LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Glamour og luksus på Show i København

Motehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallakvelden Gold International Show i København. Begge grunnleggerne, Marco Merie og Victor Moreno presenterte en helaften med show, sirkusartister og flere nye lanseringer.

Grunnleggerne Victor Moreno og Marco Merie var kveldens verter.Grunnleggerne Victor Moreno og Marco Merie var kveldens verter.

Det skandinaviske motehuset Gold, som startet som en idé på en restaurant for snart ti år siden, har nå et fullt sortiment og er representert på 18 markeder rundt omkring i Europa. Suksessen må ha føltes ekstra stor for den danske duo, Marco Merie og Victor Moreno, da de stod på scenen foran de 800 frisører som hadde kommet til København for å oppleve Gold International Show og lanseringen av deres aller første look book.

Wallmanns stod for underholdningen under middagen og bød på både akrobatikk og sanger fra blant annet musikalen «West Side Story».Wallmanns stod for underholdningen under middagen og bød på både akrobatikk og sanger fra blant annet musikalen «West Side Story».Wallmanns stod for underholdningen under middagen og bød på både akrobatikk og sanger fra blant annet musikalen «West Side Story».

Gold satser stort på farge, og disse modeller er farget i intensive, men likevel sofistikerte nyanser. Perfekt til både jobb og i nattelivet.Gold satser stort på farge, og disse modeller er farget i intensive, men likevel sofistikerte nyanser. Perfekt til både jobb og i nattelivet.

Produktiv duo
Gallakvelden ble avholdt i den tradisjonsrike Cirkusbygningen i København, hvor Wallmanns normalt holder til. Dette ble utnyttet til det fulle da gjestene kunne nyte godt av både sang, akrobatikk og sirkusartister fra Wallmanns. Marco og Victor stod selv som sirkusdirektører midt i manesjen og ledet showet. Mellom oppvisningene fortalte de om skapelsesprosessen, de seneste produktnyheter og presenterte deres kreative team.

De to grunnleggerne har på ingen måte ligget på latsiden den seneste tid. De har både skapt brandets look book, en klipp- og fargekolleksjon med steg for steg-beskrivelser av åtte modeller samt en ny produktkatalog. Boken, som faktisk er en innbundet bok i sort og gull, er ment for å inspirere både frisører og kunder. De 50 frisyrer som er representert i boken er skapt av Gold International Artistic Team, hvor Tom Skou og Josephine Le fra Danmark er med, i HeadBrands Studio i København.

Se også: En hel helg med HeadBrands

Klippingen er inspirert av modellens ansiktsform, og de klare fargene i panneluggen komplementerer frisyren og gir den et mykere uttrykk.Klippingen er inspirert av modellens ansiktsform, og de klare fargene i panneluggen komplementerer frisyren og gir den et mykere uttrykk. I løpet av kvelden presenterte Victor og Marco Gold’s seneste nyhet: Metamorphic Salon System med Healing Bond og Vitamin Miracle.I løpet av kvelden presenterte Victor og Marco Gold’s seneste nyhet: Metamorphic Salon System med Healing Bond og Vitamin Miracle.

Mer enn 800 frisører deltok da Gold inviterte til fest i Cirkusbygningen i København.Mer enn 800 frisører deltok da Gold inviterte til fest i Cirkusbygningen i København.

Alle 800 frisører som deltok på eventet fikk et eksemplar av Gold’s aller første look book med seg hjem.Glamour og luksus på Gold Show i KøbenhavnAlle 800 frisører som deltok på eventet fikk et eksemplar av Gold’s aller første look book med seg hjem.

Uendelig kreativitet
Profesjonelle hårfarger er det seneste tilskudd i Gold’s sortiment. For å øke de kreative muligheter ytterligere, avslørte de i løpet av kvelden sin seneste nyhet; Metamorphic Salon System med Healing Bond, som reparerer svovelbindingene ved kjemiske behandlinger, og Vitamin Miracle, som styrker og gir næring til håret.

Til kveldens store finale og hårshow gikk 40 modeller på scenen i alt fra kommersielle stylinger og grafiske klipp til storslåtte avantgarde-dekorasjoner. Fargeskalaen var leken, men sofistikert. Modellene viste stolt sine frisyrer frem i fiolett, blondt, intensiv rød, sjokoladebrunt og sort som natten. Det fantes noe for enhver smak, og Gold viste at deres kreativitet er uendelig. Victor og Marco mener det alvorlig, de satser helhjertet og har alt å vinne!

 Se også: Gold - et motehus i frisørbransjen

Tekst & foto: Camilla Svensson (Kristine Larsen red.)

Se flere bilder fra gallakvelden i galleriet her!

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Nyhet fra ZENZ - ZENZ Organic Hair Spa

Nyhet fra ZENZ - ZENZ Organic Hair Spa

ZENZ tar enda et skritt mot en mer miljøvennlig frisørbransje med den nye ZENZ Organic Hair Spa som er designet til å gjøre hårbehandlinger mer effektive.
To nye EIMI Oils fra Wella Professionals

To nye EIMI Oils fra Wella Professionals

Wella Professionals lanserer nå to nye oljer fra EIMI. Gel-stylingoljen Cocktail Me og den spraybare håroljen Oil Spritz.
RefectoCil Eyelash lift – for et intensivt og åpent blikk

RefectoCil Eyelash lift – for et intensivt og åpent blikk

RefectoCil Eyelash Lift gjør det mulig å skape den perfekte åpne looken uten mascara. Behandlingen løfter vippene og vippene til å se lengre og fyldigere ut.
Wella Professionals introduserer Insta Recharge

Wella Professionals introduserer Insta Recharge

Nå introduserer Wella Professionals de nye Insta Recharge root concealers, som dekker ettervekst og grå hår, så dine kunder kan bevare fargen mellom besøkene.
Bohemian Collection fra Jaguar i limited edition

Bohemian Collection fra Jaguar i limited edition

Jaguar Bohemian Collection inneholder saksene Boho Dream og Boho Chic, som er dekorert i bohemsk stil. Saksene er skarpe og har gode klippeegenskaper og holdbarhet.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell inviterte til et forrykende hårshow på Hårmessen 2018 i Stavanger og viste en rekke nydelige, inspirerende og kreative avant-garde frisyrer.
Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals internasjonale TrendVision 2018 gikk av stabelen i Lisboa, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience. Se mer her!
Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa møttes for å mingle, mens de tok del i de seneste trends fra noen av bransjens stjerner.
Glamour og luksus på Gold Show i København

Glamour og luksus på Gold Show i København

Motehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallakvelden Gold International Show, sirkusartister og flere nye lanseringer i København.
En hel helg med HeadBrands

En hel helg med HeadBrands

Mer en 250 frisører var kommet fra alle Nordens hjørner for å være med på den aller første HeadBrands Xperience – og for en opplevelse det var! En hel helg fylt med inspirasjon, trender og noe for enhver smak.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Anne Sophie Villumsen

Anne Sophie Villumsen

Anne-sophhie villumsen utviklet en allergi for de kjemiske hårproduktene mens hun var lærling. Gjennom hele sin karriere har hun søkt nye veier og mer miljøvennelige produkter.
Doddy Hjorvarsdóttir Bache

Doddy Hjorvarsdóttir Bache

Doddy Hjorvarsdóttir Bache har mange års erfaring i å endre kvinners stil. På Artestia Spa i Oslo tar den erfarne frisøren og makeupartisten imot kunder.

Nyeste videoer se flere videoer

ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

I denne video viser ghd hvordan man skaper det perfekte wavy hår med en rettetang.
Lær å lage en parykk med Redken

Lær å lage en parykk med Redken

Halloween er her snart, og om ikke lenge skal kostymet være klart. Mange kostymer trenger en tilhørende frisyre, og her lærer du hvordan du kan lage din helt egne parykk.
Lær deg mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær deg mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Bli med på et 9 minutters web-seminaret og lær om teknologien som gjør Koleston Perfect Me+ unik og se hvordan produktet fungerer. Finn seminaret her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspirasjon til blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du innblikk i styling av fire modeller med forskjellig hårlengde og stil.
Har du sett den nye glittertrend?

Har du sett den nye glittertrend?

Gå all-in på glitter og gjør det til en del av din helhetslook ved å bruke det i håret. Du kan gjøre hele håret glitrendeeller velge ut enkelte deler.