LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

En djevel på detaljer

Kirstin Arnesen trives i skyggen av palmetrærne på en tur til Asia, eller tilbaketrukket på det romslige kontoret i frisørsalongen INCH. Fra avstand får hun med seg alle detaljer rundt det som skjer.

Etter årevis på pallen i norsk frisørbransje, har Kirstin Arnesen satt en fot ut i noe annet. Men hun eier og driver fortsatt Aveda Lifestyle salongen INCH, på St. Hanshaugen i Oslo. Kirstin er stolt av å ha satt bransjen på kartet. Flere ganger er hun kåret til Årets Hårstylist. I tillegg har hun igangsatt differensiering av nivåer på frisører, samt hevet standarden for norske frisørsalonger hva gjelder interiør og innredning. Hun har også satt god gammeldags våtbarbering på menyen igjen, samt laget egne foto med de siste hårtrendene gjennom mange år.

– Jeg hadde vel ti år på rad der jeg var på scenen og plukket opp ett trofe eller to. Som aktiv var det hyggelig. Men det jeg liker best i dag er ikke å være frisør, sier hun ærlig.

Kirstin Arnesen, som flere ganger har blitt kåret til Årets Hårstylist, driver i dag Aveda Lifestyle salongen INCH på St. Hanshaugen i Oslo.INCH har både barberer og SPA-avdeling. Sistnevnte gjør de til en fullverdig Aveda Lifestyle Saloon.
Kirstin Arnesen, som flere ganger har blitt kåret til Årets Hårstylist, driver i dag Aveda Lifestyle salongen INCH på St. Hanshaugen i Oslo. INCH har både barberer og SPA-avdeling. Sistnevnte gjør de til en fullverdig Aveda Lifestyle Saloon.

HELT RÅ
For fem år siden utdannet hun seg innen raw food, livsstil og helse. I dag arrangerer hun egne retreats, foreløpig i Spania og Asia. Det siste året sammen med Hippocrates helse, men nå befester hun sin nye virksomhet med eget navn, rawfoodyogalife.

– Det fine med retreats er at gjestene drar hjem, en er ikke «stuck» med ansatte og kolleger hver mandag. Som arrangør kan en også flytte seg rundt og være mer fri, sier hun.

Raw food er mat som ikke er oppvarmet over 42 grader, slik at næringsstoffene bedre ivaretas. Kirstin kjøper alle råvarer på helsekosten.

– Vi snakker ikke om rå biff, men grønnsaker, sier hun.
Som 40-åring oppdaget hun yoga.

– Det er jeg utrolig glad for. I dag praktiserer jeg nesten hele uken. Da jeg klippet hår aktivt, var jeg først på yogamatten klokken seks om morgenen. Interessefeltet bringer jeg inn på INCH. Vi har rå sjokolade og juice i frisørsalongen, samt yoga- eller rawfood-kurs i leide lokaler. Jeg har alltid sett annerledes på denne salongen, den er mer som en livsstilsalong, sier hun.

Les hele artikkelen i vårt online magasin her!

«Jeg driver denne salongen etter økologisk inspirasjon» står det på salongvinduet hos INCH. «Jeg driver denne salongen etter økologisk inspirasjon» står det på salongvinduet hos INCH.

 INCH

INCH legger vekt på detaljer. Å drive salong er ikke bare fine puter – det er beintøft, sier Kirstin Arnesen

Salongen INCHSalongen INCH
– Bransjen vår har hevet seg betraktelig. Det har blitt en god plattform andre kan bygge videre på, sier Kirstin Arnesen som driver INCH.

Artikkelen er lengre, les hele artikkelen i vårt online magasin. Klikk her!

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Hercules Sägemann Scalp Brush i nye farger

Hercules Sägemann Scalp Brush i nye farger

Scalp Brush fra Hercules Sägemann grer ut håret uten å sitte fast eller rive i håret og gir en behagelig følelse i hodebunnen. Passer alle typer hår.
DRYSTAR 2000, TONDEO – Nå i nye farger

DRYSTAR 2000, TONDEO – Nå i nye farger

DRYSTAR 2000 fra TONDEO er en hårføner med sterk, profesjonell motor og holder opptil 1200 timers bruk, med flere smarte innstillinger for varme.
ghd x Lulu Guinness pink limited edition

ghd x Lulu Guinness pink limited edition

Enda en gang kan du støtte Kreftforeningen og kampen mot brystkreft ved kjøp av ghds pink limited edition - denne gang i samarbeid med designeren Lulu Guinness.
ghd Oval dressing brush

ghd Oval dressing brush

ghd Oval dressing brush er en klassisk hårbørsten med nylonhår som er ideell for den siste finish på enhver frisyre for å tilføre glans og pleie.
Roll-Ka er den nye skånsomme kammen fra Hercules Sägemann

Roll-Ka er den nye skånsomme kammen fra Hercules Sägemann

Roll-Ka fra Hercules Sägemann er en kam med en roller som gjør den skånsom, forenkler kamming samt gjør at den passer ulike typer av produktpåføring.

Nyeste show se flere frisørshow

Sees vi til Salon International 2018 i London?

Sees vi til Salon International 2018 i London?

Salon International slår enda en gang dørene opp for tusenvis av frisører fra hele verden. Som leser av Hair Magazine får du noen eksklusive fordeler.
Innvielse av Davines Village og WWHT i Parma

Innvielse av Davines Village og WWHT i Parma

I løpet av de tre dagene i Parma ble frisørene invitert til en helhetsopplevelse med massevis av hår, bærekraft og finalen i Davines World Style Contest.
Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

Guy Tang samlet over 250 engasjerte gjester på Konserthuset i Oslo. De fremmøtte ofret solskinn for fargeteknikker, og fikk se et inspirerende show.
Kevin Murphy - en trendy miljøkjempe

Kevin Murphy - en trendy miljøkjempe

Kevin Murphy og teamet jobber backstage på de største moteukene og driver KEVIN.MURPHY. Vi traff Kevin på Top Hair, der han var et av høydepunktene.
Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Etter 50 år har Cosmoprof vokst til å bli et av verdens største arrangement i den profesjonelle skjønnhetsbransjen. Les alt om messen her!

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Frisørportretter se flere frisørportretter

Kai Ytredal

Kai Ytredal

Vi har tatt en prat med daglig leder i Tango, som ble kåret til Årets Frisørkonsern 2016. Les om Kai Ytredals karriere, mål og planer videre for den vellykkede Tango-kjeden her!
Adam Bryant og Sharon Peake

Adam Bryant og Sharon Peake

Da Hair Magazine var på plass på HJ Live London benyttet vi anledningen til å treffe noen av Storbritannias mest innflytelsesrike frisører: Sharon Peake og Adam Bryant fra Ethos Hairdressing i Manchester.

Nyeste videoer se flere videoer

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspirasjon til blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du innblikk i styling av fire modeller med forskjellig hårlengde og stil.
Har du sett den nye glittertrend?

Har du sett den nye glittertrend?

Gå all-in på glitter og gjør det til en del av din helhetslook ved å bruke det i håret. Du kan gjøre hele håret glitrendeeller velge ut enkelte deler.
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Følg med i videoen der Sofia Geideby viser hvordan man lager en enkel, fin og sommerlig frisyre med fletter!
Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.