LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Peter Vonkunz Brun – 15 spørsmål1. Hvordan har veien opp i frisørbransjen foregått for deg?
Var dessverre aldri født med et kjempe talent, så hardt arbeid og trening over mange år har gitt gode resultater. PÅHåret er også en viktig brikke i min karriere, de har hatt troa og gitt meg rom til å utvikle meg å vokse.

For meg handler det om å aldri slutte og lære. Jeg leser minst 10 bøker om produkter eller faget i året. Øve gjør jeg hele tiden i og utenfor salongen.

2. Hvis du skulle havnet i en annen bransje, hvor ville du så vært?
Gudene vet! Jeg elsker å skape nye ting og ideer. Jobbe med mine hender! Så det kunne vært alt fra smed til viltnemda. Har også en stor nerd i meg, så som sagt, hvem vet.

3. Kan du fortelle kort om hvordan en hverdag er som Kreativ Leder i PåHåret?
PÅHÅRET er 1000 jern i ilden, så det er en jobb som du må holde tunga rett i munn. Jeg skal sørge for at alle PÅHÅRETS ansatte blir inspirert, får de kursene de ønsker, samtidig som at det kreative teamet og akademiet skal trenes, motiveres. Alt fra kontor arbeid til opplæring og kursing.4. Vi tviler ikke på at du stortrives som kreativ leder i PåHåret, men har du ikke en liten drøm om å starte din egen salong/konsept en dag?
Nei har ingen ønsker om og drive egen salong. Dette har jeg prøvd. Jeg har en enorm trang for å gi alt med de tingene jeg gjør. Å drive salong krever fokus og man er nødt til og kreve resultat i omsetning. Jeg har veldig stor respekt til alle dagligleder der ute, men som kreativ leder får jeg friheten og muligheten til og ha fokus på helt andre ting. Jobbe med faget på en helt annen måte. Elsker og motivere og kreere.

5. Du har tidligere nevnt at nominasjoner til store priser går til ”samme” personer hvert år, og at det er mye grunnet teamet de er omgitt av. Kan du fortelle om hvordan dere i PåHåret jobber og hvorfor dere utgjør et så godt team som dere gjør?

PÅHÅRET front har jobbet mye med disiplin og fokus. Vi har vært generøse med muligheter og kun krevd motivasjon igjen.Vi prøver alltid å kurse medlemmene 1 gang i måneden slik at de alltid er fulle av inspirasjon.

Et godt miljø med høy arbeidsmoral gir alltid gode resultater. Gi og ta! Det gjelder og holde på de personer som virkelig vil noe og gi dem muligheten.

6.
Hvilket show/fashion week/event/happening ute i den store verden kunne du helst tenke deg å style under, og hvorfor?
Skal være ærlig og si at jeg er utrolig privilegert som har fått reist å opplevd så mye i min karriere, mye takke være Loreal og PÅHÅRET. Så det er ikke så noe spesifikt jeg sitter og drømmer om i dag. Men en Shoot med Tim Walker hadde jeg aldri sagt nei til.Bildet fra da Brun var på Kurs i Italia, med Angelo Seminara

7. Du er jo selv med på å holde kurser for andre. På hvilken måte inspirerer du deg selv?
Å reise rundt å møte mennesker som elsker faget er absolutt min favoritt. Jeg var på kurs i Parma med Angelo Seminara nå i juni hvor jeg møtte utrolig mange mennesker som gir meg fantastisk energi. Blir nødt til og reise ditt neste år igjen.

Se også: Peter Brun på kurs med Angelo Seminara, Del 1 & Del 2

8. Hva synes du frisørbransjen mangler?
Oi, mangler vi noe? Bransjen går så det suser. Vi jobbe for å sikre faget vårt, vi kan kanskje bli bedre på å  motivere alle de unge som ser for seg en karriere i bransjen.

9. Hva i karrieren så langt er du mest stolt over?
Fikk æren av å lage Loreal sin klipp og styling Kolleksjon med det internasjonale H3 teamet i 2011. Ingen ting i verden kan måle seg med det. Absurd opplevelse!

10. Har du gjort noen større tabber i din tid som frisør? Hva lærte du av dem?
Gjort så mange feil at du skulle ikke tro det, men gidder ikke bruke tid på å sutre, men tar lærdommen og går videre. Mine morsomste feil de får du bare høre om på kurs.

11. Hva er ditt beste råd til unge frisører på vei opp?
Vil du mest, får du mest. Hardt arbeid er noe alle må lære seg, noen dager er kjipe og noen er helt fantastiske. Men står du på og jobber litt mer en den siden av deg, så kommer du til og oppleve fantastiske ting.

12. Kan du spå tre nominasjoner til Årets Frisør 2017?                        
Nei vil ikke spå. Men jeg håper vi ser flere nye navn fremover. Hvis noen har drømmer så er jeg villig til og hjelpe. Jo flere jo bedre for bransjen. Det er det som teller.

13.  Én ting ikke alle vet om deg
Født datanerd, elsker og spille dataspill.

14.  Hvis du fikk vant 10 millioner, hva hadde du gjort?
Leid in personlig trener, nærmer seg midtlivs krisa, hahaha.

15. Neste punkt på reiselisten din?
Blir vel London i oktober.

Nyeste produkter se flere produktnyheter

L'Oréal Professionnel introduserer INOA Balayage Ambré

L'Oréal Professionnel introduserer INOA Balayage Ambré

I anledning av INOAs 10-års jubileum introduserer L'Oréal Professionnel nå servicen INOA Balayage Ambré med fire nyanser av rav for den perfekte tone.
Celeb Luxury Colorditioner i 10 nyanser hos HeadBrands

Celeb Luxury Colorditioner i 10 nyanser hos HeadBrands

Gem Lite Colorditioner er en pigmentert, fargebevarende og styrkende balsam, som gjenoppbygger og reparerer bindingene i håret. Finnes hos HeadBrands.
Nye Cera Wandbar stylingverktøy

Nye Cera Wandbar stylingverktøy

Cera Wandbar er et smidig stylingverkøy som takket være den ergonomiske vinkel gir masse stylingmuligheter uten å belaste håndledd, skuldre eller albue. Les mer her!
CUTRIN BIO+ - velvære for hodebunnen

CUTRIN BIO+ - velvære for hodebunnen

CUTRIN BIO+ er en pleieserie som behandler tørr hodebunn, flass og håravfall skånsomt og effektivt. Nå relanseres serien i nye forpakninger. Se mer her!
SEB MAN - hårpleieserie for menn fra Sebastian Professional

SEB MAN - hårpleieserie for menn fra Sebastian Professional

Sebastian Professional lanserer SEB MAN, en serie for menn med produkter til hår og skjegg, skapt med fokus hva det betyr å være en mann i dagens samfunn. Se mer her!

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell inviterte til et forrykende hårshow på Hårmessen 2018 i Stavanger og viste en rekke nydelige, inspirerende og kreative avant-garde frisyrer.
Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals internasjonale TrendVision 2018 gikk av stabelen i Lisboa, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience. Se mer her!
Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa møttes for å mingle, mens de tok del i de seneste trends fra noen av bransjens stjerner.
Glamour og luksus på Gold Show i København

Glamour og luksus på Gold Show i København

Motehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallakvelden Gold International Show, sirkusartister og flere nye lanseringer i København.
En hel helg med HeadBrands

En hel helg med HeadBrands

Mer en 250 frisører var kommet fra alle Nordens hjørner for å være med på den aller første HeadBrands Xperience – og for en opplevelse det var! En hel helg fylt med inspirasjon, trender og noe for enhver smak.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Kjetil Fevang (Q&A)

Kjetil Fevang (Q&A)

Vi stilte 15 spørsmål til vinneren av region 2 og årets publikumspris Kjetil Fevang. Se her hans hjertefølte og interessante svar!
Rebecca Taylor

Rebecca Taylor

Rebecca Taylor omtales som fargedronningen, og deler fargerike looks med sine 500.000 følgere på Instagram. Vi møtte Rebecca på Cosmoprof i Bologna.

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

How to: Shadow Roots hårfarge - video tutorial

How to: Shadow Roots hårfarge - video tutorial

I denne videoen viser Jenny Strebe og Viola Landsky, Schwarzkopf Professional Colourist, hvordan man skaper en reverse balayage med shadow roots. Se video her!
Juleinspirert hestehale med ghd

Juleinspirert hestehale med ghd

ghd viser i denne video hvordan du kan lage en lekker, bølget hestehale med hårpynt, perfekt til julens fester. Se video her!
Naturlige og teksturerte bølger med ghd

Naturlige og teksturerte bølger med ghd

I denne video viser ghd hvordan du får den såkalte "I woke up like this"-look. Naturlige og teksturerte bølger for en kul og sexy look. Se videoen her!
Long Hair Tutorial av Benjamin Martin

Long Hair Tutorial av Benjamin Martin

I denne tutorial viser den dyktige Benjamin Martin tre ulike oppsetninger for langt hår som passer perfekt til bryllup, feiringer, jul og nyttårsfester!
ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

I denne video viser ghd hvordan man skaper det perfekte wavy hår med en rettetang.