LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Velkommen til Hair Magazine!

Hair Magazine er Nordens største fagblad til frisører. I det trykte magasinet, online her på hairmagazine.no, og på de sosiale mediene, kan du holde deg oppdatert på alt det spennende som skjer i frisørbransjen, både lokalt og globalt.

Hair Magazine, som eies av Freeminds Media A/S, distribueres gratis til alle registrerte frisører i Norden seks ganger i året. Til sammen har de Nordiske magasinene en rekkevidde på cirka 43.000 registrerte frisører, hvor 7.300 er i Norge.

Abonner på Hair Magazine
Er du ikke frisør, men ønsker allikevel gjerne å ha Hair Magazine i postkassen? Eller vil du ha mer enn ett eksemplar i salongen? Registrer deg som abonnent og få de seneste frisørnyhetene direkte hjem til deg fem ganger i året.

Hair Magazine Norge: 360 kr/år + porto.

Kontakt hello@freemindsmedia.com for ytterligere informasjon.

Freeminds Media
Freeminds Media A/S er et mediebyrå som produserer nisjemedier både online og i trykt format, spesifikt rettet mot frisørbransjen. Freeminds Media ble grunnlagt i Danmark i 2002 og er i dag bedre enn det noen gang har vært. Vi vokser så det ljomer og er alltid interesserte i nye samarbeid og muligheter for å ekspandere vår virksomhet. Kontakt oss gjerne på hello@freemindsmedia.com, hvis du har tips, idéer, ris eller ros.

Hair Magazine i Norge

Les mer om våre betingelser og vilkår her