LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internasjonale bransjemessen TOP HAIR – DIE MESSE i Düsseldorf fantes det meste for de som elsker hår i alle fasonger. Messen arrangeres for 18. året på rad, og i løpet av to dager samles drøye 37 000 mennesker fra 42 land for å ta del i de seneste trendene og produktene fra bransjens fremste aktører.

Hair Magazine var også på plass, med en stand med nordisk tema, der de internasjonale besøkende blant annet fikk smake litt kaffe og kaker, slik at de nordiske besøkende kunne kjenne seg hjemme.

Kevin Murphys kolleksjon Art School byr på en avslappet og bohemsk følelse, der farge og form er tilpasset til hvert individ.

Kevin Murphys kolleksjon Art School byr på en avslappet og bohemsk følelse, der farge og form er tilpasset til hvert individ.

Individuellt och innovativt

Den australske hårguruen Kevin Murphy var et av helgens høydepunkter på den store scenen, der han viste sin seneste Color.Me-kolleksjon ”Art School”. Han inspirerte med personlige looks, der han sammen med teamet sitt har tatt utgangspunkt i hvert enkelt individ i valg av både farge og form. Han bød også på tips om hvordan man blander det gamle med det nye for å skape innovative og moderne looks.

-Trender i dag har ofte tatt inspirasjon fra tidligere perioder. Når jeg skaper frisyrer med påvirkning fra 40-, 50-, eller 60-tallet så legger jeg ofte til en moderne tekstur for å skape en up-to-date og trendy look, forteller Kevin Murphy mens han viser hvordan han skaper en frisyre med inspirasjon fra 1940-tallet. Her viser han en kort, rak lugg, og deretter blander han inn et element fra grungen for å gjøre det mer moderne.

Kevin Murphy ble flydd inn fra Australia for å dele kunnskapen sin og Hair Magazine lyktes med å få en prat med han etter showetKevin Murphy var influgen från Australien och Hair Magazine lyckades få ett snack med honom efter showen. Kevin Murphy ble flydd inn fra Australia for å dele kunnskapen sin og Hair Magazine lyktes med å få en prat med han etter showet

Patrick underholdt publikum fra scenen, og den kjærligheten han sendte ut ble uten tvil besvart av det engasjerte publikumet.Patrick underholdt publikum fra scenen, og den kjærligheten han sendte ut ble uten tvil besvart av det engasjerte publikumet.Patrick underholdt publikum fra scenen, og den kjærligheten han sendte ut ble uten tvil besvart av det engasjerte publikumet.

Lørdagskveldens hovedakt var Robert Lobetta, som er tilbake hos Sebastian Professional som Creative Visionary. Sammen med Creative Director Shay Dempsey bød han på et show fylt med attitude, som tok utgangspunkt i den nye kolleksjonen e-VOLUTION.

-Vi har skapt moderne og vågale looks inspirert av opprør og kampen for menneskets rettigheter, sier Robert Lobetta. Det handler om å skape noe som ikke er helt perfekt, og med vel og viten legge til en ubalanse.

«Det viktigste er aldri hvilken frisyre du har, men hvordan du bærer den», sier Robert Lobetta. «Det viktigste er aldri hvilken frisyre du har, men hvordan du bærer den», sier Robert Lobetta.

Sebastian Professionals Creative Director Shay Dempsey viste klippeteknikker på scenen ved lørdagskveldens store show.Sebastian Professionals Creative Director Shay Dempsey viste klippeteknikker på scenen ved lørdagskveldens store show.


Noe for alle

TOP HAIR er en av Europas største frisørmasser, og foruten visninger og show kunne besøkende være med på workshops, teste nye produkter og se på de ekstraordinære standene hos 450 utstillere i messens tre store haller.

Ved begge messens dager var det en lang kø som strakk seg ut foran den standen der det var mulig å ta et bilde sammen med fargekongen Guy Tang. Når han ikke var opptatt med å fotograferes sammen med fansen sin, presenterte han den nye kolleksjonen NAKED fra fargeserien #myidentity. Workshopen hans var fullsatt hele søndagen, og de besøkende som lyktes å få en plass fikk oppleve fargetips og inspirasjon, blandet med en del latter og god stemning.

Guy Tangs sprudlende glede smittet over på hele publikum når han viste frem sin nye kolleksjon NAKED fra fargeserien #myidentity.Guy Tangs sprudlende glede smittet over på hele publikum når han viste frem sin nye kolleksjon NAKED fra fargeserien #myidentity.

Et populært innslag på messen var Barbers’ Corner, som hadde premiere på messen forrige år. Der kunne besøkende mingle rundt i en hel avdelingen der alt handlet om skjegg, mustasjer, barbering og alt det som hører til. Mitt i Barbers’ Corner pågikk ulike spennende Look & Learn-visninger, der barberere viste de seneste trendene og barberteknikkene. Blant skjeggoljer, retron innredning og de beste barberknivene, ble det dessuten observert mange menn med stylede og veltrimmede skjegg.

Hair Magazine var på plass på TOP HAIR, og bød på kaffe og kaker.Hair Magazine var på plass på TOP HAIR, og bød på kaffe og kaker.

En av de tydeligste trendene som åpenbarberte seg på messen var at det personlige uttrykket og individualitet får stor oppmerksomhet i frisørbransjen i dag. Det blir enda viktigere for kunder å kunne uttrykke personligheten sin gjennom makeup, klær og sist men ikke minst håret, som tar mer og mer plass i skjønnhetsbildet.

Tekst: Ida Holmström
Foto: Patricia Egardsson og Ida Holmström

Se flere bilder i galleriet:Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

KC Professional Color Mask Art

KC Professional Color Mask Art

Color Mask Art er en direktefarge med gelbasert formel som gir et jevnt og glansfullt resultat og vaskes gradvis ut. Finnes i flere farger. Se mer her!
Wet Brush - Limited edition farger

Wet Brush - Limited edition farger

The Wet Brush er super til å løse floker på en skånsom måte og kan brukes i vått eller tørt hår. Finnes nå i tre forskjellige limited edition farger.
ghd  heat protect spray med UV-beskyttelse

ghd heat protect spray med UV-beskyttelse

ghd heat protection med UV-beskyttelse sprayes i fuktig eller tørt hår og beskytte ditt hår når du styler, krøller eller føner. Perfekt til sommeren!
Hercules Sägemann - The Copper Collection

Hercules Sägemann - The Copper Collection

The Copper Collection fra Hercules Sägemann inneholder tre ulike typer av børster.
System Professional med ENERGYCODE™ COMPLEX.

System Professional med ENERGYCODE™ COMPLEX.

Transformér hårets personlighet og energinivå med System Professional med ENERGYCODE™ COMPLEX, som gir et vakkert hår mer mottagelig for styling og farge.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Etter 50 år har Cosmoprof vokst til å bli et av verdens største arrangement i den profesjonelle skjønnhetsbransjen. Les alt om messen her!
Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Det var ikke en tom stol i rommet da Hair Magazine ble invitert til en trendvisning med Wella Professionals.
Mote med mening 2018

Mote med mening 2018

På tiende året har Berit Olimb bak frisørsalongen Olimb & Co arrangert Mote Med Mening. Under jubileet på Gamle Logen i Oslo skapte hun nettopp mening til bransjen.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internasjonale bransjemessen TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf fantes det meste for den som elsker hår i alle fasonger. Les mer og se bildene her!
Eugene Souleiman backstage under NYFW18

Eugene Souleiman backstage under NYFW18

ghd-ambassadøren og Wella Professionals Global Creative Director Eugene Souleiman stylet modellene under New York Fashion Week. La deg inspirere her!

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Rene Friis

Rene Friis

René Fris er amerikanernes nye moteikon. Han driver med TV, skriver bøker og har sin egen hårpleieserie. I hverdagen reiser han hjem til om lag 70 kunder som han klipper og farger.
Marta Spizewska

Marta Spizewska

Reiser, glamorøse shows og utdannelse verden over. Hair Magazine stjal litt tid med Marta Spizewska, kreativ sjef for Wella i Norden.

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.
Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén viser lekre festfrisyrer, hvor du kan lære og lage elegante frisyrer på deg eller dine kunder. Se hvordan du lager disse 30-tallsinspirerte bølgene!
Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot har eksplodert på sosiale medier og på veldig kort tid fått over en halv million tilhengere på Instagram. Sjekk ut hvorfor her!
Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén viser deg hvordan du kan lage elegante frisyrer på deg selv eller dine kunder. Se videoen og lær hvordan du lager denne romantiske oppsetningen!