LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internasjonale bransjemessen TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fantes det meste for de som elsker hår i alle fasonger. Messen arrangeres for 18. året på rad, og i løpet av to dager samles drøye 37 000 mennesker fra 42 land for å ta del i de seneste trendene og produktene fra bransjens fremste aktører.

Hair Magazine var også på plass, med en stand med nordisk tema, der de internasjonale besøkende blant annet fikk smake litt kaffe og kaker, slik at de nordiske besøkende kunne kjenne seg hjemme.

Kevin Murphys kolleksjon Art School byr på en avslappet og bohemsk følelse, der farge og form er tilpasset til hvert individ.

Kevin Murphys kolleksjon Art School byr på en avslappet og bohemsk følelse, der farge og form er tilpasset til hvert individ.

Individuellt och innovativt

Den australske hårguruen Kevin Murphy var et av helgens høydepunkter på den store scenen, der han viste sin seneste Color.Me-kolleksjon ”Art School”. Han inspirerte med personlige looks, der han sammen med teamet sitt har tatt utgangspunkt i hvert enkelt individ i valg av både farge og form. Han bød også på tips om hvordan man blander det gamle med det nye for å skape innovative og moderne looks.

-Trender i dag har ofte tatt inspirasjon fra tidligere perioder. Når jeg skaper frisyrer med påvirkning fra 40-, 50-, eller 60-tallet så legger jeg ofte til en moderne tekstur for å skape en up-to-date og trendy look, forteller Kevin Murphy mens han viser hvordan han skaper en frisyre med inspirasjon fra 1940-tallet. Her viser han en kort, rak lugg, og deretter blander han inn et element fra grungen for å gjøre det mer moderne.

Kevin Murphy ble flydd inn fra Australia for å dele kunnskapen sin og Hair Magazine lyktes med å få en prat med han etter showetKevin Murphy var influgen från Australien och Hair Magazine lyckades få ett snack med honom efter showen. Kevin Murphy ble flydd inn fra Australia for å dele kunnskapen sin og Hair Magazine lyktes med å få en prat med han etter showet

Patrick underholdt publikum fra scenen, og den kjærligheten han sendte ut ble uten tvil besvart av det engasjerte publikumet.Patrick underholdt publikum fra scenen, og den kjærligheten han sendte ut ble uten tvil besvart av det engasjerte publikumet.Patrick underholdt publikum fra scenen, og den kjærligheten han sendte ut ble uten tvil besvart av det engasjerte publikumet.

Lørdagskveldens hovedakt var Robert Lobetta, som er tilbake hos Sebastian Professional som Creative Visionary. Sammen med Creative Director Shay Dempsey bød han på et show fylt med attitude, som tok utgangspunkt i den nye kolleksjonen e-VOLUTION.

-Vi har skapt moderne og vågale looks inspirert av opprør og kampen for menneskets rettigheter, sier Robert Lobetta. Det handler om å skape noe som ikke er helt perfekt, og med vel og viten legge til en ubalanse.

«Det viktigste er aldri hvilken frisyre du har, men hvordan du bærer den», sier Robert Lobetta. «Det viktigste er aldri hvilken frisyre du har, men hvordan du bærer den», sier Robert Lobetta.

Sebastian Professionals Creative Director Shay Dempsey viste klippeteknikker på scenen ved lørdagskveldens store show.Sebastian Professionals Creative Director Shay Dempsey viste klippeteknikker på scenen ved lørdagskveldens store show.


Noe for alle

TOP HAIR er en av Europas største frisørmasser, og foruten visninger og show kunne besøkende være med på workshops, teste nye produkter og se på de ekstraordinære standene hos 450 utstillere i messens tre store haller.

Ved begge messens dager var det en lang kø som strakk seg ut foran den standen der det var mulig å ta et bilde sammen med fargekongen Guy Tang. Når han ikke var opptatt med å fotograferes sammen med fansen sin, presenterte han den nye kolleksjonen NAKED fra fargeserien #myidentity. Workshopen hans var fullsatt hele søndagen, og de besøkende som lyktes å få en plass fikk oppleve fargetips og inspirasjon, blandet med en del latter og god stemning.

Guy Tangs sprudlende glede smittet over på hele publikum når han viste frem sin nye kolleksjon NAKED fra fargeserien #myidentity.Guy Tangs sprudlende glede smittet over på hele publikum når han viste frem sin nye kolleksjon NAKED fra fargeserien #myidentity.

Et populært innslag på messen var Barbers’ Corner, som hadde premiere på messen forrige år. Der kunne besøkende mingle rundt i en hel avdelingen der alt handlet om skjegg, mustasjer, barbering og alt det som hører til. Mitt i Barbers’ Corner pågikk ulike spennende Look & Learn-visninger, der barberere viste de seneste trendene og barberteknikkene. Blant skjeggoljer, retron innredning og de beste barberknivene, ble det dessuten observert mange menn med stylede og veltrimmede skjegg.

Hair Magazine var på plass på TOP HAIR, og bød på kaffe og kaker.Hair Magazine var på plass på TOP HAIR, og bød på kaffe og kaker.

En av de tydeligste trendene som åpenbarberte seg på messen var at det personlige uttrykket og individualitet får stor oppmerksomhet i frisørbransjen i dag. Det blir enda viktigere for kunder å kunne uttrykke personligheten sin gjennom makeup, klær og sist men ikke minst håret, som tar mer og mer plass i skjønnhetsbildet.

Tekst: Ida Holmström
Foto: Patricia Egardsson og Ida Holmström

Se flere bilder i galleriet:Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Hercules Sägemann Scalp Brush i nye farger

Hercules Sägemann Scalp Brush i nye farger

Scalp Brush fra Hercules Sägemann grer ut håret uten å sitte fast eller rive i håret og gir en behagelig følelse i hodebunnen. Passer alle typer hår.
DRYSTAR 2000, TONDEO – Nå i nye farger

DRYSTAR 2000, TONDEO – Nå i nye farger

DRYSTAR 2000 fra TONDEO er en hårføner med sterk, profesjonell motor og holder opptil 1200 timers bruk, med flere smarte innstillinger for varme.
ghd x Lulu Guinness pink limited edition

ghd x Lulu Guinness pink limited edition

Enda en gang kan du støtte Kreftforeningen og kampen mot brystkreft ved kjøp av ghds pink limited edition - denne gang i samarbeid med designeren Lulu Guinness.
ghd Oval dressing brush

ghd Oval dressing brush

ghd Oval dressing brush er en klassisk hårbørsten med nylonhår som er ideell for den siste finish på enhver frisyre for å tilføre glans og pleie.
Roll-Ka er den nye skånsomme kammen fra Hercules Sägemann

Roll-Ka er den nye skånsomme kammen fra Hercules Sägemann

Roll-Ka fra Hercules Sägemann er en kam med en roller som gjør den skånsom, forenkler kamming samt gjør at den passer ulike typer av produktpåføring.

Nyeste show se flere frisørshow

Sees vi til Salon International 2018 i London?

Sees vi til Salon International 2018 i London?

Salon International slår enda en gang dørene opp for tusenvis av frisører fra hele verden. Som leser av Hair Magazine får du noen eksklusive fordeler.
Innvielse av Davines Village og WWHT i Parma

Innvielse av Davines Village og WWHT i Parma

I løpet av de tre dagene i Parma ble frisørene invitert til en helhetsopplevelse med massevis av hår, bærekraft og finalen i Davines World Style Contest.
Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

Guy Tang samlet over 250 engasjerte gjester på Konserthuset i Oslo. De fremmøtte ofret solskinn for fargeteknikker, og fikk se et inspirerende show.
Kevin Murphy - en trendy miljøkjempe

Kevin Murphy - en trendy miljøkjempe

Kevin Murphy og teamet jobber backstage på de største moteukene og driver KEVIN.MURPHY. Vi traff Kevin på Top Hair, der han var et av høydepunktene.
Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Etter 50 år har Cosmoprof vokst til å bli et av verdens største arrangement i den profesjonelle skjønnhetsbransjen. Les alt om messen her!

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Frisørportretter se flere frisørportretter

Maja Provstgaard (Q&A)

Maja Provstgaard (Q&A)

Vi stilte vinneren av Årets Frisør Region 2 - Maja Provstgaard 15 spørsmål! Se hennes fantastiske vinnerbilder og se hva hun svarte her.
Robert Lobetta

Robert Lobetta

Etter ti år på egne ben er hårkunstneren Robert Lobetta tilbake hos Sebastian Professional, der han tidligere har hatt rollen som Creative Director.

Nyeste videoer se flere videoer

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspirasjon til blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du innblikk i styling av fire modeller med forskjellig hårlengde og stil.
Har du sett den nye glittertrend?

Har du sett den nye glittertrend?

Gå all-in på glitter og gjør det til en del av din helhetslook ved å bruke det i håret. Du kan gjøre hele håret glitrendeeller velge ut enkelte deler.
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Følg med i videoen der Sofia Geideby viser hvordan man lager en enkel, fin og sommerlig frisyre med fletter!
Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.