LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

En djevel på detaljer

Kirstin Arnesen trives i skyggen av palmetrærne på en tur til Asia, eller tilbaketrukket på det romslige kontoret i frisørsalongen INCH. Fra avstand får hun med seg alle detaljer rundt det som skjer.

Etter årevis på pallen i norsk frisørbransje, har Kirstin Arnesen satt en fot ut i noe annet. Men hun eier og driver fortsatt Aveda Lifestyle salongen INCH, på St. Hanshaugen i Oslo. Kirstin er stolt av å ha satt bransjen på kartet. Flere ganger er hun kåret til Årets Hårstylist. I tillegg har hun igangsatt differensiering av nivåer på frisører, samt hevet standarden for norske frisørsalonger hva gjelder interiør og innredning. Hun har også satt god gammeldags våtbarbering på menyen igjen, samt laget egne foto med de siste hårtrendene gjennom mange år.

– Jeg hadde vel ti år på rad der jeg var på scenen og plukket opp ett trofe eller to. Som aktiv var det hyggelig. Men det jeg liker best i dag er ikke å være frisør, sier hun ærlig.

Kirstin Arnesen, som flere ganger har blitt kåret til Årets Hårstylist, driver i dag Aveda Lifestyle salongen INCH på St. Hanshaugen i Oslo.INCH har både barberer og SPA-avdeling. Sistnevnte gjør de til en fullverdig Aveda Lifestyle Saloon.
Kirstin Arnesen, som flere ganger har blitt kåret til Årets Hårstylist, driver i dag Aveda Lifestyle salongen INCH på St. Hanshaugen i Oslo. INCH har både barberer og SPA-avdeling. Sistnevnte gjør de til en fullverdig Aveda Lifestyle Saloon.

HELT RÅ
For fem år siden utdannet hun seg innen raw food, livsstil og helse. I dag arrangerer hun egne retreats, foreløpig i Spania og Asia. Det siste året sammen med Hippocrates helse, men nå befester hun sin nye virksomhet med eget navn, rawfoodyogalife.

– Det fine med retreats er at gjestene drar hjem, en er ikke «stuck» med ansatte og kolleger hver mandag. Som arrangør kan en også flytte seg rundt og være mer fri, sier hun.

Raw food er mat som ikke er oppvarmet over 42 grader, slik at næringsstoffene bedre ivaretas. Kirstin kjøper alle råvarer på helsekosten.

– Vi snakker ikke om rå biff, men grønnsaker, sier hun.
Som 40-åring oppdaget hun yoga.

– Det er jeg utrolig glad for. I dag praktiserer jeg nesten hele uken. Da jeg klippet hår aktivt, var jeg først på yogamatten klokken seks om morgenen. Interessefeltet bringer jeg inn på INCH. Vi har rå sjokolade og juice i frisørsalongen, samt yoga- eller rawfood-kurs i leide lokaler. Jeg har alltid sett annerledes på denne salongen, den er mer som en livsstilsalong, sier hun.

Les hele artikkelen i vårt online magasin her!

«Jeg driver denne salongen etter økologisk inspirasjon» står det på salongvinduet hos INCH. «Jeg driver denne salongen etter økologisk inspirasjon» står det på salongvinduet hos INCH.

 INCH

INCH legger vekt på detaljer. Å drive salong er ikke bare fine puter – det er beintøft, sier Kirstin Arnesen

Salongen INCHSalongen INCH
– Bransjen vår har hevet seg betraktelig. Det har blitt en god plattform andre kan bygge videre på, sier Kirstin Arnesen som driver INCH.

Artikkelen er lengre, les hele artikkelen i vårt online magasin. Klikk her!

Nyeste produkter se flere produktnyheter

L'Oréal Professionnel introduserer INOA Balayage Ambré

L'Oréal Professionnel introduserer INOA Balayage Ambré

I anledning av INOAs 10-års jubileum introduserer L'Oréal Professionnel nå servicen INOA Balayage Ambré med fire nyanser av rav for den perfekte tone.
Celeb Luxury Colorditioner i 10 nyanser hos HeadBrands

Celeb Luxury Colorditioner i 10 nyanser hos HeadBrands

Gem Lite Colorditioner er en pigmentert, fargebevarende og styrkende balsam, som gjenoppbygger og reparerer bindingene i håret. Finnes hos HeadBrands.
Nye Cera Wandbar stylingverktøy

Nye Cera Wandbar stylingverktøy

Cera Wandbar er et smidig stylingverkøy som takket være den ergonomiske vinkel gir masse stylingmuligheter uten å belaste håndledd, skuldre eller albue. Les mer her!
CUTRIN BIO+ - velvære for hodebunnen

CUTRIN BIO+ - velvære for hodebunnen

CUTRIN BIO+ er en pleieserie som behandler tørr hodebunn, flass og håravfall skånsomt og effektivt. Nå relanseres serien i nye forpakninger. Se mer her!
SEB MAN - hårpleieserie for menn fra Sebastian Professional

SEB MAN - hårpleieserie for menn fra Sebastian Professional

Sebastian Professional lanserer SEB MAN, en serie for menn med produkter til hår og skjegg, skapt med fokus hva det betyr å være en mann i dagens samfunn. Se mer her!

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell show på Hårmessen 2018

Goldwell inviterte til et forrykende hårshow på Hårmessen 2018 i Stavanger og viste en rekke nydelige, inspirerende og kreative avant-garde frisyrer.
Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals første TrendVision Creative Retrerat Experience

Wella Professionals internasjonale TrendVision 2018 gikk av stabelen i Lisboa, og frisører fra hele verden var samlet til en Creative Retreat Experience. Se mer her!
Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Salon International 2018 - europeisk frisørmesse

Frisører, leverandører og inspiratorer fra hele Europa møttes for å mingle, mens de tok del i de seneste trends fra noen av bransjens stjerner.
Glamour og luksus på Gold Show i København

Glamour og luksus på Gold Show i København

Motehuset Gold bød 800 frisører fra hele verden til gallakvelden Gold International Show, sirkusartister og flere nye lanseringer i København.
En hel helg med HeadBrands

En hel helg med HeadBrands

Mer en 250 frisører var kommet fra alle Nordens hjørner for å være med på den aller første HeadBrands Xperience – og for en opplevelse det var! En hel helg fylt med inspirasjon, trender og noe for enhver smak.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Roy Haarr (Q&A)

Roy Haarr (Q&A)

Hair Magazine stilte 15 spørsmål til eieren Årets frisørbedrift 2015, Roy Haarr. Se her hva vi spurte om og hva han svarte!
Trine Celine (Q&A)

Trine Celine (Q&A)

Trine Celine fra Spaghetti Frisør er én av fire som var nominerte til Årets Lærling 2017. Ungjenta svarer på spørsmål om bransjen, lærlingstiden og litt mer privat. Les intervjuet her!

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

How to: Shadow Roots hårfarge - video tutorial

How to: Shadow Roots hårfarge - video tutorial

I denne videoen viser Jenny Strebe og Viola Landsky, Schwarzkopf Professional Colourist, hvordan man skaper en reverse balayage med shadow roots. Se video her!
Juleinspirert hestehale med ghd

Juleinspirert hestehale med ghd

ghd viser i denne video hvordan du kan lage en lekker, bølget hestehale med hårpynt, perfekt til julens fester. Se video her!
Naturlige og teksturerte bølger med ghd

Naturlige og teksturerte bølger med ghd

I denne video viser ghd hvordan du får den såkalte "I woke up like this"-look. Naturlige og teksturerte bølger for en kul og sexy look. Se videoen her!
Long Hair Tutorial av Benjamin Martin

Long Hair Tutorial av Benjamin Martin

I denne tutorial viser den dyktige Benjamin Martin tre ulike oppsetninger for langt hår som passer perfekt til bryllup, feiringer, jul og nyttårsfester!
ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

ghd "how to" - perfekte bølger med rettetang

I denne video viser ghd hvordan man skaper det perfekte wavy hår med en rettetang.