LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Det elskede 80-tallet!

-Sebastian Professional stylet hår til Designers Remixs AW18

Nina Larsen, Sebastian Professional International Artist, ledde teamet av stylister till Designers Remixs visning på Copenhagen Fashion Week.
Nina Larsen, Sebastian Professional International Artist, ledde teamet av stylister som skapade hår inspirerat av 80-talets glansdagar till Designers Remixs visning under Copenhagen Fashion Week.

Det er få ting som definerer 80-tallet på samme måten som den ikonisk filmen When Harry met Sally. Meg Ryans fluffy hår var det mange som kunne dødd for på den tiden, og de følelsene begynner skate men sikkert å komme tilbake. De bekymringsløse lekende krøllene fra 80-tallets glansdager var grunnlaget for looken som Nina Larsen, sammen med designeren Charlotte Eskildsen, løfter frem for Designers Remixs visning under Copenhagen Fashion Week.

-En av de store trendene generelt er det moderne 80-tallet, og på hårsiden er krøller en stor trend. Til denne visningen har vi kombinert begge to. Formen på håret har tydelige influenser fra 80-tallet med sideskill, lugg og tekstur. For å gjøre den enda mer moderne er toppen på hoved flatt, slik at det ligner på en utvokst permanent, men på en bedre måte.

Sebastian Professional stylet Designers Remix AW18Sebastian Professional stylet Designers Remix AW18
Modellenes eget hår og personlige uttrykk var i fokus, men for å skape en helhet ble alle stylet i løse krøller og sideskill. 

Å få frem looken

Jobben med å få frem looken begynte i lang tid før visningsdagen. Nina og Charlotte traff hverandre først på tomannshånd og diskuterte ulike ideer. Derette hadde de en lookdag sammen der de prøvde ut alle ideene og kom frem til hvilket uttrykk som passer best til kolleksjonen denne sesongen.

Til forrige sesongs visning valgte de en veldig ensartet look med parykker, der modellene skulle se ut som en armé som marsjerte på catwalken. Til denne visningen var det mer fokus på variasjon og modellenes egen personlighet. For å klare å skape en rød tråd var det flere element som gikk igjen.

-Sideskillet og teksturen i håret var det viktigste for å skape en ensartet look, men vi fokuserte også på å bruke jentenes eget hår og tilpasset frisyrer etter det.

Tolv stylister

For å kunne gjennomføre looken satte Nina sammen et team med tolv stylister for å style de 22 modellene som skulle gå på visningen.

-Teamet besto i hovedsak av noen fra vårt nordiske Sebastian team, men også noen stylister som jeg vet har erfaring med å arbeide backstage på store produksjoner. Alle kjenner hverandre på kryss og tvers, og det er også viktig at det blir bra stemning i gruppen. Ettersom vårt fremste verktøy i stylingen er Sebastian Professionals produkter, er det også viktig at alle i teamet er vant med å jobbe med dem.

Sebastian Professional stylet Designers Remix AW18 Designers Remix AW18 visning på Copenhagen Fashion Week

Designers Remix AW18 visning på Copenhagen Fashion Week
Catwalk ready! Nina og Charlotte gikk gjennom hver modell i løpet av dagen, og finjusterte looken det det behøvdes.

Bølger og krøller
Nina og teamet skapte struktur i modellenes hår gjennom å skape flate bølger i hele håret, dra dem ut med fingrene og til slutt skreddersy looken for hver modell med små krøller.

-Vi skulle skape en moderne tolkning av 80-tallet, og valgte derfor å ta i bruk noen av de mest populære teknikkene og produktene fra tiåret. Blant annet har vi anvendt krølletanger, mousse og hårspray. Tørrsjampo brukes også for å skape en matt og naturlig look.

I løpet av dagen gikk Nina og Charlotte igjennom hver modell og finjusterte looken der det behøvdes. Selv om å jobbe backstage på en motevisning innebar å gjøre en stor jobb på kort tid, er det definitivt verdt det.

-Det har vært en utfordring å skape en ensartet look på jenter med mange ulike lengder og hårtyper, men det aller beste med å jobbe med Fashion Week er faktisk det å jobbe under tidspress. Når de sier det er ti minutter igjen til showstart og vi har fire modeller hver å style, da er det herlig å se gruppen av stylister som jobber sammen og hjelper hverandre å komme i mål. Det kjennes så bra når jeg så modellene linet opp på catwalken. Da visste jeg at vi hadde klart det!

Designers Remix AW18 visning på Copenhagen Fashion Week Designers Remix AW18 visning på Copenhagen Fashion Week

Teamet bak Designers Remix visningTeamet bak visningen: (fr.v.) Ulrica Lindström, Mille Maria Vindelev, Ásla Breyt Danielsen, Trine Brødholt, Morten Kongsbak, Jacob Kruse Henriksen, Nina Larsen, Kasper Astrup Sørensen, Barbara Kehlet, Nicolai Mangor Nielsen, Trine Dienstrup (savnes på bildet: Jonas Helland)

Se flere bilder i galleriet:

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Ny startpakke til salongen fra Pickedout Concept

Ny startpakke til salongen fra Pickedout Concept

Produktene inngår i en aktuell startpakke fra Pickedout. Startpakken og sortimentet varierer etter sesong og etterspørsel.
Velkommen til Cutrins nye fargeverden - Aurora

Velkommen til Cutrins nye fargeverden - Aurora

Cutrin Norge er stolte av å lansere sin nye stolthet AURORA, som består av et komplett fargehus av permanente farger.
Special 1 - Hair & Bodyshampo fra Cutrin

Special 1 - Hair & Bodyshampo fra Cutrin

Cutrin lanserer en ny spennende sulfatfri shampo som er rensende, pleiende og som tilfører fuktighet til hud og hår. Den kan kjøper for 129,- og kommer på 250 ml flasker.
ghd presenterer gold styler

ghd presenterer gold styler

ghd presenterer den nye ghd gold®, den profesjonelle styleren som gir et rettere, glattere og sunnere hår, med teknologi som sikrer den ultimate prestasjon.
TIGI SMOOTH MOVER – nå hos HeadBrands

TIGI SMOOTH MOVER – nå hos HeadBrands

TIGIs nye Smooth Mover er en luksuriøs barberingskrem med olier som hjelper barberbladets bevegelse for en smidigere barbering uten å irritere huden.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

CPHFW18 - Cim Mahony Studio stylet hår til Cecilie Bahnsen

CPHFW18 - Cim Mahony Studio stylet hår til Cecilie Bahnsen

Cim Mahony Studio, sammen med L'Oréal Professionnel, stylet naturlig og ungdommeligt hår til Cecilie Bahnsens visning på Copenhagen Fashion Week.
Trendrapport fra Oslo Runway 2018

Trendrapport fra Oslo Runway 2018

Oslo Runway 2018 viste romantiske krøller, naturlig fall, oppsatt hår i knuter. Kreativiteten kom tydeligst frem gjennom fletter, dyser og vifter.
Sebastian Professional x Designers Remix AW18

Sebastian Professional x Designers Remix AW18

Årets mest trendy uker er i gang! Hair Magazine var på plass når Sebastian Professional stylet hår til Designers Remix's AW18-visning under Copenhagen Fashion Week.
L'Oréal Professionnel lanserte naturlige nyheter i Paris

L'Oréal Professionnel lanserte naturlige nyheter i Paris

Stilikoner, Instagramvennlige drinker og innovative lanseringer stod på agendaen når L'Oréal Professionnel inviterte til presseevent på den trendy klubben Les Bains i Paris.
Bli med Goldwell og KMS til Global Zoom 2018 i Toronto!

Bli med Goldwell og KMS til Global Zoom 2018 i Toronto!

Bli med Goldwell og KMS til Global Zoom '18 i Toronto i Canada! Opplev Color Zoom Live Challenge, Business Sessions, The Gala Show og Global Zoom festene.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Cathrine Grinaker (Q&A)

Cathrine Grinaker (Q&A)

15 spørsmål til Cathrine Grinaker - Vinner av Foundation Guillaume fotokonkurranse
Pernille B-N Wettre

Pernille B-N Wettre

Pernille B-N Wettre jobber som frisør og makeup-artist i sminkeavdelingen i NRK. Hun er Anne Lindmos faste frisør og en del av fredagsritualet før Lindo show.

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.
Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén viser lekre festfrisyrer, hvor du kan lære og lage elegante frisyrer på deg eller dine kunder. Se hvordan du lager disse 30-tallsinspirerte bølgene!
Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot har eksplodert på sosiale medier og på veldig kort tid fått over en halv million tilhengere på Instagram. Sjekk ut hvorfor her!
Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén viser deg hvordan du kan lage elegante frisyrer på deg selv eller dine kunder. Se videoen og lær hvordan du lager denne romantiske oppsetningen!