LEVERANDØRER

Frisørkurs

Nettbutikker

FRISØRJOBB.NO

Komité fikk oppgradert salongen sin av Tendenz Interiørdesign - Se hvor lekkert det ble!

Komité i Oslo ønsket å oppgradere salongen fra mørk og traust, til tøff og moderne. Tendenz Interiørdesign tok oppdraget, og tegnet en salong som møtte alle eiernes ønsker.

Når man kommer inn gjennom dørene hos Komité i Uranienborgveien 11 møter man en lekker, høyglanset resepsjon fra Pietranera. Resepsjonen har utstillingsmonter i bordplata, for ekstra fokus på for eksempel smykkesalg eller kampanjevarer i salongen. Da strømmen til kassen ikke kunne hentes fra gulvet i salongen, ble ledninger lagt i kobberrør opp til taket, så man ikke mister fokuset på elegansen når man må ta hensyn til praktiske løsninger. 

Løsningen med en frittstående stylingøy ble beholdt, men den nye øya ble snudd 90 grader i forhold til den gamle. Dette gjør at kundene ikke blir møtt av bare rygger når se kommer inn døra, og frisørene har bedre oversikt i salongen. Den tøffe øya i betonglaminat har integrerte fønholdere og stikkontakter, og også her blir ledningene ført til taket gjennom kobberrør. Fotstøtter på stylingstasjonen ble droppet, til fordel for faste fotstøtter på stolene. Her har Tendenz Interiørdesigns interiørdesigner Tone Tjærbo Lie delt opp stolen med forskjellige farger på skaien. Med sømmer og rørsømmer i kontrastfarge får stolen et tydeligere designpreg. 

Det lave taket i salongen satte begrensninger for hvilke vegghengte speil som kunne velges. Likevel ønsket Tone å bryte mot øya ved å velge en annen type speil på veggen. For å myke opp det til nå litt harde preget i salongen, fikk disse en ramme i rustikk eikelaminat. Også trillebordene, som har fått egen trillebordgarasje, har samme rustikke laminat. Stolene langs denne veggen har samme skaier som ved øya, men med motsatt inndeling. Dette skaper interesse i rommet. 

Vaskesonen hadde utfordringer i form av eksisterende vanntilførsel tett opp mot bakveggen. Tendenz Interiørdesign er svært fokusert på ergonomi i salongene, og anbefaler derfor alltid at frisørene star bak vasken når de vasker. Heldigvis hadde Karisma disse lekre vaskestolene som både passet i størrelsen, og også tillater frisørene å stå bak. De skaitrukne armlenene er også deilige om vinteren, når krom og stål ofte kan føles kaldt.

I salongens tilstøtende rom har de et eget VIP-rom, som brukes til for eksempel brudestyling. Det er også en liten venteavdeling her. Dette rommet har fått en lysere og mykere stil, nettopp med tanke på typen arbeid som gjøres her. En unisex-stol med nedfellbar rygg og nakkestøtte gjør at man også kan bruke den til makeup, brynsbehandlinger, barbering eller hulltagning / ørepiercing. Da det viste seg at en av eierne hadde liggende en steinvask fra Bali liknende den interiørdesigneren hadde tegnet inn, fikk denne en selvfølgelig plass på et plassbygget bord i salongen. Legg merke til at også her er det brukt kobberrør til vanntilførselen. 

Jentene på Komité er svært fornøyde med salongen sin, og det skjønner vi godt!


Salong:
Komité AS
Adresse: Uranienborgveien 11, 0351 Oslo
Eier: Maria S. Benes, Linn-Cecilie Hem Kalåk og Herut Tilhaun Haile
Designet og levert av: Tone Tjærbo Lie, Tendenz Interiørdesign
Fotograf: Anette Storm Hovland

Arbeidsplasser: 10
Vaskeplasser: 3

VIRKSOMHETENS VISITTKORT

Annonse

Nyeste produkter se flere produktnyheter

ghd Pink Limited Edition

ghd Pink Limited Edition

ghd og Lulu Guiness står sammen i kampen mot brystkreft, og introduserer nå Pink Limited Edition. For hvert solgte produkt doneres det til Rosa sløyfe.
ghd Oval dressing brush

ghd Oval dressing brush

ghd Oval dressing brush er en klassisk hårbørsten med nylonhår som er ideell for den siste finish på enhver frisyre for å tilføre glans og pleie.
Roll-Ka er den nye skånsomme kammen fra Hercules Sägemann

Roll-Ka er den nye skånsomme kammen fra Hercules Sägemann

Roll-Ka fra Hercules Sägemann er en kam med en roller som gjør den skånsom, forenkler kamming samt gjør at den passer ulike typer av produktpåføring.
The Wet Detangler - siste nytt hos Tangle Teezer

The Wet Detangler - siste nytt hos Tangle Teezer

Den nye børste fra Tangle Teezer er spesielt designet til å fleksibelt gre håret ut når det er vått og floket uten å skade håret. Kommer i fire farger.
Caring Body Wash fra Nõberu of Sweden

Caring Body Wash fra Nõberu of Sweden

Nõberu of Swedens nye Caring Body Wash rengjør effektivt, har en behagelig duft og inneholder naturlie oljer som fukter huden. Finnes i tre dufter.

Nyeste show se flere frisørshow

Innvielse av Davines Village og WWHT i Parma

Innvielse av Davines Village og WWHT i Parma

I løpet av de tre dagene i Parma ble frisørene invitert til en helhetsopplevelse med massevis av hår, bærekraft og finalen i Davines World Style Contest.
Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

Guy Tang demonstrerte fargeteknikker i Oslo

Guy Tang samlet over 250 engasjerte gjester på Konserthuset i Oslo. De fremmøtte ofret solskinn for fargeteknikker, og fikk se et inspirerende show.
Kevin Murphy - en trendy miljøkjempe

Kevin Murphy - en trendy miljøkjempe

Kevin Murphy og teamet jobber backstage på de største moteukene og driver KEVIN.MURPHY. Vi traff Kevin på Top Hair, der han var et av høydepunktene.
Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Hair Magazine besøkte Cosmoprof i Bologna

Etter 50 år har Cosmoprof vokst til å bli et av verdens største arrangement i den profesjonelle skjønnhetsbransjen. Les alt om messen her!
Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Sesongens trender med Wella Nordic Creative Team

Det var ikke en tom stol i rommet da Hair Magazine ble invitert til en trendvisning med Wella Professionals.

Annonse

Frisyrekolleksjoner se flere frisyrekolleksjoner

Frisørportretter se flere frisørportretter

Peter Brun (Q&A)

Peter Brun (Q&A)

Han hevder selv han aldri var født med talent, og har gjennom hardt arbeid og trening klatret opp til topps. I dag sitter Peter Brun som kreativ leder i PåHåret og han elsker det. Les mer her!
Frida Andersson (Q&A)

Frida Andersson (Q&A)

Vi stilte vinneren av Årets Frisør 2016 - Frida Andersson 15 spørsmål! Se hennes flotte vinnerbilder og hva hun svarte her.

Nyeste videoer se flere videoer

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Björn Axén - How to get the look - Blow out brushes

Få inspirasjon til blow out brushes med denne video fra Björn Axén. Her får du innblikk i styling av fire modeller med forskjellig hårlengde og stil.
Har du sett den nye glittertrend?

Har du sett den nye glittertrend?

Gå all-in på glitter og gjør det til en del av din helhetslook ved å bruke det i håret. Du kan gjøre hele håret glitrendeeller velge ut enkelte deler.
Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Björn Axén - How to get the look - Bohemiske flette

Følg med i videoen der Sofia Geideby viser hvordan man lager en enkel, fin og sommerlig frisyre med fletter!
Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston: Herrefrisyrene som kvinner elsker

Stylisten Ashley Weston presenterer fem ulike herrefrisyrer som kvinner elsker. Vi kan avsløre at både David Beckham, Brad Pitt og George Clooney er med.
De første hårfønerne i salongene

De første hårfønerne i salongene

Det har skjedd mye med utstyret i frisørsalongene siden de første tørkehjelmene på 1920-tallet flyttet inn og ble en fast bestanddel i salongens inventar. I denne videoen kan du se hvordan de så ut den gang.