LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Linda Beronius fra Grazette Of Sweden - Q&A

HVA ER DIN BESTE OPPLEVELSE SOM FRIØSR?
Paris Fashion Week, det er absolutt det gøyeste jeg har opplevd hittil. I senere tid har det vært spennende og interessant å jobbe med PR, både med motemagasin, i bryllupssammenheng og med ulike TV-produksjoner. Men jeg håper at min beste opplevelse som frisør har jeg foran meg!!

HVOR JOBBER DU NÅ OG HVOR LENGE HAR DU VÆRT DER? 
Jeg jobber som Marketing & Edication Manager for Grazette Of Sweden. Jeg begynte å jobbe der i 2013. Jeg driver også en blogg som heter Hairgarden.se. Jeg er Art Director for Intercoiffure Sverige, med tilhørende styrelsesarbeid og kreative oppdrag. 

HVIS DU IKKE HADDE VÆRT FRISØR, HVILKET YRKE VILLE DU DA VALGT?
Motedesigner eller keramiker = noe kreativt som innebærer mote og andre mennesker, hvertfall noe som handler om å bryte grensene litt. Farge, from og design er en miks jeg elsker å arbeide med, i kombinasjon av spennende samarbeid med mennesker som brenner for sitt yrke. 

HVILKEN SVENSK FRISØR SER DU MEST OPP TIL?
Jeg klarer ikke å velge en. Jeg har så mange venner som er frisører i Intercoiffure som inspirer meg og flere av disse er også gode kollegaer i Grazette Of Sweden. 

HVILKEN INTERNASJONAL FRISØR SER DU MEST OPP TIL?
Teamet Alexandre de Paris. Og Sue Pemberton.

HVILKEN FRISØRSAKS BRUKER DU?
Størrelse 5, 5-6.

HVA ER DITT FAVORITTPRODUKT?
Det finnes så mange.. Men må jeg velge, så velger jeg Styling Liquid Grazette Of Sweden, veredens beste varmebeskyttende hårprodukt. 

HVOR ER DU OM FEM ÅR?
Da håper jeg at jeg jobber mer internasjonalt enn det jeg gjør i dag, gjerne på det amerikanske markedet for å prøve å implementere og markedsføre Grazette Of Sweden.

HVOR OFTE ØVER DU DINE FRISØRFERDIGHETER? 
Hele tiden! Jeg prøver å finne aktuelle kurs kontinuerlig gjennom ulike kanaler. Jeg brenner for farger, og derfor trenger jeg å utvikle meg og hele tiden prøve (og feile) for å bli en bedre frisør, men jeg foretrekker å jobbe med farger i alle former og morsomme teknikker. Det beste jeg vet er når jeg får jobbe med dyktige frisører hvor vi deler opp arbeidsoppgavene. En frisør klipper, og en farger. Dette gjør jeg for eksempel ofte med Daniel Scott, Christer Haddad Hertzberg eller Jonas Wixner, hvor de klipper og jeg farger. 

HVOR HENTER DU INSPIRASJON?
Jeg har vært så heldig og fått jobbet med det svenske moterådet i ulike sammenhenger, opp gjennom årene. SVMR inspirerer meg veldig mye. Jeg tar inn mye informasjon om mote gjennom ulike forum og ulike forelesninger. Jeg tolker atmosfærer og følelser fra moteverden, og tar det videre inn i frisøryrket. Jeg fordyper meg innom ulike aktuelle kontraster, tekstiler, strukturer og oversetter det til frisørspråk. Dette har gitt meg en helt ny dimensjon i mitt yrket. Jeg føler at vi frisører bør vite mer om hva som er moten akkurat nå, og hva mote handler, for å så ta det med oss inn i frisøryrket og forbedre våres kunnskap som frisører. Film, musikk og artister er også viktige inspirasjonskilder. 

HVILKEN KJENDIS VILLE DU ENDRET FRISYREN TIL?
Hmm, vanskelig spørgsmål... Isabella Scorupco, fordi hun er super hyggelig og gøy å jobbe sammen med. 

HVOR HAR DU UTDANNET DEG? 
I Alingsås begynte min frisørkarriere hos Birgitta Nilssons som jeg var elev hos. Senere har jeg trent både håndverksmessig, men også akademisk ulike steder. 

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Paul Mitchell INVISIBLEWEAR®

Paul Mitchell INVISIBLEWEAR®

INVISIBLEWEAR® fra Paul Mitchell er en kompakt linje med pleie- og stylingprodukter som fokuserer på «skjønnheten i det uperfekte» og det elegant enkle.
Indola Xpress Color

Indola Xpress Color

Indola Xpress Color er en hårfarge med svært rask virketid som gir flotte resultater, perfekt i en travel frisørhverdag. Kommer i 14 nyanser. Les mer her!
Kammer i nye farger og high-tech karbonfiber

Kammer i nye farger og high-tech karbonfiber

Nå kommer JAGUAR A-Line serien av kammer i to nye farger; Rosé og Arctic White, samt Carbon Edition, som er både varmebestandig og antistatisk. Les mer her!
@PurePigments Cool Violet fra Goldwell

@PurePigments Cool Violet fra Goldwell

Opplev den nye @PurePigments Cool Violet til å gjøre enhver look kjøligere! Produktet motarbeider varme nyanser samt tilføyer en «smokey» og grå undertone.
L’Oreál Professionnel introduserer Le Hair Bronzing

L’Oreál Professionnel introduserer Le Hair Bronzing

Nye Le Hair Bronzing fra L'Oréal Professionnel overfører bronzing fra sminkens verden til håret, og lar deg gi håret en naturlig, sol-kysset look.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Look book med de nominerte til Nordic Hair Awards 2019 - ute nå!

Look book med de nominerte til Nordic Hair Awards 2019 - ute nå!

For å hylle de nominerte i Nordic Hair Awards 2019 har vi skapt en online look book. Her kan du se de nominerte og inspireres av de kreative talentene!
Beauty og business i fokus på Hår & Skjønnhet og Prisfesten 2019

Beauty og business i fokus på Hår & Skjønnhet og Prisfesten 2019

Det var fullt fart under årets gjennomføring av Hår & Skjønnhet og Prisfesten i regi av Norske Frisør- og Velværebedrifter, NFVB. Se mer fra dagen her!
Bli inspirert på Nordic Hair Awards and Expo

Bli inspirert på Nordic Hair Awards and Expo

Her kan du se noen av de spennende showene og visningene som holdes av internasjonale og lokale toppartister på Nordic Hair Awards and Expo i juni!
Hestehale med en tvist - backstage på Dion Lee AW19 under New York Fashion Week

Hestehale med en tvist - backstage på Dion Lee AW19 under New York Fashion Week

Eugene Souleiman, Wella Professionals Global Creative Director, lekte seg med moderisme og gotisk romanse på Dion Lee's visning under New York Fashion Week.
Første International Hairdressing Awards i Madrid

Første International Hairdressing Awards i Madrid

Den første International Hairdressing Awards fant sted i Madrid i og den bød på både en glimrende prisutdeling og et inspirerende runway-show

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Zaxiz frisørsalong

Zaxiz frisørsalong

Øydis Lunds er daglig leder i den lokale avdelingen av Zaxiz frisørsalong vakre i Hemsedal, hvor frisører og kunder nyter flott fjellutsikt og natur.
Oddbjørn Jakobsen

Oddbjørn Jakobsen

15-år gammel starten han i lære. Nå sitter han som president i en verdensomspennende frisørorganisasjon, med en hederspris i lomma, og likevel med muligheten til å svare på noen spørsmål fra oss.

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Lær å lage en Cornrow hestehale

Lær å lage en Cornrow hestehale

Confessions of a Hairstylist har lagt denne video på YouTube, hvor hun viser hvordan man lager en cornrow hestehale. Se hvordan step by step her!
Basket Weave Braid - tutorial med Sam Villa

Basket Weave Braid - tutorial med Sam Villa

Sam Villa viser hvordan man enkelt kan lage en 'basket weave braid', som skaper et lekkert flettemønster og kan styles til mange forskjellige looks.
Asymmetrisk Pixie Cut med Matt Beck

Asymmetrisk Pixie Cut med Matt Beck

Matt Beck, som driver YouTube-kanalen og bloggen Free Salon Education, viser her hvordan du kan skape en lekker, asymmetrisk bob i Pixie-stil med masse tekstur.
How To Create a Net Braid - Fishnet Braid Tutorial med Sam Villa

How To Create a Net Braid - Fishnet Braid Tutorial med Sam Villa

Når Sam Villa ikke jobber med hår elsker han å fiske, og denne lekre frisyren er inspirert av fiskenett. Se hvordan du kan lage dette "flettenettet" her!
Skap en Donut Braid med Sam Villa

Skap en Donut Braid med Sam Villa

I denne video viser talentfulle Sam Villa hvordan du går fra en hestehale til en donut og til sist samler alle deler i en sjarmerende flette.