LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Wella Professionals inspirasjonshelg i Malaga


Luksuriøse DoubleTree by Hilton var hjem for de nordiske frisørene under Wella Professionals inspirasjonshelg i Malaga. Første kvelden minglet frisørene kledd i hvitt ved hotellets infinitypool.

Over 130 nordiske frisører flyktet fra høstens ruskevær sammen med Wella Professionals til Malaga for å nyte en langhelg med sol, kunnskapsutbytte, nyttige tips og ikke minst de seneste hårtrendene. Normen at frisører alltid bærer svart ble snudd opp ned allerede første kvelden når kleskoden var hvitt med en touch av rødt. I ekte frisørstil gikk alle all in, og stemningen var god når gamle venner traff hverandre igjen og nye bekjentskaper ble gjort.

Henrik Haverkamp, som er ny General Manager for Coty Professional Beauty, ønsket alle velkommen ved bassenget på taket på hotellet DoubleTree by Hilton.

- Vår visjon er å hjelpe våre frisører med å bli de beste skjønnhetsaktørene, og å ta den rollen til neste nivå, sier Henrik. Vi forsøker alltid å skape en merverdi for frisørene gjennom å komme med nye ideer til tjenester man kan tilby i salongen. 

Henrik Haverkamp, General Manager for Coty Professional Beauty. Tommy H. Hanssen fra Vox Hair Concept og Liv-Hilde Nornes fra TangoT.v. Henrik Haverkamp, General Manager for Coty Professional Beauty. T.h. Tommy H. Hanssen fra Vox Hair Concept og Liv-Hilde Nornes fra Tango

Den nye normen
Programmet for helgen ga muligheter for å knytte kontakter og dele erfaringer når seminarene åpnet opp for spørsmål som; Hvordan kan vi øke fargeservicen i salongen? Hvordan kan vi forbedre konsultasjonene med kundene? Og hvorfor behøver vi kunnskap om trender?

Twiggy, Marilyn Monroe og Ziggy Startdust - Wellas seneste trend New Norm by Past Forward, som fotograferes i finske Hangö, er inspirert av ikoner fra fortiden, samtidig som hver look tilpasses individet og etter dagens trendbilde. En av modellene hadde blitt stylet med en oppdatert versjon av hockeysveisen, og en annen hadde tydelige influenser fra Twiggy og Mia Farrow. Klippene ble deretter forbedret med farge i både kalde og varme toner. 

Kim Mäenchen og Anki Moe fra Wella Nordic Creative Team


Helgens mange seminarer vekket til liv flere spørsmål og diskusjoner.

Farge stod også på agendaen for helgens store show. Temaet var Tropical Party og på catwalken, som var bygget opp i hotellets basseng, så man alt fra naturlig bohemsk hår til grafiske klipper i sterke farger, en sneak peak på neste sesong når Color Fresh Create lanseres. Showet ble skapt av Wella Professionals Nordic Creative Team, som ble ledet av norske Anki Moe. 

Se også: Wella Professionals på Prideparaden i Stockholm


Scenen for kveldens show var bygget ut i et av hotellets basseng. Gjestene nøt en trerettersmiddag under åpen himmel og førsteklasses underholdning.


Glade frisører på tropisk party i MalagaGlade frisører på tropisk party i Malaga.

Trendvisningen bød blant annet på en sneak peak på vårens lansering av nye Color Fresh Create.

Sexy kjemi på pedagogisk vis
Siste dagen i Costa del Sol var det fullt fokus igjen. På programmet stod blant annet digitale markedsføringstips og råd omkring mersalg, samt et av helgens mest karakteristiske innslag; Sexy Science & Chemistry med Caroline Curtis. På et pedagogisk vis leverte Caroline verktøy for å forklare for kundene hvordan håret påvirkes av fangebehandlinger og hvorfor resultatet kanskje ikke alltid blir akkurat slik man hadde forestilt seg det.

- Frisører håndterer så mye informasjon når kunden sitter foran dem, sier Caroline. Om de har kunnskap om selve kjemien i håret kan de også kjenne seg trygge i sine beslutninger når de velger kjemiske produkter til å behandle håret med. På den måten kan de nyte sitt verk fullt ut. 

I ekte frisørstil var det all in på temaet Tropisk PartyI ekte frisørstil var det all in på temaet Tropisk Party

Inspirerende og lærerikt
Tommy H. Hanssen fra VOX Hair Concept og Liv-Hilde Nornes fra Tango var på plass i Malaga for å ta del av all inspirasjonen.

- Vi har fått masse ny inspirasjon og nå skal vi hjem og gjøre jobben vår enda bedre enn før, sier Tommy. Wella har tatt det videre og kommet med nye impulser som vi skal sørge for å distribuere fremover.

 Liv-Hilde tilføyer:

- Jeg jobber med markedsføring, og gjennom å være her får jeg så mye frisørstoff inn under huden. Jeg har vært med på hvert eneste foredrag og det har vært så interessant! Jeg har fått en bekreftelse på at vi gjør mye riktig samtidig som jeg også ser at vi har mye å jobbe med. 


Wella Nordic Creative Team den siste kvelden. Fra venstre: Jari Palin, Christian Andersson Rost, Emelie Sandström, Stine Høppner, Anki Moe og Kim Mäenchen.

Tekst: Camilla Svensson
Foto: Kai Sairanen for Wella & Camilla Svensson 

Se flere bilder her!

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Fudge Vinyl Pomade - Nå hos HeadBrands

Fudge Vinyl Pomade - Nå hos HeadBrands

Vinyl Pomade er en pomade med medium hold som er lett å vaske ut. Pomaden beskytter mot luftfuktighet og tilfører fuktighet og glans uten å tynge håret.
System Professional med ENERGYCODE COMPLEX

System Professional med ENERGYCODE COMPLEX

Nå introduserer Wella Professionals System Professional med ENERGYCODE COMPLEX, som er designet for å gi et synlig vakrere og sunnere hår. Les mer her!
KMS nye Style Primers

KMS nye Style Primers

Avslappet og enkelt - men med fantastisk stil. Den attituden opplever man spesielt i Melbourne. Dette har inspirert til de nye KMS Style Primers.
@Pure Pigments - Nyhet fra Goldwell

@Pure Pigments - Nyhet fra Goldwell

Goldwell presenterer deres helt nye innovasjon i hårfarge, @Pure Pigments, og åpner dermed opp for en helt ny dimensjon av fargeresultater. Les mer her!
Groomingbørster fra Hercules Sägemann

Groomingbørster fra Hercules Sägemann

En serie med beskyttende og skånsommme børster fra Hercules Sägemann skapt av kvalitetsmateriale.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internasjonale bransjemessen TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf fantes det meste for den som elsker hår i alle fasonger. Les mer og se bildene her!
Eugene Souleiman backstage under NYFW18

Eugene Souleiman backstage under NYFW18

ghd-ambassadøren og Wella Professionals Global Creative Director Eugene Souleiman stylet modellene under New York Fashion Week. La deg inspirere her!
Intercoiffures nordiske kongress leverte i verdensklasse

Intercoiffures nordiske kongress leverte i verdensklasse

I år stod Sverige som vertsland og styret arrangerte en helg som virkelig inneholdt alt - og litt til. Les mer og se bildene her.
Forrykende Wella Weekend i Trondheim

Forrykende Wella Weekend i Trondheim

Wella Weekend bød på en helg med de seneste trender for om lag 800 frisører og Wella-kunder. Et nytt konsept, SYSTEM Profesionals, ble også lansert.
CPHFW18 - Cim Mahony Studio stylet hår til Cecilie Bahnsen

CPHFW18 - Cim Mahony Studio stylet hår til Cecilie Bahnsen

Cim Mahony Studio, sammen med L'Oréal Professionnel, stylet naturlig og ungdommeligt hår til Cecilie Bahnsens visning på Copenhagen Fashion Week.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Vilde Johannessen

Vilde Johannessen

Etter nærmere 10 års erfaring fra frisørbransjen i California, vendte Vilde Johannessen tilbake til en ny, og bedre frisørbransje i Norge. I dag jobber hun til daglig som stylist i Gevir, og hun gir sine tips til perfekte bølger!
Linnéa Tilley Sanaker

Linnéa Tilley Sanaker

"Som liten ønsket jeg å bli lege. Det nærmeste jeg kommer det i dag er når jeg tar avfarging i salongen og bruker munnbind. Da koser jeg meg!" forteller Linnea som er takknemmelig for den hverdagen hun har i dag. Les intervjuet med Hamar-frisøren her!

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.
Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén viser lekre festfrisyrer, hvor du kan lære og lage elegante frisyrer på deg eller dine kunder. Se hvordan du lager disse 30-tallsinspirerte bølgene!
Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot har eksplodert på sosiale medier og på veldig kort tid fått over en halv million tilhengere på Instagram. Sjekk ut hvorfor her!
Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén viser deg hvordan du kan lage elegante frisyrer på deg selv eller dine kunder. Se videoen og lær hvordan du lager denne romantiske oppsetningen!