LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Komité fikk oppgradert salongen sin av Tendenz Interiørdesign - Se hvor lekkert det ble!

Komité i Oslo ønsket å oppgradere salongen fra mørk og traust, til tøff og moderne. Tendenz Interiørdesign tok oppdraget, og tegnet en salong som møtte alle eiernes ønsker.

Når man kommer inn gjennom dørene hos Komité i Uranienborgveien 11 møter man en lekker, høyglanset resepsjon fra Pietranera. Resepsjonen har utstillingsmonter i bordplata, for ekstra fokus på for eksempel smykkesalg eller kampanjevarer i salongen. Da strømmen til kassen ikke kunne hentes fra gulvet i salongen, ble ledninger lagt i kobberrør opp til taket, så man ikke mister fokuset på elegansen når man må ta hensyn til praktiske løsninger. 

Løsningen med en frittstående stylingøy ble beholdt, men den nye øya ble snudd 90 grader i forhold til den gamle. Dette gjør at kundene ikke blir møtt av bare rygger når se kommer inn døra, og frisørene har bedre oversikt i salongen. Den tøffe øya i betonglaminat har integrerte fønholdere og stikkontakter, og også her blir ledningene ført til taket gjennom kobberrør. Fotstøtter på stylingstasjonen ble droppet, til fordel for faste fotstøtter på stolene. Her har Tendenz Interiørdesigns interiørdesigner Tone Tjærbo Lie delt opp stolen med forskjellige farger på skaien. Med sømmer og rørsømmer i kontrastfarge får stolen et tydeligere designpreg. 

Det lave taket i salongen satte begrensninger for hvilke vegghengte speil som kunne velges. Likevel ønsket Tone å bryte mot øya ved å velge en annen type speil på veggen. For å myke opp det til nå litt harde preget i salongen, fikk disse en ramme i rustikk eikelaminat. Også trillebordene, som har fått egen trillebordgarasje, har samme rustikke laminat. Stolene langs denne veggen har samme skaier som ved øya, men med motsatt inndeling. Dette skaper interesse i rommet. 

Vaskesonen hadde utfordringer i form av eksisterende vanntilførsel tett opp mot bakveggen. Tendenz Interiørdesign er svært fokusert på ergonomi i salongene, og anbefaler derfor alltid at frisørene star bak vasken når de vasker. Heldigvis hadde Karisma disse lekre vaskestolene som både passet i størrelsen, og også tillater frisørene å stå bak. De skaitrukne armlenene er også deilige om vinteren, når krom og stål ofte kan føles kaldt.

I salongens tilstøtende rom har de et eget VIP-rom, som brukes til for eksempel brudestyling. Det er også en liten venteavdeling her. Dette rommet har fått en lysere og mykere stil, nettopp med tanke på typen arbeid som gjøres her. En unisex-stol med nedfellbar rygg og nakkestøtte gjør at man også kan bruke den til makeup, brynsbehandlinger, barbering eller hulltagning / ørepiercing. Da det viste seg at en av eierne hadde liggende en steinvask fra Bali liknende den interiørdesigneren hadde tegnet inn, fikk denne en selvfølgelig plass på et plassbygget bord i salongen. Legg merke til at også her er det brukt kobberrør til vanntilførselen. 

Jentene på Komité er svært fornøyde med salongen sin, og det skjønner vi godt!


Salong:
Komité AS
Adresse: Uranienborgveien 11, 0351 Oslo
Eier: Maria S. Benes, Linn-Cecilie Hem Kalåk og Herut Tilhaun Haile
Designet og levert av: Tone Tjærbo Lie, Tendenz Interiørdesign
Fotograf: Anette Storm Hovland

Arbeidsplasser: 10
Vaskeplasser: 3

VIRKSOMHETENS VISITTKORT

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

Fudge Vinyl Pomade - Nå hos HeadBrands

Fudge Vinyl Pomade - Nå hos HeadBrands

Vinyl Pomade er en pomade med medium hold som er lett å vaske ut. Pomaden beskytter mot luftfuktighet og tilfører fuktighet og glans uten å tynge håret.
System Professional med ENERGYCODE COMPLEX

System Professional med ENERGYCODE COMPLEX

Nå introduserer Wella Professionals System Professional med ENERGYCODE COMPLEX, som er designet for å gi et synlig vakrere og sunnere hår. Les mer her!
KMS nye Style Primers

KMS nye Style Primers

Avslappet og enkelt - men med fantastisk stil. Den attituden opplever man spesielt i Melbourne. Dette har inspirert til de nye KMS Style Primers.
@Pure Pigments - Nyhet fra Goldwell

@Pure Pigments - Nyhet fra Goldwell

Goldwell presenterer deres helt nye innovasjon i hårfarge, @Pure Pigments, og åpner dermed opp for en helt ny dimensjon av fargeresultater. Les mer her!
Groomingbørster fra Hercules Sägemann

Groomingbørster fra Hercules Sägemann

En serie med beskyttende og skånsommme børster fra Hercules Sägemann skapt av kvalitetsmateriale.

Annonse

Nyeste show se flere frisørshow

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Det var ikke en tom stol i rommet da Hair Magazine ble invitert til en trendvisning med Wella Professionals.
Mote med mening 2018

Mote med mening 2018

På tiende året har Berit Olimb bak frisørsalongen Olimb & Co arrangert Mote Med Mening. Under jubileet på Gamle Logen i Oslo skapte hun nettopp mening til bransjen.
Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

Personlig stil i fokus på TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf

På den internasjonale bransjemessen TOP HAIR - DIE MESSE i Düsseldorf fantes det meste for den som elsker hår i alle fasonger. Les mer og se bildene her!
Eugene Souleiman backstage under NYFW18

Eugene Souleiman backstage under NYFW18

ghd-ambassadøren og Wella Professionals Global Creative Director Eugene Souleiman stylet modellene under New York Fashion Week. La deg inspirere her!
Intercoiffures nordiske kongress leverte i verdensklasse

Intercoiffures nordiske kongress leverte i verdensklasse

I år stod Sverige som vertsland og styret arrangerte en helg som virkelig inneholdt alt - og litt til. Les mer og se bildene her.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Annonse

Frisørportretter se flere frisørportretter

Svetlana Jouini

Svetlana Jouini

På kort tid lærte hun norsk, tok nok svennebrevet og åpnet Studio S Style i. Da salongen åpnet i 2003 var hun eneste ansatte - I dag er det 8 ansatte i et fantastisk team. Les historien om Svetlana og hennes vei til den internasjonale Color Zoom-finalen i Stockholm.
Roy Haarr (Q&A)

Roy Haarr (Q&A)

Hair Magazine stilte 15 spørsmål til eieren Årets frisørbedrift 2015, Roy Haarr. Se her hva vi spurte om og hva han svarte!

Annonse

Nyeste videoer se flere videoer

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.
Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén - How to get the look - Pink waves

Björn Axén viser lekre festfrisyrer, hvor du kan lære og lage elegante frisyrer på deg eller dine kunder. Se hvordan du lager disse 30-tallsinspirerte bølgene!
Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot - Paint by numbers

Pulp Riot har eksplodert på sosiale medier og på veldig kort tid fått over en halv million tilhengere på Instagram. Sjekk ut hvorfor her!
Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén - How to get the look - Romantisk oppsetning

Björn Axén viser deg hvordan du kan lage elegante frisyrer på deg selv eller dine kunder. Se videoen og lær hvordan du lager denne romantiske oppsetningen!