LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

På en solvarm dag samlet Guy Tang over 250 engasjerte gjester på Konserthuset i Oslo. De fremmøtte som ofret solskinn for fargeteknikker, ble raskt tatt med på en inspirerende presentasjon av den dynamiske Guy Tang. En kjendisfrisør og hårstylist som er like fargerik i personligheten som modellenes hårfarger.

Guy Tang starter showet med første modellGuy Tang starter showet med første modell.

Inspirerende og dyktig
Guy startet med en engasjert fortelling om hvordan man må ha mot til å være seg selv, satse på det man tror på og alltid gå for det man vil.
– Følg hjertet ditt, vær deg selv. Når du kjenner deg selv kan du få til hva du vil. Tro på deg selv og alt er mulig. Føl deg fri, ja finn den delen i deg hvor du kjenner deg helt fri, oppfordret han.

Guy informerte også om at han hadde ukentlig flere demonstrasjoner av sine teknikker på Youtube, at han legger kontinuerlig ut inspirerende bilder på Instagram og har dannet et samfunn på Facebook hvor alle kan få svar på sine spørsmål.
– Jeg svarer dere personlig, vi er i et fellesskap hvor vi har samme interesser, støtter hverandre og deler av vår kunnskap. Selv om vi bor i ulike land så forstår vi hverandre, forklarte han.

Guy Tang demonstrerte fargeteknikk på scenen i OsloGuy Tang demonstrerte fargeteknikk på scenen i Oslo.

#myidentity
For et år siden lanserte han sine hårfarger #Mydentity.
– Siden jeg begynte i frisørfaget for 14 år siden, hadde jeg alltid lyst til å ha det gøy med hår. Jeg drev med opplæring i et annet hårfirma i 7 år, men følte meg som en robot og kunne ikke være meg selv. Da jeg opprettet #Mydentity, ønsket jeg å uttrykke min kreativitet, lage farger og produkter som mangler i bransjen, og fylle det tomrommet og enda viktigere: ha det gøy. Jeg er så glad jeg gjorde #Mydentity fordi det er mange #Hairbesties der ute som følte det samme. #Mydentity ble opprettet av én frisør for andre frisører! Jeg håper det vil hjelpe deg og dine kunder til å finne sin egen identitet.

Se også: Guy Tang våger å være seg selv

I Oslo presenterte han Naked, som er demi-permanente farger med kalde toner og varm refleksjon for en myk, pudderaktig finish. Modellene viste sølvfarget, rosa og lavendelfarget hår. Guy forklarte også hvor viktig det var å beskytte farget hår mot varme og demonstrerte hva som skjer når du holder krølljern og rettetang for lenge mot faget hår. Det blir lysere.
– Det skjer etter én gang. Gjett hva som skjer for alle som bruker varme jern på håret uke etter uke?

Guy Tang presenterte Naked-fargene på showet i Oslo

Guy Tang presenterte Naked-fargene på showet i OsloGuy Tang presenterte Naked-fargene på showet i OsloGuy presenterte Naked-fargene på showet i Oslo. Over sees to av modellene, med sølvfarget og rosa hår.

Lærerik teknikkbruk
Hans assistent i 8 år, Ariana, holdt frem hårlengder av farget hår og alle i publikum så hvordan fargen ble forringet etter for lang bruk av varmebehandling med krølljern. Så ble modellen med lavendelfarget hår hentet til å demonstrere teknikker med farging, striping, riktig verktøy og arbeidsstilling. Guy gjorde det tydelig og informativt for publikum.

Til slutt ankom modeller med to farger, mørk i bunn og rødfiolett i lengdene, rødt og oransje, begge farget med Superpowers og en med sølvfarge fra Nude kolleksjonen og Guy forklarte hva han hadde gjort for å frem fargene. Guy inspirerte deltagere fra publikum til å komme opp på scenen for å synge og danse, og det ble en stemningsfull og gøyal avslutning med fengende musikk.

Publikum ble invitert opp på scenen for å synge med GuyPublikum ble invitert opp på scenen for å synge med GuyPublikum ble invitert opp på scenen for å synge med Guy.

Tekst og foto: Gunnhild Bjørnsti

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Nyhet fra L'Oréal Professionnel: Source Essentielle

Nyhet fra L'Oréal Professionnel: Source Essentielle

L'Oréal Professionnel lanserer Source Essentielle; en vegansk, komplett hårpleieserie inspirert av naturen, med 80-100% naturlige ingredienser.
L'Oréal Professionnel presenterer Botanēa - 100% naturlig hårfarge

L'Oréal Professionnel presenterer Botanēa - 100% naturlig hårfarge

Med Botanēa kan du skape skreddersydd hårfarge med tre urteingredienser, Henna, Indigo og Cassia.100% urtebasert hårfarge med profesjonelle resultater
SOLAR fra System Professional - beskytt håret mot solen

SOLAR fra System Professional - beskytt håret mot solen

Om sommeren blir hår og hud utsatt for skadelige UV-stråler. Derfor lanserer Wella Professionals nå System Professional SOLAR, som beskytter mot dette.
Muoto Soft Molding Paste og Strong Sculpting Wax

Muoto Soft Molding Paste og Strong Sculpting Wax

Muoto stylingvoks fra Cutrin. Soft Molding Paste gir struktur, glans og fleksibelt hold. Strong Sculpting Wax gir sterkt hold, tekstur og matt finish.
Neuro™ Liquid - intelligent styling fra Paul Mitchell

Neuro™ Liquid - intelligent styling fra Paul Mitchell

Fra glamorøse krøller til de mest sofistikerte frisyrer, varmeverktøy er hemmeligheten bak enhver styling rutine. Neuto Liquid er det du trenger!

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Innvielse av Davines Village og WWHT i Parma

Innvielse av Davines Village og WWHT i Parma

I løpet av de tre dagene i Parma ble frisørene invitert til en helhetsopplevelse med massevis av hår, bærekraft og finalen i Davines World Style Contest.
Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

Guy Tang samlet over 250 engasjerte gjester på Konserthuset i Oslo. De fremmøtte ofret solskinn for fargeteknikker, og fikk se et inspirerende show.
Kevin Murphy - en trendy miljøkjempe

Kevin Murphy - en trendy miljøkjempe

Kevin Murphy og teamet jobber backstage på de største moteukene og driver KEVIN.MURPHY. Vi traff Kevin på Top Hair, der han var et av høydepunktene.
Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Etter 50 år har Cosmoprof vokst til å bli et av verdens største arrangement i den profesjonelle skjønnhetsbransjen. Les alt om messen her!
Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Det var ikke en tom stol i rommet da Hair Magazine ble invitert til en trendvisning med Wella Professionals.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Linnéa Tilley Sanaker

Linnéa Tilley Sanaker

"Som liten ønsket jeg å bli lege. Det nærmeste jeg kommer det i dag er når jeg tar avfarging i salongen og bruker munnbind. Da koser jeg meg!" forteller Linnea som er takknemmelig for den hverdagen hun har i dag. Les intervjuet med Hamar-frisøren her!
Kai Ytredal

Kai Ytredal

Vi har tatt en prat med daglig leder i Tango, som ble kåret til Årets Frisørkonsern 2016. Les om Kai Ytredals karriere, mål og planer videre for den vellykkede Tango-kjeden her!

Nyeste videoer se flere videoer

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspirasjon til blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du innblikk i styling av fire modeller med forskjellig hårlengde og stil.
Har du sett den nye glittertrend?

Har du sett den nye glittertrend?

Gå all-in på glitter og gjør det til en del av din helhetslook ved å bruke det i håret. Du kan gjøre hele håret glitrendeeller velge ut enkelte deler.
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Følg med i videoen der Sofia Geideby viser hvordan man lager en enkel, fin og sommerlig frisyre med fletter!
Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.