LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

En djevel på detaljer

Kirstin Arnesen trives i skyggen av palmetrærne på en tur til Asia, eller tilbaketrukket på det romslige kontoret i frisørsalongen INCH. Fra avstand får hun med seg alle detaljer rundt det som skjer.

Etter årevis på pallen i norsk frisørbransje, har Kirstin Arnesen satt en fot ut i noe annet. Men hun eier og driver fortsatt Aveda Lifestyle salongen INCH, på St. Hanshaugen i Oslo. Kirstin er stolt av å ha satt bransjen på kartet. Flere ganger er hun kåret til Årets Hårstylist. I tillegg har hun igangsatt differensiering av nivåer på frisører, samt hevet standarden for norske frisørsalonger hva gjelder interiør og innredning. Hun har også satt god gammeldags våtbarbering på menyen igjen, samt laget egne foto med de siste hårtrendene gjennom mange år.

– Jeg hadde vel ti år på rad der jeg var på scenen og plukket opp ett trofe eller to. Som aktiv var det hyggelig. Men det jeg liker best i dag er ikke å være frisør, sier hun ærlig.

Kirstin Arnesen, som flere ganger har blitt kåret til Årets Hårstylist, driver i dag Aveda Lifestyle salongen INCH på St. Hanshaugen i Oslo.INCH har både barberer og SPA-avdeling. Sistnevnte gjør de til en fullverdig Aveda Lifestyle Saloon.
Kirstin Arnesen, som flere ganger har blitt kåret til Årets Hårstylist, driver i dag Aveda Lifestyle salongen INCH på St. Hanshaugen i Oslo. INCH har både barberer og SPA-avdeling. Sistnevnte gjør de til en fullverdig Aveda Lifestyle Saloon.

HELT RÅ
For fem år siden utdannet hun seg innen raw food, livsstil og helse. I dag arrangerer hun egne retreats, foreløpig i Spania og Asia. Det siste året sammen med Hippocrates helse, men nå befester hun sin nye virksomhet med eget navn, rawfoodyogalife.

– Det fine med retreats er at gjestene drar hjem, en er ikke «stuck» med ansatte og kolleger hver mandag. Som arrangør kan en også flytte seg rundt og være mer fri, sier hun.

Raw food er mat som ikke er oppvarmet over 42 grader, slik at næringsstoffene bedre ivaretas. Kirstin kjøper alle råvarer på helsekosten.

– Vi snakker ikke om rå biff, men grønnsaker, sier hun.
Som 40-åring oppdaget hun yoga.

– Det er jeg utrolig glad for. I dag praktiserer jeg nesten hele uken. Da jeg klippet hår aktivt, var jeg først på yogamatten klokken seks om morgenen. Interessefeltet bringer jeg inn på INCH. Vi har rå sjokolade og juice i frisørsalongen, samt yoga- eller rawfood-kurs i leide lokaler. Jeg har alltid sett annerledes på denne salongen, den er mer som en livsstilsalong, sier hun.

Les hele artikkelen i vårt online magasin her!

«Jeg driver denne salongen etter økologisk inspirasjon» står det på salongvinduet hos INCH. «Jeg driver denne salongen etter økologisk inspirasjon» står det på salongvinduet hos INCH.

 INCH

INCH legger vekt på detaljer. Å drive salong er ikke bare fine puter – det er beintøft, sier Kirstin Arnesen

Salongen INCHSalongen INCH
– Bransjen vår har hevet seg betraktelig. Det har blitt en god plattform andre kan bygge videre på, sier Kirstin Arnesen som driver INCH.

Artikkelen er lengre, les hele artikkelen i vårt online magasin. Klikk her!

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

KC Professional Color Mask Art

KC Professional Color Mask Art

Color Mask Art er en direktefarge med gelbasert formel som gir et jevnt og glansfullt resultat og vaskes gradvis ut. Finnes i flere farger. Se mer her!
Wet Brush - Limited edition farger

Wet Brush - Limited edition farger

The Wet Brush er super til å løse floker på en skånsom måte og kan brukes i vått eller tørt hår. Finnes nå i tre forskjellige limited edition farger.
ghd  heat protect spray med UV-beskyttelse

ghd heat protect spray med UV-beskyttelse

ghd heat protection med UV-beskyttelse sprayes i fuktig eller tørt hår og beskytte ditt hår når du styler, krøller eller føner. Perfekt til sommeren!
Hercules Sägemann - The Copper Collection

Hercules Sägemann - The Copper Collection

The Copper Collection fra Hercules Sägemann inneholder tre ulike typer av børster.
System Professional med ENERGYCODE™ COMPLEX.

System Professional med ENERGYCODE™ COMPLEX.

Transformér hårets personlighet og energinivå med System Professional med ENERGYCODE™ COMPLEX, som gir et vakkert hår mer mottagelig for styling og farge.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Etter 50 år har Cosmoprof vokst til å bli et av verdens største arrangement i den profesjonelle skjønnhetsbransjen. Les alt om messen her!
Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Det var ikke en tom stol i rommet da Hair Magazine ble invitert til en trendvisning med Wella Professionals.
Mote med mening 2018

Mote med mening 2018

På tiende året har Berit Olimb bak frisørsalongen Olimb & Co arrangert Mote Med Mening. Under jubileet på Gamle Logen i Oslo skapte hun nettopp mening til bransjen.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internasjonale bransjemessen TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf fantes det meste for den som elsker hår i alle fasonger. Les mer og se bildene her!
Eugene Souleiman backstage under NYFW18

Eugene Souleiman backstage under NYFW18

ghd-ambassadøren og Wella Professionals Global Creative Director Eugene Souleiman stylet modellene under New York Fashion Week. La deg inspirere her!

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Schorem Barbers

Schorem Barbers

Cowboyhatt, freshe bukser, tatovering i skjegg. Les om de levende legendene Schorem Barbers som opptrer for hundrevis av frisører.
Peter Brun (Q&A)

Peter Brun (Q&A)

Han hevder selv han aldri var født med talent, og har gjennom hardt arbeid og trening klatret opp til topps. I dag sitter Peter Brun som kreativ leder i PåHåret og han elsker det. Les mer her!

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.
Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén viser lekre festfrisyrer, hvor du kan lære og lage elegante frisyrer på deg eller dine kunder. Se hvordan du lager disse 30-tallsinspirerte bølgene!
Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot har eksplodert på sosiale medier og på veldig kort tid fått over en halv million tilhengere på Instagram. Sjekk ut hvorfor her!
Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén viser deg hvordan du kan lage elegante frisyrer på deg selv eller dine kunder. Se videoen og lær hvordan du lager denne romantiske oppsetningen!