LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

På en solvarm dag samlet Guy Tang over 250 engasjerte gjester på Konserthuset i Oslo. De fremmøtte som ofret solskinn for fargeteknikker, ble raskt tatt med på en inspirerende presentasjon av den dynamiske Guy Tang. En kjendisfrisør og hårstylist som er like fargerik i personligheten som modellenes hårfarger.

Guy Tang starter showet med første modellGuy Tang starter showet med første modell.

Inspirerende og dyktig
Guy startet med en engasjert fortelling om hvordan man må ha mot til å være seg selv, satse på det man tror på og alltid gå for det man vil.
– Følg hjertet ditt, vær deg selv. Når du kjenner deg selv kan du få til hva du vil. Tro på deg selv og alt er mulig. Føl deg fri, ja finn den delen i deg hvor du kjenner deg helt fri, oppfordret han.

Guy informerte også om at han hadde ukentlig flere demonstrasjoner av sine teknikker på Youtube, at han legger kontinuerlig ut inspirerende bilder på Instagram og har dannet et samfunn på Facebook hvor alle kan få svar på sine spørsmål.
– Jeg svarer dere personlig, vi er i et fellesskap hvor vi har samme interesser, støtter hverandre og deler av vår kunnskap. Selv om vi bor i ulike land så forstår vi hverandre, forklarte han.

Guy Tang demonstrerte fargeteknikk på scenen i OsloGuy Tang demonstrerte fargeteknikk på scenen i Oslo.

#myidentity
For et år siden lanserte han sine hårfarger #Mydentity.
– Siden jeg begynte i frisørfaget for 14 år siden, hadde jeg alltid lyst til å ha det gøy med hår. Jeg drev med opplæring i et annet hårfirma i 7 år, men følte meg som en robot og kunne ikke være meg selv. Da jeg opprettet #Mydentity, ønsket jeg å uttrykke min kreativitet, lage farger og produkter som mangler i bransjen, og fylle det tomrommet og enda viktigere: ha det gøy. Jeg er så glad jeg gjorde #Mydentity fordi det er mange #Hairbesties der ute som følte det samme. #Mydentity ble opprettet av én frisør for andre frisører! Jeg håper det vil hjelpe deg og dine kunder til å finne sin egen identitet.

Se også: Guy Tang våger å være seg selv

I Oslo presenterte han Naked, som er demi-permanente farger med kalde toner og varm refleksjon for en myk, pudderaktig finish. Modellene viste sølvfarget, rosa og lavendelfarget hår. Guy forklarte også hvor viktig det var å beskytte farget hår mot varme og demonstrerte hva som skjer når du holder krølljern og rettetang for lenge mot faget hår. Det blir lysere.
– Det skjer etter én gang. Gjett hva som skjer for alle som bruker varme jern på håret uke etter uke?

Guy Tang presenterte Naked-fargene på showet i Oslo

Guy Tang presenterte Naked-fargene på showet i OsloGuy Tang presenterte Naked-fargene på showet i OsloGuy presenterte Naked-fargene på showet i Oslo. Over sees to av modellene, med sølvfarget og rosa hår.

Lærerik teknikkbruk
Hans assistent i 8 år, Ariana, holdt frem hårlengder av farget hår og alle i publikum så hvordan fargen ble forringet etter for lang bruk av varmebehandling med krølljern. Så ble modellen med lavendelfarget hår hentet til å demonstrere teknikker med farging, striping, riktig verktøy og arbeidsstilling. Guy gjorde det tydelig og informativt for publikum.

Til slutt ankom modeller med to farger, mørk i bunn og rødfiolett i lengdene, rødt og oransje, begge farget med Superpowers og en med sølvfarge fra Nude kolleksjonen og Guy forklarte hva han hadde gjort for å frem fargene. Guy inspirerte deltagere fra publikum til å komme opp på scenen for å synge og danse, og det ble en stemningsfull og gøyal avslutning med fengende musikk.

Publikum ble invitert opp på scenen for å synge med GuyPublikum ble invitert opp på scenen for å synge med GuyPublikum ble invitert opp på scenen for å synge med Guy.

Tekst og foto: Gunnhild Bjørnsti

Nyeste produkter se flere produktnyheter

L'Oréal Professionnel introduserer INOA Balayage Ambré

L'Oréal Professionnel introduserer INOA Balayage Ambré

I anledning av INOAs 10-års jubileum introduserer L'Oréal Professionnel nå servicen INOA Balayage Ambré med fire nyanser av rav for den perfekte tone.
Celeb Luxury Colorditioner i 10 nyanser hos HeadBrands

Celeb Luxury Colorditioner i 10 nyanser hos HeadBrands

Gem Lite Colorditioner er en pigmentert, fargebevarende og styrkende balsam, som gjenoppbygger og reparerer bindingene i håret. Finnes hos HeadBrands.
Nye Cera Wandbar stylingverktøy

Nye Cera Wandbar stylingverktøy

Cera Wandbar er et smidig stylingverkøy som takket være den ergonomiske vinkel gir masse stylingmuligheter uten å belaste håndledd, skuldre eller albue. Les mer her!
CUTRIN BIO+ - velvære for hodebunnen

CUTRIN BIO+ - velvære for hodebunnen

CUTRIN BIO+ er en pleieserie som behandler tørr hodebunn, flass og håravfall skånsomt og effektivt. Nå relanseres serien i nye forpakninger. Se mer her!
SEB MAN - hårpleieserie for menn fra Sebastian Professional

SEB MAN - hårpleieserie for menn fra Sebastian Professional

Sebastian Professional lanserer SEB MAN, en serie for menn med produkter til hår og skjegg, skapt med fokus hva det betyr å være en mann i dagens samfunn. Se mer her!

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell inviterte til et forrykende hårshow på Hårmessen 2018 i Stavanger og viste en rekke nydelige, inspirerende og kreative avant-garde frisyrer.
Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals internasjonale TrendVision 2018 gikk av stabelen i Lisboa, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience. Se mer her!
Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa møttes for å mingle, mens de tok del i de seneste trends fra noen av bransjens stjerner.
Glamour og luksus på Gold Show i København

Glamour og luksus på Gold Show i København

Motehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallakvelden Gold International Show, sirkusartister og flere nye lanseringer i København.
En hel helg med HeadBrands

En hel helg med HeadBrands

Mer en 250 frisører var kommet fra alle Nordens hjørner for å være med på den aller første HeadBrands Xperience – og for en opplevelse det var! En hel helg fylt med inspirasjon, trender og noe for enhver smak.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Maja Provstgaard (Q&A)

Maja Provstgaard (Q&A)

Vi stilte vinneren av Årets Frisør Region 2 - Maja Provstgaard 15 spørsmål! Se hennes fantastiske vinnerbilder og se hva hun svarte her.
Salong Gevir

Salong Gevir

Den trendy frisørsalongen gevir viste det siste innen hårtrender i samarbeid med Kerastase og Shu Uemura. Hair Magazine dekket eventet, les mer her!

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

How to: Shadow Roots hårfarge - video tutorial

How to: Shadow Roots hårfarge - video tutorial

I denne videoen viser Jenny Strebe og Viola Landsky, Schwarzkopf Professional Colourist, hvordan man skaper en reverse balayage med shadow roots. Se video her!
Juleinspirert hestehale med ghd

Juleinspirert hestehale med ghd

ghd viser i denne video hvordan du kan lage en lekker, bølget hestehale med hårpynt, perfekt til julens fester. Se video her!
Naturlige og teksturerte bølger med ghd

Naturlige og teksturerte bølger med ghd

I denne video viser ghd hvordan du får den såkalte "I woke up like this"-look. Naturlige og teksturerte bølger for en kul og sexy look. Se videoen her!
Long Hair Tutorial av Benjamin Martin

Long Hair Tutorial av Benjamin Martin

I denne tutorial viser den dyktige Benjamin Martin tre ulike oppsetninger for langt hår som passer perfekt til bryllup, feiringer, jul og nyttårsfester!
ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

I denne video viser ghd hvordan man skaper det perfekte wavy hår med en rettetang.