LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Wella Professionals første TrendVison Creative Retreat Experience

2018 markerte en ny milepæl for Wella Professionals TrendVision. Under en hel helg i Lissabon, fylt med farger, trender og fantastisk hår, kjempet de nasjonale vinnerne både sammen og mot hverandre i det nye konkurranseformatet Creative Retreat Experience.

2018 markerte en ny milepæl for Wella Professionals TrendVision. Under en hel helg i Lissabon, fylt med farger, trender og fantastisk hår, kjempet de nasjonale vinnerne både sammen og mot hverandre i det nye konkurranseformatet Creative Retreat Exper

Ved fjorårets TrendVision-finale avslørte Wella Professionals at konseptet for den verdensomspennende konkurransen skulle gjøres om, og årets event i Lisboa viste at de mener alvor. Over 250 gjester, bestående av finalister, ambassadører, mentorer og partnere, deltok på eventet hvor opplegget var helt unikt.
– Vi er her for å samarbeide, lære, dele og utvikles. Vi skal feire innovasjon og kreativitet, skape en større, bedre og unik opplevelse sammen, innledet Randall Chinchilla, Global VP of Influencer Marketing.

Randall Chinchilla, Global VP of Influencer Marketing, sparket i gang helgen og ønsket gjestene velkommen til en helg fylt med samarbeid, læring og deling.Randall Chinchilla, Global VP of Influencer Marketing, sparket i gang helgen og ønsket gjestene velkommen til en helg fylt med samarbeid, læring og deling.

ITVA i nytt format med #mycreativereatreat
I den storslåtte salen Pateo de Gale i hjertet av Lisboa var over 80 konkurrerende frisører fra 40 land samlet til Creative Retreat Experience; det nye konkurranseformatet for TrendVision.
– Tidene forandrer seg og det er på tide å ta denne konkurransen til det neste steget. Vi skal ta kreativ eksellense til et nytt nivå og skape en unik, profesjonell opplevelse av skjønnhet sammen, forklarte Pauline Cairns, Global Education Artist and Events Director.

Pauline Cairns, Global Education Artist and Events Director, introduserte det nye formatet for Wella Professionals internasjonale TrendVison, #mycreativeretreat.Pauline Cairns, Global Education Artist and Events Director, introduserte det nye formatet for Wella Professionals internasjonale TrendVison, #mycreativeretreat.

Det nye formatet innebar at de konkurrerende frisørene ble delt inn i 8 teams, hvor de jobbet sammen med to Creative Global Artists og en mentor fra Wella Professionals. Hvert team skulle skape en egen kolleksjon basert på Wella Professionals kommende SS19 trends. I tillegg til de to konkurransekategoriene fra tidligere, Color Vision og Creative Vision, var det i år flere nye titler å kjempe om, blant annet en Social Media Award.

Norge ble representert av Sanya Keränen fra Nikita Hair. Sanya’s gruppe, som fikk god hjelp av mentorene Abby Smith og Dmitry Vinokurov, tok hjem seieren i kategorien ghd Queen Maker Award. Det ble dog australske Tanya Grant som stakk av med seieren i Color Vision, og russiske Sergey Chernyshev som vant gullet i Creative Vision. Hair Magazine gratulerer alle vinnere!

Se også: A World in Colour med Wella Professionals

Sanya Keränen (i midten) fra Nikita Hair konkurrerte i den internasjonale TrendVision konkurransen. Hun skapte sine bidrag til konkurransen sammen med rumenske Lucian Ilie (til høyre) med god hjelp fra mentor Abby SMith (til venstre).Sanya Keränen (i midten) fra Nikita Hair konkurrerte i den internasjonale TrendVision konkurransen. Hun skapte sine bidrag til konkurransen sammen med rumenske Lucian Ilie (til høyre) med god hjelp fra mentor Abby Smith (til venstre).

De konkurrerende frisørene ble nøye fulgt opp av sine mentorer. Her forklarer Sanya hvordan hun planla å klippe modellens lugg.De konkurrerende frisørene ble nøye fulgt opp av sine mentorer. Her forklarer Sanya hvordan hun planla å klippe modellens lugg.

Se dette innlegget på Instagram

We won the GHD Queen maker Award for this look from our collection, Team 1 @abbysmithcolour & @dmitriy_vinokurov 👑 swipe to see the whole collection! ✨ #ghd #itva2018 #mycreativeretreat #coty #wellalife

Et innlegg delt av Sanya Minette Keränen (@sanyaminette)Nov. 5, 2018 kl. 3:01 PST

Sanya og hennes team skapte disse looks til konkurransen, og stakk av med seieren i kategorien ghd Queen Maker Award.

Fokus på utdanning, inspirasjon og innovasjon
Under finalehelgen presenterte Wella Professionals både de seneste trendene og de nyeste produktene. Blant annet ble den nye serien for menn fra Sebastian Professional, SEB MAN, hårfargen Koleston Perfect Me+ og den helt nye styleren ghd Oracle presentert for deltagerne. Vi fikk også en sneak peek på en av Wellas seneste innovasjoner; Color DJ Booth, et unikt konsept som digitalt skaper skreddersydde hårmasker tilpasset den spesifikke kunden.

En av Wellas seneste innovasjoner, Color DJ Booth, er et unikt konsept som digitalt skaper skreddersydde hårmasker tilpasset den spesifikke kunden.En av Wellas seneste innovasjoner, Color DJ Booth, er et unikt konsept som digitalt skaper skreddersydde hårmasker tilpasset den spesifikke kunden.

Eugene Souleiman, Global Creative Director of Care & Styling, viste sin uendelige kreativitet med hår inspirert av eventyr og enhjørninger.
– I dagens trendbilde er det en tydelig følelse av frihet og personlig stemme. Vi er i en tid hvor vi har åpnet døren for mangfold og hvor mennesker har et valg med hvordan de vil se ut. Den eneste ordentlige trenden er nettopp det at det er akseptert å ha en egen stemme og en egen mening som er annerledes.

Se også: Wella Professionals feiret mangfold på Oslo Pride

Eugene Souleiman, Global Creative Director of Care & Styling, viste sin uendelige kreativitet med hår inspirert av eventyr og enhjørninger.

Eugene Souleiman, Global Creative Director of Care & Styling, viste sin uendelige kreativitet med hår inspirert av eventyr og enhjørninger.Eugene Souleiman, Global Creative Director of Care & Styling, viste sin uendelige kreativitet med hår inspirert av eventyr og enhjørninger.

Eugene Souleiman, Global Creative Director of Care & Styling, viste sin uendelige kreativitet med hår inspirert av eventyr og enhjørninger.

Etter en helg fullpakket med kreativitet, inspirasjon, innovasjon, kunnskapsdeling og fantastisk hår var det på tide å vende hjem hvert til sitt, og vi gleder oss allerede til neste år!

Vinner i kategorien Creative Vision: Sergey Chernyshev fra Pavel Ohapkin Studio Salon, Russland

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Сергей Чернышев (@sergeycher03)Mai 30, 2018 kl. 1:01 PDT

Vinner i kategorien Color Vision: Tanya Grant fra Salon Joey Scandizzo, Australia

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av HairbyTanya (@hair_by_tanyagrant)Juni 9, 2018 kl. 3:54 PDT

Se flere bilder fra helgen i galleriet under!

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Nyhet fra ZENZ - ZENZ Organic Hair Spa

Nyhet fra ZENZ - ZENZ Organic Hair Spa

ZENZ tar enda et skritt mot en mer miljøvennlig frisørbransje med den nye ZENZ Organic Hair Spa som er designet til å gjøre hårbehandlinger mer effektive.
To nye EIMI Oils fra Wella Professionals

To nye EIMI Oils fra Wella Professionals

Wella Professionals lanserer nå to nye oljer fra EIMI. Gel-stylingoljen Cocktail Me og den spraybare håroljen Oil Spritz.
RefectoCil Eyelash lift – for et intensivt og åpent blikk

RefectoCil Eyelash lift – for et intensivt og åpent blikk

RefectoCil Eyelash Lift gjør det mulig å skape den perfekte åpne looken uten mascara. Behandlingen løfter vippene og vippene til å se lengre og fyldigere ut.
Wella Professionals introduserer Insta Recharge

Wella Professionals introduserer Insta Recharge

Nå introduserer Wella Professionals de nye Insta Recharge root concealers, som dekker ettervekst og grå hår, så dine kunder kan bevare fargen mellom besøkene.
Bohemian Collection fra Jaguar i limited edition

Bohemian Collection fra Jaguar i limited edition

Jaguar Bohemian Collection inneholder saksene Boho Dream og Boho Chic, som er dekorert i bohemsk stil. Saksene er skarpe og har gode klippeegenskaper og holdbarhet.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell inviterte til et forrykende hårshow på Hårmessen 2018 i Stavanger og viste en rekke nydelige, inspirerende og kreative avant-garde frisyrer.
Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals internasjonale TrendVision 2018 gikk av stabelen i Lisboa, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience. Se mer her!
Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa møttes for å mingle, mens de tok del i de seneste trends fra noen av bransjens stjerner.
Glamour og luksus på Gold Show i København

Glamour og luksus på Gold Show i København

Motehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallakvelden Gold International Show, sirkusartister og flere nye lanseringer i København.
En hel helg med HeadBrands

En hel helg med HeadBrands

Mer en 250 frisører var kommet fra alle Nordens hjørner for å være med på den aller første HeadBrands Xperience – og for en opplevelse det var! En hel helg fylt med inspirasjon, trender og noe for enhver smak.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Salong Gevir

Salong Gevir

Den trendy frisørsalongen gevir viste det siste innen hårtrender i samarbeid med Kerastase og Shu Uemura. Hair Magazine dekket eventet, les mer her!
Trevor Sorbie

Trevor Sorbie

I løpet av sin 50 år lange karriere har Trevor Sorbie inspirert frisører over hele verden og blitt tildelt uttallige utmerkelser. Les mer her!

Nyeste videoer se flere videoer

ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

I denne video viser ghd hvordan man skaper det perfekte wavy hår med en rettetang.
Lær å lage en parykk med Redken

Lær å lage en parykk med Redken

Halloween er her snart, og om ikke lenge skal kostymet være klart. Mange kostymer trenger en tilhørende frisyre, og her lærer du hvordan du kan lage din helt egne parykk.
Lær deg mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær deg mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Bli med på et 9 minutters web-seminaret og lær om teknologien som gjør Koleston Perfect Me+ unik og se hvordan produktet fungerer. Finn seminaret her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspirasjon til blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du innblikk i styling av fire modeller med forskjellig hårlengde og stil.
Har du sett den nye glittertrend?

Har du sett den nye glittertrend?

Gå all-in på glitter og gjør det til en del av din helhetslook ved å bruke det i håret. Du kan gjøre hele håret glitrendeeller velge ut enkelte deler.