LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

ELEVEN Australia – besøk fra Down Under

Hair Magazine traff tre av mennene bak ELEVEN Australia da de besøkte Session.Weekend i Göteborg. Intervjuet ble en ærlig og åpen samtale om viktigheten av godt samarbeid, hva ”the Australianess” betyr og hvordan vinnerkolleksjoner blir til.

Her henger sjefsredaktør Camilla Svensson med Andrew O'Toole (t.v.) og Joey Scandizzo (t.h.) ved takbassenget på Clarion Post i Göteborg. brand director Rob Gattuso tar bilde. Her henger sjefsredaktør Camilla Svensson med Andrew O'Toole (t.v.) og Joey Scandizzo (t.h.) ved takbassenget på Clarion Post i Göteborg. brand director Rob Gattuso tar bilde. 

ELEVEN Asutralia ble grunnlagt av Peter McDonald sammen med managing director Carlo Gattuso og brand director Rob Gattuso. Kjendisfrisøren Joey Scandizzo og motefotografen Andrew O’Toole kom raskt inn i bildet som co-creative directors. Nesten alle er på plass i Göteborg og mingler sammen ved bassenget på taket til Clarion Post i Göteborg etter sitt show under Session.Weekend.

Australiere har et rykte på seg for å være avslappede livsnytere og gjengen fra ELEVEN Australia bekrefter det. Joey, som akkurat har svømt en tur, stiger opp av bassenget og tar på seg en t-skjorte før intervjuet. Han, sammen med Andrew og Rob, finner en plass i skyggen der vi kan prate uforstyrret. Alle de fem gründere har ulike bakgrunner og deres brede mix av erfaringer har lagt grunnlaget for sukessmerket fra landet down under som sprer seg over hele verden.

Se kolleksjonen Labassa av Joey Scandizzo

Joey Scandizzo vann Australian Hairdresser of the Year med kollektionen Labassa.Joey Scandizzo vann Australian Hairdresser of the Year med kollektionen Labassa.Joey Scandizzo vant Australian Hairdresser of the Year med kolleksjonen Labassa som hans kollega, motefotografen Andrew O’Toole fotograferte. Hår: Joey Scandizzo, Salong: Joey Scandizzo Salon, Foto: Andrew O’Toole, Makeup: Kylie O’Toole, Stylist: Josie McManus

Joey: Vi synes det fantes et hull på markedet og at det var et godt tidspunkt å gjøre et samarbeid. Når vi hadde bestemt oss lanserte vi vårt første produkt etter bare noen måneder.

Rob: Vi startet med et produkt, Miracle Hair Treatment, for syv år siden og siden da har varemerket vokst i rekordfart. Det blir mye reising når varemerket vokster og etterspørselen øker. Teamet reiser nesten alltid sammen, de har sine ulike roller og det virker som de har det utrolig gøy sammen.

Hvor viktig er det å ha et bra team?
Joey: Showet som vi gjorde i dag er en stor produksjon. Man må ha et team som man har jobbet med tidligere slik at man vet hvordan de arbeider og hvordan vi jobber sammen. Vi er ganske avslappede av oss, så om vi skulle jobbe med et team som ikke kjenner oss hadde de nok fått lyst til å skyte oss, haha!

Den avslappede australske attituden gjennomsyrer både ledelsen og selve varemerket for seg. I dag har ELEVEN Australia et team på 16 personer og trenere som lærer bort om varemerkets trender og produktlanseringer. De 16 er nøye utvalgt og en av de viktigste egenskapene som kreves for å være en del av teamet er ”the Australianess”.

Tekst: Camilla Svensson 

Artikkelen er lengre - les hele artikkelen i vårt online magasin!

Under Session.Weekend i Göteborg gjenskapte Joey flere av lookene fra hans vinnende kolleksjon Labassa.

Under Session.Weekend i Göteborg gjenskapte Joey flere av lookene fra hans vinnende kolleksjon Labassa.Under Session.Weekend i Göteborg gjenskapte Joey flere av lookene fra hans vinnende kolleksjon Labassa.

Artikkelen er lengre - les hele artikkelen i vårt online magasin!


Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Nyhet fra ZENZ - ZENZ Organic Hair Spa

Nyhet fra ZENZ - ZENZ Organic Hair Spa

ZENZ tar enda et skritt mot en mer miljøvennlig frisørbransje med den nye ZENZ Organic Hair Spa som er designet til å gjøre hårbehandlinger mer effektive.
To nye EIMI Oils fra Wella Professionals

To nye EIMI Oils fra Wella Professionals

Wella Professionals lanserer nå to nye oljer fra EIMI. Gel-stylingoljen Cocktail Me og den spraybare håroljen Oil Spritz.
RefectoCil Eyelash lift – for et intensivt og åpent blikk

RefectoCil Eyelash lift – for et intensivt og åpent blikk

RefectoCil Eyelash Lift gjør det mulig å skape den perfekte åpne looken uten mascara. Behandlingen løfter vippene og vippene til å se lengre og fyldigere ut.
Wella Professionals introduserer Insta Recharge

Wella Professionals introduserer Insta Recharge

Nå introduserer Wella Professionals de nye Insta Recharge root concealers, som dekker ettervekst og grå hår, så dine kunder kan bevare fargen mellom besøkene.
Bohemian Collection fra Jaguar i limited edition

Bohemian Collection fra Jaguar i limited edition

Jaguar Bohemian Collection inneholder saksene Boho Dream og Boho Chic, som er dekorert i bohemsk stil. Saksene er skarpe og har gode klippeegenskaper og holdbarhet.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell inviterte til et forrykende hårshow på Hårmessen 2018 i Stavanger og viste en rekke nydelige, inspirerende og kreative avant-garde frisyrer.
Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals internasjonale TrendVision 2018 gikk av stabelen i Lisboa, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience. Se mer her!
Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa møttes for å mingle, mens de tok del i de seneste trends fra noen av bransjens stjerner.
Glamour og luksus på Gold Show i København

Glamour og luksus på Gold Show i København

Motehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallakvelden Gold International Show, sirkusartister og flere nye lanseringer i København.
En hel helg med HeadBrands

En hel helg med HeadBrands

Mer en 250 frisører var kommet fra alle Nordens hjørner for å være med på den aller første HeadBrands Xperience – og for en opplevelse det var! En hel helg fylt med inspirasjon, trender og noe for enhver smak.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Trine Celine (Q&A)

Trine Celine (Q&A)

Trine Celine fra Spaghetti Frisør er én av fire som var nominerte til Årets Lærling 2017. Ungjenta svarer på spørsmål om bransjen, lærlingstiden og litt mer privat. Les intervjuet her!
Mikaela Rinaldo

Mikaela Rinaldo

Født i Finland, bor i Sverige og jobber i Norge: Mikaela Rinaldo sitter i dag som Norsk Country Manager i Wella. Vi har møtt henne på Wella Studios i Nydalen. Les intervjuet her!

Nyeste videoer se flere videoer

ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

I denne video viser ghd hvordan man skaper det perfekte wavy hår med en rettetang.
Lær å lage en parykk med Redken

Lær å lage en parykk med Redken

Halloween er her snart, og om ikke lenge skal kostymet være klart. Mange kostymer trenger en tilhørende frisyre, og her lærer du hvordan du kan lage din helt egne parykk.
Lær deg mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær deg mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Bli med på et 9 minutters web-seminaret og lær om teknologien som gjør Koleston Perfect Me+ unik og se hvordan produktet fungerer. Finn seminaret her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspirasjon til blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du innblikk i styling av fire modeller med forskjellig hårlengde og stil.
Har du sett den nye glittertrend?

Har du sett den nye glittertrend?

Gå all-in på glitter og gjør det til en del av din helhetslook ved å bruke det i håret. Du kan gjøre hele håret glitrendeeller velge ut enkelte deler.