LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Salon International 2018

Tradisjonen tro ble en av Europas største bransjemesser for frisører, Salon International, igjen i år avnholdt i ExCel i London. I løpet av de tre dagene minglet frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa, samtidig som de tok del i de seneste trends fra noen av bransjens stjerner. På scenen i år så vi blant andre Trevor Sorbie, Patrick Cameron, Toni&Guy og Sassoon Academy.

Salon International var fylt med frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa.Salon International var fylt med frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa.

Retro love
Det er tydelig at tidens trendbilde ser tilbake på 70- og 80-tallets glansdager, samtidig som både silhuetter og teksturer har en moderne vri. Tendensene var tydelige ved Sassoon Academy’s populære show. Teamet, med Mark Hayes i spissen, delte sin inspirasjon bak kolleksjonene Ultraviolet og Plastic i form av mood boards. Hele showet var preget av disko, luksus og nattelivet på Studio54.

Se også: Salon International 2017

Sassoon Academys populære show ved Salon International 2018.Sassoon Academys populære show ved Salon International 2018.

Til Sassoon Academys show kom en rulleskøytende disco queen rullende inn på scenen til tonene av 70-talls klassikeren Native New Yorker av Odyssey.Til Sassoon Academys show kom en rulleskøytende disco queen rullende inn på scenen til tonene av 70-talls klassikeren Native New Yorker av Odyssey. X-presion viste frem sin seneste kolleksjon Tartán med skotskrutet mønster på både klær og hår. X-presion viste frem sin seneste kolleksjon Tartán med skotskrutet mønster på både klær og hår.  

Trevor Sorbie Artistic Team viste frem forskjellige kolleksjoner skapt av personene i det artistiske team. Caroline Schmitt fremviste en look fra sin kolleksjon Details, hvor hun helte pulver i gull ut over håret. Da modellen reiste seg opp, blåste Caroline pulveret vekk med en hårføner og avslørte et mønster av blomster. Art Director Tom Connell viste sin seneste kolleksjon Variations on a Theme, hvor en av de mest populære frisyrer var Wrap Speed Chic, hvor en kort, androgyn frisyre ble akkompagnert av en lang hestehale.

Hooker & Young overrasket de besøkende ved å presentere R’n’BIBAs 70-talls hårprakt med et stort tørkle rundt hodet, for deretter å avsløre at det var en parykk.

The perm is back!Hooker & Young overrasket de besøkende ved å presentere R’n’BIBAs 70-talls hårprakt med et stort tørkle rundt hodet, for deretter å avsløre at det var en parykk, og under den gjemte det seg et stort, krøllet hår. The perm is back!

Tom Connell, Art Director for Trevor Sorbie Artistic Team, inspireres mye av musikk. Denne modell ble klippet på scenen til lyden av Arctic Monkeys.Tom Connell, Art Director for Trevor Sorbie Artistic Team, inspireres mye av musikk. Denne modell ble klippet på scenen til lyden av Arctic Monkeys. Caroline Schmitt fra Trevor Sorbie Artistic Team helte gullfarget pulver på en av modellenes hår og avslørte et mønster av blomster.Caroline Schmitt fra Trevor Sorbie Artistic Team helte gullfarget pulver på en av modellenes hår og avslørte et mønster av blomster.

Skotskrutet
Schwarzkopf Professionals show var fullbooket, og de besøkende fikk virkelig valuta for pengene. Åpningsnummeret stod britiske Hooker & Young for, og de presenterte showet English Eccentrics med inspirasjon fra britisk 70- og 80-talls R’n’B og punk. Superkule og innovative X-presion fremviste sin seneste kolleksjon Tartán, som inneholdt flere looks med et skotskrutet mønster, som ofte sees i motesammenheng. Klærne til kolleksjonen var et samarbeid mellom X-presion og klesdesigneren Ana Locking.

«Blondes have more fun» lød det fra Schwarzkopf Professional da de presenterte Blonde Me Iconic Blonde Collection inspirert av blonde ikoner. Ambassadørene Leslie Jennison og Tyler Johnston fremviste dessuten trendkolleksjonen #REdefining YOU Collection med tre undertemaer; #lucidnocturnes, #newformal og #globaltribe.

Jorge Cáncer, en av grunnleggerne av X-presion, ledet showet på scenen.Jorge Cáncer, en av grunnleggerne av X-presion, ledet showet på scenen. Leslie Jennison forteller om trenden #lucidnocturnes, som er en del av Essentil Looks #Redefining YOU Collection.Leslie Jennison forteller om trenden #lucidnocturnes, som er en del av Essential Looks #Redefining YOU Collection.

Tyler Johnston presenterte Essential Looks, årets trendkolleksjon fra Schwarzkops Professional.Tyler Johnston presenterte Essential Looks, årets trendkolleksjon fra Schwarzkops Professional.

Nye kontakter
Som alltid ga Salon International mulighet til å knytte nye kontakter, teste og kjøpe de seneste produktnyheter fra frisør- og skjønnhetsleverandører og bare nyte alle frisørenes egne street styles, som i seg selv er svært spennende. Enda en inspirasjonsrik og super helg i London er over, og vi gleder oss allerede til neste gang!

Tekst: Camilla Svensson (Kristine Larsen red.)
Foto: Cecilia Lindahl & Salon International

Se flere bilder i galleriet her!

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

CUTRIN Aurora Color Care

CUTRIN Aurora Color Care

CUTRIN Aurora Color Care er en spesialserie for pleie og vedlikehold av kjølige og klare blonde nyanser og pastellfarger i Silver, Pearl og Rose. Les mer her!
JOICO Defy Damage

JOICO Defy Damage

JOICO lanserer nå Defy Damage, en hårpleieserie som forebygger skade på håret samtidig som den pleier og etterlater håret med en sunn glans. Les mer her!
SkyLight Blond blekemiddel fra Paul Mitchell

SkyLight Blond blekemiddel fra Paul Mitchell

Skylight er perfekt for bleking med frihåndsteknikker og er ideell for presisjon og nøyaktig påføring og til bruk med alle frihåndsteknikker. Lysner opp til 7 toner.
Nyhet fra Paul Mitchell - Tea Tree Special Color Shampoo & Conditioner

Nyhet fra Paul Mitchell - Tea Tree Special Color Shampoo & Conditioner

Tea Tree-serien fra Paul Mitchell med sin karakteristiske, pirrende følelse, i en helt ny fargebevarende linje med shampoo og balsam. Les mer her!
Nye strukturprodukter fra Goldwell StylesSign

Nye strukturprodukter fra Goldwell StylesSign

Struktur er trendy! Goldwell tilfører fire nye styling-helter til StyleSigns serien, som er skapt for vakkert hår med mye struktur. Les mer om produktene her!

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Første International Hairdressing Awards i Madrid

Første International Hairdressing Awards i Madrid

Den første International Hairdressing Awards fant sted i Madrid i og den bød på både en glimrende prisutdeling og et inspirerende runway-show
Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell inviterte til et forrykende hårshow på Hårmessen 2018 i Stavanger og viste en rekke nydelige, inspirerende og kreative avant-garde frisyrer.
Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals internasjonale TrendVision 2018 gikk av stabelen i Lisboa, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience. Se mer her!
Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa møttes for å mingle, mens de tok del i de seneste trends fra noen av bransjens stjerner.
Glamour og luksus på Gold Show i København

Glamour og luksus på Gold Show i København

Motehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallakvelden Gold International Show, sirkusartister og flere nye lanseringer i København.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Studio Classic

Studio Classic

Få salonger har gjort seg kjent med konseptet rundt skreddersydd opplæringsprogram for de ansatte. En supereffektivt måte å øke lønnsomhet på - for hele salongen. Studio Classic har tatt nytte av nettopp dette!
Alexander Woll

Alexander Woll

Hair Magazine møtte Alexander Woll på Hår & Skjønnhet 2017, og snakket med han om helgen, Kevin Murphy showet og seminaret han holdt.

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Asymmetrisk Pixie Cut med Matt Beck

Asymmetrisk Pixie Cut med Matt Beck

Matt Beck, som driver YouTube-kanalen og bloggen Free Salon Education, viser her hvordan du kan skape en lekker, asymmetrisk bob i Pixie-stil med masse tekstur.
How To Create a Net Braid - Fishnet Braid Tutorial med Sam Villa

How To Create a Net Braid - Fishnet Braid Tutorial med Sam Villa

Når Sam Villa ikke jobber med hår elsker han å fiske, og denne lekre frisyren er inspirert av fiskenett. Se hvordan du kan lage dette "flettenettet" her!
Skap en Donut Braid med Sam Villa

Skap en Donut Braid med Sam Villa

I denne video viser talentfulle Sam Villa hvordan du går fra en hestehale til en donut og til sist samler alle deler i en sjarmerende flette.
2 i 1 festhår med Regis Salons

2 i 1 festhår med Regis Salons

Britiske Regis Salons sammen med Creative Director Kieron Fowles har skapt to glamorøse festfrisyrer som din kunde enkelt kan gjenskape selv. Se video her!
How to: Shadow Roots hårfarge - video tutorial

How to: Shadow Roots hårfarge - video tutorial

I denne videoen viser Jenny Strebe og Viola Landsky, Schwarzkopf Professional Colourist, hvordan man skaper en reverse balayage med shadow roots. Se video her!