LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Stilsikkerhet og bærekraft i Paris med L'Oréal Professionnel


Trendy Les Bains i Paris var fullt av presse og influencers fra hele verden når L'Oréal Professionnel lanserte to naturlige nyheter for våren. Hair Magazine befant seg midt i begivenheten.

Stilikoner, Instagramvennlige drinker og innovative lanseringer stod på agendaen når L'Oréal Professionnel inviterte til presseevent på den trendy klubben Les Bains i Paris. Alexa Chung og Crista Cober er L'Oréal Professionnels internasjonale talspersoner for 2018, og var kveldens vertinner. De bød på fest, samtidig som det ble snakket om bærekraft og naturlige ingrediens til høyre og venstre.

L'Oéal ble anerkjent som verdensledende innenfor bærekraft ved CDP Europe Awards i Brussel 2017, gjennom arbeidet sitt med programmet Sharing Beauty With All. Som et ledd i det arbeidet som gjennomsyrer hele organisasjonen, ble to nye produktserier fra L'Oréal Professionel lansert i løpet av kvelden.

Stilikonet Alexa Chung, "den mest pariske londonboende noensinne", og modellen Crista Cober er internasjonale talspersoner for L'Oréal Professional 2018, og var vertinner til ære for eventet.

Botanéa og Source Essentielle

Den 100% urtebaserte profesjonelle hårfargen Botanéa, og hårpleieserien Source Essentielle, med opp til 100% urtebaserte ingredienser, vakte stor oppmerksomhet blant pressen på grunn av deres smarte løsninger når det kom til bærekraft. Programmet Sharing Beauty With All handler om å øke fokuset på bærekraft i alle aspekter av L'Oréals produksjoner. Det betyr altså ikke bare å satse på naturlige råvarer.

-Når vi skapte Botanéa stod vi ovenfor to utfordringer, forteller Eric Bone, International Director Sustainable Innovation. Den første var å sørge for å skape en naturlig hårfarge som presterer og betyr noe for vårt profesjonelle varemerke. Den andre utfordringen var å skape en distribusjonskjede med bærekraftig kvalitet i alle ledd. Å ha en bærekraftig utvklingsprosess, betyr at vi må være sikre på at produksjonen vår kommer samfunnet til gode der vi har virksomheten, noe som i dette tilfellet er India.

Laurent Gilbert, Sustainable Innovation Director, legger til:

-Vi jobber sammen med lokale organisasjoner for å sørge for at produksjonen hjelper til med den sosialøkonomiske utviklingen og skaper en bærekraftig produksjon som øker produsentenes levestandard.

Les mer om Sharing Beauty With All her.


Modellene Catherin Schiesser og Natalie CCharade var fornøyde med sine 100% naturlige hårfarger fra den nye fargeserien Botanéa.

Henna, indigo og cassia
Botanéa er en naturlig hårfarge som består av tre hovedingredienser; henna, indigo og cassia. Ettersom det er et produkt som består helt av naturlige ingredienser, oppfører den seg ikke helt på samme måte som tradisjonelle hårfarger. Påføringsteknikken, virkningstiden og sluttresultatet er annerledes og varierer avhengig av utgangspunktet.

Første gangen man bruker farger er det veldig annerledes, både for frisøren og for kunden, sier Eric. Det lukter annerleder og dessuten er det en grønn masse som pensles på håret. Den endelige fargen kan dessuten innfinne seg etter et par timer eller en dag etter påføringen, og derfor er det viktig å forklare prosessen for kundene og forsikre dem om at sluttresultatet kommer til å bli bra.

Produktene lanseres i mai 2018, og kommer med et pedagogisk utdannelsesmateriale. Det skal bli spennende å se hvordan de nye seriene mottas av alle frisører og kunder i Norden. De to modellene Catherine Schiesser og Natalie Charade var i alle fall overveldende fornøyde med sine 100% naturlige farger.

Hårpleieserien Source Essentielle, med opp til 100% urtebaserte ingredienser, kommer i firkantede, stablevennlige forpakninger i resirkulert materiale som kundene kan ta med og fylle på i salongen.

Laurent Gilbert, Sustainable Innovation Director, og Eric Bone, International Director Sustainable Innovation for L'Oréal Professionnel.

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Ny startpakke til salongen fra Pickedout Concept

Ny startpakke til salongen fra Pickedout Concept

Produktene inngår i en aktuell startpakke fra Pickedout. Startpakken og sortimentet varierer etter sesong og etterspørsel.
Velkommen til Cutrins nye fargeverden - Aurora

Velkommen til Cutrins nye fargeverden - Aurora

Cutrin Norge er stolte av å lansere sin nye stolthet AURORA, som består av et komplett fargehus av permanente farger.
Special 1 - Hair & Bodyshampo fra Cutrin

Special 1 - Hair & Bodyshampo fra Cutrin

Cutrin lanserer en ny spennende sulfatfri shampo som er rensende, pleiende og som tilfører fuktighet til hud og hår. Den kan kjøper for 129,- og kommer på 250 ml flasker.
ghd presenterer gold styler

ghd presenterer gold styler

ghd presenterer den nye ghd gold®, den profesjonelle styleren som gir et rettere, glattere og sunnere hår, med teknologi som sikrer den ultimate prestasjon.
TIGI SMOOTH MOVER – nå hos HeadBrands

TIGI SMOOTH MOVER – nå hos HeadBrands

TIGIs nye Smooth Mover er en luksuriøs barberingskrem med olier som hjelper barberbladets bevegelse for en smidigere barbering uten å irritere huden.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

CPHFW18 - Cim Mahony Studio stylet hår til Cecilie Bahnsen

CPHFW18 - Cim Mahony Studio stylet hår til Cecilie Bahnsen

Cim Mahony Studio, sammen med L'Oréal Professionnel, stylet naturlig og ungdommeligt hår til Cecilie Bahnsens visning på Copenhagen Fashion Week.
Trendrapport fra Oslo Runway 2018

Trendrapport fra Oslo Runway 2018

Oslo Runway 2018 viste romantiske krøller, naturlig fall, oppsatt hår i knuter. Kreativiteten kom tydeligst frem gjennom fletter, dyser og vifter.
Sebastian Professional x Designers Remix AW18

Sebastian Professional x Designers Remix AW18

Årets mest trendy uker er i gang! Hair Magazine var på plass når Sebastian Professional stylet hår til Designers Remix's AW18-visning under Copenhagen Fashion Week.
L'Oréal Professionnel lanserte naturlige nyheter i Paris

L'Oréal Professionnel lanserte naturlige nyheter i Paris

Stilikoner, Instagramvennlige drinker og innovative lanseringer stod på agendaen når L'Oréal Professionnel inviterte til presseevent på den trendy klubben Les Bains i Paris.
Bli med Goldwell og KMS til Global Zoom 2018 i Toronto!

Bli med Goldwell og KMS til Global Zoom 2018 i Toronto!

Bli med Goldwell og KMS til Global Zoom '18 i Toronto i Canada! Opplev Color Zoom Live Challenge, Business Sessions, The Gala Show og Global Zoom festene.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Roy Haarr (Q&A)

Roy Haarr (Q&A)

Hair Magazine stilte 15 spørsmål til eieren Årets frisørbedrift 2015, Roy Haarr. Se her hva vi spurte om og hva han svarte!
Nikola Grozdic (Q&A)

Nikola Grozdic (Q&A)

Årets hårstylist 2015 ble Nikola Grozdic. Hair Magazine var nysgjerrig på hvordan han har blitt en meget ettertraktet hårstylist til motemagasinene i Norge. Vi stilte han våre 15 spørsmål! Klikk her for å lese hva han svarte.

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.
Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén viser lekre festfrisyrer, hvor du kan lære og lage elegante frisyrer på deg eller dine kunder. Se hvordan du lager disse 30-tallsinspirerte bølgene!
Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot har eksplodert på sosiale medier og på veldig kort tid fått over en halv million tilhengere på Instagram. Sjekk ut hvorfor her!
Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén viser deg hvordan du kan lage elegante frisyrer på deg selv eller dine kunder. Se videoen og lær hvordan du lager denne romantiske oppsetningen!