LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Wella Professionals første TrendVison Creative Retreat Experience

2018 markerte en ny milepæl for Wella Professionals TrendVision. Under en hel helg i Lissabon, fylt med farger, trender og fantastisk hår, kjempet de nasjonale vinnerne både sammen og mot hverandre i det nye konkurranseformatet Creative Retreat Experience.

2018 markerte en ny milepæl for Wella Professionals TrendVision. Under en hel helg i Lissabon, fylt med farger, trender og fantastisk hår, kjempet de nasjonale vinnerne både sammen og mot hverandre i det nye konkurranseformatet Creative Retreat Exper

Ved fjorårets TrendVision-finale avslørte Wella Professionals at konseptet for den verdensomspennende konkurransen skulle gjøres om, og årets event i Lisboa viste at de mener alvor. Over 250 gjester, bestående av finalister, ambassadører, mentorer og partnere, deltok på eventet hvor opplegget var helt unikt.
– Vi er her for å samarbeide, lære, dele og utvikles. Vi skal feire innovasjon og kreativitet, skape en større, bedre og unik opplevelse sammen, innledet Randall Chinchilla, Global VP of Influencer Marketing.

Randall Chinchilla, Global VP of Influencer Marketing, sparket i gang helgen og ønsket gjestene velkommen til en helg fylt med samarbeid, læring og deling.Randall Chinchilla, Global VP of Influencer Marketing, sparket i gang helgen og ønsket gjestene velkommen til en helg fylt med samarbeid, læring og deling.

ITVA i nytt format med #mycreativereatreat
I den storslåtte salen Pateo de Gale i hjertet av Lisboa var over 80 konkurrerende frisører fra 40 land samlet til Creative Retreat Experience; det nye konkurranseformatet for TrendVision.
– Tidene forandrer seg og det er på tide å ta denne konkurransen til det neste steget. Vi skal ta kreativ eksellense til et nytt nivå og skape en unik, profesjonell opplevelse av skjønnhet sammen, forklarte Pauline Cairns, Global Education Artist and Events Director.

Pauline Cairns, Global Education Artist and Events Director, introduserte det nye formatet for Wella Professionals internasjonale TrendVison, #mycreativeretreat.Pauline Cairns, Global Education Artist and Events Director, introduserte det nye formatet for Wella Professionals internasjonale TrendVison, #mycreativeretreat.

Det nye formatet innebar at de konkurrerende frisørene ble delt inn i 8 teams, hvor de jobbet sammen med to Creative Global Artists og en mentor fra Wella Professionals. Hvert team skulle skape en egen kolleksjon basert på Wella Professionals kommende SS19 trends. I tillegg til de to konkurransekategoriene fra tidligere, Color Vision og Creative Vision, var det i år flere nye titler å kjempe om, blant annet en Social Media Award.

Norge ble representert av Sanya Keränen fra Nikita Hair. Sanya’s gruppe, som fikk god hjelp av mentorene Abby Smith og Dmitry Vinokurov, tok hjem seieren i kategorien ghd Queen Maker Award. Det ble dog australske Tanya Grant som stakk av med seieren i Color Vision, og russiske Sergey Chernyshev som vant gullet i Creative Vision. Hair Magazine gratulerer alle vinnere!

Se også: A World in Colour med Wella Professionals

Sanya Keränen (i midten) fra Nikita Hair konkurrerte i den internasjonale TrendVision konkurransen. Hun skapte sine bidrag til konkurransen sammen med rumenske Lucian Ilie (til høyre) med god hjelp fra mentor Abby SMith (til venstre).Sanya Keränen (i midten) fra Nikita Hair konkurrerte i den internasjonale TrendVision konkurransen. Hun skapte sine bidrag til konkurransen sammen med rumenske Lucian Ilie (til høyre) med god hjelp fra mentor Abby Smith (til venstre).

De konkurrerende frisørene ble nøye fulgt opp av sine mentorer. Her forklarer Sanya hvordan hun planla å klippe modellens lugg.De konkurrerende frisørene ble nøye fulgt opp av sine mentorer. Her forklarer Sanya hvordan hun planla å klippe modellens lugg.

Se dette innlegget på Instagram

We won the GHD Queen maker Award for this look from our collection, Team 1 @abbysmithcolour & @dmitriy_vinokurov 👑 swipe to see the whole collection! ✨ #ghd #itva2018 #mycreativeretreat #coty #wellalife

Et innlegg delt av Sanya Minette Keränen (@sanyaminette)Nov. 5, 2018 kl. 3:01 PST

Sanya og hennes team skapte disse looks til konkurransen, og stakk av med seieren i kategorien ghd Queen Maker Award.

Fokus på utdanning, inspirasjon og innovasjon
Under finalehelgen presenterte Wella Professionals både de seneste trendene og de nyeste produktene. Blant annet ble den nye serien for menn fra Sebastian Professional, SEB MAN, hårfargen Koleston Perfect Me+ og den helt nye styleren ghd Oracle presentert for deltagerne. Vi fikk også en sneak peek på en av Wellas seneste innovasjoner; Color DJ Booth, et unikt konsept som digitalt skaper skreddersydde hårmasker tilpasset den spesifikke kunden.

En av Wellas seneste innovasjoner, Color DJ Booth, er et unikt konsept som digitalt skaper skreddersydde hårmasker tilpasset den spesifikke kunden.En av Wellas seneste innovasjoner, Color DJ Booth, er et unikt konsept som digitalt skaper skreddersydde hårmasker tilpasset den spesifikke kunden.

Eugene Souleiman, Global Creative Director of Care & Styling, viste sin uendelige kreativitet med hår inspirert av eventyr og enhjørninger.
– I dagens trendbilde er det en tydelig følelse av frihet og personlig stemme. Vi er i en tid hvor vi har åpnet døren for mangfold og hvor mennesker har et valg med hvordan de vil se ut. Den eneste ordentlige trenden er nettopp det at det er akseptert å ha en egen stemme og en egen mening som er annerledes.

Se også: Wella Professionals feiret mangfold på Oslo Pride

Eugene Souleiman, Global Creative Director of Care & Styling, viste sin uendelige kreativitet med hår inspirert av eventyr og enhjørninger.

Eugene Souleiman, Global Creative Director of Care & Styling, viste sin uendelige kreativitet med hår inspirert av eventyr og enhjørninger.Eugene Souleiman, Global Creative Director of Care & Styling, viste sin uendelige kreativitet med hår inspirert av eventyr og enhjørninger.

Eugene Souleiman, Global Creative Director of Care & Styling, viste sin uendelige kreativitet med hår inspirert av eventyr og enhjørninger.

Etter en helg fullpakket med kreativitet, inspirasjon, innovasjon, kunnskapsdeling og fantastisk hår var det på tide å vende hjem hvert til sitt, og vi gleder oss allerede til neste år!

Vinner i kategorien Creative Vision: Sergey Chernyshev fra Pavel Ohapkin Studio Salon, Russland

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Сергей Чернышев (@sergeycher03)Mai 30, 2018 kl. 1:01 PDT

Vinner i kategorien Color Vision: Tanya Grant fra Salon Joey Scandizzo, Australia

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av HairbyTanya (@hair_by_tanyagrant)Juni 9, 2018 kl. 3:54 PDT

Se flere bilder fra helgen i galleriet under!

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

CUTRIN Aurora Color Care

CUTRIN Aurora Color Care

CUTRIN Aurora Color Care er en spesialserie for pleie og vedlikehold av kjølige og klare blonde nyanser og pastellfarger i Silver, Pearl og Rose. Les mer her!
JOICO Defy Damage

JOICO Defy Damage

JOICO lanserer nå Defy Damage, en hårpleieserie som forebygger skade på håret samtidig som den pleier og etterlater håret med en sunn glans. Les mer her!
SkyLight Blond blekemiddel fra Paul Mitchell

SkyLight Blond blekemiddel fra Paul Mitchell

Skylight er perfekt for bleking med frihåndsteknikker og er ideell for presisjon og nøyaktig påføring og til bruk med alle frihåndsteknikker. Lysner opp til 7 toner.
Nyhet fra Paul Mitchell - Tea Tree Special Color Shampoo & Conditioner

Nyhet fra Paul Mitchell - Tea Tree Special Color Shampoo & Conditioner

Tea Tree-serien fra Paul Mitchell med sin karakteristiske, pirrende følelse, i en helt ny fargebevarende linje med shampoo og balsam. Les mer her!
Nye strukturprodukter fra Goldwell StylesSign

Nye strukturprodukter fra Goldwell StylesSign

Struktur er trendy! Goldwell tilfører fire nye styling-helter til StyleSigns serien, som er skapt for vakkert hår med mye struktur. Les mer om produktene her!

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Første International Hairdressing Awards i Madrid

Første International Hairdressing Awards i Madrid

Den første International Hairdressing Awards fant sted i Madrid i og den bød på både en glimrende prisutdeling og et inspirerende runway-show
Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell inviterte til et forrykende hårshow på Hårmessen 2018 i Stavanger og viste en rekke nydelige, inspirerende og kreative avant-garde frisyrer.
Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals internasjonale TrendVision 2018 gikk av stabelen i Lisboa, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience. Se mer her!
Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa møttes for å mingle, mens de tok del i de seneste trends fra noen av bransjens stjerner.
Glamour og luksus på Gold Show i København

Glamour og luksus på Gold Show i København

Motehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallakvelden Gold International Show, sirkusartister og flere nye lanseringer i København.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

ELEVEN Australia

ELEVEN Australia

Vi traff mennene bak ELEVEN Australia og hadde en ærlig og åpen samtale om viktigheten av godt samarbeid, ”the Australianess” og hvordan vinnerkolleksjoner blir til.

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Asymmetrisk Pixie Cut med Matt Beck

Asymmetrisk Pixie Cut med Matt Beck

Matt Beck, som driver YouTube-kanalen og bloggen Free Salon Education, viser her hvordan du kan skape en lekker, asymmetrisk bob i Pixie-stil med masse tekstur.
How To Create a Net Braid - Fishnet Braid Tutorial med Sam Villa

How To Create a Net Braid - Fishnet Braid Tutorial med Sam Villa

Når Sam Villa ikke jobber med hår elsker han å fiske, og denne lekre frisyren er inspirert av fiskenett. Se hvordan du kan lage dette "flettenettet" her!
Skap en Donut Braid med Sam Villa

Skap en Donut Braid med Sam Villa

I denne video viser talentfulle Sam Villa hvordan du går fra en hestehale til en donut og til sist samler alle deler i en sjarmerende flette.
2 i 1 festhår med Regis Salons

2 i 1 festhår med Regis Salons

Britiske Regis Salons sammen med Creative Director Kieron Fowles har skapt to glamorøse festfrisyrer som din kunde enkelt kan gjenskape selv. Se video her!
How to: Shadow Roots hårfarge - video tutorial

How to: Shadow Roots hårfarge - video tutorial

I denne videoen viser Jenny Strebe og Viola Landsky, Schwarzkopf Professional Colourist, hvordan man skaper en reverse balayage med shadow roots. Se video her!