LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Salon International 2018

Tradisjonen tro ble en av Europas største bransjemesser for frisører, Salon International, igjen i år avnholdt i ExCel i London. I løpet av de tre dagene minglet frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa, samtidig som de tok del i de seneste trends fra noen av bransjens stjerner. På scenen i år så vi blant andre Trevor Sorbie, Patrick Cameron, Toni&Guy og Sassoon Academy.

Salon International var fylt med frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa.Salon International var fylt med frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa.

Retro love
Det er tydelig at tidens trendbilde ser tilbake på 70- og 80-tallets glansdager, samtidig som både silhuetter og teksturer har en moderne vri. Tendensene var tydelige ved Sassoon Academy’s populære show. Teamet, med Mark Hayes i spissen, delte sin inspirasjon bak kolleksjonene Ultraviolet og Plastic i form av mood boards. Hele showet var preget av disko, luksus og nattelivet på Studio54.

Se også: Salon International 2017

Sassoon Academys populære show ved Salon International 2018.Sassoon Academys populære show ved Salon International 2018.

Til Sassoon Academys show kom en rulleskøytende disco queen rullende inn på scenen til tonene av 70-talls klassikeren Native New Yorker av Odyssey.Til Sassoon Academys show kom en rulleskøytende disco queen rullende inn på scenen til tonene av 70-talls klassikeren Native New Yorker av Odyssey. X-presion fremviste sin seneste kollektion Tartán med skotskternet mønster på både tøj og hår. X-presion fremviste sin seneste kollektion Tartán med skotskternet mønster på både tøj og hår.  

Trevor Sorbie Artistic Team viste frem forskjellige kolleksjoner skapt av personene i det artistiske team. Caroline Schmitt fremviste en look fra sin kolleksjon Details, hvor hun helte pulver i gull ut over håret. Da modellen reiste seg opp, blåste Caroline pulveret vekk med en hårføner og avslørte et mønster av blomster. Art Director Tom Connell viste sin seneste kolleksjon Variations on a Theme, hvor en av de mest populære frisyrer var Wrap Speed Chic, hvor en kort, androgyn frisyre ble akkompagnert av en lang hestehale.

Hooker & Young overrasket de besøkende ved å presentere R’n’BIBAs 70-talls hårprakt med et stort tørkle rundt hodet, for deretter å avsløre at det var en parykk.

The perm is back!Hooker & Young overrasket de besøkende ved å presentere R’n’BIBAs 70-talls hårprakt med et stort tørkle rundt hodet, for deretter å avsløre at det var en parykk, og under den gjemte det seg et stort, krøllet hår. The perm is back!

Tom Connell, Art Director for Trevor Sorbie Artistic Team, inspireres mye av musikk. Denne modell ble klippet på scenen til lyden av Arctic Monkeys.Tom Connell, Art Director for Trevor Sorbie Artistic Team, inspireres mye av musikk. Denne modell ble klippet på scenen til lyden av Arctic Monkeys. Caroline Schmitt fra Trevor Sorbie Artistic Team helte gullfarget pulver på en av modellenes hår og avslørte et mønster av blomster.Caroline Schmitt fra Trevor Sorbie Artistic Team helte gullfarget pulver på en av modellenes hår og avslørte et mønster av blomster.

Skotskrutet
Schwarzkopf Professionals show var fullbooket, og de besøkende fikk virkelig valuta for pengene. Åpningsnummeret stod britiske Hooker & Young for, og de presenterte showet English Eccentrics med inspirasjon fra britisk 70- og 80-talls R’n’B og punk. Superkule og innovative X-presion fremviste sin seneste kolleksjon Tartán, som inneholdt flere looks med et skotskrutet mønster, som ofte sees i motesammenheng. Klærne til kolleksjonen var et samarbeid mellom X-presion og klesdesigneren Ana Locking.

«Blondes have more fun» lød det fra Schwarzkopf Professional da de presenterte Blonde Me Iconic Blonde Collection inspirert av blonde ikoner. Ambassadørene Leslie Jennison og Tyler Johnston fremviste dessuten trendkolleksjonen #REdefining YOU Collection med tre undertemaer; #lucidnocturnes, #newformal og #globaltribe.

Jorge Cáncer, en av grunnleggerne av X-presion, ledet showet på scenen.Jorge Cáncer, en av grunnleggerne av X-presion, ledet showet på scenen. Leslie Jennison forteller om trenden #lucidnocturnes, som er en del av Essentil Looks #Redefining YOU Collection.Leslie Jennison forteller om trenden #lucidnocturnes, som er en del av Essential Looks #Redefining YOU Collection.

Tyler Johnston presenterte Essential Looks, årets trendkolleksjon fra Schwarzkops Professional.Tyler Johnston presenterte Essential Looks, årets trendkolleksjon fra Schwarzkops Professional.

Nye kontakter
Som alltid ga Salon International mulighet til å knytte nye kontakter, teste og kjøpe de seneste produktnyheter fra frisør- og skjønnhetsleverandører og bare nyte alle frisørenes egne street styles, som i seg selv er svært spennende. Enda en inspirasjonsrik og super helg i London er over, og vi gleder oss allerede til neste gang!

Tekst: Camilla Svensson (Kristine Larsen red.)
Foto: Cecilia Lindahl & Salon International

Se flere bilder i galleriet her!

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Nyhet fra ZENZ - ZENZ Organic Hair Spa

Nyhet fra ZENZ - ZENZ Organic Hair Spa

ZENZ tar enda et skritt mot en mer miljøvennlig frisørbransje med den nye ZENZ Organic Hair Spa som er designet til å gjøre hårbehandlinger mer effektive.
To nye EIMI Oils fra Wella Professionals

To nye EIMI Oils fra Wella Professionals

Wella Professionals lanserer nå to nye oljer fra EIMI. Gel-stylingoljen Cocktail Me og den spraybare håroljen Oil Spritz.
RefectoCil Eyelash lift – for et intensivt og åpent blikk

RefectoCil Eyelash lift – for et intensivt og åpent blikk

RefectoCil Eyelash Lift gjør det mulig å skape den perfekte åpne looken uten mascara. Behandlingen løfter vippene og vippene til å se lengre og fyldigere ut.
Wella Professionals introduserer Insta Recharge

Wella Professionals introduserer Insta Recharge

Nå introduserer Wella Professionals de nye Insta Recharge root concealers, som dekker ettervekst og grå hår, så dine kunder kan bevare fargen mellom besøkene.
Bohemian Collection fra Jaguar i limited edition

Bohemian Collection fra Jaguar i limited edition

Jaguar Bohemian Collection inneholder saksene Boho Dream og Boho Chic, som er dekorert i bohemsk stil. Saksene er skarpe og har gode klippeegenskaper og holdbarhet.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell inviterte til et forrykende hårshow på Hårmessen 2018 i Stavanger og viste en rekke nydelige, inspirerende og kreative avant-garde frisyrer.
Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals internasjonale TrendVision 2018 gikk av stabelen i Lisboa, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience. Se mer her!
Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa møttes for å mingle, mens de tok del i de seneste trends fra noen av bransjens stjerner.
Glamour og luksus på Gold Show i København

Glamour og luksus på Gold Show i København

Motehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallakvelden Gold International Show, sirkusartister og flere nye lanseringer i København.
En hel helg med HeadBrands

En hel helg med HeadBrands

Mer en 250 frisører var kommet fra alle Nordens hjørner for å være med på den aller første HeadBrands Xperience – og for en opplevelse det var! En hel helg fylt med inspirasjon, trender og noe for enhver smak.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Studio Sax & Kam

Studio Sax & Kam

Sax & Kam har både salong, opplæringsstudio og kurslokale under ett og samme tak, og tilbyr en komplett løsning for aktører i frisørbransjen. Les mer her!
Vi Van Vu (Q&A)

Vi Van Vu (Q&A)

Navnet blir større og større innenfor bransjen, og snart konkurrerer hun internasjonalt i Stockholm. VI har stilt Color Zoom-vinner Vi Van Vu 15 spørsmål. Les alle svarene her!

Nyeste videoer se flere videoer

ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

I denne video viser ghd hvordan man skaper det perfekte wavy hår med en rettetang.
Lær å lage en parykk med Redken

Lær å lage en parykk med Redken

Halloween er her snart, og om ikke lenge skal kostymet være klart. Mange kostymer trenger en tilhørende frisyre, og her lærer du hvordan du kan lage din helt egne parykk.
Lær deg mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær deg mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Bli med på et 9 minutters web-seminaret og lær om teknologien som gjør Koleston Perfect Me+ unik og se hvordan produktet fungerer. Finn seminaret her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspirasjon til blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du innblikk i styling av fire modeller med forskjellig hårlengde og stil.
Har du sett den nye glittertrend?

Har du sett den nye glittertrend?

Gå all-in på glitter og gjør det til en del av din helhetslook ved å bruke det i håret. Du kan gjøre hele håret glitrendeeller velge ut enkelte deler.