fra blant annet musikalen «West Side Story».Wallmanns stod for underholdningen under middagen og bød på både akrobatikk og sanger fra blant annet musikalen «West Side Story».Wallmanns stod for underholdningen under middagen og bød på både akrobatikk og sanger fra blant annet musikalen «West Side Story».

Gold satser stort på farge, og disse modeller er farget i intensive, men likevel sofistikerte nyanser. Perfekt til både jobb og i nattelivet.Gold satser stort på farge, og disse modeller er farget i intensive, men likevel sofistikerte nyanser. Perfekt til både jobb og i nattelivet.

Produktiv duo
Gallakvelden ble avholdt i den tradisjonsrike Cirkusbygningen i København, hvor Wallmanns normalt holder til. Dette ble utnyttet til det fulle da gjestene kunne nyte godt av både sang, akrobatikk og sirkusartister fra Wallmanns. Marco og Victor stod selv som sirkusdirektører midt i manesjen og ledet showet. Mellom oppvisningene fortalte de om skapelsesprosessen, de seneste produktnyheter og presenterte deres kreative team.

De to grunnleggerne har på ingen måte ligget på latsiden den seneste tid. De har både skapt brandets look book, en klipp- og fargekolleksjon med steg for steg-beskrivelser av åtte modeller samt en ny produktkatalog. Boken, som faktisk er en innbundet bok i sort og gull, er ment for å inspirere både frisører og kunder. De 50 frisyrer som er representert i boken er skapt av Gold International Artistic Team, hvor Tom Skou og Josephine Le fra Danmark er med, i HeadBrands Studio i København.

Se også: En hel helg med HeadBrands

Klippingen er inspirert av modellens ansiktsform, og de klare fargene i panneluggen komplementerer frisyren og gir den et mykere uttrykk.Klippingen er inspirert av modellens ansiktsform, og de klare fargene i panneluggen komplementerer frisyren og gir den et mykere uttrykk. I løpet av kvelden presenterte Victor og Marco Gold’s seneste nyhet: Metamorphic Salon System med Healing Bond og Vitamin Miracle.I løpet av kvelden presenterte Victor og Marco Gold’s seneste nyhet: Metamorphic Salon System med Healing Bond og Vitamin Miracle.

Mer enn 800 frisører deltok da Gold inviterte til fest i Cirkusbygningen i København.Mer enn 800 frisører deltok da Gold inviterte til fest i Cirkusbygningen i København.

Alle 800 frisører som deltok på eventet fikk et eksemplar av Gold’s aller første look book med seg hjem.Glamour og luksus på Gold Show i KøbenhavnAlle 800 frisører som deltok på eventet fikk et eksemplar av Gold’s aller første look book med seg hjem.

Uendelig kreativitet
Profesjonelle hårfarger er det seneste tilskudd i Gold’s sortiment. For å øke de kreative muligheter ytterligere, avslørte de i løpet av kvelden sin seneste nyhet; Metamorphic Salon System med Healing Bond, som reparerer svovelbindingene ved kjemiske behandlinger, og Vitamin Miracle, som styrker og gir næring til håret.

Til kveldens store finale og hårshow gikk 40 modeller på scenen i alt fra kommersielle stylinger og grafiske klipp til storslåtte avantgarde-dekorasjoner. Fargeskalaen var leken, men sofistikert. Modellene viste stolt sine frisyrer frem i fiolett, blondt, intensiv rød, sjokoladebrunt og sort som natten. Det fantes noe for enhver smak, og Gold viste at deres kreativitet er uendelig. Victor og Marco mener det alvorlig, de satser helhjertet og har alt å vinne!

 Se også: Gold - et motehus i frisørbransjen

Tekst & foto: Camilla Svensson (Kristine Larsen red.)

Se flere bilder fra gallakvelden i galleriet her!

Nyeste produkter se flere produktnyheter

L'Oréal Professionnel introduserer INOA Balayage Ambré

L'Oréal Professionnel introduserer INOA Balayage Ambré

I anledning av INOAs 10-års jubileum introduserer L'Oréal Professionnel nå servicen INOA Balayage Ambré med fire nyanser av rav for den perfekte tone.
Celeb Luxury Colorditioner i 10 nyanser hos HeadBrands

Celeb Luxury Colorditioner i 10 nyanser hos HeadBrands

Gem Lite Colorditioner er en pigmentert, fargebevarende og styrkende balsam, som gjenoppbygger og reparerer bindingene i håret. Finnes hos HeadBrands.
Nye Cera Wandbar stylingverktøy

Nye Cera Wandbar stylingverktøy

Cera Wandbar er et smidig stylingverkøy som takket være den ergonomiske vinkel gir masse stylingmuligheter uten å belaste håndledd, skuldre eller albue. Les mer her!
CUTRIN BIO+ - velvære for hodebunnen

CUTRIN BIO+ - velvære for hodebunnen

CUTRIN BIO+ er en pleieserie som behandler tørr hodebunn, flass og håravfall skånsomt og effektivt. Nå relanseres serien i nye forpakninger. Se mer her!
SEB MAN - hårpleieserie for menn fra Sebastian Professional

SEB MAN - hårpleieserie for menn fra Sebastian Professional

Sebastian Professional lanserer SEB MAN, en serie for menn med produkter til hår og skjegg, skapt med fokus hva det betyr å være en mann i dagens samfunn. Se mer her!

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell inviterte til et forrykende hårshow på Hårmessen 2018 i Stavanger og viste en rekke nydelige, inspirerende og kreative avant-garde frisyrer.
Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals internasjonale TrendVision 2018 gikk av stabelen i Lisboa, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience. Se mer her!
Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa møttes for å mingle, mens de tok del i de seneste trends fra noen av bransjens stjerner.
Glamour og luksus på Gold Show i København

Glamour og luksus på Gold Show i København

Motehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallakvelden Gold International Show, sirkusartister og flere nye lanseringer i København.
En hel helg med HeadBrands

En hel helg med HeadBrands

Mer en 250 frisører var kommet fra alle Nordens hjørner for å være med på den aller første HeadBrands Xperience – og for en opplevelse det var! En hel helg fylt med inspirasjon, trender og noe for enhver smak.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Kristine Ytredal (Q&A)

Kristine Ytredal (Q&A)

Bli bedre kjent med Kristine Ytredal, som til daglig arbeider hos Floke Frisør og vant gull i kategorien Creative Colorist i Color Zoom Challenge 2018.
Dani Abunar

Dani Abunar

Hair Magazine har truffet stjernefrisøren Dani Abunar og tatt en prat med han om fokus, selskapet og fremtiden. Dani har vunnet utallige priser både nasjonalt og internasjonalt og driver i dag Victor | Noblesse i Gøteborg.

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

How to: Shadow Roots hårfarge - video tutorial

How to: Shadow Roots hårfarge - video tutorial

I denne videoen viser Jenny Strebe og Viola Landsky, Schwarzkopf Professional Colourist, hvordan man skaper en reverse balayage med shadow roots. Se video her!
Juleinspirert hestehale med ghd

Juleinspirert hestehale med ghd

ghd viser i denne video hvordan du kan lage en lekker, bølget hestehale med hårpynt, perfekt til julens fester. Se video her!
Naturlige og teksturerte bølger med ghd

Naturlige og teksturerte bølger med ghd

I denne video viser ghd hvordan du får den såkalte "I woke up like this"-look. Naturlige og teksturerte bølger for en kul og sexy look. Se videoen her!
Long Hair Tutorial av Benjamin Martin

Long Hair Tutorial av Benjamin Martin

I denne tutorial viser den dyktige Benjamin Martin tre ulike oppsetninger for langt hår som passer perfekt til bryllup, feiringer, jul og nyttårsfester!
ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

I denne video viser ghd hvordan man skaper det perfekte wavy hår med en rettetang.