LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Stilsikkerhet og bærekraft i Paris med L'Oréal Professionnel


Trendy Les Bains i Paris var fullt av presse og influencers fra hele verden når L'Oréal Professionnel lanserte to naturlige nyheter for våren. Hair Magazine befant seg midt i begivenheten.

Stilikoner, Instagramvennlige drinker og innovative lanseringer stod på agendaen når L'Oréal Professionnel inviterte til presseevent på den trendy klubben Les Bains i Paris. Alexa Chung og Crista Cober er L'Oréal Professionnels internasjonale talspersoner for 2018, og var kveldens vertinner. De bød på fest, samtidig som det ble snakket om bærekraft og naturlige ingrediens til høyre og venstre.

L'Oéal ble anerkjent som verdensledende innenfor bærekraft ved CDP Europe Awards i Brussel 2017, gjennom arbeidet sitt med programmet Sharing Beauty With All. Som et ledd i det arbeidet som gjennomsyrer hele organisasjonen, ble to nye produktserier fra L'Oréal Professionel lansert i løpet av kvelden.

Stilikonet Alexa Chung, "den mest pariske londonboende noensinne", og modellen Crista Cober er internasjonale talspersoner for L'Oréal Professional 2018, og var vertinner til ære for eventet.

Botanéa og Source Essentielle

Den 100% urtebaserte profesjonelle hårfargen Botanéa, og hårpleieserien Source Essentielle, med opp til 100% urtebaserte ingredienser, vakte stor oppmerksomhet blant pressen på grunn av deres smarte løsninger når det kom til bærekraft. Programmet Sharing Beauty With All handler om å øke fokuset på bærekraft i alle aspekter av L'Oréals produksjoner. Det betyr altså ikke bare å satse på naturlige råvarer.

-Når vi skapte Botanéa stod vi ovenfor to utfordringer, forteller Eric Bone, International Director Sustainable Innovation. Den første var å sørge for å skape en naturlig hårfarge som presterer og betyr noe for vårt profesjonelle varemerke. Den andre utfordringen var å skape en distribusjonskjede med bærekraftig kvalitet i alle ledd. Å ha en bærekraftig utvklingsprosess, betyr at vi må være sikre på at produksjonen vår kommer samfunnet til gode der vi har virksomheten, noe som i dette tilfellet er India.

Laurent Gilbert, Sustainable Innovation Director, legger til:

-Vi jobber sammen med lokale organisasjoner for å sørge for at produksjonen hjelper til med den sosialøkonomiske utviklingen og skaper en bærekraftig produksjon som øker produsentenes levestandard.

Les mer om Sharing Beauty With All her.


Modellene Catherin Schiesser og Natalie CCharade var fornøyde med sine 100% naturlige hårfarger fra den nye fargeserien Botanéa.

Henna, indigo og cassia
Botanéa er en naturlig hårfarge som består av tre hovedingredienser; henna, indigo og cassia. Ettersom det er et produkt som består helt av naturlige ingredienser, oppfører den seg ikke helt på samme måte som tradisjonelle hårfarger. Påføringsteknikken, virkningstiden og sluttresultatet er annerledes og varierer avhengig av utgangspunktet.

Første gangen man bruker farger er det veldig annerledes, både for frisøren og for kunden, sier Eric. Det lukter annerleder og dessuten er det en grønn masse som pensles på håret. Den endelige fargen kan dessuten innfinne seg etter et par timer eller en dag etter påføringen, og derfor er det viktig å forklare prosessen for kundene og forsikre dem om at sluttresultatet kommer til å bli bra.

Produktene lanseres i mai 2018, og kommer med et pedagogisk utdannelsesmateriale. Det skal bli spennende å se hvordan de nye seriene mottas av alle frisører og kunder i Norden. De to modellene Catherine Schiesser og Natalie Charade var i alle fall overveldende fornøyde med sine 100% naturlige farger.

Hårpleieserien Source Essentielle, med opp til 100% urtebaserte ingredienser, kommer i firkantede, stablevennlige forpakninger i resirkulert materiale som kundene kan ta med og fylle på i salongen.

Laurent Gilbert, Sustainable Innovation Director, og Eric Bone, International Director Sustainable Innovation for L'Oréal Professionnel.

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Nyhet fra L'Oréal Professionnel: Source Essentielle

Nyhet fra L'Oréal Professionnel: Source Essentielle

L'Oréal Professionnel lanserer Source Essentielle; en vegansk, komplett hårpleieserie inspirert av naturen, med 80-100% naturlige ingredienser.
L'Oréal Professionnel presenterer Botanēa - 100% naturlig hårfarge

L'Oréal Professionnel presenterer Botanēa - 100% naturlig hårfarge

Med Botanēa kan du skape skreddersydd hårfarge med tre urteingredienser, Henna, Indigo og Cassia.100% urtebasert hårfarge med profesjonelle resultater
SOLAR fra System Professional - beskytt håret mot solen

SOLAR fra System Professional - beskytt håret mot solen

Om sommeren blir hår og hud utsatt for skadelige UV-stråler. Derfor lanserer Wella Professionals nå System Professional SOLAR, som beskytter mot dette.
Muoto Soft Molding Paste og Strong Sculpting Wax

Muoto Soft Molding Paste og Strong Sculpting Wax

Muoto stylingvoks fra Cutrin. Soft Molding Paste gir struktur, glans og fleksibelt hold. Strong Sculpting Wax gir sterkt hold, tekstur og matt finish.
Neuro™ Liquid - intelligent styling fra Paul Mitchell

Neuro™ Liquid - intelligent styling fra Paul Mitchell

Fra glamorøse krøller til de mest sofistikerte frisyrer, varmeverktøy er hemmeligheten bak enhver styling rutine. Neuto Liquid er det du trenger!

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Innvielse av Davines Village og WWHT i Parma

Innvielse av Davines Village og WWHT i Parma

I løpet av de tre dagene i Parma ble frisørene invitert til en helhetsopplevelse med massevis av hår, bærekraft og finalen i Davines World Style Contest.
Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

Guy Tang samlet over 250 engasjerte gjester på Konserthuset i Oslo. De fremmøtte ofret solskinn for fargeteknikker, og fikk se et inspirerende show.
Kevin Murphy - en trendy miljøkjempe

Kevin Murphy - en trendy miljøkjempe

Kevin Murphy og teamet jobber backstage på de største moteukene og driver KEVIN.MURPHY. Vi traff Kevin på Top Hair, der han var et av høydepunktene.
Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Etter 50 år har Cosmoprof vokst til å bli et av verdens største arrangement i den profesjonelle skjønnhetsbransjen. Les alt om messen her!
Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Det var ikke en tom stol i rommet da Hair Magazine ble invitert til en trendvisning med Wella Professionals.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Jay Mahmood

Jay Mahmood

Jay Mahmood er et av bransjens største navn. Nå drar han verden rundt med Goldwell, og vil øke kunnskapsnivået og få flere til å ta klipping på alvor.
Vilde Johannessen

Vilde Johannessen

Etter nærmere 10 års erfaring fra frisørbransjen i California, vendte Vilde Johannessen tilbake til en ny, og bedre frisørbransje i Norge. I dag jobber hun til daglig som stylist i Gevir, og hun gir sine tips til perfekte bølger!

Nyeste videoer se flere videoer

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspirasjon til blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du innblikk i styling av fire modeller med forskjellig hårlengde og stil.
Har du sett den nye glittertrend?

Har du sett den nye glittertrend?

Gå all-in på glitter og gjør det til en del av din helhetslook ved å bruke det i håret. Du kan gjøre hele håret glitrendeeller velge ut enkelte deler.
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Følg med i videoen der Sofia Geideby viser hvordan man lager en enkel, fin og sommerlig frisyre med fletter!
Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.