LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Salon International 2017

I løpet av tre intensive dager fyltes ExCel i London til bredden av frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa. Salon International er en møteplass for profesjonelle innenfor frisørbransjen og i løpet av helgen ble de seneste hårtrenden vist fra blant annet Trevor Sorbie, Patrick Cameron, Toni&Guy og Sassoon Academy. Den internasjonale finalen av Well TrendVision gikk av stabelen og over 200 utstillere presenterte de seneste produktnyhetene.

Salon International 2017Salon International 2017

Til og med Hair Magazine hade en stand på messen, der redaksjonen minglet med frisører og viste magasinet til verden. Mange nordiske frisører var på plass på messen og derfor tok vi også muligheten til å invitere til en liten VIP-mingling med bobler og snacks. Stor takk til alle som kom og  besøkte oss!

Nina Grøttveit fra Spinell Frisør og Beate Sylta fra Beates Frisør kom på besøk på VIP-minglingenNina Grøttveit fra Spinell Frisør og Beate Sylta fra Beates Frisør kom på besøk på VIP-minglingen.

Show i toppklasse
Messens tre dager bød på flere show og visninger på de ulike scenene rundt om i messehallen.
Blant annet kunne besøkende nyte av de mange kreative frisyrene av Trevor Sorbie, som etter 11 års pause har valgt å stille seg på scenne igen, sammen med hans kreative team. Visningen handlet om inspirasjon og at inspirasjon kan komme fra alt rundt oss; fra en film på gymen, strukturer i en hunds pels, lyskreasjoner eller garn. Etter showet fikk Hair Magasine også æren av å treffe stjernefrisøren Trevor til et personlig intervju der han fortalte om sin livsreise.

Hair Magazine var på plass med stand på Salon International 2017Hair Magazine var på plass med stand! 

Mer kreativitet ble det under Toni&Guy’s show der de viste hele fire kolleksjoner, blant annet den nye Label.M-kampansjen We Are Two og kolleksjonen Futurewise. Den sistnevnte bød på over 30 looker, som varierte mellom redaksjonelle klippinger og farginger til salongsvennlige og komersielle looker. Showet ble avsluttet med en spektatulær avantgardevisning som bød på spesialeffekter som snø, vind og ild.

Salon InternationalToni&Guy bød på en spektakulær avantgardevisning med både ild, snø og vind.Kreativt hår av Trevor Sorbie Artistic TeamT.v.: Toni&Guy bød på en spektakulær avantgardevisning med både ild, snø og vind. T.h.: Kreativt hår av Trevor Sorbie Artistic Team. 

En helg i sann frisørånd
Utover alt som foregikk på scenene hadde de 40200 besøkende mulighet til å handle frisørverktøy til billige priser, farge håret, teste tannbleking, negltatoveringer og massasjeputer, samt samle inspirasjon både til salongen og servicen. Det var en mildt sagt hendelsesrik helg med mye kreativitet og inspirasjon i sann frisørånd.

Text: Hair Magazine
Foto: Alexandra Malmborg

Se flere bilder i galleriet

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

KC Professional Color Mask Art

KC Professional Color Mask Art

Color Mask Art er en direktefarge med gelbasert formel som gir et jevnt og glansfullt resultat og vaskes gradvis ut. Finnes i flere farger. Se mer her!
Wet Brush - Limited edition farger

Wet Brush - Limited edition farger

The Wet Brush er super til å løse floker på en skånsom måte og kan brukes i vått eller tørt hår. Finnes nå i tre forskjellige limited edition farger.
ghd  heat protect spray med UV-beskyttelse

ghd heat protect spray med UV-beskyttelse

ghd heat protection med UV-beskyttelse sprayes i fuktig eller tørt hår og beskytte ditt hår når du styler, krøller eller føner. Perfekt til sommeren!
Hercules Sägemann - The Copper Collection

Hercules Sägemann - The Copper Collection

The Copper Collection fra Hercules Sägemann inneholder tre ulike typer av børster.
System Professional med ENERGYCODE™ COMPLEX.

System Professional med ENERGYCODE™ COMPLEX.

Transformér hårets personlighet og energinivå med System Professional med ENERGYCODE™ COMPLEX, som gir et vakkert hår mer mottagelig for styling og farge.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Etter 50 år har Cosmoprof vokst til å bli et av verdens største arrangement i den profesjonelle skjønnhetsbransjen. Les alt om messen her!
Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Det var ikke en tom stol i rommet da Hair Magazine ble invitert til en trendvisning med Wella Professionals.
Mote med mening 2018

Mote med mening 2018

På tiende året har Berit Olimb bak frisørsalongen Olimb & Co arrangert Mote Med Mening. Under jubileet på Gamle Logen i Oslo skapte hun nettopp mening til bransjen.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internasjonale bransjemessen TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf fantes det meste for den som elsker hår i alle fasonger. Les mer og se bildene her!
Eugene Souleiman backstage under NYFW18

Eugene Souleiman backstage under NYFW18

ghd-ambassadøren og Wella Professionals Global Creative Director Eugene Souleiman stylet modellene under New York Fashion Week. La deg inspirere her!

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Sara Cecilia Sabattini

Sara Cecilia Sabattini

Sara Cecilia Sabattini forlot hjemlandet og startet med blanke ark da hun flyttet til Oslo for å utvikle seg selv som frisør. I dag har hun fått et stort nettverk og elsker jobben sin. Hair Magazine har snakket med svensken som stakk av med seieren i Region 4, i Årets Frisør 2017.
Ann-Eli Borgen (Q&A)

Ann-Eli Borgen (Q&A)

Vi stilte vinneren av Region 1 under årets frisør 2015 - Ann-Eli Strickert Borgen 15 spørsmål! Se hennes flotte vinnerbilder og hva hun svarte her.

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.
Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén viser lekre festfrisyrer, hvor du kan lære og lage elegante frisyrer på deg eller dine kunder. Se hvordan du lager disse 30-tallsinspirerte bølgene!
Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot har eksplodert på sosiale medier og på veldig kort tid fått over en halv million tilhengere på Instagram. Sjekk ut hvorfor her!
Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén viser deg hvordan du kan lage elegante frisyrer på deg selv eller dine kunder. Se videoen og lær hvordan du lager denne romantiske oppsetningen!