LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Linda Beronius fra Grazette Of Sweden - Q&A

HVA ER DIN BESTE OPPLEVELSE SOM FRIØSR?
Paris Fashion Week, det er absolutt det gøyeste jeg har opplevd hittil. I senere tid har det vært spennende og interessant å jobbe med PR, både med motemagasin, i bryllupssammenheng og med ulike TV-produksjoner. Men jeg håper at min beste opplevelse som frisør har jeg foran meg!!

HVOR JOBBER DU NÅ OG HVOR LENGE HAR DU VÆRT DER? 
Jeg jobber som Marketing & Edication Manager for Grazette Of Sweden. Jeg begynte å jobbe der i 2013. Jeg driver også en blogg som heter Hairgarden.se. Jeg er Art Director for Intercoiffure Sverige, med tilhørende styrelsesarbeid og kreative oppdrag. 

HVIS DU IKKE HADDE VÆRT FRISØR, HVILKET YRKE VILLE DU DA VALGT?
Motedesigner eller keramiker = noe kreativt som innebærer mote og andre mennesker, hvertfall noe som handler om å bryte grensene litt. Farge, from og design er en miks jeg elsker å arbeide med, i kombinasjon av spennende samarbeid med mennesker som brenner for sitt yrke. 

HVILKEN SVENSK FRISØR SER DU MEST OPP TIL?
Jeg klarer ikke å velge en. Jeg har så mange venner som er frisører i Intercoiffure som inspirer meg og flere av disse er også gode kollegaer i Grazette Of Sweden. 

HVILKEN INTERNASJONAL FRISØR SER DU MEST OPP TIL?
Teamet Alexandre de Paris. Og Sue Pemberton.

HVILKEN FRISØRSAKS BRUKER DU?
Størrelse 5, 5-6.

HVA ER DITT FAVORITTPRODUKT?
Det finnes så mange.. Men må jeg velge, så velger jeg Styling Liquid Grazette Of Sweden, veredens beste varmebeskyttende hårprodukt. 

HVOR ER DU OM FEM ÅR?
Da håper jeg at jeg jobber mer internasjonalt enn det jeg gjør i dag, gjerne på det amerikanske markedet for å prøve å implementere og markedsføre Grazette Of Sweden.

HVOR OFTE ØVER DU DINE FRISØRFERDIGHETER? 
Hele tiden! Jeg prøver å finne aktuelle kurs kontinuerlig gjennom ulike kanaler. Jeg brenner for farger, og derfor trenger jeg å utvikle meg og hele tiden prøve (og feile) for å bli en bedre frisør, men jeg foretrekker å jobbe med farger i alle former og morsomme teknikker. Det beste jeg vet er når jeg får jobbe med dyktige frisører hvor vi deler opp arbeidsoppgavene. En frisør klipper, og en farger. Dette gjør jeg for eksempel ofte med Daniel Scott, Christer Haddad Hertzberg eller Jonas Wixner, hvor de klipper og jeg farger. 

HVOR HENTER DU INSPIRASJON?
Jeg har vært så heldig og fått jobbet med det svenske moterådet i ulike sammenhenger, opp gjennom årene. SVMR inspirerer meg veldig mye. Jeg tar inn mye informasjon om mote gjennom ulike forum og ulike forelesninger. Jeg tolker atmosfærer og følelser fra moteverden, og tar det videre inn i frisøryrket. Jeg fordyper meg innom ulike aktuelle kontraster, tekstiler, strukturer og oversetter det til frisørspråk. Dette har gitt meg en helt ny dimensjon i mitt yrket. Jeg føler at vi frisører bør vite mer om hva som er moten akkurat nå, og hva mote handler, for å så ta det med oss inn i frisøryrket og forbedre våres kunnskap som frisører. Film, musikk og artister er også viktige inspirasjonskilder. 

HVILKEN KJENDIS VILLE DU ENDRET FRISYREN TIL?
Hmm, vanskelig spørgsmål... Isabella Scorupco, fordi hun er super hyggelig og gøy å jobbe sammen med. 

HVOR HAR DU UTDANNET DEG? 
I Alingsås begynte min frisørkarriere hos Birgitta Nilssons som jeg var elev hos. Senere har jeg trent både håndverksmessig, men også akademisk ulike steder. 

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Styling Gel fra RefectoCil

Styling Gel fra RefectoCil

RefectoCil Styling Gel er en nærende gjenommsiktig gel med en mild og pleiende formel med spesielt utviklede Colour Protect, som bevarar fargen på vipper og bryn.
Gold - Luxury Hair Masque fra HeadBrands

Gold - Luxury Hair Masque fra HeadBrands

Luxury Hair Masque fra Gold er en pleiende hårmaske med mandelolje, kaldpresset sheasmør samt hveteprotein, perfekt for glans og pleie til kjemisk behandlet hår.
Gevir ❤ Miss Mathiesen håraccessoirer

Gevir ❤ Miss Mathiesen håraccessoirer

Salongen Gevir har sammen med smykkedesigner Erica Mathiesen skapt en kolleksjon flott tilbehør til håret. Les mer om de lekre hårspennene her!
Blondifier - komplett fargepleieløsning fra L'Oréal Professionnel

Blondifier - komplett fargepleieløsning fra L'Oréal Professionnel

L'Oréal Professionnel utvider nå Serie Expert med Blondifer, en komplett fargepleieløsning perfekt for stripet, bleket og farget blondt hår. Les mer her!
Nye Black Crest fra Joewell

Nye Black Crest fra Joewell

Joewell Black Crest er en lekker ergonomisk saks i stilrent, svart titan og gummibelagt håndtak for et mer behagelig grep. Finnes i tre størrelser. Se mer her!

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell inviterte til et forrykende hårshow på Hårmessen 2018 i Stavanger og viste en rekke nydelige, inspirerende og kreative avant-garde frisyrer.
Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals internasjonale TrendVision 2018 gikk av stabelen i Lisboa, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience. Se mer her!
Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa møttes for å mingle, mens de tok del i de seneste trends fra noen av bransjens stjerner.
Glamour og luksus på Gold Show i København

Glamour og luksus på Gold Show i København

Motehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallakvelden Gold International Show, sirkusartister og flere nye lanseringer i København.
En hel helg med HeadBrands

En hel helg med HeadBrands

Mer en 250 frisører var kommet fra alle Nordens hjørner for å være med på den aller første HeadBrands Xperience – og for en opplevelse det var! En hel helg fylt med inspirasjon, trender og noe for enhver smak.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Vilde Johannessen

Vilde Johannessen

Etter nærmere 10 års erfaring fra frisørbransjen i California, vendte Vilde Johannessen tilbake til en ny, og bedre frisørbransje i Norge. I dag jobber hun til daglig som stylist i Gevir, og hun gir sine tips til perfekte bølger!

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Long Hair Tutorial av Benjamin Martin

Long Hair Tutorial av Benjamin Martin

I denne tutorial viser den dyktige Benjamin Martin tre ulike oppsetninger for langt hår som passer perfekt til bryllup, feiringer, jul og nyttårsfester!
ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

I denne video viser ghd hvordan man skaper det perfekte wavy hår med en rettetang.
Lær å lage en parykk med Redken

Lær å lage en parykk med Redken

Halloween er her snart, og om ikke lenge skal kostymet være klart. Mange kostymer trenger en tilhørende frisyre, og her lærer du hvordan du kan lage din helt egne parykk.
Lær deg mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Lær deg mer om Wella Professionals Koleston Perfect Me+

Bli med på et 9 minutters web-seminaret og lær om teknologien som gjør Koleston Perfect Me+ unik og se hvordan produktet fungerer. Finn seminaret her!
Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspirasjon til blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du innblikk i styling av fire modeller med forskjellig hårlengde og stil.