LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Det elskede 80-tallet!

-Sebastian Professional stylet hår til Designers Remixs AW18

Nina Larsen, Sebastian Professional International Artist, ledde teamet av stylister till Designers Remixs visning på Copenhagen Fashion Week.
Nina Larsen, Sebastian Professional International Artist, ledde teamet av stylister som skapade hår inspirerat av 80-talets glansdagar till Designers Remixs visning under Copenhagen Fashion Week.

Det er få ting som definerer 80-tallet på samme måten som den ikonisk filmen When Harry met Sally. Meg Ryans fluffy hår var det mange som kunne dødd for på den tiden, og de følelsene begynner skate men sikkert å komme tilbake. De bekymringsløse lekende krøllene fra 80-tallets glansdager var grunnlaget for looken som Nina Larsen, sammen med designeren Charlotte Eskildsen, løfter frem for Designers Remixs visning under Copenhagen Fashion Week.

-En av de store trendene generelt er det moderne 80-tallet, og på hårsiden er krøller en stor trend. Til denne visningen har vi kombinert begge to. Formen på håret har tydelige influenser fra 80-tallet med sideskill, lugg og tekstur. For å gjøre den enda mer moderne er toppen på hoved flatt, slik at det ligner på en utvokst permanent, men på en bedre måte.

Sebastian Professional stylet Designers Remix AW18Sebastian Professional stylet Designers Remix AW18
Modellenes eget hår og personlige uttrykk var i fokus, men for å skape en helhet ble alle stylet i løse krøller og sideskill. 

Å få frem looken

Jobben med å få frem looken begynte i lang tid før visningsdagen. Nina og Charlotte traff hverandre først på tomannshånd og diskuterte ulike ideer. Derette hadde de en lookdag sammen der de prøvde ut alle ideene og kom frem til hvilket uttrykk som passer best til kolleksjonen denne sesongen.

Til forrige sesongs visning valgte de en veldig ensartet look med parykker, der modellene skulle se ut som en armé som marsjerte på catwalken. Til denne visningen var det mer fokus på variasjon og modellenes egen personlighet. For å klare å skape en rød tråd var det flere element som gikk igjen.

-Sideskillet og teksturen i håret var det viktigste for å skape en ensartet look, men vi fokuserte også på å bruke jentenes eget hår og tilpasset frisyrer etter det.

Tolv stylister

For å kunne gjennomføre looken satte Nina sammen et team med tolv stylister for å style de 22 modellene som skulle gå på visningen.

-Teamet besto i hovedsak av noen fra vårt nordiske Sebastian team, men også noen stylister som jeg vet har erfaring med å arbeide backstage på store produksjoner. Alle kjenner hverandre på kryss og tvers, og det er også viktig at det blir bra stemning i gruppen. Ettersom vårt fremste verktøy i stylingen er Sebastian Professionals produkter, er det også viktig at alle i teamet er vant med å jobbe med dem.

Sebastian Professional stylet Designers Remix AW18 Designers Remix AW18 visning på Copenhagen Fashion Week

Designers Remix AW18 visning på Copenhagen Fashion Week
Catwalk ready! Nina og Charlotte gikk gjennom hver modell i løpet av dagen, og finjusterte looken det det behøvdes.

Bølger og krøller
Nina og teamet skapte struktur i modellenes hår gjennom å skape flate bølger i hele håret, dra dem ut med fingrene og til slutt skreddersy looken for hver modell med små krøller.

-Vi skulle skape en moderne tolkning av 80-tallet, og valgte derfor å ta i bruk noen av de mest populære teknikkene og produktene fra tiåret. Blant annet har vi anvendt krølletanger, mousse og hårspray. Tørrsjampo brukes også for å skape en matt og naturlig look.

I løpet av dagen gikk Nina og Charlotte igjennom hver modell og finjusterte looken der det behøvdes. Selv om å jobbe backstage på en motevisning innebar å gjøre en stor jobb på kort tid, er det definitivt verdt det.

-Det har vært en utfordring å skape en ensartet look på jenter med mange ulike lengder og hårtyper, men det aller beste med å jobbe med Fashion Week er faktisk det å jobbe under tidspress. Når de sier det er ti minutter igjen til showstart og vi har fire modeller hver å style, da er det herlig å se gruppen av stylister som jobber sammen og hjelper hverandre å komme i mål. Det kjennes så bra når jeg så modellene linet opp på catwalken. Da visste jeg at vi hadde klart det!

Designers Remix AW18 visning på Copenhagen Fashion Week Designers Remix AW18 visning på Copenhagen Fashion Week

Teamet bak Designers Remix visningTeamet bak visningen: (fr.v.) Ulrica Lindström, Mille Maria Vindelev, Ásla Breyt Danielsen, Trine Brødholt, Morten Kongsbak, Jacob Kruse Henriksen, Nina Larsen, Kasper Astrup Sørensen, Barbara Kehlet, Nicolai Mangor Nielsen, Trine Dienstrup (savnes på bildet: Jonas Helland)

Se flere bilder i galleriet:

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Nyhet fra L'Oréal Professionnel: Source Essentielle

Nyhet fra L'Oréal Professionnel: Source Essentielle

L'Oréal Professionnel lanserer Source Essentielle; en vegansk, komplett hårpleieserie inspirert av naturen, med 80-100% naturlige ingredienser.
L'Oréal Professionnel presenterer Botanēa - 100% naturlig hårfarge

L'Oréal Professionnel presenterer Botanēa - 100% naturlig hårfarge

Med Botanēa kan du skape skreddersydd hårfarge med tre urteingredienser, Henna, Indigo og Cassia.100% urtebasert hårfarge med profesjonelle resultater
SOLAR fra System Professional - beskytt håret mot solen

SOLAR fra System Professional - beskytt håret mot solen

Om sommeren blir hår og hud utsatt for skadelige UV-stråler. Derfor lanserer Wella Professionals nå System Professional SOLAR, som beskytter mot dette.
Muoto Soft Molding Paste og Strong Sculpting Wax

Muoto Soft Molding Paste og Strong Sculpting Wax

Muoto stylingvoks fra Cutrin. Soft Molding Paste gir struktur, glans og fleksibelt hold. Strong Sculpting Wax gir sterkt hold, tekstur og matt finish.
Neuro™ Liquid - intelligent styling fra Paul Mitchell

Neuro™ Liquid - intelligent styling fra Paul Mitchell

Fra glamorøse krøller til de mest sofistikerte frisyrer, varmeverktøy er hemmeligheten bak enhver styling rutine. Neuto Liquid er det du trenger!

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Innvielse av Davines Village og WWHT i Parma

Innvielse av Davines Village og WWHT i Parma

I løpet av de tre dagene i Parma ble frisørene invitert til en helhetsopplevelse med massevis av hår, bærekraft og finalen i Davines World Style Contest.
Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

Guy Tang samlet over 250 engasjerte gjester på Konserthuset i Oslo. De fremmøtte ofret solskinn for fargeteknikker, og fikk se et inspirerende show.
Kevin Murphy - en trendy miljøkjempe

Kevin Murphy - en trendy miljøkjempe

Kevin Murphy og teamet jobber backstage på de største moteukene og driver KEVIN.MURPHY. Vi traff Kevin på Top Hair, der han var et av høydepunktene.
Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Etter 50 år har Cosmoprof vokst til å bli et av verdens største arrangement i den profesjonelle skjønnhetsbransjen. Les alt om messen her!
Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Det var ikke en tom stol i rommet da Hair Magazine ble invitert til en trendvisning med Wella Professionals.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Nicci Welsh

Nicci Welsh

Nicci Welsh kommer fra en liten by i England. Det at hun i dag har stylet både Paris Hilton, Nora Jones, Robbie Williams, Aura og danske Nick & Jay har hun seg selv å takke med hennes positive innstilling, og ”stå-på-mot”. Les mer om Nicci Welsh her!
Salong Gevir

Salong Gevir

Den trendy frisørsalongen gevir viste det siste innen hårtrender i samarbeid med Kerastase og Shu Uemura. Hair Magazine dekket eventet, les mer her!

Nyeste videoer se flere videoer

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspirasjon til blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du innblikk i styling av fire modeller med forskjellig hårlengde og stil.
Har du sett den nye glittertrend?

Har du sett den nye glittertrend?

Gå all-in på glitter og gjør det til en del av din helhetslook ved å bruke det i håret. Du kan gjøre hele håret glitrendeeller velge ut enkelte deler.
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Følg med i videoen der Sofia Geideby viser hvordan man lager en enkel, fin og sommerlig frisyre med fletter!
Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.