LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

På en solvarm dag samlet Guy Tang over 250 engasjerte gjester på Konserthuset i Oslo. De fremmøtte som ofret solskinn for fargeteknikker, ble raskt tatt med på en inspirerende presentasjon av den dynamiske Guy Tang. En kjendisfrisør og hårstylist som er like fargerik i personligheten som modellenes hårfarger.

Guy Tang starter showet med første modellGuy Tang starter showet med første modell.

Inspirerende og dyktig
Guy startet med en engasjert fortelling om hvordan man må ha mot til å være seg selv, satse på det man tror på og alltid gå for det man vil.
– Følg hjertet ditt, vær deg selv. Når du kjenner deg selv kan du få til hva du vil. Tro på deg selv og alt er mulig. Føl deg fri, ja finn den delen i deg hvor du kjenner deg helt fri, oppfordret han.

Guy informerte også om at han hadde ukentlig flere demonstrasjoner av sine teknikker på Youtube, at han legger kontinuerlig ut inspirerende bilder på Instagram og har dannet et samfunn på Facebook hvor alle kan få svar på sine spørsmål.
– Jeg svarer dere personlig, vi er i et fellesskap hvor vi har samme interesser, støtter hverandre og deler av vår kunnskap. Selv om vi bor i ulike land så forstår vi hverandre, forklarte han.

Guy Tang demonstrerte fargeteknikk på scenen i OsloGuy Tang demonstrerte fargeteknikk på scenen i Oslo.

#myidentity
For et år siden lanserte han sine hårfarger #Mydentity.
– Siden jeg begynte i frisørfaget for 14 år siden, hadde jeg alltid lyst til å ha det gøy med hår. Jeg drev med opplæring i et annet hårfirma i 7 år, men følte meg som en robot og kunne ikke være meg selv. Da jeg opprettet #Mydentity, ønsket jeg å uttrykke min kreativitet, lage farger og produkter som mangler i bransjen, og fylle det tomrommet og enda viktigere: ha det gøy. Jeg er så glad jeg gjorde #Mydentity fordi det er mange #Hairbesties der ute som følte det samme. #Mydentity ble opprettet av én frisør for andre frisører! Jeg håper det vil hjelpe deg og dine kunder til å finne sin egen identitet.

Se også: Guy Tang våger å være seg selv

I Oslo presenterte han Naked, som er demi-permanente farger med kalde toner og varm refleksjon for en myk, pudderaktig finish. Modellene viste sølvfarget, rosa og lavendelfarget hår. Guy forklarte også hvor viktig det var å beskytte farget hår mot varme og demonstrerte hva som skjer når du holder krølljern og rettetang for lenge mot faget hår. Det blir lysere.
– Det skjer etter én gang. Gjett hva som skjer for alle som bruker varme jern på håret uke etter uke?

Guy Tang presenterte Naked-fargene på showet i Oslo

Guy Tang presenterte Naked-fargene på showet i OsloGuy Tang presenterte Naked-fargene på showet i OsloGuy presenterte Naked-fargene på showet i Oslo. Over sees to av modellene, med sølvfarget og rosa hår.

Lærerik teknikkbruk
Hans assistent i 8 år, Ariana, holdt frem hårlengder av farget hår og alle i publikum så hvordan fargen ble forringet etter for lang bruk av varmebehandling med krølljern. Så ble modellen med lavendelfarget hår hentet til å demonstrere teknikker med farging, striping, riktig verktøy og arbeidsstilling. Guy gjorde det tydelig og informativt for publikum.

Til slutt ankom modeller med to farger, mørk i bunn og rødfiolett i lengdene, rødt og oransje, begge farget med Superpowers og en med sølvfarge fra Nude kolleksjonen og Guy forklarte hva han hadde gjort for å frem fargene. Guy inspirerte deltagere fra publikum til å komme opp på scenen for å synge og danse, og det ble en stemningsfull og gøyal avslutning med fengende musikk.

Publikum ble invitert opp på scenen for å synge med GuyPublikum ble invitert opp på scenen for å synge med GuyPublikum ble invitert opp på scenen for å synge med Guy.

Tekst og foto: Gunnhild Bjørnsti

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Liquid Spell Reinforcing Bodifying Fluid fra Davines

Liquid Spell Reinforcing Bodifying Fluid fra Davines

Liquid Spell Reinforcing Bodifying Fluid gjenoppretter styrke og fylde i skjørt og fint hår, gir vitalitet til hårfibrene og et mykere og sunnere hår.
TIMELESS BLACK i black edition fra JAGUAR

TIMELESS BLACK i black edition fra JAGUAR

TIMELESS kombinerer klassisk estetikk og ergonomisk design, med høykvalitets dyp sort metallisk lag som sørger for beskyttelse mot nikkel for allergikere.
Paul Mitchel Ultimate Color Repair Mask

Paul Mitchel Ultimate Color Repair Mask

Serien 'Ultimate Color Repair' utvides nå med Ultimate Color Repair Mask, en dyptvirkende kur til fargebehandlet hår som kapsler inn fargen og reparerer håret.
Structure by JOICO

Structure by JOICO

Structure by JOICO er en kompakt stylingserie med unisex stylingprodukter som har som formål å omfavne individualitet og den unike stil. Les mer her!
Davines - The century of light

Davines - The century of light

The century of light er skapt for å beskytte håret mot oksidativ skade som kan svekke håret under bleking eller lysning, med den eksklusive Hair Protective Booster.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Premiere - Nordic Hair Awards

Premiere - Nordic Hair Awards

Vi er stolte av å kunne invitere deg til nordens største møteplass for frisører, Nordic Hair Awards og Nordic Hair Expo. Les mer og finn early bird-billetter her!
Intercoiffures europeiske kongress i Interlaken

Intercoiffures europeiske kongress i Interlaken

Frisører fra hele verden ferdes gjennom fantastisk utsikt for å omgås over landegrensene, dele erfaringer og inspireres av hverandre med Intercoiffure.
Trenger du litt faglig påfyll i høst?

Trenger du litt faglig påfyll i høst?

Føler du at du trenger påfyll av inspirasjon og ønsker å lære noe nytt, finnes det en rekke kurs denne høsten. Finn kursene som passer best for deg her!
Sees vi til Salon International 2018 i London?

Sees vi til Salon International 2018 i London?

Salon International slår enda en gang dørene opp for tusenvis av frisører fra hele verden. Som leser av Hair Magazine får du noen eksklusive fordeler.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

'Flettemamma' Bente-Helen Schei

'Flettemamma' Bente-Helen Schei

'Flettemamma' Bente-Helen Schei er firebarnsmor og hekta på fletter. Hun har 140.000 Instagram-følgere, og lager vakre, trendy og spennende fletter. Les mer her!
Kjetil Fevang (Q&A)

Kjetil Fevang (Q&A)

Vi stilte 15 spørsmål til vinneren av region 2 og årets publikumspris Kjetil Fevang. Se her hans hjertefølte og interessante svar!

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspirasjon til blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du innblikk i styling av fire modeller med forskjellig hårlengde og stil.
Har du sett den nye glittertrend?

Har du sett den nye glittertrend?

Gå all-in på glitter og gjør det til en del av din helhetslook ved å bruke det i håret. Du kan gjøre hele håret glitrendeeller velge ut enkelte deler.
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Følg med i videoen der Sofia Geideby viser hvordan man lager en enkel, fin og sommerlig frisyre med fletter!
Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.